40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#4901 aszont am fizika :D -
#4900 Kiszerettéééé az EVO X-bűűű, azéééé mutogacccccccccccc? :D -
#4899 -
carloelsa #4898 Ahhaa, ha ráfizetsz kb 200e-t :D -
#4897 jah persze race on, meg penge grafika :D új gépet is adnak majd hozzá? -
HUN BECSEHELY #4896 Amugy mindegy,mert Litvániába,vagy Spanyolba leszek.Ugyis itthol veszem majd meg:-) -
bgreg #4895 mennyi lesz az ára kb? 9-10k mint szokott? -
#4894 Nem számoltak a nagy érdeklődésre, s plusz időbe telik kívül-belül lemodellezni az EVO X-et, az R35 GTR-t, a GT500-at és a 22B STi.-t
Reméljük, hogy fizikán is akarnak javítani. Ha realistic modban lesz olyan, mint a Race On, akkómájóisvanni' -
Gibor #4893 Késleltetésnek akkor hiszek mikor facebookon olvasom vagy atari fórumán... -
HUN BECSEHELY #4892 De jó.Már kezdtem azt hinni,hogy ez idöben jön.Akkor majd néha benézek ide,ha tudok.KB.Szeptember végén érek haza.Tiszta fasza -
bgreg #4891 Friss hírek szerint 1-2 héttel elhalasztják a megjelenést, részletekről nem tudni.- GS -
#4890 Hát én dobozosan veszem meg, ha jó lesz:) Viszont ha be lehet majd regelni a serialt akkor megteszem, ugyanúgy mint az UT3 esetében :)
#4885: Lehetőség -
#4889 az 1-et is felrakhatnák "occsóér" mert már nem nagyon lehet kapni sehol...
-
#4888 -
#4887 énis inkább ott veszem :D -
#4886 hala a magassagosnak.
biztos sokan nem szeretik, de nekem ha steamen jon egy jatek, az maga a megvaltas. -
#4885 És kötelező lesz a steam vagy csak lehetőség? -
#4884 A STEAM rendszerben is elérhető lesz a játék -
#4883 rs6 -
USAMEN POWER #4882 Off: Esti életkép, és a dragtimes -os fiúk megint hozták a kötelezőt. -
Stockbauer33 #4881 Legyen igazad .A centralon megharapták mert berakták a car listbe A banner felett ha valós a hátralévő idő akkor lehetvágni a centit.Sztem köv hónapba már kötelező a béta.Remélem innen is bekerül vki -
USAMEN POWER #4880 Hívatalos Facebook lap, szerintem lesz Veyron. -
Stockbauer33 #4879 Nembiztos hogy a dvd boritó éles de jóvolt legalább ígylátni a Veyront :D -
#4878 Fasza! Még nem is láttam eddig a dvd bórítóját.Na majd szeptember végén (egy kis Petőfi) vagy október elején közelebbről. Kéne valami új hír :/ -
#4877 Most örülök, hogy a 2 csajt választottam! -
#4876 de többször is, a bővített változatot is, de ott nem ugráltak le tetőről
igaz ugrat egyet eleanorral -
#4875 simán megoldható, nem látátok még a tolvajtempót? :D:DD: -
Stockbauer33 #4874 Talán így
Forrás -
USAMEN POWER #4873 Nem olyan magas az a tető, biztos van megoldás az elkötésére. -
#4872 aztán hogy? :D leugratsz a tetőről? -
USAMEN POWER #4871 Ez esetben elsunnyognék. viszem a camarot :P -
#4870 Nem kapsz egyet se! Mindkettő az enyém, keress magadnak! Biztos lesz még sok ott a partyn -
USAMEN POWER #4869 Ha választani kéne akkor a bal oldali.
Filóztam azon hogy a Camaro mit keres Ibizán, (én még egyet se importáltam oda) azt leesett hogy TDU 2 party, LA. -
#4868 Állhatnék a srác helyén én is a 2 szépség között
Én már annak is örülnék ha elállna ez a szar fél napra, mert autót kéne itthon javítanom, oszt szegény csak ázik kint a bakon.... -
#4867 Itt lenne a helyünk! Nem ebben a vacak esőben -
#4866 Az 1. rész két C64-es floppy lemezen fért el Micsoda grafika és játék volt ez annó -
USAMEN POWER #4865 Csak a TDU -t olvastam el, nem rossz. -
#4864 Bocsi, nem az, ez! -
#4863 Ez már volr? -
USAMEN POWER #4862 Vagy akár nézd meg a Trailereket, és meg is van a válasz. (+ pár in game képet)