40335
  • gduck
    Nem érteted félre, erről volt benne szó. De ha jól emlékszem akkor azt mondta hogy "profi" tuning nem, de valamilyen alapszintű tuning lesz benne
  • Szabi1991
    engem az a benzinkút érdekelne közelebbről.. :-)
  • carloelsa
  • Jamirofan89
    uh.. ez..... ESZMÉLETLEN
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    jó kérdés, gondolom csak bérelünk az elején vmi "romhalmazt".. :D
  • modelcar
    Amúgy először majd kapunk egy autót, vagy nekünk kell "megkeresni" az árát?

TDU1-el nem játszottam, de amikor meg akartam volna venni, érkeztek hírek erről, és akkor már gondoltam megvárom ezt:))
  • LeWyTy
    Gondolom a matricázásra gondoltak
  • Gibor
    Sőt optikai tuning is lesz, gyári tuning ok, mint pl Nismo stb...
    Én nagyon élvezném ha nem csak festés de jó pár optikai alkatrész közül is lehetne választani, és mikor 200 méterről megláttok egy bizonyos kinézetű GTR-t, akkor már a név elolvasása nélkül is tudnátok hogy jövök. PLd:)
  • modelcar
    Festés biztos hogy lesz:)
    Hát a német oldalon, ahol a srác riportot csinált az eden vagy atari (már nem tudom) valamilyen arámi származású munkatársnőjével, azt mondta hogy pld autóoptikázás se nagyon lesz benne mert ez nem az a tipusú játék, szal nem tudom festést raknak-e akkor bele. Valszeg nem. Vagy csak én értettem rosszul a riportot??:)
  • Szabi1991
    remélem lehet majd festegetni is.. :)
  • modelcar
    One 77
  • USAMEN POWER
    Illene, már eleget láttuk ezt az 5 - 6 autót...
  • [HUN]FaTaL
    Azért mostmár több autóról is mutathatnának képet....
  • gduck
    Sok eső esett
  • carloelsa
    jajó :D
  • Szabi1991
    defektes :p
  • carloelsa
    Az utolsó képen a hátsó kerék hova tűnik? xD
  • Szabi1991

• Dante73
    Ehhez viszont az kell(ene?), hogy ne legyen 2 egyforma autó a szigeten gyakorlatilag, tehát lehessen kívül-belül testre szabni, felnik, spoilerek garmadával, teljesen egyedi matricákkal, ne adj isten nyitható motorháztetővel, és akár odabent is tuningolni, akár látvány-elemekkel is, (neon például) lehessen a csomagtartóba hangrendszert építeni, stb... De a TDU általában nem erről szól. Persze, hatalmas hangulata volna, 32 kocsit összehozni egy parkolóban, "nyári" estén, mászkálni a kocsik közt megnézni, a haver hogy is módosította az alap gépet, de erre nem hinném, hogy lehetőség lesz, már csak a 8 verdás korlát miatt sem.
    Tehát van egy olyan érzésem, hogy megint egy "nagy" ötlet, ami nincs igazán átgondolva, kidolgozva. Persze, gondolom, ez hatalmas munka lenne, és gyanítom, így is elég jó játék lesz, ugyan akkor a 3.-ra is kell tartogatni valami újdonságot, továbbfejlesztést, de így a körbejárásnak nem biztos, hogy sok értelme lesz.

Aminek én örülnék, az mindössze annyi, hogy a garázsomba én magam állhassak be, és akár 10 kocsit bezsúfolhassak a 6-8 férőhelyes garázsomba ha tudok.
  • Muttley
    Meggyőzés szándéka nélkül, de
    Úgy értettem, hogy minél közvetlenebb a kapcsolat az autóddal, annál inkább a tiednek érzed.
    Autótalálkozón "népbetegség", hogy a méhraj körbedongja a zászlóshajó autókat vagy éppen a sz.rrá tuningoltakat.
    Nézik a kasztnit, felnit, gumit, ha kinyitod nekik, a motorteret is. Ha megengeded nekik be is ülnek szívesen kuksizni a műszerfalat. Kérésre viszed őket egy kört, vagy mész egy rohadtat egyenes szakaszon a kedvükért.
    Egy jó autót megnézni hasonló, mint egy jó nőt sasolni. Nem véletlen, hogy az angolban az autó "She" ;)
    Mondjuk ezt Vásáry A.-nak nehéz lenne megmagyarázni... :)
    A Forzaba bele fogják rakni - ne, ez sem véletlen. :-)
    Ha lesz benne 22B megveszem azt is. A TDU2-t meg anélkül is...
    Viszont én tudom, hogy benne lesz
  • drot
    Legalább megduplázhatták volna.
  • RYO21
    Az kevés
  • Szabi1991
    " Versenyek kezdetet előtt bejárhatjuk a helyszínt" szigetkőr gyalog ? :DD
  • pxxl
    FAQ

Mi az a Walking Mode?
    Walking Mode a Test Drive Unlimited 2 egyik újdonsága, mely lehetővé teszi, hogy karakterünkkel, bizonyos helyszíneket szabadon bejárhassunk. Ilyen helyszín a klubház, saját ingatlanok, autókereskedések…stb. Versenyek kezdetet előtt bejárhatjuk a helyszínt, megtekinthetjük riválisaink járművét vagy kommunikálhatunk ellenfeleinkkel. A mód max. 32 játékos méretűre lett szabva.

Mennyi játékos lesz free roam és versenybe?
    A limit 8 autó.

ez meg fatal egyik régi kérdése volt asszem

Ha bemegyek egy boltba vagy más épületbe, akkor elveszítem a kapcsolatot az addig velem levőkkel?
    Nem, az Eden Games által megvalósított új rendszerben már beállítható, hogy gond nélkül az addig meglevő játékosokkal (barátokkal) fent maradjon a kapcsolat.
  • [HUN]FaTaL
    8, asszem a kettőben is annyi marad.
  • vajo
    nem 8-at látunk tdu1-ben max? Nekem 8 van általában.
  • Jamirofan89
    Ki tudja Más az ha egy garázsban zombizol vagy ha Ibiza útjain gyönyörködsz a kék ég és felhők által reflektált autódon miközben a háttérben halad a forgalom.Persze nyílvánvaló,hogy külső nézetben az egér mozgatásával is el tudod végezni,de értelemszerűen FPS nézetben közelebbről csodálhatnád mind ezt.Ahogy milk4 írta csak épületekben lesz 'mászkálás' úgy,hogy ennyit erről.
  • pxxl
    az egy dolog, de ne mond már hogy valaki minden verseny elött így körbejárja az autóját, mert hűűűha. 1-2 alkalommal max.
  • milk4
    Csak az épületekben lehet majd kiszállni.
  • Jamirofan89
    Kinek a pap kinek a papné. El kell fogadni más véleményét is.
    Amúgy meg,ha jól emlékszem írták,hogy a garázsban körbe járkálhatod a kocsikat.Sőt ki is szállhatsz belőle Oahu vagy Ibiza krúzolásnál Szóval semmi para.
  • Muttley
    Akkor Te biztosan nem nézel sosem replay-t :-)
    és neked jó lenne a TDU2-ben egy Trabant is mindenkitlegyalázófizikávalésezerhéthúszlóerővel, ugye?
  • samsung123
    nice
  • pxxl
    ez kb 1-2 napig izgi míg megnézel minden autót, aztán kit érdekel utána. játszani akarok nem autókat nézegetni :)
  • Muttley
    AsztaQ...
    Ilyet KELL berakni a TDU2-be is!!!
    Nem a Kinect-re gondolok.. :-)

• Szabi1991
    jó lett :)
  • AntiHero
    Csak úgy csináltam hirtelen felindulásból^^:
    Persze 720p is van!

• Szabi1991
    EA standon Pagani Zonda R van kiállítva, Atarinál McLaren SLR :D