40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#5061 Elkészült az új FAQ (v3) -
#5060 :DDDDDDDDDDDDD -
Blum #5059 :DDDDDD -
Szabi1991 #5058 tedd azt
-
#5057 -
#5056 aze' blokkolnam. -
#5055 Hééé srácok azért vissza a nyelvekkel
-
#5054 Gyönyörű lett Pixxel, grat :) -
#5053 Grat Pixxel, nagyon jó lett(Y)
-
Blum #5052 Pixel bá'!
Hozzá ne nyúljon semmihez,nagyon raj most a topik. -
USAMEN POWER #5051 Szerintem a FAQ ebben a lapozgatós formában nagyon jó lenne a nagy bannerben, + a trailer (ek) is elférnének a nagy bannerben, az elrejthető chat meg tökéletes.
+ a mini banner helye... valahogy az összhangot hiányolom. (Persze ezek egyéni észrevételek.)
A hsz fejlécben pedig qrwa jó a betűtipus, de ezeken lehetne egy kicsit simább, mert elüt az egyéni fejlécek üveg hatásától. -
#5050 "felső mini banner miatt az alsó nagy banner szükségére raknák egy (?) jelet"
he? -
USAMEN POWER #5049 Fasza topik elemek, habár én a felső mini banner miatt az alsó nagy banner szükségére raknák egy (?) jelet.
Meg ami sztem nem jó, hogy (fórum / Játékosok fóruma >> / stb...) a kettőt elválasztja egymástól.
Az óra mellett meg talán az is elférne, hogy hányan olvassák a topikot. -
#5048 Nagyon sukár és raj meg pujaro lett. Egyébként tényleg eléggé odabasz. Van e ennél szebb fórum az SG-n? -
#5047 metal lett nagyon a topic. jofele. -
carloelsa #5046 Látom kaptál elakadásjelzőt. -
#5045 k thx
még a szmájlik, makrók stb gombokat kellene lecserélni, de nem tok rájönni hogy -
#5044 Pixxel: Na most kurva jó lett a topic a felső menüvel stb, ne is nyúlj hozzá :)
-
#5043 Fennt van gépen a TD5.El lehet vele szórakozni.Amúgy jól néz ki a Camaro amit linkeltél -
Stockbauer33 #5042 Bevan sózva más is nemcsak mi :D -
#5041 A készítőnek nagyon tetszhet a Lambo Reventon (is).
:) -
Gibor #5040 Az eleje szerintem borzasztó :D De am kár hogy csak photoshop :D Régebben énis csinálgattam VT ket. -
#5039 Jóóó és találó az aláírásod!
-
Stockbauer33 #5038 Nemharapom az usa vasakat de ez teccik :D -
#5037 De egy krva gameplay videót miből tartana kiadni, hogy legalább tudjam hogy feleslegesen várom ennyire vagy legalább várjam mégjobban és legalább feldobná itt az életet. Remélem direkt csinálják, és a játék már kész van teljesen, csak biztos maguknak akarják az élvezetet. -
USAMEN POWER #5036 Vezet Brazilia ! -
#5035 Nagyon kihaltunk! Semmi új hír, hogy lesz benne Gnx! :D -
Gibor #5034 Jah csak üres :D -
#5033 Honnan lehet letölteni a játékot? Mi a serial? Hogy kell krekkelni? A FAQ-ban nincs semmi, ezért nemtudom Egyébként csak vicceztem De ha minden igaz, akkor holnap jönnie kell hírnek, mert megnéztem a hivatalos honlapot, és eddig ott a legtöbb idő ami eltelt 2 hír között az 6 nap volt... És 23-án volt az utolsó hír... Ez a sok pont már nagyon sejtelmes... -
carloelsa #5032 Derohadtjó ez a FAQ.! :O -
ATi0021 #5031 Igen, igen. Már elküldtem Pixxelnek az új FAQ-t. A fontos kérdések mellett, igyekeztem úgy megírni, hogy minden infó benne legyen. Remélem mindenkinek megfelel majd. :) -
Stockbauer33 #5030 Már csak az általad írt fontos infókkal kell megtölteni a FAQ-t és valóban bomba -
ATi0021 #5029 Valóban nagyon szép munkát végzett Pixxel. -
Stockbauer33 #5028 Jólett a FAQ -
dark night #5027 szerintem minimum egy eredeti hamisítatlan gamelpay-al kéne megajándékozni minket!!!!
ha csak 2 perces is lenne vagy még annyi sem de legalább megtudnánk többet az számomra az év játékáról !!! -
#5026 84 nap van hátra a megjelenésig, és eddig nem valami sokat láttunk belőle E3-on se erőltették meg magukat. -
#5025 csak kicsit dobtam egyet a topik stílusán :D gondoltam felhívom rá a figyelmet -
#5024 -
-
#5022 Kár. Kéne valami új hír,video vagy esetleg kép.Nem ilyen Zonda,Aston stb. már lerágott csont inkább valami 'régebbi' klasszikus sport/szuperautó pl...
+