40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
ATi0021 #5181 Már biztosan ismert, hogy nem lesz saját rádió. Majd külső lejátszó progival lehet saját zenét hallgatni. -
USAMEN POWER #5180 Ha már lányokat linkelsz, akkor a szebbekből válogass pls ! Max a középső az aki egy patront megérne, a másik kettő pedig csúnyácska. -
#5179 Úgy gondolom a Café del Mar sorozatról egy track sem lesz bent a játékban, és felesleges is várni rá.
Ha ibizán azt akarod nyomatni, akkor biztos lehet majd megint saját rádiót csinálni. -
Héeder #5178 Mit akarsz?
Még egy normális gameplay vidit se láttunk -
#5177 De nemigaz mááá! Annak a szaros wownak is van már bétája, pedig az csak novemberben jelenik meg. -
Héeder #5176 Akkor felejtős -
Hyperpulze #5175 Mondjuk eddig azok a rock-szerűségek is elég vérszegények.
Igaz, az első részt sem a soundtrackjéért szerettem. -
Hyperpulze #5174 Még jó hogy nem csak fos diszkózenékkel pakolták tele...Letojom hogy mi illik Ibizához. -
Gibor #5173 Nekem ma :DDDDDD -
#5172 Meg gondolom nem csak ibizán lesznek új zenék -
#5171 Szerintem meg mind qrvajó. -
#5170 Énis -
#5169 Inkább maradok itthon! -
#5168 YEAAAH! BULI VAAAAAAAAAAN!
ill. lesz hóóóónap :DD
-
Gibor #5167 Aham :D -
Héeder #5166 OFF:
Egy kérdés.
Ha azt akarom hogy a nevem után legyen egy autós kép kint, azt nekem kell megcsinálni?
oN: -
Héeder #5165 De attól még szép kép -
#5164 Tudom hogy volt!
-
#5163 Már volt. Egyébként tudom hogy mikor lesz a beta!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szeptember 21 előtt. -
Csak hogy legyen valami élet!
-
USAMEN POWER #5161 Paul Van Dyk -től lefele az inkább Hawaii mint Ibiza. -
#5160 Ezt a nézetet nem igazán használtam soha, a többi lenne érdekes -
Szabi1991 #5159 az volt a zárt béta.. :DDD
GPS modernebb lett, de más változást én nem láttam, megmaradt ugyanúgy a kmóra alatta a km számláló.. de nincs ott a tankolos ikon mint a korai képeken volt.. :-/ -
#5158 Egyébként ezen a bulis videón kb 1 másodpercig mutatják hogy játszik valaki. Ha már a partyn játszani lehetett, akkor miértnem lehet már zárt bétát indítani??? -
Gibor #5157 Ez csak egy renderelés.... -
#5156 Több helyen is látszik a játékban, hogy van pár dolog amit elkezdtek belerakni és nem fejezték be. -
#5155 lehet:) oylan mintha maszturbálna saját magára játék -
Héeder #5154 Nem ezt a videót szokta nézni a csávó a saját házában a fullos plazmán? -
ATi0021 #5153 Ez a zenei felhozatal eddig, szerintem nagyon gyenge. Nehogy már ez legyen Ibizán, a bulik fővárosában. Deadmau5, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold még rendben van. Az Atari megakar egyezni az Ibizai klubokkal, hogy bekerüljenek a játékba, de egy Café Del Marhoz nem illik a listában levő zenék 90%. -
#5152 TDU1 trailer esővel -
Szabi1991 #5151 [center] -
#5150 1:12-nél játszanak ÁÁÁÁÁÁ -
USAMEN POWER #5149 2010 Camaro SS
Azzal a Mergával meg nem lenne semmi gond, ha lenne rajta egy normális szélvédő. -
#5148 Dejó hogy most kicsit nagyobb lett az élet -
Stockbauer33 #5147 Stormlinetól ill PHról hoztamE3as buliról egy kevés új ingame anyaggal -
#5146 linkt, és berakom :D -
Gibor #5145 Hát őszintén, ennek a fele nem illik bele "ibizába" de azért 1-2 fasza elektro is ottvan :D dedmau paul van dyk az jó lesz pl.... -
#5144 Kurva jóó :D -
#5143 Pár zene a játékból: (lehet a lejátszót bővíteni )
Paul Oakenfold – Untitled
Deadmau5 – Ghosts 'n' Stuff
Ellie Goulding – Under the Sheets
Paul Van Dyk – For an Angel
Phoenix – 1901
Metric – Gold, Guns, Girls
Passion Pit – Little Secrets
The Temper Trap – Fader
Neon Indian – Ephemeral Artery
Dum Dum Girls – Bhang, Bhang, I'm a Burnout
Danko Jones – Code of the Road
Murder City Devils – Hey Sailor
Surfer Blood – Floating Vibes
forrás -
carloelsa #5142 Off... xDD Mit találtam, remélem lesz ilyen a második részben xD