40335
  • csoli31
    OFF.
    Én nem azért furcsállom mert kb. az év közepén kell megválasztani az év játékát ( a te esetedben meg lehet hallgatni azokat a zenéket, és így el lehet dönteni, hogy az-e a legjobb). Engem az furcsáll, hogy olyan játékra lehet szavazni ami még meg se jelent, tehát ezáltal el se lehet dönteni, hogy melyik a legjobb.
    Remélem így már érted a felvetésem.
    OFF vége.
  • RYO21
    Ezt nem értem a nail'dra többen szavaztak mint a NFSre, mégis előrébb van a HP.
  • pxxl
    miért kell feb-márc körül megválasztani az év dalát?
  • csoli31
    A moslék Freemail a spam mappába rakta! Még jó hogy megnéztem, és átraktam az érkezettek közé. Én még tegnap szavaztam, és akkor még csak második volt a GT5 után, de látom hogy azóta első lett. Amúgy én nem értem ezt a szavazást. Minek olyan játékra szavazni, ami még meg se jelent. Így honnan tudjuk hogy az lesz-e a legjobb, vagy hogy jó lesz-e egyáltalán (az egy dolog, hogy azt reméljük). A legjobban várt játék, vagy a legjobban érdekelő játék szavazást még megértem, és jó ötletnek tartottam az E3 alatt. De ezt így egy kicsit furcsállom. Hiszen vannak olyan játékok amik a videók, és más hír alapján nagyon jónak ígérkezett, és végül csak egy közepes játék lett.
    De félre a pesszimista hozzá állással (mivel én is azt akarom, hogy nagyon jó legyen)!
  • carloelsa
    Tegnap csak 3 ezer volt
  • bertino
    es telleg.
    legutoljara mikor lestem, akkor elegge le volt maradva, elhamarkodottan iteltem.

hat ha nyerni fog, az csak jo.
  • Fehercsoki
    Most vezeti a versenyzős játékok kategóriáját 30valahány százalékkal.
  • bertino
    nem fog nyerni sztem, bar en is orulnek.
  • ATi0021
    Egy kis dicsőséget, meg hírnevet nyernek vele. Nagyon örülnék a győzelmüknek, mert az Eden rengeteg munkát rakott bele az elmúlt 4-5 évben...

Bár valóban jó lenne egy gameplay, persze nem olyan ami minden poén lelőne.
  • drot
    És akkor mire mennek vele ha nyernek? Végre kiadnak egy gameplay videót? Egyébként énis szavaztam már párszor.
  • pxxl
    ide is jött, de én már rég szavaztam :)
  • tdu Toyota
    Nekem is küldtek
  • ATi0021
    Tegnap kaptam az Ataritól is egy e-mailt, hogy szavazzak a TDU2-re. Gondolom nem egy ilyen e-mailt küldtek ki. Remélem nyerni fog a TDU2. :)
  • Muttley
    Kicsi esélyes a TDU2-ben, de eye-candy:
    Amikor Lambo Countach és a Ferrari F40 párzanak :)

• AlieN911
    Én ezt szoktam hallgatni...

szavaztam:P egész jól állunk...
  • Muttley
    A hangszett értéke alapján lassan esélyes a TDU2 DLC packba ;)
    Amúgy komolyan (froclizás nélkül), ahány ember annyi ízlés:
    Mi motivált egy ilyen kaliberű hang beépítésében? Az autó és a hang ára már egy 5 sec körüli használt szekér értékével pacsizik.
  • gduck
    Már az 1. De azért még SZAVAZZATOK!
  • Tufa
    Swift Sport
  • Tufa
    nem.
    A most hétvégi tápiószeleire megyek viszont
  • Skynet
    Ez sosem volt RS....
  • gduck
    Tuning lesz benne, de csak ilyen NFS szerű csomag megoldással. Azaz sokra ne számítsál. Én se kötekedek, de nagyon sok infó befutott egy hónap alatt
  • drot
    Jól néz ki. RS?
  • MikX
    Most nem akarok kkötekedni, de mi is az a plusz 50%? Konkrétan nem találtam olyat, ami nemvolt nyilvánvaló, max csak megerősítették.
    Ami érdekelne, autók, tuning lehetőségek, de erről hallgatnak nagyívben, elvégre ez egy autós játék, kit érdekelnek ilyen apróságok :D
  • Héeder
    bocs a dupláért, de hozzá teszem, hogy ezzel gurulnék
  • Héeder
    Ha már DNB akkor én erre pörögnék, vagyis gurulnék Ibiza útjain
  • Muttley
    Milyen verda?
  • pxxl
  • akyyy
    az király. ŰMiskolcon nem voltál?
  • Tufa
    300W-os erősítővel nyertem hangnyomásversenyt előző hónapban sárbogárdon :) 139.6dB (600W-os kategóriában volt csak 1 hangosabb ennél)
    kb 35 kilónyi bitumen van a kocsiban, a rendszámok meg pont ezért ragasztva... :)
  • Gibor

Ilyen kell a játékba :DDDDDD

Ilyenkor mindig dokkoló jut eszembe :D balcsi után megis látogatom xD :DDDDDD
  • carloelsa
    Ez tölthető? :D
  • pxxl
    350Wos erölködők voltak. :) a rencámtáblát oda kellett fogatni xD
  • [HUN]FaTaL
    Ha már zene :)

Trance rulz :)
  • gduck
    ATI, ATI hol vagy,
    ATI hol vagy,
    Gyereee, gyere gyere,
    Hozzál hírekeeeet,
    jaja, jajajá, jajajájá

• Falkon
    Az még ok! De van egy-kettő ami nem.
  • Szabi1991
    Motörhead ?
    (#5326)
  • USAMEN POWER
    Ha még van erős hangfalad, akkor hallgasd ezt végig rajta.
  • Falkon
    Born tu bí vájld!
  • carloelsa
    Az is jóó =) Ahhoz képest, hogy trancet szeretek, szívesen meghallgatom az ACDC-t is :D "hájg véj tu hel" xD
  • Falkon
    Nekem az ACDC a best!