40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
ATi0021 #5261 Test Drive Unlimited 2 - TDU Central.de interjú
Ingame (funkciók, módok, stb.):
1. Mire számíthatunk az új co-driver móddal kapcsolatban, miként képzeljük el?
A co-driving egy lehetőség arra, hogy megosszuk a vezetés nyújtottal élményeket barátainkkal. Mint társsofőr, választhatsz, hogy tanácsokkal adsz barátodnak vagy csak gyönyörködsz a szigetekben, mint egy turista (ami az utas számára is feloldja az adott utat).
2. Lesz versenypálya, ahol versenyezhetünk más játékosok ellen?
Versenypályákat tervezetünk mind a kettő sziget számára, és itt használhatóak lesznek a TDU2ben megtalálható versenymódok.
3. Ha ismételten lesz fotó mód, az tovább fejlődött vagy bővül több vagy jobb funkciókkal? Fel kell majd oldani a fotó módot, hogy használhassuk?
A fotó mód most már elérhető lesz mindenhol (nem csak free ride\szabad kóborláskor), így készíthetünk képeket otthonunkban, klubunkban, stb. A fotó mód a kezdetektől fogva elérhető lesz, de a dedikált játékmód amit fényképésznek ("photographer") hívünk csak a megfelelő bolt felfedezése után válik elérhetővé a játékban.
4. Lesz videó-mód is?
Ezt jelenleg nem tervezzük a játékhoz.
5. Lesz lehetőség megtankolni a kocsikat? Ha igen, hogyan történik az üzemanyag fogyasztás kiszámítása?
Nincs tankolási lehetőség a játékban, a TDU2 korai változataiban kísérleteztünk vele, de korlátozónak találtunk.
Játékkal kapcsolatos tulajdonságok (vizuális, technikai dolgok, stb.):
6. Csalás ellenes intézkedések?
Igen lesznek. Elhatároztuk, hogy bannolni fogjuk a például a "repülő autót" használókat.
7. Sport kocsikat illetően, csak sport kocsik vagy mindennapi autók is lesznek a játékban?
A lehető legnagyobb kocsi választékkal akartuk felruházni a TDU2-t, hogy a lehetővé tegyük az embereknek számos autó teszt vezetését. Így elindulva a hétköznapi autóktól a legexkluzívabb autókig (mint a Gumpert Apollo), de lesznek klasszikus autók és 4x4-es autók az offroadhoz.
8. A garázsok autó kezelő rendszere fejlődött, vagyis jobb rálátást ad a kocsikra és megtudja mondani melyik autó éppen hol pihen? Tudjuk rendezni az autókat osztály, név ... stb. alapján?
Nem terveztünk ilyen típusú javulást, de várjuk az ilyen közösségi visszajelzéseket.
9. A játék XBox 360-as verziója több DVD-n fog megjelenni?
(jegyzet: PS3 Blu-Rayen, itt feltehetően nincs szükség több Blu-Ray lemezre.)
A TDU2 kizárólag 1 DVD. Őszintén szólva, nagy kihívás volt, hogy a játék elférjen a klasszikus dupla rétegű DVD-n, mivel a TDU2 sokkal több adatból áll mint a TDU1, de végül megoldottuk.
10. Választhatunk két eltérő vezetési stílus közül? (mint a H-Mode a TDU1-ben)?
Nincs hardcore mód, de a TDU2 játékosai kiválaszthatják a vezetői segédek intenzitását, a teljes vezetői segéd, sport, hyper sport közül vagy teljesen kikapcsolhatják a vezetői segédet.
11. Lesznek magas minőségű motor hangok, vezető magatartás?
A vezetési élménnyel kapcsolatban, az autók dinamikája teljesen újra lett építve a kezdetektől, hiszen a TDU1-ben az irányítás néha furcsa volt és rengeteg megjegyzés érte. Az új rendszer magja sokkal "szilárdabb", így lehetővé teszi, hogy a vezetési viselkedések nagyobb választékát adjuk vissza a valódi autók karakterisztikája szerint. Az autóhangokat valódi autóktól vett új minták felhasználásával szerkesztettük újra.
12. Azok a játékosok a már játszottak a Test Drive Unlimited-el lesz bármi előnyük a Test Drive Unlimited 2-ben?
Nem, kivéve Hawaii-szigettel kapcsolatos ismeretüket.
13. A kocsikban lesz bármi féle interaktív dolog? Például ha a játékos indítja az autót, vagy lenyom egy gombot?
Készítettünk egy első személyes séta módot a garázsokhoz és autókereskedésekhez, különösen azért, hogy a játékosok közelebb kerüljenek az autókhoz és interaktívan irányíthassák őket:
Az ajtókat, ablakokat, dudát, beindítsák a kocsit. Számos új interaktív elemmel bővítettük a kocsikat amiket vezetéskor használhatunk, például ki\be csukható tető, különféle aktív fények kapcsolása.
Egyéb:
14. Lesz fémborítású vagy gyűjtői kiadás?
Jelenleg csak előrendelő exkluzív tartalmakat tervezünk.
forrás: tdu.gameprophets.com -
#5260 Új sziget, új játékmódok, időjárás, napszakváltas.... és még sorolhatnám!
Ez a játék beszarás lesz, nyugodtan vegyetek pelenkát -
Blum #5259 Nekem is kelleni fog új végéjá,mert a 3850-em ide már sajna kevés lesz. -
#5258 Már csak 81 nap ?:D ájáj.. vészesen közeleg a VGA vétel :S ejjj.. Ma majd szeptemberben... Na meg a játék is.. áá :D sokba lesz ez nekem :D
-
#5257 Ne! -
#5256 kirakjalak addig? xD -
#5255 Nagyon sok az 81 nap!
Nem fogom tudni kibírni! :D -
#5254 De qrvára jácchatnékom van már vele -
#5253 Jó, de azért egy gameplay videó szerintem igazán nem lenne nagy cucc, főleg úgy hogy már azon a TDU2 party-n is lehetett vele játszani. -
ATi0021 #5252 Komolyan nem értem ezt a negatív hangulatot. Az Eden kb. március óta csepegteti az infókat, és most július elején is tudnak újat mondani. És ennyi minden után nem hiszen el, hogy van aki még szarnak gondolja a TDU2-t.
Az egy dolog, hogy a trailerekben és a képekben mindig csak bizonyos kocsik, jelenetek vannak. De ez nem értem miért gond. Talán jobb lenne, ha az Eden is azt csinálná mint az EA. Minden évben csinálnak NFS-t, aztán 2-3 hónap alatt szó szerint minden poént lelőnek. Aztán játéknál semmi újat nem találsz benne. Szerintem jobb, ha bizonyos dolgokat nem tudunk meg. Valahogy nekem jobban bejön, az, amikor az ismert infók mellett, a megvett játék okoz további újdonságokat, kellemes meglepetéseket okoz játék közben..... -
#5251 Mióta te aztmondtad hogy "és mellette minek hc mod ha egy módot csinálnak meg de azt jól...". -
Gibor #5250 "Valahogy én attól félek a leginkább, hogy nem lesz HC mód"
Ezután neked mióta a sima "módról" van szó? -
#5249 Na de ez a kérdés, hogy az a mód milyen lesz... Azért remélem lehet majd benne állíthatni sok mindent. -
Gibor #5248 Úristen, ne csináld kérlek, már nagyon sokszor átbeszélt téma hogy nem lesz HC mód... és mellette minek hc mod ha egy módot csinálnak meg de azt jól... -
#5247 Valahogy én attól félek a leginkább, hogy nem lesz HC mód. Tudom hogy így sincs sok köze az igazi szimulátorhoz, de azért jóval nagyobb különbség volt HC mód nélkül és HC módban. Sokkal élvezetesebb volt HC módban játszani sztem. (Tekintsünk el a 300 méteres ugrásoktól ) -
#5246 mi ez a negatív hangulat kéremszépen :D -
#5245 Sőt, ami azt illeti, én a TDU-t előszöri telepítéskor, már a második verseny után után uninstall-láltam a gépről a szánalmas irányítás miatt. De aztán kapott még egy esélyt. -
#5244 Ha csak annyira lesz szar mint az első, akkor túl nagy gond nem lesz vele. Mert lássuk be, az első is teli van ilyen-olyan idegesítő hibával, és ennek ellenére még közületek is sokan kocsikáznak Oahu útjain. -
#5243 -
USAMEN POWER #5242 Na tessék, megérte a várakozás. Valaki megmondta a frankót. -
#5241 Hát köztudott hogy te tudsz mindent -
USAMEN POWER #5240 Ez egy hulladék game lesz, még 1000 Ft -ot se fog megérni. (Én nem szoktam hazudni.) -
#5239 Valahogy nekemis ilyen érzésem van, és ez az új trailer sem győzött meg igazán... Bár remélem én sem mondtam igazat :D -
carloelsa #5238 Kicsit olyan érzésem van, hogy nem lesz nagy durranás a játék :S pl trailerekben is a repülő átmegy a fákon, szar néhány elem éle... amit a videóban is tök lazán otthagytak... alig akarnak mutatni valamit... :(
hmmm... remélem most nem mondtam igazat =) -
#5237 azt hiszem nem megy le/fel a tető ha megy az autó. van olyan autó is, ami csak akkor engedi húzni, ha be van húzva a kézifék. -
#5236 "1 hónapja nem néztem be ide, de semmiről nem maradtam le..."
Akkor olvassad el a FAQ-t! Minimum 50% + infót fogsz kapni, saccra annyi az elmúlt hónap termése -
USAMEN POWER #5235 Háth pedig itt is az lesz hogy 300 fölött lehúzott ablak, és gurulás. -
#5234 "de legalább csepegtetnek"
Mit? :D Kb 1 hónapja nem néztem be ide, de semmiről nem maradtam le...
Eddíg mindegyikben bennevolt, hogy dinamikus napszakváltás lesz, ok Atari, megjegyeztük, lépjünk túl, ahogy a Ford GT-t Viper-t, Zonda-t is megjegyeztük eléggé.
Kicsit flusztrál ez az egész... :D
Mondjuk apróságokra odafigyelhetnének, pl TT megy vagy 100-150-el és úgy csukja fel a tetőt, valóságban le is szakadna a rákba, ezértis lehet max 30-40 el, ha lehet egyátalán menet közben. -
#5233 vagy csak teszik még fel am mien idöben kell regizni ? 08:00? 06:00?
na ha valski tudja irja meg -
#5232 Szerintem meg van,csak még a fejlesztőknél:S -
Szabi1991 #5231 nincs béta verzió :-/ -
#5230 oda a felhasználonevedet ird nekem azt is elfogata
AM nem tudja valaki mikor kell regizni a lapra? mert azt irja ebben az idöben nem tudjuk regisztrálni
-
#5229 Sziasztok!
Próbáltam regisztrálni a testdriveunlimited2.com oldalon hogy letöltsem a béta verziót , de egy mezőt nem tudom kitölteni, a handle mezőjét a handle sok mindent jelent. Mit jelent a regisztráció szerint?
A segítséget előre is köszi! -
Szabi1991 #5228 off rtlen nemsokára
-
USAMEN POWER #5227 Na fasza, mostmár meg lehet nézni a másik adatlapját. Pixxel a PM üzenet küldését is csináld meg faszán. (egyszer már sikerült) -
Gibor #5226 :O Hát nekem eza hétvége jó volt.... péntek dokkoló ma egész nap medencéztünk haveroméknál hatalmas medence mááácskos volt azis :D Holnap meg strand vagy napozás még nemtom :D -
#5225 itt anglia kozepen mostansag elegge Ibiza-s idojaras a jellemzo -
#5224 Szintén zenész izé Szeged. Az szívás lehetett. Nem szeretem a napsütést, de az esőt és a meleget sem, úgyhogy ha most ilyen 20 fok körül maradna az idő, akkor hú de nagyon boldog lennék -
#5223 Szinten Szeged? En majdnem elaztam tekeres kozben. :) -
carloelsa #5222 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Idokep.hu :) Itt nézd meg milyen jó kis esők voltak :D:D:D