40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
ATi0021 #5301 A legutóbbi írásomat kiegészíteném. A 2-dik pontot annyival toldaná meg, hogy a fényképész nevű játékmódban a képeinkkel szerezhetünk pénzt. -
USAMEN POWER #5300 Néhány agysejtet Istentől, mikor anyám világrasz..t.
#5298: Ha nem lennének csayok a klippben, talán még azthinném hogy b..ik éneklik. -
#5299 Nem futom le újra ugyanazt a kört... Replay mód kell nem avi és egyéb rögzítő baromságok, ez a játék dolga. Külső programmal nem tudsz kamerát váltogatni... -
Gibor #5298 Lassan énis a napszúrás határán leszek, de hát legszebb... főleg jövőhét (H) :D -
#5297 és te mit kaptál? -
USAMEN POWER #5296 Késő, már napszúrást kapott. -
#5295 én esőben szoktam sárkányt eregetni :D
(anyósjelölt) -
#5294 Tűző napsütésben ne menj ki a napra -
#5293 Javaslat, akinek nagyon hiányzik a tankolás játékközben:
Kimész a fürdőbe - leveszed a tust a gégecsővel, középsugárra állítod - fogsz egy 2.5 l flakont és átszellemült arccal tőőőőőőtöd beléje a wassert. :D Pipere polcról közben magadhoz veszed az előre bekészített Tesco Energiaitalt és a Taurus óvszercsomagot, majd visszafelé homlokonk.rod az öcsédet egy fém 200-assal. Am, tudtátok, hogy a víz 2/3-a hidrogán 1/3-a oxigén?
Sokkal több értelme lenne egy spontán autós kultúra fejlesztő időszakos olajcsere, gumicsere, féktárcsa és -betétcsere, légszűrő csere, guminyomás ellenőrzés combo-nak. Akinek lesz autója azért, akinek meg volt/ van, annak meg azért. ;) -
#5292 Miért építenének ilyet a játékba? Semmi köze a játékhoz!!! Azért mert valaki fel akarja venni a saját játékát, az egy extra dolog, amit külső programmal meg lehet oldani. -
vajo #5291 jó hírek :D köszi. -
vajo #5290 rögzítsd a kamerát a sapkádra, aztán úgy vedd fel :D kínlódtok itt :):) -
USAMEN POWER #5289 Én se szoktam, és még szóljon az is ellenem hogy a legtöbb videót belső nézetben csináltam. (Utólsó 2 Cien -es videó az kivétel, mert akkora az A oszlop hogy zavaró lett volna.) -
#5288 A legtöbben nem teszik és ettől igen vicces az egész.
Nekem ne mondjátok már bazmeg, hogy az normális hogy így kell videót felvenni. Micsoda szabadság van a kamerával amikor parkolsz az útszélén, tudsz kb 4-5 fele nézni :D -
carloelsa #5287 Jaja, ki lehet, csak sokan nem szokták... :S -
USAMEN POWER #5286 Talán nem rossz ötlet, egyedül a több órás felvételeket kifogásolnám amit vissza kéne nézni, de lényegtelen, ha videót csinálok egy cruiseról az 50 - 60, 1 - 2 perces Fraps videókat jelent, amiből kiválogatom a max 10 percnyi anyagot hogy youtubeon elférjen. (Ált. 6 - 7 perc.)
Viszont a HUD -ot ki lehet kapcsolni. -
#5285 Mert azt olyan nehéz kikapcsolni... -
#5284 És gyönyörű amikor belelóg a HUD -
USAMEN POWER #5283 Akik meg elszántak, és közösen akarnak csinálni egy videót, megoldják több autóval a kamera nézet problémát. -
#5282 "z ilyen dolgokat úgy kell megoldani, hogy a cruiset ne zavarja, és a lehető legjobb felvételeket kell megcsinálni."
Pontosan, ezért kell demo (vagy autos játékban replay) rögzítési mód, amit később bármikor menüből visszatudsz nézni és összevissza váltogathatod a kamerákat, meg veheted fel a dolgokat. Szerinted FPS játékban közben videoznak mondjuk egy OpenCup vagy EuroCup döntőn? LOL:D -
#5281 lehetne egy free camera mode. mittomén "otthagyod az autót" és repülsz a többiek mellett. mint pl mikor fps-ben be lehet járni a pályát.
ne forgasd ki a szavait, nem azt mondta h az a számalmas aki felveszi, hanem az h így kell felvenni... -
#5280 Nyílván nem krúz közben fogom nézegetni, de mentésről hallottál már? Van ám HDD a PC-ben elég régóta...
#5279: És vakuzni sem tud a többség nyomja bele a vakut a tükörbe gratulálok :D Ebben az a legjobb amikor VGA kamerájú telefonnal csinálják :D -
carloelsa #5279 Számomra hasonló helyzetben van az, mikor az ember tükörben fotózza le magát...
#5278: rFactor... ^^ ott úgy oldották meg, hogy az összes nézetből veszi az anyagot, ugyanolyan minőségben,amilyenben versenyzel és 1 óra versenyzés minden szögből, minden versenyzőről foglal kb 20 megát... és ezt bármikor vissza tudod nézni :) -
USAMEN POWER #5278 Aha, és amíg a replayt nézed, + fel is veszed addig kapsz vagy 4 - 5 km -es hátrányt, nem hiszem hogy sok embernek lenne kedve téged várogatni 5 percenként mert videózol. Az ilyen dolgokat úgy kell megoldani, hogy a cruiset ne zavarja, és a lehető legjobb felvételeket kell megcsinálni. 2 - 300 fölött meg már nem tudok elképzelni egyébb nézetet, figyelni kell a trafikot, és úton is kell maradni, ez esetben marad a belső, lökhárító, és a far nézet. De ezek szerint én is szánalmas vagyok, mert már jópár cruise videót csináltam belső, + lökhárító nézetben, mint résztvevő. -
#5277 -
#5276 "- A videó mód szerintem meg fölösleges, aki akar videózni annak ott a Fraps, GameCam, stb."
Az egyben ezekre nulla lehetőség volt, nincs egy normális kamernézet, semmi replay mód krúz közben. Szerintem szánalmas az amikor egy másik játékos lökhárító nézetből veszi fel a dolgokat. -
#5275 Egyébként szerintem mostmár jövőhéten csak lesz valami closed beta indítási hír. Már Július 4-e VAN! 78 nap a megjelenésig, és semmi normális videó. -
robi25 #5274 Könyörgök csak az irányitást ne bszák el, amúgy a benzinnnek nem elfért volna egy on off kapcsoló???Arra is kiváncsi lennék milyen a valódi gépigénye amin maxon 60 fps-sel futtatható, nem a papirforma szerinti gépigényre gdolok. -
#5273 Vagy legalább egy Gumpert Apollo. Aki elérte az ACE szintet, az meg kaphatna monnyuk egy yachtot. -
USAMEN POWER #5272 Thx az infót, rövid véleményem:
Photo mód: Egyértelmű volt hogy lesz a 2 -ben is, esetleg új opciókkal bővül, de van egy (lehet hogy nem hiba) hiba az 1 -ben ami számomra nagyon zavaró. Nehéz jó, és szép képet csinálni, ugyanis a szélen lévő autók deformálódnak, nyúlnak, hajlanak és a társai. Ebből kifolyólag én részemről qrwa sokáig képes vagyok egy képet megcsinálni, főleg ha már 4 -nél többen vagyunk a layerben. Az ilyen dolgok viszont ártanak egy cruise hangulatának. Szerencsére már egy normális egerem van, de 1 év görgő nélkül totál shit volt, a képeim 60 % -a a kukában landolt, szal szeretnék ezzel kapcsolatban változást a 2 -ben.
- A videó mód szerintem meg fölösleges, aki akar videózni annak ott a Fraps, GameCam, stb.
Tankolás: "a TDU2 korai változataiban kísérleteztünk vele, de korlátozónak találtunk." ---> Nem mintha nekem nagy szükségem lenne rá, de az előző interjúkban azt írták hogy unalmasnak találták, és ezért tettek le róla, majd megemlítették hogy dlc -ben lehet szó róla. Szal akkor most mi van ?
- A csalókat bannolják is a francba !
Fényűzés / Átlag: A 7 -es pont szerintem véget is vethet annak az elképzelésnek, hogy csak a pompáról fog szólni ez a játék. Mostmár azon se csodálkoznék ha Trabant vágná be mögöttem az indexet előzési szándékkal.
Vezetési stílusok: Szóval akkor Driving Aid - Sport - Hyper Sport - Off megint ? Nekem teljesen más volt az elképzelésem, de háth ez van.
- Nem kapunk semmit azé hogy játszottunk az 1 -el ? Legalább 1000 dolcsi jöhetne segberúgásnak. :F
Kb. ennyi a hozzáfűznivalóm. -
Gibor #5271 Jól írtzad jelenleg egy 5770 olcsó és mindenre jó, de viszont ha erősebb kell semmikép ne crossfire, többet fogyaszt és nincs annyit +párör, inkább egy 5850, árban ugyanott vagy és erőbésebb. -
#5270 Detto ez a helyzet.Ajánlom neked és azoknak akik régebbi vga-val rendelkeznek,hogy az Ati HD 5770-en ~30.000 Ft-ért a lehető legjobb vétel tehát ilyet vegyenek.Ha pedig nagyon erős kártya kell akkor ebből még egy crossfire-benA tápra oda kell figyelni! Az se olcsó... -
#5269 Vagyis Volkswagen kézbe van a Bugatti :) -
#5268 Ya! hogy benne sem lesz?????? aaaaaaaaaaaa Főleg hogy a játék készítő team is és a Bugatti is Francia kézben van... -
#5267 7., Exkluzív a Gumpert Apollo? Gyors de annál gyúlkékonyabb!
.
Egy Bugatti Pierre Veyron talán inkámb az de még egy SLR-is....... -
#5266 Igen, azt nagy kár volt kihagyni! -
#5265 5., Há most síííírok! -
#5264 ( nevemet nemlehetne átírni "somdav"-ra? köszi :) ) -
#5263 -
Neoncsoves #5262 Ára már tudható? Atari oldalán 40 dolcsinak van kiírva, ami aránylag meg is éri... persze ha csak jól megy a gépemen :)