40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
USAMEN POWER #5221 Háth ez fölösleges volt. -
#5220 akkor hallgasd a Híradót! -
csoli31 #5219 OFF
Milyen esőről beszélsz te?! Verőfényes nappal van. Csak úgy süt a nap! Még az ablakot is be kellet sötétítenem, hogy lássam a monitort!
Legalábbis itt Miskolcon. -
#5218 OFF
Eddig ez a legszarabb hétvégém... Kibaszott esőnek kell esnie egész nap, így egy csomó dolgot nemtudok megcsinálni. Legalább ha lenne egy kurva gameplay videó, de mivel nincs ezért arra se tudok élvezkedni. Faszomat ebbe a kurva esőbe már!
ON -
#5217 Pixxelnemválaszolokaznfsshifttopicban nagy örömére. :) -
csoli31 #5216 Akkor ezentúl minden egyes oldal után tegyük be ugyan azokat az infókat, képeket, és videókat mindég. Csak hogy pörögjön a topik!
Jók ezek a trailerek, de nem árulnak el olyan dolgokat, amik már úgy igazán érdekelnének. Mindég ugyan azokat a dolgokat mutatják meg, más stílusban, és zenével. -
#5215 akkor jaó van:D Pörög a topik legalább:D -
#5214 Zene címet! Köszike! :DDDD -
carloelsa #5213 -
Szabi1991 #5212 tegnap, tegnapelőtt mindegyik kép és videó be volt szúrva már :D -
#5211 Ja nem ezt akartam:D
Ezt:
-
#5210 -
-
#5208 "Igazán lehetne most már egy open béta."
Én még a closed bétát várom Annyi játékot teszteltem már, hogy karóba dőlök ha pont ebbe nem kerülök be Mondjuk semmi esélyt nem adok magamnak, bár ilyenkor mindig a Dumb és Dumber filmnek a vége jut eszembe -
#5207 Vagy legalább egy closed beta, amiből a kedves játékosok csöpögtetnek gémpléj videókat. Aztán augusztusban meg már úgyis kötelező az open beta, csak az elején vagy a végén? -
ATi0021 #5206 Grat a rangodhoz, megérdemelted. Elég sok hírt linkelsz Te is a topicba és bizony Nekem is küldtél jó pár linket pübe. :)
A trailer meg ismét bámulatosra sikeredett. Igazán lehetne most már egy open béta.
Azt hiszem a zene listába felvehetjük ezt: "Zircon Feat. Jillian Goldin - Breathing You In" -
#5205 meg sok offot is hozol :D de majd kitalálunk vmit, ha nagyon szeretnéd :P -
USAMEN POWER #5204 Király a zene, Honolulu felhőkarcolói meg nagyon bejönnek. Remélem lesz valami ház a közepén, de egy óceánra nyíló lakás a 20 -ikon is jó lenne mélygarázzsal. Az lesz a törzshelyem.
#5197: Itt ott szőrös a hasam, de az nem ok semmire. A csúnyákat kerülöm. :)) -
Stockbauer33 #5203 Danke Amit tudok én is a Szabi is meg Ati is betol ide 1ből .A PHról ide és innen oda megy a frisshir.Sokat hozok onnan mert a Stormline rajta van a témán nagyon komoly szinten -
#5202 Állat
UI: azt hiszem kiérdemelted a II. hírhozó rangot -
#5201 Jó lenne már valami gémplé videó is abból talán több dolog kiderülne. -
Stockbauer33 #5200 Hátja de legalább csepegtetnek.Remélem ebbe a hónapba már béta -
#5199 na megint láttunk 1.5 perc semmit :( -
Stockbauer33 #5198 Alap Big M :F -
#5197 Itt elég plasztikusnak hat a graf.
#5180 szúrnád te mind3at, csak sikerüljön becserkészni :D
-
Stockbauer33 #5196 0.21nél nagyon zsugarálátásvan az öbölre és hát 1.05nél kint van az ember -
#5195 még mindíg dúl a pixelháború a "kanyarokban" (ablakkeret pl...) -
#5194 Nagyon jó! Majd "napokon keresztül" verethetjük. -
#5193 Végre néhány képkocka az új Oahuról is. :) Oda fog ez a gém baszni rendesen :D -
Stockbauer33 #5192 Kegyetlen hangulatoslesz ez a játék.Vagy csak én mozizom agyon magam? Ahogy a videók vissza adják egy komolyabb éjszakai krúz után nézni vmi hegytetőn ahogy felkel a nap.Jaaaaaj de súlyos ez a 3 hónap . -
#5191 Állat -
Stockbauer33 #5190 Új trailer -
#5189 Úgyis leszarják :) Nincs kedvem beregisztrálni ezért :D
De valaki leírhatja ha van kedve. -
USAMEN POWER #5188 Atarinak jelezd, megvannak ehhez a megfelelő fórumok. :) Ide hiába írod. -
#5187 Én egy játékba integrált internet rádiónak örültem volna, hogy játék közben esetleg a kocsit nyomogatva lehessen csatornát választani amiből a címeket egy külső fájlból töltötte volna be. Szerintem fasza lett volna, de hát ez van :) -
USAMEN POWER #5186 Mivel olyan hogy "Hardcore" rádió nem lesz, nekem is külső lejátszót kell alkalmaznom. :) Pedig annyira reménykedtem ! -
#5185 Azt nem tudtam! Akkor viszont marad a winamp. -
Gibor #5184 Szerintem igen, mert nem szalon ba van a kép hanem egy garázsban. -
Szabi1991 #5183 remélem ez azt akarja jelenteni hogy a meglévő autón lehet cserélgetni a felnit
akár az se lenne rossz, ha lehetne venni pl. slickgumikat is a gépekre :)) -
Stockbauer33 #5182 2 új kép