40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
carloelsa #5341 Nekem a trance az egyik kedvencem, közéjük tartozik ez
-
USAMEN POWER #5340 Ha még dallamot is szeretnék, ott van az UK Hardcore, Hardstyle, Jumpstyle, de kösz az ajánlatot más az ízlésem. :)
"Akkor lehet élvezni és legalább lehuzza az ideget rólad!" - Kétlem, nagyon laza ez a dubstep, ha már évek óta Hardcore -t, és Speedcore -t hallgatnál te is ezen a véleményen lennél. -
USAMEN POWER #5339 2 nap múlva lejár a Best of E3 szavazás, eddig a TDU 2 a második. Hajrá hajrá ! :) -
#5338 Ezek a zenék bazdmeg....... Undorító mind! -
#5337 más kérdés hogy mi jött le abból a 900W-ból :) (meg mennyi az erősítő valós teljesítménye) -
#5336 -
#5335 na most az enyámbe 900W mély volt. :D a többit a fantáziádra bízom -
#5334 Tudod mi a két zene között a különbség? Hogy ebben ismerik a dallamokat is és a basszusnak is basszus hangja van, nem pedig olyan, mint ha egy hatalmas elrepedt üstöt döngetnének samuval.
Am nem offens, mindenkinek más az ízlése, de ha a pörgés a cél, akkor lehet át kéne térned DNB-re, annak legalább vannak dallamos kivitelezései.
Pixxel Dubstepje is állat, bár tény hogy azt akkor jó kocsiba hallgatni, ha éppen 20-al döcögsz a dugóban és van legalább 300 watt a kocsiban amiből 150 mély. Akkor lehet élvezni és legalább lehuzza az ideget rólad!
-
USAMEN POWER #5333 Mivel lesz Q7 a játékban. -
USAMEN POWER #5332 Volt egy zene lista amit itt valaki közzétett pár napja, arra reagáltam. Ha valakitől idézel akkor pontosan. -
USAMEN POWER #5331 Az csak erős idegzetűeknek van, én ilyet hallgatok gurulás közben. :) Kell a ritmus. -
Szabi1991 #5330 -
Blum #5329 Respect! -
#5328 a tiedtől meg erős késztetést éreztem h valamit/kit le kell szúrnom :D -
USAMEN POWER #5327 L alszok. :) -
Szabi1991 #5326 -
#5325 ez láv -
Szabi1991 #5324 "Akinek nem tetszik a zene, az hallgasson ilyet !" -
Blum #5323 -
disznóvágás feeling... -
USAMEN POWER #5321 Jussál ki először ide, utána fűzheted a véleményt. -
#5320 Ez aztán a kemény zene,itt már 3 féle hang váltogatja egymást:S -
USAMEN POWER #5319 Akinek nem tetszik a zene lista, az hallgasson ilyet !!! (0:35 -től.) -
carloelsa #5318 Off.. sry. :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valaki nem ismeri a Car lovely autópolír terméket? Ha igen, kérem szépen ossza meg velem tapasztalatát pü.-ben =) Sry az offért és nem reklámozás képpen szántam... :) -
USAMEN POWER #5317 Vagy például pixxeltől TDU 1 User award ikont. :) -
USAMEN POWER #5316 5261:
"9. A játék XBox 360-as verziója több DVD-n fog megjelenni?
(jegyzet: PS3 Blu-Rayen, itt feltehetően nincs szükség több Blu-Ray lemezre.)
A TDU2 kizárólag 1 DVD. Őszintén szólva, nagy kihívás volt, hogy a játék elférjen a klasszikus dupla rétegű DVD-n, mivel a TDU2 sokkal több adatból áll mint a TDU1, de végül megoldottuk." -
#5315 xbox360 nál meg nem fér rá a DVD -re.
Vagyis gondot okozott hogy ráférjen. -
ATi0021 #5314 Érdekesség képen megemlítenék, még egy dolgot, amit egy Edennél dolgozó programozó írt. Állítása szerint a legtöbb a gond a PS3-as verzió elkészítésével van. Arra panaszkodott, hogy nagyon meg van bonyolítva az ahhoz készített fejlesztői környezet\eszköz. :) -
#5313 Így már értem Ezt én is támogatnám -
#5312 Én megelégednék egy digitális képkerettel, ami valamelyik házban elhelyezhető Beraknék pár TDU1 screenshotot -
ATi0021 #5311 Erről a témáról, hogy legyen előnyük a TUD2-ben az előző résszel játszóknak már beszélt az egyik Eden-es producer. Azt mondta akkor, hogy nem lesz előny, mivel azt akarják, hogy mindenki szépen az elejéről küzdje fel magát, ez így igazságos. Bár megjegyzem annyi beleférne mint ami a Most Wantedben volt, vagyis, hogy kaptunk egy ablakot kezdetkor, hogy köszönik az NFSU2vel való játékot, talán még pénzt is kaptunk mellé. -
#5310 Fölösleges. -
carloelsa #5309 Van valamilyen reges kódja a TDU nak :D azt xD -
Gibor #5308 Küldesz blokkot az Atarinak hogy megvetted? -
USAMEN POWER #5307 Pár napja regeltem a facebookra, és azon filózok hogy lehetne facebook elérhetősége a topiknak. -
#5306 Hello!
Azt én is támogatnám hogy akinek megvolt az első rész az kapjon valami+
Lehet az akár egy egyedi autó vagy mondjuk 1-2 nappal hamarabb kezdhessük a játékot mint akiknek nincs meg az első rész. -
#5305 Megjegyzem, verseny után már az első részben is volt replay. -
#5304 Nagyon nagy erőpazarlás lenne kb 3 óra beleférne 100 megabájtba maximum, mint az FPS játékok idejében. Mégegyszer elmondom, hogy nem AVIt kell rögzíteni. Pár dolgot kell összesen, hol vagy éppen, többiek hol vannak esetleg az időt meg a forgalmat és ennyi. Meg némi keretrendszer kamerállásoknak tekerésnek. -
#5303 A replay módban van reláció, csak nem tudom pontosan mire gondolsz Mert ugye ez egy "végtelen játék" (játszottam én már egyfolytában 10 órát is az 1. résszel), így a "felvételt" el kellene indítani, ami meg már nem replay. Ha meg állandóan rögzítene, az meg iszonyú erőfforrás pazarlás lenne... -
#5302 hm, az jó :) várom már, hátha jól meg csinálják,