40335
  • drot
    Dejó lenne egy GT 5 autólista+grafika+irányítás egy TDU 2 világban.
  • MikX
    Gran Turismo-t is halasztgatják már évek óta, de legalább tudjuk miért, kapunk videokat, infokat, kocsikat, Nürburgring 24 órás verseny alatt kipróbálható játékot... Polifony nem szarik bele a fejünkbe, legalább értem, hogy miért késik, persze mindenesetre kijöhetne máááá :D

Nyilván nem azt akarom mondani, hogy nincs marketingpolitikájuk, csak lehethogy nem ez a legjobb megoldás. A TDU1-el elértek valamit, népszerű és jó játék lett, bár ottis nyilván "véletlenül" kihagytak dolgokat gondolva a foyltatásra, és épp ezért kellene információkat adagolniuk, mert sok ember lenne kíváncsi már rá.

Bár én elvonatkoztatnék ezzel a GT5-el való hasonlítgatástól, mert tök más, a TDU egy sandbox játék, ha úgytetszik openworld, MMO, annak minden előnyével és hátrányával, GT meg egy pályaverseny, szintén az előnyeivel, és hátrányaival, itt az a kérdés kinek mi fontosabb...
  • Reyes
    Uhh...előjöttek az emlékek a játékból!

Caterham sunday blat

Jó neki, hogy megteheti, hogy "élőben" TDU-zik:)
  • USAMEN POWER
  • gabesz012
    Ezt a sok nyavalygást... Szvsz ez semmit nem jelent, hogy nem jön naponta új videó/kép. Az újdonságokat nagyjából lehetett már látni, h milyen az eső, meg az éjjeli vezetés, Ibizából kaptunk egy kicsit, a felturbózott O'ahu-t is mutatták már, asszem itt egyesek kicsit sokat várnak. És mi lehetne benne olyan rossz, ha az első rész jó volt a maga sok hibájával, amiket biztos javítottak, max a handling model lehet szar, de ha amiatt sír majd mindenki, simán vissza lehet dobni az 1-ét (ami azért nem valószínű, ha már ennyiszer elmondták h nekik nem tetszett ezért újat írtak), de attól még a lehetőség adott. Pl. milyen poén lenne úgy felfedezni a szalonokat, hogy azt sem tudjuk milyen és pontosan mennyi kocsi van benne, meg vmi új játékmód is meglepetésként várna. :) Szóval sztem jó ez így, hogy szinte semmit nem fednek fel. Ha nem lesz béta sem, akkor is ott a wrz verzió, amivel ki lehet próbálni, ha esetleg valaki nem bízik az Eden-ben... Mondjuk a csúszás sajnos bőven benne van a pakliban, akár marketing okokból is, még Karácsony is lehet belőle.
  • ATi0021
    Szerintem a zárt bétáról nem fogunk túl sok infót kapni. Ez kétlem, hogy olyan lesz mint az NFS Worldnél, hogy mindenki szabadon dob ki netre róla mindent. Elfogadhatnak a játékosokkal akár titok tartási szerződést is. Sőt akár azt is megtehetik, hogy X játékost megkeresnek és Lyonban vagy más zárt környezetben adnak nekik lehetőséget tesztelésre.

A játékot illetően pedig kb. májusban alfa állapotban voltak, legalábbis a producer ezt mondta. Az újságok pedig egyhangúan állították, hogy már most technikailag remek, közel a végleges verzióhoz. Bár az is igaz, hogy a TDUC tesztjénél kifagyott a dolog, szóval van mit csiszolni rajta. Szóval kétlem, hogy komolyabb csúszás lesz.
  • carloelsa
    Szerintem olyan taktikát alkalmaznak, már ha jó a TDU2, hogy a megjelenés előtt 2-3 héttel beömlesztenek minden jót, ami kell a "népnek" és akkor mindenki lázban lesz, hogy húú kell ez a játék, így szerintem sokkal több ember fogja megvenni azonnal, nem hónapok múlva, mikor olcsóbb lesz, már ha lemegy majd az ára hónapok alatt... :D
  • Fehercsoki
    Hát igen,tekintve hogy gyakorlatilag 3 trailer és "sok" kép van csak a neten belőle elhamarkodott volt bejelenteni hogy szeptemberben jön:S De reménykedjünk hogy csak taktikáznak és csak kiadásra vár a sok gameplay!
  • Neoncsoves
    szánalmas amit megint csinál a készítő illetve kiadó. Semmi kézzelfogható dolog nincs neten a játékról, gyakorlatilag ez egy vicc. Szeptember ebből biztos nem lesz, esetleg jövő szeptember. Bár akkor legalább lesz pénzem a játékra. ^^

Azért várós a játék mindenesetre, de jó lenne ha nem ígérgetés lenne a megjelenésből...
  • carloelsa
    Szavazás állása. Szerintem már egyértelmű a győztes...

Gran Turismo 5 22% 6,402
    Test Drive Unlimited2 41% 11,837
  • drot
    Szerintem még lófasz sincs kész, ezért sincs még closed beta kezdési idő sem.
  • Muttley
    2010-ben ez öngóóól-kampány.
    Teaser-ben mutogatniuk kellene, ha csak villanásra is látványos ingame pályarészeket, új autókat.
    Korábban is mondtam: van ott még mit csinálni bőven.
    Kíváncsi leszek tartják-e a szeptembert.
  • gduck
    Vagy azért mert egy ilyen kampány nagyon tutira fel van építve! Nem adogatnak ki mindent össze-vissza és csak azt mondhatják az interjúkban is, amit a marketingesek megálmodtak. Hidd el, ez is egy külön szakma, ahol profik dolgoznak.
    Vagy azért nem adnak ki rendes vidit, mert egyből lejönne, hogy el lett cseszve a fizikája és annyi is lenne az egésznek. Bár ha ez igy is van, ezen még mindig tudnak segíteni 2 hónap sok idő. Szóval biztos van valami bibi
  • Fehercsoki
    Ez NEM év játéka szavazás!Csak az E3 legjobbját választják meg.
  • drot
    Ja, az NFS-ről és a GT5-ről van gameplay videó, a TDU-ról nincs. Igaz nálam még mindig ez a favorit, de már Július 8-a van! 74 nap a megjelenésig! Remélem nem azért nem adnak ki sok videót, mert késni fognak vele sokat és nincs még kész semmi.
  • MikX
    De csak azt nem értem, hogy hogy lehet az év játéka olyan, ami meg sem jelent?
    Ez max "a legjobban várt autósjáték" lehetne...
    Az végképp bullshit, hogy szavazzak olyan játékra, amit nemhogy nem játszottam, de még egy épkézláb videoban/képben sem láttam. Úgyértem full ingame.
  • pxxl
    jó de ha nyernek a szavazásban akkor reklámozhatják a játékukat úgy h az E3 legjobbja, és ezért több játékos felfigyelhet rá. sztem.
  • Héeder
    Fényezni nem tudsz?:)
  • MikX
    Jeeez, azért ez gáz sztem... mármint hogy ezért leveleket küldözgetnek...

Nekem ez úgy jön le, hogy abszolút nem magabiztosak, és mindenképpen ki akarják harcolni, de miért? Mit számít egy ilyen szavazás? :D
    Főleg, hogy nemlehet TDU-t bekategorizálni egy GT-vel, meg egy NFS-el sem, mindegyik tök más világ, és tök más az érdekllődési kör, nem?
  • adamfesto
    Festem rá a képeket ha kell...:)
  • Tufa
    más igények. az enyém kb a normális kategóriában van. Élvezhető, tiszta, szépen szól a zene és ha kell akkor a vesédet is kirázza. Carstylingon van olyan akinek csak az első szettjei annyiba kerültek mint nekem kb a komplett hifi.
    Volt olcsó hifim ami a negyedéből kijött, az is szebben szólt mint a sok kommersz szar, de pl a mostani hifinél van egykét olyan zene (többnyire vokálos) ahol annyira kurvajó hallgatni hogy libabőrös leszek benne.
    Nyilván ezt egyeseknek hiába magyarázom mert nekik elég ha durrog meg ígyúgy, de én az igényesebb dolgokat szeretem :)
    100as sprinten kívül más is létezik (300ból szerintem amúgy sem hondát sem opelt nem lehet kihozni 5 mp-es autóra), de egyébként az a 125 ló bőven elég és az itthoni autók javarészénél így is gyorsabb, meg a sport egy icipicit más kategória, ezzel kanyarodni is lehet ha kell :) (lásd kupás swiftek idejét a hungaroringen)
  • Fehercsoki
    Nem néztem,csak szavaztam:)Köszi a dátumot.
  • USAMEN POWER
    Pedig elég feltűnően ott van a szavazás mellett. (July 9, Readers' Choice voting ends.)
  • Fehercsoki
    Igen de nem találom:DMár szavaztam és nem igazán mentettem el.De megnézem akkor az e-mailjeim...
  • carloelsa
    Gran Turismo 5 23% 6,059

Test Drive Unlimited 2 39% 10,122

Hála 4 ezer a különbség :D
  • USAMEN POWER
    Írja az oldal.
  • Héeder
    Köszönöm +fav-ot
    Bár én még ugyan még csak 18 vagyok, és csak tanulom az autó szerelést.
    Úgyhogy minden segítséget a Tuninggal szívesen fogadok!!
    ugyanis ilyen apja fia féle kis tuningolás lesz
  • Fehercsoki
    Meddig megy a szavazás?
  • ATi0021
    A TDU2 már elérte a 10 ezret a szavazáson. Viszont veszélyben a helye, mert a GT5 is egyre több szavazatot kap.
    Szeressük Nekem is jobban bejön ez a liquid stílus, de a durvulástól se állok el:D
  • drot
    Olyan hatalamas dolog lesz vele, hogy az lesz az E3-on az év verseny játéka. Igazából énse tudom mi lesz vele:D
  • Héeder
    off:
    Nem az nem RS. egy sima 2002-es Octavia Kombi 1.6
    Majdnem ugyan olyan mint a miénk, csak ez ültetett, új papucsos, króm kipufogós, bézs belsős.
    De az enyém ennél radikálisabb átalakítást kap!!

on:
  • adamfesto
    Huuu, majdnem a Gran Turismo-ra szavaztam...:)
  • csoli31
    Neked, és nekem! Meg egy überultrabrutál vga-t, hogy tudjunk is vele játszani!
  • AlieN911
    Odaadják nekem. Szal TDU 2 kell xD
    Jó kérdés amúgy. Biztos lesz valami vele.
  • Blum
    Srácok,amelyik játék megnyeri a szavazást,azzal mi lesz? Lemaradtam :S
  • carloelsa
    Elég jól cseperedik felfele a TDU2, 10 másodpercenként folyton valaki szavaz rá, a GT5-re nem
  • csoli31
    Akkor én értettelek félre! Vedd úgy hogy nem szóltam!
    Akár törölheted is, ezzel együtt.
  • pxxl
    én értem, de ez is, az is marhaság.