40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Gibor #5471 Akkor
"Nincs az a kukában, a mai napig virul. (Szerencsére már viszonylag idiótafree.)" --> szerencsére nem olvasom!
"Na mesélj, példát gondolom már nem tudsz hozni." --> nem fogok visszanézni a te kedvedért semmit, felesleges időpazarlás
"Te próbálsz nekem az életről tanácsokat osztogatni ? :DD Na ne viccelj, elöbb nem ártana egy - két létrát feljebb lépni, nameg rólam is annyit tudsz mint szőke nő a csillagászatról." --> és akkor tese tudsz rólam semmit de megmondod, szerintem több tapasztalatom van ^^
"Amit én írok az qrwa ritkán ökörség, én inkább azt írtam volna, hogy annyira kevés az eszem, hogy nem tudom agyilag felfogni amit usamen írt, és könnyebb ráfirkálni hogy ökörség, majdcsak jön néhány koponya pártfogom és igazat ad." --> azért van az hogy valaki a szakmáján belül ír valamit de szerinted az nem úgy van és kikéred magadnak :DDDDDD tényleg jééé..... -
USAMEN POWER #5470 Kezdenek itt kirajzolódni az egyéniségek... :DD Monkeyk akik egy fán eszik a banánt nagy nyugalomban, ha meg rájuk szól valaki hogy a héjat a kukába akkor egyrészt nem értik mert annyit tudnak, továbbá közösen... -
USAMEN POWER #5469 Kezdek mostmár lefáradni, így az egyszerűbb formáját választom a hsz írásnak.
"Érdekes ahol ott vagy ott a vita is ott van" ---> És valószínüleg a fa..ság is amit lereagáltam.
"tdu1 tápig is ezért ment a kukába" ---> Nincs az a kukában, a mai napig virul. (Szerencsére már viszonylag idiótafree.)
"de azta feledetlen baromságot amit össze tudsz szedni" ---> Na mesélj, példát gondolom már nem tudsz hozni.
"úgyhívják hogy "élet" ---> Te próbálsz nekem az életről tanácsokat osztogatni ? :DD Na ne viccelj, elöbb nem ártana egy - két létrát feljebb lépni, nameg rólam is annyit tudsz mint szőke nő a csillagászatról.
"a te felülmúlhatatlan ökörségeidet olvasom" ---> Amit én írok az qrwa ritkán ökörség, én inkább azt írtam volna, hogy annyira kevés az eszem, hogy nem tudom agyilag felfogni amit usamen írt, és könnyebb ráfirkálni hogy ökörség, majdcsak jön néhány koponya pártfogom és igazat ad. -
#5468 Bááh, nemvagyunk mi rokonok? :D -
Stockbauer33 #5467 Te mostan kötekedel? Látod mitcsináltál?Miért nem érvelsz nekik?Végülis mitkell érvelni?Miért nemadnak ki gameplay videot?És akkor mitnéznének ezek benne?Jobban megy majd a játék nekik? -
#5466 Tényleg kezeltetni kéne magad, mert a konfliktuskezelés nem az erősséged... ;)
Kritikán aluli mi? Ezek megint üres szavak, tartalom nélkül, bizonyíts valamit már, ne csak benyögj üres szavakat. :D
Már többször ítam, hogy na písz, erre csak felhúzod magad, tebajod, én meg jót röhögök.
Nemtom honnan veszed, hogy rinyáltam valamiért is, max leírtam a véleményem, tudtommal ezért van a fórum, vagy azért, hogy te leírd, ésha valakinek nem tetszik, húzza meg magát, mert tevagy itt a valaki? Vagy hogy értsem ezt? Meghúzni nem fogom magam, mert miért kéne, megijedjek a beef-jeidtől? :D
talán túlzottan a pici szívedre veszed az egészet, get a life! ;)
Személyeskedni sem én kezdtem el, asszem, innentől ki van milyen szinten, barátom?
Magadról állítod itt a bizonyítványt folyamatosan, már régesrég lehetne itt normálisan témázni bármiről, bocs hogy énsem hagyom szó nélkül a beef-jeidet, csak annyi különbség, hogy kultúráltabb módon teszem.
Node írj mér erre valami szellemeset, énrészemről ezt a témát befejeztem, legyen tiéd az utolsó szó, menj ki, szívj el egy cigit, és pihenj egyet, nehogy emiatt rosszat álmodj nekem... ;)
Azt meg hagyjuk, hogy én írogatok folyamatos baromságokat, max a te szemedben, asszem ott is megkaptad többektől is, és senki nem viseli könnyedén a stílusodat, ez ilyen bicikli.
-
Gibor #5465 Érdekes ahol ott vagy ott a vita is ott van... tdu1 tápig is ezért ment a kukába... a szegénységi bizonyítványodat meg már át is veheted, mert már énis unom hogy feljövök és látom hogy valaki elkezd hangosan gondolkozni és te egyből belekötsz mert te vagy az akárki, és utána meg neked áll feljebb hogy nem hagyja magát senki... A tuning tápigba én személy szerint nem írok, csak olvasom, de azta feledetlen baromságot amit össze tudsz szedni -.-'''' Ha meg feltünési viszketegséged van, ne itt éld ki magad és próbálj a nagyfiú lenni, szerintem te is ismered, úgyhívják hogy "élet", szerezz barátokat és menj velük el valahova ott éld ki magad, vagy menj és csiszolj meg egy ban*nf*t, A fórum rohadtul nem azért van hogy mindenki gondolatát leolsd a hülyeségeddel.... rohadtul unalmas már hogy tök jó tápigokba a te felülmúlhatatlan ökörségeidet olvasom.... -
USAMEN POWER #5464 Kritikán aluli iq színtel nem is fogod felfedezni az értelmet, szal gyúrjál még kicsit a séródra. Amúgy meg ha nálad ott kezdődik a bizonyos szint és az értelmes beszélgetés hogy verjük a nyálat, és rinyálunk a semmire, az már qrwa nagy probléma, az meg mégnagyobb hogy ezek után osztogatod a süket, idióta dumádat. Értelmes ember csak böfög (hogy a szavaiddal éljek) az egészre, hogy jó lenne mostmár befejezni. Mert inkább ne legyen egy hsz se a topikban, minthogy akárhány alkalommal benéz ide az ember és azt kell olvasni hogy ez se jó, az se jó, amaz se jó, és 3 - 4 (mindig ugyanazok) személy folyamatos rinyálását kell olvasni. Továbbá meg nem a nicknevemet kell emlegetni, gondolkozzál el egy kicsit hogy Gduck -nak mi volt a problémája, és utána én miért kontráztam rá, az meg a másik fele hogy egyre ritkábban írok már ide. Az meg hogy más topikokban, :DD nem tudom milyen más topikokban osztom az észt, de lehet hogy te többet tudsz mondani a dologgal kapcsolatban, hogy pl. a tuning topikban, (gondolom ezt írtad többes számban) mi volt a problémám, és ott se én kezdeményeztem, hanem már ellőttél egy sorozat baromságot, amit a természetemből kiindulva nem bírtam szó nélkül hagyni. Nyugodtan elmehetsz "kistotyogómucsaházára", vagy húzd meg magad, mert közel sem agyas emberekkel folytatod itt a semmitmondo rinyálásodat. (Tiszt a kivétel.)
Ui.: Egy fórumban az eszmecsere pedig nem két ember között zajlik, el vagy tévedve kicsit. -
#5463 Uhh-umm, mert én pattogok még mindíg itt ezen a témán, ugye? -
RYO21 #5462 Valószínűleg elérhető lesz steamen is: URL -
Stockbauer33 #5461 Aha.Ok Kiolvasom én a soraidból mekora vagy te -
Stockbauer33 #5460 Neviccelj.Ha látnád a privát levelezéseimet a komoly agyakkal akkor látnád ki itt a nagykoponya meg ki itt a ......(furcsagondolkodású).A játékodat úgyis te próbálodki,teszokodmeg az új irányitást mivel totál új a fizika és az hogy itt tetszik vkinek vagy nem Mi úgyis gurulunk azzal a 20-30 Mberel akivel eddig.Nem?Jó srácok /csajok / max külön kasztokra szakad majd a magyar krúz dehát azok igazi fanok.Itt meg aztírják hogy szar a fű stb?Nemkell itt hashajtó mert befosok natur .Nyugogyále te is és majd az Off topikodba irogatunk a magyar haverokkal.Jólessz az nekünk -
#5459 Akik csak böfögnek azok ti vagytok. -
#5458 Éncsak vártam, hogy érveljen valamivel, necsak böfögjön... ez baj?
Nemment, ez van...
Lehetne itt értelmes ember módjára vitázni a játékról, és nem az offolás menne, ez baj?
Csak ehez két fél kell, csak Mr. USA egyenlőre több topicban is csak böfögni tud, meg kötekedni, vártam, hogy kifejtse a véleményét, mi is a baja, de eddíg az értelem szikráját sem véltem felfedezni, sajnálom szegényt...
" is itt szenvednének mert gyenge szarok és már fájnekik az idő" noh... nekem nem fáj semmi, elhiheted, max az, ha elkezd vitázni velem valaki, aki nemtud értelmesen reagálni, csak beefelni.
Ilyenkor jókat röhögök...
Ilyen szinten meg hanyagoljuk a személyeskedésst, hogy ki milyen, ok?Ne menjünk már egy bizonyos szint alá, és igazából én offolni sem szeretnék, csak értelmes emberekkel beszélgetni a játékról itt, ha ilyen stílusra vágynék, elmennék kistotyogómucsaházára... ;)
No písz....
-
USAMEN POWER #5457 Tudod ki a gyenge szar ? Én vagyok a gyenge szar, mert nem vagyok képes szó nélkül hagyni a hülyeséget, ezek meg legyőznek a rutinjukkal... Nem is tudom hogy mit agyalok én itt a sok monkeynak, egy fán van az összes, azt most lázadnak mert volt merszem felrázni őket, ébresztő. Annak ellenére hogy tudom mi lesz a tömeges reakció egy - egy firkámra, naívan reménykedek. -
#5456 "Megnézem,hogy meddig fogod tudni a hülyeségeidet visszatartani..."
Válasz: 19 percig :D -
Stockbauer33 #5455 De most komolyan szted ezek mitfognak a játékba csinálni?Csak nem kruzolnak meg gurulgatnak?Vagy ott is a magasröptü már már univerzumi agyú dumákat irnak 1másnak?Na neeeee.Ezek megnézhettek vna akár 1028 gémpléj videot akkor is itt szenvednének mert gyenge szarok és már fájnekik az idő..Szal ezekkel ugyse gurulunk tehát had agyaljanak azt majd te is megnézed max a fullos képeiket meg videoikat mert más ugye nemlesz.Talán még akkor is nyafognak dehát ezért nagykoponyák ők.Tanul(junk-jál) Ezeknek érv kell .Nemérted? -
USAMEN POWER #5454 Sok lúd disznót győz, sajnos nem agyilag. Kár hogy erre mindik akkor jövök rá, miután beröfögök valahova.
#5452: Jól megaszontad, te vagy az ász. -
#5453 Nemvagyok híve a digit. disztrib-nek, mert azért csak jó az, ha kézzelfogható valamid van, nemcsak egy sor adathalmax a vinyón :D De sztem nagyjából a szokásos 10k körül -
#5451 Uhh, ez a topic félelmetesen jó! Grat!
Az árfekvéséről a játéknak lehet tudni valamit? Esetleg Steam-en, vagy egyéb helyen is elérhető lesz? -
#5442 Semmi gáz. :) Beszélgetünk
#5436 a gameplay videot úgy értettem: gameplay video (írott info persze van dögivel)
-
RYO21 #5441 Tegnap vetttem meg az egyet, és nagyon tetszik, csak kár hogy valamit szarik a szerver. -
ATi0021 #5440 Csak még mielőtt elterjedne a pletyka, és elindulna a vita a topicba, asszem jobb lesz egy dolgot tisztázni:
Kikerült a netre egy olyan pletyka, hogy leállítják a TDU1 szervereit a 2-dik rész érkezése miatt. Aggodalomra semmi ok, az Atari már cáfolta, maradnak a szerverek. -
#5439 Aki esetleg nemtalálná:Link itt
Aki nem regelt:
Widescreenre(16:9)
Normálra(4:3) -
#5438 Facebook:
"Test Drive Unlimited 2 - Official Page - Exclusive McLaren MP4-12C wallpapers now available for registered users at TDU2.com." -
#5436 A semmitől azért igen messze van, úgylátom te még nem találkoztál olyan játékkal amiről tényleg nem volt semmi info megjelenés előtt. :) -
#5435 "Ha kialszod magad"
Ebben van valami
Remélem nincs harag? Én is "haraptam" picit....
-
#5434 Kemény az a fal. :) A viselkedés dolgodat meg sem hallottam. Ha kialszod magad és elolvasod pixxel aláírását, akkor máris süt neked is a nap :) Egyébként tényleg elnagyoltam: kizárólag gameplay videora gondoltam. 2 hetente vmi újra.
Mások meg nem hozzám csatlakoznak, hanem beszélgetünk és NEKIK is VAN SZEMÜK, így osztjuk egymás véleményét. És, ha vkitől, hát tőlem távol áll a "keressük mindig a rosszat" magyar mentalitás, VISZONT Tényleg nulla (!) ÉRDEMI gameplay video van. Nincs. Nyista. Nuku. Ohne. Kaputt :)
#5429: hááááát a vidámparkban a céllövöldét messzire kerüld el és ne is lottózz. A többit találd ki ;)
A másik dolog kapcsán meg tegye fel a kezét, aki aszonnnnnta, neki minden TDU2 gameplay videore szüksége van a megjelenés előtt. Nálam a minden és a semmi között van köztes ;) -
#5433 Egyébként ezt, aki kamerázott úgy rúgnám fel, hogy nem volt képes tovább filmezni, ahogy játszik. Ha jó csajt akarok látni, akkor beütöm a gógliba, szóval egy TDU 2 videó szóljon a TDU 2-ről. -
#5432 Ja igaz. Nem panaszkodhatunk, volt már rendes gameplay videó, HUD-al meg hátranézettel. Azt nem kértük hogy 2 perces legyen. -
#5431 Úgy látszik más fórumon is hasonló a helyzet, mert már poénkodnak, hogy volt gameplay videó -
#5430 Ezt a hangnemet légyszíves mellőzd, és nemtom mért kell neked mindenhol mindenbe beleokoskodni.
Ha neked jó, ok, ülj, és várd az újabb bullshit 0 értékű híreket, meg a hasonló trailereket, most mégis miről kéne itt beszélgetni a topicban? 1000x értelmesebb erről beszélgetni mint offolni állandóan youtube zenékkel meg "jajjdejólenne ezazautóbele" képekkel.
Bocs hogy próbálok valamiről társalogni, de úgylátom veled értelmetlen, mert értelem helyett csaka kötekedés látszik. Ha megpróbálnál kultúrált ember módjára vitázni, érvelni, kifejteni, az megint más lenne... -
#5429 Téged meg beiratunk marketing tanfolyamra, hogy tudd, hogy miért nem szivárogtatnak ki minden infot.
Crytek előadáson is mondták, hogy elkövették az első résszel azt a hibát, hogy mindent lehetett tudni róla mire megjelent.. -
#5428 be cool, ne vitázzunk -
#5427 "Mit talál TDU2-ből? Ismétlődő híreket, több, mint fél éve ua-okat az autókat, magyarul a nagy büdös semmit :)"
Ha igazad lenne, elfogadnám amit mondasz, de a sületlenséget írogatod ide. A korod megvan hozzá, légyszi viselkedjél már
Ha vennéd a fáradságot és megnéznéd azokat a híreket és újdonságokat amiket pl Ati0021 gyűjtött össze, biztos nem írnál zöldségeket. De a legelszomorítóbb az, hogy mások is csatlakoznak hozzád -
Gibor #5426 Egyetértek, videóba volt egy kép mi szerint 175 autó lesz. Szerintem ha a 175 ből nem 10et mutatnának max hanem egy 30-40-t, már jó lenne, lenne változatosság a trailerben is, de kb minden trailer ugyanarról szól. -
#5425 Usamen má'megin Mayerkodik. :)
Neked miért fáj az, hogy "rinyálunk"?
Majd beíratunk egy okos OKJ-s média tanfolyamra, h megtudd mi az a hír és miért jó, ha van hír. :D
Igen, nyáron, amikor semmi nem történik a modern gamer :) miután széjjel unta magát a mh-én (ha van neki), vagy Ferrari-vörösre perzselte habtestét ándör dö szán, a nap elején és/vagy végén felnéz a netre és keres vmit a várós játékai közül. Mit talál TDU2-ből? Ismétlődő híreket, több, mint fél éve ua-okat az autókat, magyarul a nagy büdös semmit :)
iiiiiigen, lenne "jaajdeejóógémlesznyálcsorgatásfaszveréscantwaitstb"
De NINCS :D -
USAMEN POWER #5424 És ha a jelenleginél is több infót kapnál mi lenne ?? Jaajdeejóó gém lesz, nyálcsorgatás, faszverés, cant wait, és társai.
Majd a kiírt időpontban jön a játék, játszol vele, és kielégíted a vágyaidat, de mostmár be lehet fejezni a rinyálást. (Nem csak neked szól.) -
#5423 De jó lesz ez a TDU2, így magában semmi GT5 meg egyéb baromság. De jó krúzok lesznek, de jól el leszünk mi ezzel, de sok itt az álmodozó elégedetlen -
Neoncsoves #5422 GTRU2