40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
carloelsa #5511 Ha egy olyan játékról is lenne szó, amit nem szeretek, de akik versenybe szálltak ellene, azokat sem szeretném és az egyik játékkal ilyen történik, megsajnálom.... a készítői folyton nézhették a szavazás eredményét, az volt bennük, hogy nyerni fognak, valamilyen elismerést kapnak, erre bumm... teljesen a mélybe került... :( én ilyenkor nem a játékot sajnálom, hanem azokat az embereket, akik átérezték , hogy milyen boldogságból a "mélybe" kerülni :( -
#5510 Mivel ez egy fórum, ahogy mondtad én is nyugodtan leírhatom a véleményemet. A stílus is majdnem hogy mindegy. Senki anyját nem szidtam, ennyi még belefért.
Van játék amit várok, de nem ennyire. Ez már sok, ezt a játékot is várom, mivel az előzetesek alapján parádés lesz. Csak gondolkodjunk el, hogy vajon megéri-e ennyire a szívére venni az embernek egy JÁTÉK sorsát. Lehet, hogy ez az életetekben a legnagyobb probléma? Akkor én kérek elnézést. Persze itt jön elő, hogy minek írtam. Mert így tartotta úri kedvem.
Én itt be is fejeztem, jöjjön ki a játék, csöndben. -
#5509 Figyelj csabush.
Én itt csak olvasgatom a hsz-eket, nem írogatok egyfolytában és nem szeretnék vitába keveredni. De egy valamit le szeretnék írni neked.
Most miért kell lealacsonyítanod a többieket, mert sajnálják, hogy a szavazás rossz végkimenetelű lett? Nagyon szeretik és várják a játékot (én is :D). Természetesen, mint sok "elvetemült" rajongó, itt is vannak olyanok, akik semmi hibát nem szeretnének látni a játéktól és a fejlesztőiktől. Gondolok itt most erre a szavazásra. Sokan emiatt elvetik a sulykot és egyből másokra kenik a hibát. Lehet, hogy igazuk van, de lehet, hogy nem. Aztán jönnek a konzolok hibája meg a mittudomén milyen cégek.
Ez most lehet, hogy a te szemedben "sírás-rívás", de ne feledjük: ez egy fórum. Itt mindenki megosztja másokkal a véleményét. Tök mindegy milyen az a vélemény. Ha neked nem tetszik az egész sírás-rívás, akkor kérlek ne légy oly ostoba, hogy idejössz és elkezdesz mindenkit fikázni emiatt. A végén lesüllyedsz. Igazad van, ennek a sírásnak nem lesz sok következménye a játékra nézve. De akkor is: itt attól még leírhatják azt amit gondolnak erről, nem? Te meg idejössz, és mint mindent tudó osztod a népet, hogy ez és az van. Előbb inkább mérd fel a tudáskészletedet, gondol át magadban, hogy milyen módon, illemmel fordulsz a többiekhez. Mert, hogy ez a modor amit most mutatsz egyáltalán nem méltó ahhoz, hogy lesemmizd a többieket. Miből gondolod, hogy te többet tudsz, mint ők? Lehet néhány dologban többet, de nem mindenben!!! Egyébként szerintem a gamespot szavazása nemigen "szaros" kis szavazás. A Gamespot-ot sokan látogatják, ismerik.
Végül pedig csak annyit, hogy biztos neked is van olyan játékod, amit már nagyon szeretnél, hogy kijöjjön, vagy már nagyon várod. És nem szeretnéd, hogy bármi baj történjen a játékkal és annak tervezőjével. Ha ilyesmi történne vele, mint a TDU2-vel, akkor szerintem neked is felmenne a pumpa. Úgyhogy légyszíves legyél legközelebb elnéző. Továbbá ne a lekicsinyítő hozzáállásoddal akard okítani a népet.
Köszönöm. -
#5508 Nem vagy tisztában a szó fogalmával: hiszti És ezt nem bántásból mondom! LOL! -
USAMEN POWER #5507 . -
#5506 Megérte, jót mulattam az ostobaságokon.
Ez a konzol megöli a pct ez hülyeség, az MS-nek meg elég nagy érdeke fűződik a pckhez, biztos megszeretné ölni, csak hogy a fosboxa kelendő legyen. Na mind1. -
TheMan in 300 #5505 Olvasd el hogy tegnap Gduck, és utána usamen miért vitázott. Hagyd a francba magukra, ne foglalkozz velük, mert a végén te leszel az idióta, esetleg a hg tilt a fórumból. Szard le őket. -
gabesz012 #5504 És téged miért zavar, ha ezt a tdu2 topic-ban szóvá tesszük? Van értelme, mert leírtuk a véleményünket. Neked mi értelme volt beszólni, megérte? A pc meg azért hal meg, mert a sony, meg a m$ agyon pénzel mindent. -
#5503 Ja igen erről, pont úgy olvasom :D És attól hogy itt megy a sírás rívás, ez majd változni fog? Tehát tömören teszem fel a kérdést: van értelme? NINCS. Eleve annak sincs értelme, hogy olyan játékokat ugrasztanak egymásnak, amik ki se jöttek. Annak pedig pláne nincs, hogy ilyenekre szavaztok, és szomorúak lesztek, hogyha nem nyer :'( Az most totál lényegtelen, hogy a GT5 nyert, de ha ebből neked az jön le, hogy emiatt meghal a pc, mert a játékosok egy szaros gamespot szavazás alapján választanak platfromot, akkor szeretnék neked fennhangon, sikítozva a röhögéstől gratulálni. -
#5502 Én is ezt írtam...Az egész szavazás meg volt bundázva,és elég nyíltan...Mert teljesen egyértelmű hogy a TDU 2 érdemelte volna meg a győzelmet. -
gabesz012 #5501 Köszönjük. Ha nem jött át a felháborodás oka, kár volt billentyűzetet ragadnod. (Nem a warez öli meg a pc-t, hanem a szaros konzolok, meg a mögöttük álló gyártók, erről szól a felháborodás.) -
#5500 Mintha minimum a bolygó élete függött volna ettől a szaros szavazástól... Hány évesek vagytok, 3? Kit érdekel, hogy nem a Tdu2 nyert?! Senkit. Kijön, és majd a visszajelzések alapján osztályozzák. Szégyen komolyan, hogy itt hisztiztek. -
gabesz012 #5499 Na persze. Ha jól tudom GT5 csak ps3, sztem azért a pc-sek, meg box-osok biztos nem arra nyomtak. Az Atari e-mail-je meg miért lenne csalás? Szánalmas... -
#5498 Az hogy szavazásra buzdítják a játékosokat, nem bunda! A bunda az, amit a GameSpot csinált -
#5497 Ki tudja...De ez kurvaszánalmas hogy elveszik a szavazatokat:S Egyébként meg inkább az a kérdés hogy gamespot mennyit kapott hogy ezt megtegye!TDU 2 jobb mint az összes többi játék együtt azon a listán...Le van szarva,hogy milyen megbundázott szart nem nyert meg. -
#5496 Szánalom... Egy ilyen fos NFS az irányításával, meg azzal a pár lehetőségével sosem fog TDU 2 fölé emelkedni... És idáig akkor miértnem tudták szűrni a szavazatokat? Meg akkor a GT 5 re a kedves szavazók eddig miértnem szavaztak? És a gamespotnak ez a saját hibája, hogy sebezhető volt a rendszer... szánalom az egész, bár mit kapott volna a TDU 2 ha nyer? -
USAMEN POWER #5495 Ja szerintem is. -
#5494 Ez csak bunda
ezt érdemlik csak -
#5493 Ez fasság..
Újra az egész szavazást.. Na nehogy már az NFSes csicskák ne szavaztak volna így.. meg a GT5 is meg a többi..
-
TheMan in 300 #5492 Ez mekkora bunda, az meg már alapból fail volt hogy a TDU 2 -t olyan csoportba rakták, amibe nem teljesen fér bele. Habár nem is tudom igazán a TDU -t hova lehetett volna sorolni, de a 2 -ik hely nem hiszem hogy annyira rossz. Végülis az Atari felé egyértelmű ezek után a helyzet, és ez nekünk mint felhasználóknak csak jó lehet. Esetleg volt valami ígérete az Atarinak, mi lesz ha első lesz a TDU 2 ? -
ATi0021 #5491 A GameSpot hivatalos nyilatkozata szerint felfedezték, hogy rendszerük sebezhető volt, így sokan többször is szavaztak egy játékra. Ez nagyban befolyásolta a különféle kategóriák végeredményét. Ezért az érvénytelen szavazatokat törölték. Hogy milyen kategóriákat és játékokat érintett a törlés a forrásban megtaláljátok.
forrás: http://au.gamespot.com/news/6268798.html
Egy másik feltételezés, hogy az Atari által kiküldött email is csalás volt, ezért is volt törlés a TDU2-nél. -
#5490 Na nehogy már 10 ezer szavazat érvénytelen volt........ Kamu az egész! -
Gibor #5489 Tuti hogy kitalálták hogy ip cserével szavaztunk, ami lényegébe igaz, de ez miatt nem lehet mondani hogy csalás mivel semmi bizonyíték nincs arra hogy valaki ip cserével szavazott többször, különben meg kíváncsi lennék hogy a gt5 re mennyien csinálták ugyanezt. -
RYO21 #5488 Milyen csalás miatt? -
USAMEN POWER #5487 #5483: Ezek szerint nem olvastál vissza eléggé. :D Mellesleg nem is várom hogy akárki is kiálljon mellettem, ha benyúlsz egy méhkasba, melyik méh fog kiállni érted ? :D Igaz én azért "nyúltam" be ide, mert zavart ez a nyávogás ami itt van 3 - 4 (ugyanazok) ember jóvoltából. Továbbá a megjelenés elött 3 dolog lehet a dopikban. 1. Off !, 2. Elégedetlenség ami idáig is volt fölöslegesen, 3. Vita ! Az utóbbin legalább lehet szórakozni. :D
#5482: Köszönjük..............Béla ! Akár tolhatod ezt a topikot is minuszba. :D
#5481: Mégis kik szemében süllyedtem le ?? :DD Na ne viccelj. Topik egy része atom kocka, másik fele atom sík, harmadik fele meg az értelmiség, azok csak röhögnek az egészen. Én meg az utóbbinak azon tagja vagyok, aki mer szólni az előző kettő ellen, csak sajnos többen vannak. Továbbá meg ez egy fórum, leszarom hogy hova süllyedek, majd szerzek gyorsan úszógumit. -
ATi0021 #5486 Szerintem is a pénz miatt volt. Meg eleve tudni lehetett, hogy hova húz a GameSpot. Namco és Atari helyében ezt nem hagynám. -
#5485 Aha...csalás miatt.Inkább a pénz miatt nyert az NFS és a GT5. -
ATi0021 #5484 Nyert a GameSpoton, a GT5. A TDU2 szavazatainak nagy részét érvénytelenítették, csalás miatt.
forrás: GameSpot -
Blum #5483 Elég érdekes,hogy senki se áll ki melletted,nem gondolod? -
#5482 Eléggé szánalmas vagy...Ja bocs!Bocs!Itt mindenki hülye rajtad kívűl!
Amikor te megjelentél a tdu1 topikba,akkor nyomtam a -fav-ra.
De hajrá!Csináld csak tovább!Itt csak neked lehet igazad,mert te itt mindenkinél felsőbbrendű vagy és mi meg 10éves kis ujjszopogatók vagyunk.Itt mondod,hogy -fav,elmész mert itt mindenki hülye és te vagy itt az egyedüli normális ember miközben te itt elkezdesz személyeskedni és nem veszed észre,hogy mindenki ellened van.De csináld csak.Mostmár úgyis látják az emberek,hogy te házigazda jogot nem érdemelsz. -
Gibor #5481 Persze hogy nem veszíthetsz, fél tápig szemében tovább nem lehet süllyedni -
#5480 OMG mi megy itt... :D Úgy látom, legutóbbi látogatásom óta nem maradtam le semmi hasznos infórol/hírről/képről... :)
Akkor a legjobbakat! -
USAMEN POWER #5479 Továbbá én nem veszíthetek, rólam megvan pár embernek a véleménye, persze nem nagyon zavar, de te még süllyedhetsz az utolsó köcsög szintjére, vagy már ott vagy ? :D -
USAMEN POWER #5478 "énis ezt mondanám, ha nem tudnék mit válaszolni" ---> :D nem tom mit szűrtél le az utóbbi vitából, de ha nagyon akarok, akkor tudok válaszolni, egyszerűen már nem foglalkoztat a téma, de most is te voltál az aki vissza "röfögött", jelenleg meg én, de háth valamelyikünk majd abbahagyja... két filmközben elirogathatok én itt még neked, nem nagyon zavar
"épphogy te nem tudsz" ---> :D Ahogy látom te se. legyél okosabb, erre már ne válaszolj.
"pá, ha nembaj nem sírok..." Pedig szívesen küldhetek pár csomag zsepit. -
#5477 "cáfoljon mostmár neked a... én már befejeztem" ------------------> énis ezt mondanám, ha nem tudnék mit válaszolni
" ha nem tudtok túl lépni a dolgon akkor igy jártatok" --------------> épphogy te nem tudsz :D
"nálam - fav a topik pár napra" ---------> pá, ha nembaj nem sírok... -
USAMEN POWER #5476 "az hogy nem hozok fel bizonyítékot azért van" ---> Mert nem tudsz.
"hogy egy nethőst kielégítsek" ---> Szerintem én még annyira se vagyok nethős mint te.
"2nap és a balcsin sütöm szét a seggemet, de majd gondolok rád mikor fraps el veszed fel az esti krúzt a netsztár haverjaiddal" ---> Ejj csak le ne égjél a pocsoja partján... :DD Majd ha floridában esetleg a Hollywood beach -en mereszted a picsád a saját pénzeden, bejárod a világot, arra azt mondom hogy ok, ameddig viszont anyu és apu pénzén nyaralsz addig pofád lapos.
"mert teis tudod hogy igazat írtam" ---> 1. nincs, 2. ha lenne is, kitörölheted vele, 3 nem foglalkoztat
#5475: cáfoljon mostmár neked a... én már befejeztem, ha nem tudtok túl lépni a dolgon akkor igy jártatok, nálam - fav a topik pár napra addig talán nyugalom lesz -
#5475 Hát ok, még annyit akkor, hogy olvass, egészen a #5424-s kommentedig normális volt a beszélgetés, erre elkezdted a böfögést, és abszolúte nem tűröm meg, hogy így beszélj velem, főleg indok nélkül. De nemhogy neked, senkinek. Van aki elviseli, és meghúzza magát, én nem az a fajta vagyok.
Elég bizonyíték? Gondolom nem, mert jön az, hogy csakneked lehet igazad, és mindenki aki másképp gondolkodik, az hülye... én ezt a hozzáállást nemigen csipázom, oké, gondold így, tartsd meg, vagy kultúrált módon közöld, ennyi...
Nemhinném hogy adtam volna okot rá, hogy ilyen hangnemben beszélj, a személyeskedéseddel együtt...
De volt már pár ilyen megnyilvánulásod, pl mikor írta mindenki, hogy milyen autókat várna, beszóltál, és úgy jön le, hogy mindenki hülye, aki nem szereti az amerikai autókat.
Erre te mondod, hogy "Síkagyú monkeyk" meg "Kritikán aluli IQ szint" Biztos, hogy jogosan? Cáfolj rá...
Nomég ennyi lett volna, itt befejeztem a vitát -
Gibor #5474 Dehogynem hogy fogsz :DDD De úgyírsz mint valami király "ez rád is vonatkozik" kireeee??? térj már észhez ember.... az hogy nem hozok fel bizonyítékot azért van, mert teis tudod hogy igazat írtam, és hidd el nem fogok visszaolvasni semelyik tápigban több 10k hozzászólást csak azért hogy egy nethőst kielégítsek.... na részemről ennyi lenne, nem fogok egy értelmi fogyatékossal vitatkozni miközbe 2nap és a balcsin sütöm szét a seggemet, de majd gondolok rád mikor fraps el veszed fel az esti krúzt a netsztár haverjaiddal ^^ -
USAMEN POWER #5473 "Kritikán aluli mi? Ezek megint üres szavak, tartalom nélkül, bizonyíts valamit már, ne csak benyögj üres szavakat." ---> Olvass vissza egy kicsit, és a bizonyítékot is megkapod, továbbá amiért kialakult ez az egész vita.
Viszont ezzel a kijelentéssel magad alatt vágod a fát, konkrétumot nem nagyon tudtál felhozni idáig ellenem.
Továbbá fail a hsz -ed, Stockbauernek (#5467) csak igazat tudok adni. Ugatás a semmiről, célja viszont a másik heccelése, de nyugodj meg max te érzed úgy hogy ideges vagyok, pedig qrwa nyugodt.
De viszont teljes egésszében feltártad elöttem az értelmi képességedet a kis haverod / haverjaiddal együtt, lehet nyugodtan nyávogni továbbra is mint egy kiscica én biztos nem fogok mostmár szólni érte.
#5471: Rád is vonatkozik. -
#5472 Nem unjátok még? Már lassan 3 órája csak nyomjátok egymás agyát! Azt hittem, hogy itt mindenki értelmes, de ugy látszik pixxelnek télleg igaza volt és "végre van itt egy értelmiségi is", az is csak én vok!