40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
USAMEN POWER #5551 Jaja, ilyen üzenetet bármelyik TDU felhasználó teríthet a többi felhasználó között. -
#5550 Szerintem csak egy kamu üzenet, mert vannak ilyen vicces kedvű emberek akik unatkoznak. -
#5549 Nekem azt írja ki,hogy nem létezik az email cím. -
Gyuracell #5548 Én elöbb simán Gyuracell-t küldtem és visszadobta hogy hibás szóval nagy valószínűséggel igen . -
USAMEN POWER #5547 Nem teljesen tiszta, TDU 1 felhasználónevet kéne elküldeni ? (Am én is kaptam ilyen üzenetet.) -
Gyuracell #5546 Sziasztok !
Éppen TDU-ztam amikor kaptam a játékban egy üzenetet :
Ha a kép véletlen nem jönne be akkor itt van :
http://indafoto.hu/gyuracell/image/8540209-a4858aad/details/l/user
-
#5545 Pixxel!
Isten éltessen sokáig,
a farkad érjen Kínáig!
(k=p?) -
ROLL30AbandonHo #5544 Boldog Szülinapot:) -
#5543 Bódog szülinapot, sok pi(n)át -
#5542 Hepi Börszdéj :D -
ATi0021 #5541 Boldog szülinapot Pixxel. -
#5540 HBD -
#5539 Nem vagyok hülye csak gondoltam viszek bele 1 kis humort.
-
#5538 duplája...12+12...ált 3-4 osztály a szorzótábla -
#5537 1212 Az jó sok. -
#5536 még a duplája sem stimmel -
#5535 Isten éltesen HG!
#5534: Jaja 12 éves cigánygyerek majdnem egy éves babával. Ha jól emlékszek!:) -
#5534 Ma van a szülinapod? Hány éves vagy? 12? Csak vicceztem. Heppi börszdéj tú jú! -
USAMEN POWER #5533 -
#5532 És ha lesz élet, legalább gyorsabban telik az idő egy új hírig, esetleg GAMEPLAY trailerig. -
#5531 Legalább lesz élet....
És a ötlet is jó. én támogatom.
Én pl erre tudok elképzelni egy nagyon laza gurulást az ibizai tengerparton. -
#5530 #5528
THX! -
#5529 öhm, jól hangzik, a lebonyolításhoz mehet a topikban simán, de nem tudom vállalni a felelősséget most ennek a lebonyolításában, gondolok itt az ajándékokra, pénzgyűjtésre stb. a szavazatokat számlálhatjuk, csinálhatok neki szavazó boxot is, meg minden, de többet nem vállalok be :) sry.
am ha a többiek is benne vannak, akkor megoldható minden. -
Héeder #5528 Füled érjen bokáig!! -
#5527 Támogatom,de kéne hozzá anyag,mert a mostani trailerekből újat összeállítani hát nem tudom mennyire szükséges. -
#5526 Hogy ne csak a finggal ping-pongozzunk, :)
Az ibizai, oahui hangulathoz leginkább passzoló zenés klipeket gyűjtsünk vagy éppen állítsunk össze.
A megjelenésig tartó folyamatos szavazással döntsük el, hogy kinek az alkotása vagy szerzeménye illik a legjobban a TDU2-höz.
- Fődíj egy TDU2 eredeti PC játékszoftver.
- Az ezüstérmes díja gravírozott TDU2 asztali dísz egy általa választott játékban szereplő autó vagy motor márka jelzésével.
- A bronzérmes díja gravírozott TDU2 kulcstartó.
Részvétel 14 éves kortól.
Díjkiosztó akkor lenne, ha a zárás előtt összejön a díjak beszerzési költségét fedező legalább 30 egyenlő arányban elosztott anyagi hozzájárulás, mondjuk Pixxel bá által létesített egy számlára.
Amennyiben nem, a hozzáadott összeg mindenkihez visszakerül.
Na, benne vagytok?
Pixxel koma, benne vagy? :)
-
#5525 Bódogat pixxel koma! -
#5524 HBD! -
#5523 Ennél jobban nem lehetne leírni a helyzetet! -
#5522 Értsétek már meg, hogy a lobbizás, szavazásra biztatás NEM SPEKULÁCIÓ ÉS NEM CSALÁS!
Azt is értsétek meg, hogy interneten nem lehet olyan szavazást lebonyolítani ahol egy személy csak egyszer tud szavazni (cookie, regisztráció NEM MEGOLDÁS erre, esetleg a digitális aláírással lehet ezt megfogni)!!!
Ezt a GameSpot is tudta/tudja! Ezért szánalmas amit csináltak (valószínűleg külső nyomásra). És ez nem hiszti, nem rinyálás, hanem egyszerű ténymegállapítás
Egy hónappal ezelőtt volt ~70 ezer regisztrált felhasználó a tdu2.com oldalon. És volt ~10 ezer szavazat a TUD2-re. Tényleg óríási "csálást" okozott a kör email. LOL
UI: amúgy meg tökre nem érdekel egy ilyen vacak szavazás, csak az eljárás háborít fel -
#5521 1 hónapja írta Ati a lefordított élménybeszámolót, amiben az volt hogy jelenleg azt a verziót tesztelték, amit a bétára készítenek fel és nagyrésze kész van. Remélem hamarosan kapunk valami új infót, mert így nagyon lassan telik az idő. -
USAMEN POWER #5520 . -
#5519 Valami van abban amit mondasz, de elég szélsőséges, aki így gondolkodik szerintem. Plusz az akinek így marad meg a fejében, hogy a TDU 2 csalt, az sorba sem állt azért az észért, hiszen a fanok "csaltak". Akinek rövid az agya, az már most leírta a játékot, de akibe szorult egy csöppnyi ész, az nem ez alapján fog dönteni. -
#5518 Ha azt feltételezzük, hogy senkinek nem marad meg a kisagyában, hogy a TDU2 csalt, akkor igazad is van. Viszont, ha ottmarad, de továbbra is érdekel valamennyire, ezért elolvasok megjelenés után 1-2 cikket, ami csupa-csupa jót ír, mit fogok gondolni? Hogy ugyanmár, mégiscsak jó játék lett, vagy azt, hogy, ja, megvették az újságírókat is, his egyszer már csaltak, miért ne csalnának most is? Nem mondom, hogy így is van, minden fejben, de kétesélyes a dolog.... -
Gibor #5517 -
#5516 Szerintem még mindig nem a játék megjelenése előtti spekulációkra alapozott szavazás fogja bebiztosítani egy játék jövőjét... Kijön, megírják a véleményeket a "nagyra tartott" "szaklapok" és az alapján döntenek. Legalábbis ha magamból indulok ki, ez az ésszerűbb. De persze nálam elfogyott kétszer is az ész ;) -
#5515 Osztom a véleményed. -
#5514 1; S(z)avazás.
A TDU2 megnyert egy szavazást. Szép dolog, következménye nincs, azon kívül, hogy tiszteletet érdemlő eredmény. Ha egy ilyen népszerűségi versenyen csalással vádolják meg, annak viszont van; A fejekben az marad meg, hogy csak csalással tudott nyerni, ergó, SZAR. Ez viszont már kihathat az eladásokra, ami kihatHAT a játék támogatottságára, (Dlc-k, addonok, csalók bannolása, stb) Ez rossz.
Valóban, sokat nem tehetünk ez ellen itt, egy fórumon. Viszont, ha a hatását nézzük csak, akkor minden fórum felesleges. Épp ezért nem is erről szól a dolog. mindössze véleményekről.
2; Sírás-rívás a "gémpléj" vidóval kapcsolatban.
Daed Rising 2 . Januárban jön ki. Mégis, már tudni, mi lesz a CE verzióban... Ennek ellenére, egy 3 hónap múlva megjelenő autós játék fizikájáról annyit tudunk, hogy az eddig látottak nem igazak, és baró lesz.
EZ KEVÉS.
Egy autós játéknak 3 alappillére van.
Fizika; Gyakorlatilag semmit nem tudunk róla, és talán ez a legsarkalatosabb pontja.
Tuning; Ugyan annyit tudunk.
Bejárható terület.; Ez "tiszta".
Ott van még sok minden más is, természetesen. Játékmenet, online támogatottsága, DLC-k, autólista, stb. Gyakorlatilag üres szólamokon kívül semmit nem tudunk. Egy gameplay videó legalább némi támpontot adna, ha másról nem, hát a fizikáról, ami, ha szar lesz, sokan nem fogjuk megvenni a játékot. (NfS fizikával, én BIZTOS nem veszem meg)
Szóval úgy látjuk sokan, hogy Atari nincs a helyzet magaslatán, ami a marketinget illeti. Illetve, üres szólamokat kapunk, (többnyire) ami kurvára nem tud érdekelni. És mivel nincs közvetlen vonalunk hozzájuk, itt éljük meg a frusztrációnkat. Ennyi.
1ébként pedig, az ész van a legjobban elosztva. Mindenki úgy érzi, neki jutott a legtöbb. Nekem mégis van egy olyan érzésem, sok hozzászólást olvasva, hogy egyesek 2x álltak sorba, mikor az észt osztogatták. Csak sajnos, pont akkor fogyott el mindkétszer, mikor sorra kerültek volna.... -
#5513 Hát még meg sem jelent, szóval ha majd utána a játék értékeléseknél lesz bundaszagúan lehúzva akkor lehet átérezni, bár akkor is hülyeség. A készítők meg ne a szavazás eredményét nézzék, hanem fejlesszenek. (valószínűnek tartom, hogy ez történt ebben az esetben is, kétlem hogy egy gamespot szavazás miatt összetörnek mint egy ropi) -
csoli31 #5512 Én azért sajnálom a játék készítőket, mert vannak olyan játékosok, akik nem bírják elviselni ha egy játékukat egy ilyen hülye szavazáson (elnézést a kifejezésért, de ez a véleményem róla) az első helyen akarják látni, és ezért kihasználva a szavazás kiskapuit, képesek csalni, és többször is szavazni ugyan arra a kedvenc, és hőn várt játékukra, és hogy ezért kellet egyes játékkészítőknek koppanniuk! Csak azért hogy megnyugodva térhessenek nyugovóra, hogy az első lett a játék amit várnak. Kíváncsi lennék, hogy közületek hányan csaltak, és hogy vajon hányszor szavaztak rá! Én inkább ezt tartom szánalmasnak, mint azt hogy ezáltal a GameSpot csalás gyanúja miatt módosította az egész végeredményt!