40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#5631 Ez se semmi, ha már nagyszabású tuningról van szó...
-
Stockbauer33 #5630 Tárgyaljanak csak ilyen tuning mühely tulajokkal Elviselnék 1 ilyen 1104 lóerős fenevadat Ibizán -
#5629 jó rendben, lehet rosszul gondoltam :) fotózásnál tisztába vagyok h te például nem tehetsz ki magánterületen készült gépeket, ebben valahogy nem esett le, pedig tényleg logikus lenne :) -
#5628 Persze, hogy ne :D Tévedésben élsz, rohadt drága a liszensz, a törésért mégtöbbet kell elvileg fizetni ezért van egy csomó játékban kitalált autó, vagy eredeti de törés nélkül. -
Szabi1991 #5627 sajnos pont fordítva... szerinted miért van a legtöbb játékba kitalált autó ? :-/
könyörögni kell és kemény pénzeket fizetni hogyha reklámozni akarod őket...
még a fotózásba is ien gyakran... reklámoznád ingyen őket, azt szívatnak ahol csak tudnak, meg azt akarják hogy ennyit-meg annyit fizess nekik.. tudnék személyes példákat sorolni bőven.. :S -
#5626 autógyárak fizetnek érte h benne lehessen a modelljük , teljesen érthető szerintem h az aston fizetett hogy reklámozzák egy kicsit, ők pedig csináltak egy kis filmet róla :)
Ez nem a célközönségről szól, csak megragadnak minden alkalmat a reklámra :) -
#5625 Szerintem az exkluzív autó reklámja. -
#5624 "Aston reklám"..........akkoo veszek egyet!
Ennél már csak egy Ferrari reklám lenne jobb a Duna tv-s kívánságkjosár reklámszünetében, biztos elérik a célközönséget. -
#5623 Mindegy, nem személyeskedünk. :D
Ahogy érzed. ;)
Csinálhatna vki egy TDU2 aktualitású klipet a Bukás c. film jól ismert jelenetére építve.
:-)) -
#5622 hát ezen mit viccelődjek :D -
#5621 aston reklám :) -
#5620 Iiiiigen.
Pixxel koma kb. 3 hete áment komolyba és humorérzékét sem érzékelteti :D
Biztos a hőség... ;-) -
#5619 "ez a TRÉler kb semmit nem ér. felesleges volt teljesen :/ "
ne legyél ennyire negatív -
#5618 pont semmire :D ahogy az uccsó 2-3 sem ért semmit. :/ -
#5617 Tudom, kötözködésnek tűnik, de ez a video mire volt jó? -
#5616 110% hogy sokkal jobb lesz!
Már csak a vidik alapján.
Meg ugyebár az első rész tulajdonképpen egy félkész játék volt. -
#5615 ez nem újdonság, az első trélerben is benne volt a kék audi amin látni szépen a gyöngyház fényezést. sőt a bannerben is benne van 2 kép is a TT-ről...
ez a TRÉler kb semmit nem ér. felesleges volt teljesen :/ -
Csörcsike #5614 Remélem legalább olyan jó lesz mint az első rész, mert az se mai darab de a mai napig lehet vele játszani és a multi része se rossz. -
#5613 az aston jó sok pénzt fizethetett hogy csak az ő autójukról kikerüljön egy vidi :) -
#5612 #5607
Biztosak vagytok benne?:D Amúgy meg nem olvastam vissza,mert épp házibuliból jöttem haza és kicsit kész voltam. -
#5611 Mitől jó a 69 szám nektek? akkor születtetek? -
RYO21 #5610 PÉNTEK VAN!!!!
FLAME ON! -
carloelsa #5609 Jól mondod, jó szám. :D -
#5608 Már volt egy párszor... Egyébként 69 nap van a megjelenésig... 69 :D Jó kis szám -
USAMEN POWER #5607 -
carloelsa #5606 WTF? -
#5605 Exkluzív Aston Martin Video - HD -
USAMEN POWER #5604 Ja volt a Gloss, Metalic, és az Iridescent. (De én az NFS -ből indultam ki.) Az Astonon pedig "fényre csillámló" van. -
#5603 Az egyben is kétféle volt. -
USAMEN POWER #5602 Meg érdekes a verda csillámló fényezése. Előfordulhat hogy többféle fényezésfajta közül lehet majd választani. -
#5601 Lehet hogy hülyeséget beszélek, de nekem úgy tűnik hogy a videó egy része gameplay, igaz Hud nélkül. Némelyik rész pedig olyan mint az 1-ben a verseny utáni visszajátszás. -
#5600 akkor minimum naponta 2-3 kéne :D
szerk: mármint, ha tartják a megjelenést... -
USAMEN POWER #5599 Remélem hogy nem, habár a Camaroról jöhetne egy Hawaii rendőrüldözős trailer. -
ATi0021 #5598 Remek trailer már megint. Ezek szerint, akkor most sorra kapjuk a játék autóiról a trailereket? -
USAMEN POWER #5597 Np. :) -
#5596 tényleg
akkor bocsánat -
USAMEN POWER #5595 Ha nem 5 hsz -t kellett volna visszaolvasni akkor nem szólok semmit, de ez most kicsit vicces. :) -
#5594 mégegyszer
remélem még nem volt
-
#5593 One 77 trailer
[flash]http://www.gametrailers.com/video/exclusive-aston-test-drive/701709[flash] -
USAMEN POWER #5592 Megnéznék egy Camaro SS trailert is, am a zene jó ! :)