40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#5672 Sziasztok!
Van, akinek megvan a tdu2 bétája?
Kitöltöm a szükséges adatokat és aztán le lehet tölteni? Vagy hogy van ez?
Köszi előre is! -
USAMEN POWER #5671 "0:24 ig virgonckodik a bima amíg meg nem jön a főnök" ---> Szintén ! :D -
#5670 Ez mind rendben van DE a Pierre Veyron az 1000 lóerejét 4 keréken osztja el.
+ nézd meg a Youtubeon hogy egy SLR-t hogy ver el vagy egy M3-ast.
Veyron vs SLR
Veyron vs M3
A második videóban tetszik hogy 0:24 ig virgonckodik a bima amíg meg nem jön a főnök... -
#5669 De jóval olcsóbb is a hennessey! -
#5668 csak a henessy egy fapados sportautó, a veyron meg egy luxusgép amit hétköznap is használhatsz :) Nem mindegy.. -
#5667 A Henessey Venom GT 30km/h-val gyorsabb mint a Veyron. Szal végsebességben is veri... -
RYO21 #5666 Ezek a SuperVeloce Lamborghinik tuningolt kocsik? Mert nekem nagyon tetszenek. Legjobban az új Murcielago LP670-4 SV.
Amúgy ez citromsárga, vagy narancssárga? -
#5665 Még jóhogy elveri egy kicsi könnyű, és ehez mérten erős kocsi egy rövid, kanyargós pályán...
Veyron nagy, nehéz és bizony lassúcska is pályán, de egy egyenesben már nagyobb fölényben van 300 km/h környékétől...
A legelvetemültebb versenyautók is megállnak 800 ló környékén, talán mert felesleges ennél több, vagyis csak vakítás az egész szerintem. Egy gyors autó nem csak a motorból áll, egy futómű/fék/kasztni is nagy szerepet játszik benne.
-
#5664 És tényleg! Azt nem vettem észre! Akkor trükkös fólia! :DDDDDDDD -
Szabi1991 #5663 és így a belső nem látszik, a de a fekete hátsószárny igen.. értem.. :DD xD -
#5662 Sötétített ablak..... :D -
Szabi1991 #5661 zondának ezen a képen sincs belseje.. :/ -
carloelsa #5660 Talán a TDU2.com oldalról lett letöltve és amikor megjeleníti a képet akkor csak ilyen pici méretben van?
Ati: Értettem, hogy ezzel mit akarsz, csak hülyültem :) -
ATi0021 #5659 Ok, csak így mégis kikerült beillesztve. Amikor FAQ-t frissítek egyszerűbben észreveszem ha esetleg kell. -
#5658 az meg haggyan, hogy nincs ingame gameplay, de mi a faszert kell ilyen csoro meretben kepeket kozze tenni ?
1920x1080at a nepnek ! -
#5657 De beszarok, hogy nem tudnak egy rendes videót mutatni máár. Más játéknál ennyivel a megjelenés előtt, volt már legalább annyi gameplay, hogy lássunk offroadot, nem csak 5 féle autót, és legalább rendes fizika videót, hogy hogy viselkedik az autó vagy mittomén.
OFF:
Kurva meleg van, ezzel is már a faszom kivan. Ha nem lenne légkondi, nemtudom hogy bírnám a kutyámmal. Sok kis picsa ezért sírt, menjenek kapjanak bőrrákot meg minden lófaszt, de nekem már elegem van ebből!
ON -
carloelsa #5656 Vótmá. -
ATi0021 #5655
-
#5654 tdu2 official gallery, 5.kép -
Stockbauer33 #5653 Aha.Ok
#5647 F Y -
#5652 Melyik? Linkelj légyszi. -
#5651 pedig full úgy néz ki mint az új merci oldalról :D -
#5650 Azért a Veyronnal kicsit elfogult vagyok, nem nagyon tudom elhinni hogy azzal a gyorsulással, fékerővel, 4 kerék hajtással alulmarad. De ki tudja? Majd a TDU2 ben leteszteljük!
Viszont a Henessey Venom GT odaveri szerintem ha tesztelik majd a Fifth Gearben, Corvette 6,2 motor 1225 LE, 1200 kg....jaaajjj!
Bocs az offért de remélem hogy ha megjön a játék akkor már nem lesz off (bekerülnek talán a stuffba) -
#5649 Ha closed béta augusztusban lesz,akkor utána rögtön kell az open kis,különben már a megjelenésnél vagyunk:D Kivéve ha késik a játék,akkor még ráér a béta:P -
#5648 Ez de komoly! Mondjuk látványosan jobb az úttartása meg az ereje/sebessége, mint a Veritas gold ásványvíznek. Rendesen féltem hogy lecsúszik az útról szegény Stig:) -
Szabi1991 #5647 annyira azért nem új, jún. 30.án linkeltem be ide :D -
#5645 Azért az idömérőn nem mutatta a legjobb formáját.
Viszont a Cathermant nézzétek meg utána, hogy milyen vasakat vert meg! Nem akármi.
Időmérö -
#5644 THX, ez az!!! Hogy én mennyit kerestem a kis drágámat. Köszi mégegyszer! -
bazso29 #5643 Veritas RS III Roadster -
Stockbauer33 #5642 Sztem 4-5 még lesz.A béta kitolódik augusztusra.Aztán egy kis tuning arzenál videó és a megjelenés. -
#5641 mercedes -
USAMEN POWER #5640 #5587, #5594, #5605, -
#5639 Úúú ott egy rendőrautó a háttérben, fasza! Az utsó kép is jól néz ki, koszos Aston. -
#5638 Ez:
Link -
#5637 Bocs az off miatt de itt vannak jó képességű emberek akik talán felismerik.
Ez mi???:
-
#5636 Nem tudom volt-e Már.
Test Drive Unlimited 2 - Exclusive Aston Martin Trailer HD -
USAMEN POWER #5635 Ezeken a képeken én már csak a tájat fürkészem, a verdákkal úgy vagyok hogy már láttam. -
Stockbauer33 #5634 4 új kép az Aston Martin One-77-ről -
#5633 sokszor leírták már, a veyron egy írtózatos gyors luxus autó, ezek meg kifejezetten szinte pályára lettek fejlesztve.. nem hiszem hogy összehasonlítható a kettő :) -
#5632 Hú,hát ez egész jó:O És olcsóbb is sokkal a veyronnál...