40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
carloelsa #5712 R35, abba legalább belefér a sporttáskám, nem úgy mint a Suzuki GSX-R be xD -
#5711 Bugatti Veyron: 300 millió Ft
Nissan R35: 22 millió Ft
Suzuki GSX-R 1000 4 millió Ft
Nagyon hasonló élmény, különböző árakon. ;-) -
#5710 Akkor nem értettél meg teljesen :D
Azt akartam kihozni, hogy nemis lehet kompromisszum mentes sehogy, ha egy autó a pályára van kihegyezve, az nem luxus, és ha a luxusra, akkor a pályán nem lehet olyan, a kettő együtt nemigen lehetséges, már csak a futóműbeállítások miatt sem. És tök egyértelmű sztem, hogy a Veyron nem pályára lett kitalálva, hanem utcára villogni... semmi baj nincs vele, csak ne mondd, h pályán is milyen gyors, mert pályán csak a köridő számít, éshát a GT-R nagyon elveri, fele annyi erővel... -
#5709 Rossz helyen kerested :D
itt megvan adva rendesen
13. Nissan GT-R idő: 7:26.70 (FC) km/h: 166 év: '08 LE/Kg: 479 / 1740 söfőr: Toshio Suzuki -
#5708 Kicsit átköltve:
A videóban tetszik hogy 200m-ig virgonckodik a Veyron amíg el nem megy a főnök...
Fúú de lenyomta a Veyront... Na kb ennyit erről:)
AM kibasztam volna a srácokkal és a Veyron felett átléptem volna az 1 Mach-t -
#5707 Vadászgép vs. Veyron vótmá'!Egyébként már nem is a leggyorsabb:D Hennessey Venom GT gyorsabb.
Veyron vs. Eurofigher -
#5706 Hát sztem akkor is tökre felesleges ezen vitázni, mert ha a GT-R fel volt húzva ugyan annyi lóra mint a Veyron, akkor csak kiegyenlített esélyek mellet nyomta le, ha kevesebb már nincs miről beszélni. Így is úgy is kijön hogy a Veyron egy luxus sportkocsi ami messze nem a legjobb auó a világon, max a leggyorsabb egyenesben. Am télleg nagy dolog lenyomkodni így meg úgy a jóval gyengébb autókat egyenesben. Majd beállok mellé egy vadászgéppel és megnézzük, menyire szívatjuk meg a Veyront. Aztán feltolom tecsőre, hogy menyire király a sugárhajtás -
#5705 A GT-R ideje hivatalosan így néz, csak hogy tiszta legyen a kép:
7:29* -- 164.68 km/h - 2009 Nissan GT-R, ??? PS/??? kg, *company test driver Tochio Suzuki
Magyarul a rák se tudja, mennyire volt átalakítva. -
#5704 Ezt írtam.
"A veyron az az autó ami kompromisszumok nélkül brutális és abszolút luxus kívül belül. "
sportkocsiba 4 ülés... ne viccelj már. +2 ülés mióta számít luxusnak vagy jobbnak? Ez baromság -
#5703 xD
Jah, vagy pl, hogy a fejlesztők akármit meg tudnak csinálni a saját játékukon belül :D -
#5702 Nürburgring Nordschleife:
-NSX-R: 7:56 (275 LE! 1350Kg, súly/LE: 4.9)
-Veyron: 7:40 (1001LE 2034Kg, súly/LE: 2,04)
-GT-R :7:29.03 (485LE 1740Kg, Súly/LE: 3,5)
csak 16mp hátrány, valószínűleg a döttinger höhe miatt, az a hosszú egyenes a pálya végén...
Tényleg kompromisszum mentes? Még a súly-lóerő aránya is sokkal jobb, elvileg nagyon meg kellett volna vernie :D
Hozzátenném, hogy ezek hivatalos köridő adatok...
Mindemellett tény, hogy a Veyron gyors, és komfortos, de nem kompromisszum mentes, nem is lehet, mert csak 2 üléses, már ez egy kompromisszum, a méretei, a súlya, a futóműve... mind kompromisszum luxus és sport között...
Mindemellett elismerésre méló, hogy ugyanazt az időt tudja a Veyron mint az SLS, vagy az SLR. Mondjuk az már nem annyira, hogy a GT-R odarakott nagyon, a 4 ülésével. -
Héeder #5701 Ghostrider -
#5700 Sőőőt, még a vezetőt is ki lehetett venni. Gondolom milyen jól nézhetett ki amikor 300-al driftelsz a fotón, és nem ül senki a kocsiban -
#5699 Lehetett eget választani? Látszik hogy nem nagyon fotózgattam -
#5698 Ez a legvalószínűbb persze :D
Véletlenül sem a játékban lévő photo mód ami az első részben is benne volt és ugyanúgy lehetett eget választani, persze mind nappali volt, gondolom ez kibővült az éjszakai móddal. -
#5697 Most nézem, kicsivel több mint 2 hónap, és mehetünk majd egy új környezetbe krúzolni, és szidni a sok hülye külföldit meg azokat akik össze vissza vezetnek. Jaj de várom. (Persze ha nem késnek... ) -
#5696 Vagy fogtak egy sok képkockát felvevő kamerát, és megkérték a kollegát, hogy hajtson el egy párszor éjszaka is, majd megnézték azt a párezer képkockát, és kiválasztották melyik hasonlít legjobban a nappali képhez. Szerintem eddig ez a legvalószínűbb magyarázat.
#5686: Sajnos én sem lőhetek fel képeket, mert elveszik a Bugattit,és azért hiába van játékban, élőben sokkal izgibb. -
#5695 Biztos van nekik valami keretrendszer amivel fejlesztik a játékot és ott állíthatók a paraméterek. A másik eshetőségre jobb nem gondolni -
#5694 az az 1000 ló egy picit jobban jön ki pályán, kanyarokból kigyorsulásoknál pl.
A veyron az az autó ami kompromisszumok nélkül brutális és abszolút luxus kívül belül. Kevés olyan szupersport kocsi van ami mindkettőt tudja egyszerre ha pedig van, azoknál biztosan jobb a Veyron.. -
#5693 (bocs a dupláért, de nem engedte szerkeszteni...)
"A második videóban tetszik hogy 0:24 ig virgonckodik a bima amíg meg nem jön a főnök... "
Nagy kunszt elverni egy 600 lóerővel gyengébb autót egyenesben :D
De szal lényeg a lényeg, én nem fikázom, csak nekem nem bejövős...
Ha erős vas, akkor olyan, ami megállja a helyét egy pályán, mert utcán vajmi keveset ér...
Hatványozottan igaz ez a veyronra, mert sem a gumik, sem egy teli tank nem bírja túl sokáig 400-nál, szal ha ki is próbálják a tulajok, nem így járkálnak vele :D Ez az 1000 ló meg 400-as végsebesség csak presztízsadat inkább... -
#5692 tessék mazsolázgatni, Nordsleife mindent elálrul :D
Csak példa:
-NSX-R: 7:56 (275 LE! :D)
-Veyron: 7:40 (20,6km-en)
-SLR: 7:40 (20,6 km-en)
-GT-R: 7:29 (20,8 km-en) -
carloelsa #5691 Ja, hát akkor jól gondoltam... xD -
USAMEN POWER #5690 Nincs webkamerám.
#5688: Amúgy én se tudom hogy miről beszélünk, mert aki néha-néha olvassa ezt a qrwa topikot, és nem csak azért jár ide hogy a vitáknál pártoskodjon, azok többnyire képben vannak a játékkal kapcsolatban, és azt is tudják, hogy még csak be sincs jelentve a béta időpontja.
Akinek nem inge... -
#5689 Akk marad a webcam :D -
carloelsa #5688 A print screen is fekete akkor :)
De amúgy most miről is beszéltek? -
#5687 Print screen?
Webkamera?
-
USAMEN POWER #5686 itt is lehet majd időjárást állítani képkészítés közben ? :)
#5683: Előfordul. Én részemről nem tudok képet csinálni, mert a bétában jelenleg nincs ilyen lehetőség, a frapsos képeken meg nem az ingame fotó jelenik meg, hanem egy nagy feketeség szal az is kilőve. De ha drot tudott képet csinálni, akkor biztos be fogja szúrni ide. :) -
carloelsa #5685 Ja télleg, én hüle... -
#5684 Gondolom a photo modban lehet állítani napszakot és sebességhatást is. -
#5683 Akkor így jártam.(csak már kb 6-7 hasonlóbó beta-ból is kimaradtam )
De a képeiteket videóitokat majd várom. -
carloelsa #5682 Ilyen pontosan hogyan csinálták meg a két képet? :S
-
USAMEN POWER #5681 Akkor neked azt tudom ajánlani hogy írj az Atarinak, ez zárt béta, csak annak írtak vissza mailt akik bekerültek. -
#5680 Én is benne voltam szerintem a 100ban max150ben de mégsem kaptam semmit sem.
A mailcímre kellett volna? -
USAMEN POWER #5679 Semmire. -
#5678 Mire célzol? -
USAMEN POWER #5677 A cheatereket kiszűrik a bétából már a legelején. -
#5676 Én valahogy nem emlékszem hogy regisztráltam volna.
-
USAMEN POWER #5675 :O Menny a francba ! Nekem csak ingyé játékot adtak, ja de gondolom te benne voltál az első 3 -ban. -
#5674 Nekem is megvan, én még kaptam hozzá ajándékba egy 1 hetes Bugatti Veyron tesztvezetést is. -
USAMEN POWER #5673 Nekem már megvan, a főoldalon kell regisztrálni (tdu2.com) és küldik mailben a kulcsokat. Az első 100 leggyorsabb regisztráló ingyé játékot is kap majd, szal siess.