40335
  • Dante73
    Én bejutottam, most is tolom épp, csak feljöttem szólni;
    Ott van a szeren. Fraps sajnos nem működik alatta, a kép, amit kiment fekete-( (Más játéknál működik rendesen) Egyenlőre csak O'ahu van, és 25 autó. A többi napokon belül lesz elérhető.
    Srácok, még 1x - F@sza!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aki pedig eztet elhiszi, meg is érdemli
  • bazso29
    Valaki biztos fog mutatni valamit, az 1000 főből tuti lesz valaki aki nem bírja megállni..
  • carloelsa
    Én vagyok... xD
  • rototti
    Igen, ezt már én is megtaláltam...
  • bazso29
    De van :
  • rototti
    Nincs egy FÉRFI se a tesztelők között, aki a tiltás ellenére kidob gyorsan egy fincsa kis gameplayt??!!
  • csoli31
    Miért ki az a Dozoo?!
    Engem annyira nem zavar, hogy nem kerültem be. Egyelőre megvagyok nélküle.
  • carloelsa
    Dozoo sem kapott :/ Nah jól van! Atari ezt MEGJEGYZEM!
  • bazso29
    Áh, gyerekek én se kaptam lehetőséget. Biztos valami 10 éves hülyegyerek szórakozik helyettem egész nap Ibizán és sz*rt nem fog segíteni a bugok kijavításában.
  • gduck
    Hát egyáltalán nem lepődtem meg, hogy nem válogattak be. Sztem elég vacak volt a form, amit ki kellett tölteni. Az alapján csak véletlenszerűen lehetett válogatni.
  • adamfesto
    Azért észrevettétek: Minél kevesebbet árulnak el, annál többet beszélünk róla...
  • drot
    Jah és ha már van béta, ahol normál emberek tesztelhetik a játékot, akkor mégis miből tartana kiadni egy gameplay videót???
  • drot
    Azért remélem lesz olyan, aki legalább valami kis dolgot elárul.
  • adamfesto
    Persze, nyilván való a nagy teljesítmény különbség.
    Az igazság az hogy a jóval gyengébb bömös is sokunknak csak álom marad, és ha a P.Veyron nincs ott akkor egy elég tekintéjt parancsoló gép bármelyik nagyváros forgalmában.
    A Bugatti ereje természetesen bárhol a világon sokkal több mint elég, ez egy igazi "nem tudom hogy már mit csináljak a bazi sok pénzemmel, már kokora sem tudom elszórni, annyi van" tipusú autó.
  • adamfesto
    Picit hozzátennék: a gumit csak ehez a modellhez gyártja a ...nem tudom melyik cég, de a lényeg hogy a menetteljesítményéhez van kifejlesztve speciálisan.
    Annak idején ha emlékszel, volt egy Francia gép, a MegaTrack, ahoz is így rendeltek gumit a beszállítótól.
    Venturi Mega Track:
  • ATi0021
    Diablo a TDU-Centralon megerősítette, hogy elkezdődött a TDU2 zárt béta tesztelése. A résztvevők számát még tovább fogják növelni az online játék és szerver tesztelése miatt.
    A tesztelőknek el kellett fogadni egy szerződést melyben vállalták, hogy nem tesznek semmit sem közzé a játékról.

forrás: TDUC

+ jelenleg nem elérhető a tdu2.com.
  • ATi0021
    Szerintem még nem kell lemondani a zárt bétáról se. Ha jól tudom arról volt szó, hogy először csak nagyon kevésen lesznek. De később még bevesznek néhány játékos a bétában. A TDU Centralon azt olvastam, hogy ez a jelenlegi szerver miatt van. Sőt azt is írták, hogy jelenleg csak a PC-s béta megy.
  • drot
    Énsem kaptam levelet.Remélem max 3-4 hét és nyílt béta is lesz.
  • gduck
    Én se kaptam levelet :(

UI: egyenlőre akkor marad az NFS World
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos én sem :(
  • ATi0021
    Ha jól veszem ki a TDU Centralon írtakat, és persze nem kamu, akkor elkezdődött a zárt béta. Szóval mindenki ellenőrizze az e-mailjeit. Remélem lesz magyar a bétán. Az biztos, hogy én nem kaptam levelet. :(

Persze várjuk a képeket és videókat.
  • carloelsa
  • USAMEN POWER
    Én már itt (#5690) elárultam magam, de ha ezek után se eset le hogy mi van, őszinte részvétem.
  • LeWyTy
    Jáhh
  • [HUN]FaTaL
    Nincs még beta bazz...
  • LeWyTy
    Egyik bétásnak sincs kamerája?
    Megnézném már miről van szó.
  • carloelsa
    Pixxel nincs itthon...
  • dark night
    ngaoyn megy az aston martin a tdu2-ben lehet kicsit tobbet perkált a szponzor vagy fordítva:D
  • Falkon
    Nem, de kicsit unalmas.
    Új HG van??
  • [HUN]FaTaL
  • Falkon
    Hagyjátok már abba!
    Ki a sz*rt érdekel a tdu2 topikban, hogy ki milyen kört futott?

Off-ba lehet folytatni..... Köszönöm!
  • Gibor
    Sofőr függő is, nem ugyanaz ment vele...
  • Muttley
    Számomra a No. 1 ár-érték-teljesítmény arányú autó az egéééééééész világon. A sporttáska (kicsi, ha supersportra ülsz) meg háton jobb.. :)
    #5713 Kawa ZX-10R 2005-ig, utána a Tamagochi fejidom miatt..izé. Yamaha inkább maradjon a furulyáknál :) A GSX-R meg megbízható, hangjától lefialsz, és az egyetlen márka, ahol van még 750-es (nem kell ezres, a 750 is bőőőven elég) :-) Ja, és kék-fehér helyett inkább ez. :) Megfelelő fizikával szeretettel várom a TDU2-ben.
    #5714 tapasztalatok szerint inkább név. A konkurensek jóval gyorsabbak, megbízhatóbbak, és óóóóóócsóbbak. :)
  • SötétBarom
    Kurva hiteles tényleg, hogy az alap GT-R 10 másodperccel elveri a V-SPEC verziót, ami könnyebb és erősebb is
  • Apocalipto
    Nem csoda hogy a 2ben azt ígérték hogy rágyúrnak a fizikára....... :)
  • milk4
    Új TDU2 háttérkép:
    1600x1200
    1920x1200
  • MikX
    MV Agusta F4 ;) Brutálisan szép motor...
  • Blum
    Nekem meg csakis Daytona 675 :)
  • MikX

Bár nekem inkább Kawa ZX-10, vagy Yamaha R1, a gixxer olyan snassz, minden 3. sportmotor kékfehér gixxer :D