40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#5752 Én bejutottam, most is tolom épp, csak feljöttem szólni;
Ott van a szeren. Fraps sajnos nem működik alatta, a kép, amit kiment fekete-( (Más játéknál működik rendesen) Egyenlőre csak O'ahu van, és 25 autó. A többi napokon belül lesz elérhető.
Srácok, még 1x - F@sza!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki pedig eztet elhiszi, meg is érdemli -
bazso29 #5751 Valaki biztos fog mutatni valamit, az 1000 főből tuti lesz valaki aki nem bírja megállni.. -
carloelsa #5750 Én vagyok... xD -
#5749 Igen, ezt már én is megtaláltam... -
bazso29 #5748 De van :
-
#5747 Nincs egy FÉRFI se a tesztelők között, aki a tiltás ellenére kidob gyorsan egy fincsa kis gameplayt??!! -
csoli31 #5746 Miért ki az a Dozoo?!
Engem annyira nem zavar, hogy nem kerültem be. Egyelőre megvagyok nélküle. -
carloelsa #5745 Dozoo sem kapott :/ Nah jól van! Atari ezt MEGJEGYZEM! -
bazso29 #5744 Áh, gyerekek én se kaptam lehetőséget. Biztos valami 10 éves hülyegyerek szórakozik helyettem egész nap Ibizán és sz*rt nem fog segíteni a bugok kijavításában. -
#5743 Hát egyáltalán nem lepődtem meg, hogy nem válogattak be. Sztem elég vacak volt a form, amit ki kellett tölteni. Az alapján csak véletlenszerűen lehetett válogatni. -
#5742 Azért észrevettétek: Minél kevesebbet árulnak el, annál többet beszélünk róla... -
#5741 Jah és ha már van béta, ahol normál emberek tesztelhetik a játékot, akkor mégis miből tartana kiadni egy gameplay videót??? -
#5740 Azért remélem lesz olyan, aki legalább valami kis dolgot elárul. -
#5739 Persze, nyilván való a nagy teljesítmény különbség.
Az igazság az hogy a jóval gyengébb bömös is sokunknak csak álom marad, és ha a P.Veyron nincs ott akkor egy elég tekintéjt parancsoló gép bármelyik nagyváros forgalmában.
A Bugatti ereje természetesen bárhol a világon sokkal több mint elég, ez egy igazi "nem tudom hogy már mit csináljak a bazi sok pénzemmel, már kokora sem tudom elszórni, annyi van" tipusú autó. -
#5738 Picit hozzátennék: a gumit csak ehez a modellhez gyártja a ...nem tudom melyik cég, de a lényeg hogy a menetteljesítményéhez van kifejlesztve speciálisan.
Annak idején ha emlékszel, volt egy Francia gép, a MegaTrack, ahoz is így rendeltek gumit a beszállítótól.
Venturi Mega Track:
-
ATi0021 #5737 Diablo a TDU-Centralon megerősítette, hogy elkezdődött a TDU2 zárt béta tesztelése. A résztvevők számát még tovább fogják növelni az online játék és szerver tesztelése miatt.
A tesztelőknek el kellett fogadni egy szerződést melyben vállalták, hogy nem tesznek semmit sem közzé a játékról.
forrás: TDUC
+ jelenleg nem elérhető a tdu2.com. -
ATi0021 #5736 Szerintem még nem kell lemondani a zárt bétáról se. Ha jól tudom arról volt szó, hogy először csak nagyon kevésen lesznek. De később még bevesznek néhány játékos a bétában. A TDU Centralon azt olvastam, hogy ez a jelenlegi szerver miatt van. Sőt azt is írták, hogy jelenleg csak a PC-s béta megy. -
#5735 Énsem kaptam levelet.Remélem max 3-4 hét és nyílt béta is lesz. -
#5734 Én se kaptam levelet :(
UI: egyenlőre akkor marad az NFS World -
#5733 Sajnos én sem :( -
ATi0021 #5732 Ha jól veszem ki a TDU Centralon írtakat, és persze nem kamu, akkor elkezdődött a zárt béta. Szóval mindenki ellenőrizze az e-mailjeit. Remélem lesz magyar a bétán. Az biztos, hogy én nem kaptam levelet. :(
Persze várjuk a képeket és videókat. -
carloelsa #5731 -
USAMEN POWER #5730 Én már itt (#5690) elárultam magam, de ha ezek után se eset le hogy mi van, őszinte részvétem. -
#5729 Jáhh -
#5728 Nincs még beta bazz... -
#5727 Egyik bétásnak sincs kamerája?
Megnézném már miről van szó. -
carloelsa #5726 Pixxel nincs itthon... -
dark night #5725 ngaoyn megy az aston martin a tdu2-ben lehet kicsit tobbet perkált a szponzor vagy fordítva:D -
#5724 Nem, de kicsit unalmas. -
#5723 Új HG van?? -
#5722 -
#5721 Hagyjátok már abba!
Ki a sz*rt érdekel a tdu2 topikban, hogy ki milyen kört futott?
Off-ba lehet folytatni..... Köszönöm! -
Gibor #5720 Sofőr függő is, nem ugyanaz ment vele... -
#5719 Számomra a No. 1 ár-érték-teljesítmény arányú autó az egéééééééész világon. A sporttáska (kicsi, ha supersportra ülsz) meg háton jobb.. :)
#5713 Kawa ZX-10R 2005-ig, utána a Tamagochi fejidom miatt..izé. Yamaha inkább maradjon a furulyáknál :) A GSX-R meg megbízható, hangjától lefialsz, és az egyetlen márka, ahol van még 750-es (nem kell ezres, a 750 is bőőőven elég) :-) Ja, és kék-fehér helyett inkább ez. :) Megfelelő fizikával szeretettel várom a TDU2-ben.
#5714 tapasztalatok szerint inkább név. A konkurensek jóval gyorsabbak, megbízhatóbbak, és óóóóóócsóbbak. :) -
#5718 Kurva hiteles tényleg, hogy az alap GT-R 10 másodperccel elveri a V-SPEC verziót, ami könnyebb és erősebb is -
Apocalipto #5717 Nem csoda hogy a 2ben azt ígérték hogy rágyúrnak a fizikára....... :) -
#5716 Új TDU2 háttérkép:
1600x1200
1920x1200 -
#5715 MV Agusta F4 ;) Brutálisan szép motor... -
Blum #5714 Nekem meg csakis Daytona 675 :) -
Bár nekem inkább Kawa ZX-10, vagy Yamaha R1, a gixxer olyan snassz, minden 3. sportmotor kékfehér gixxer :D