40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#5792 Még mindig nincs 1 videó sem?1 videóból bőven le lehetne szűrni milyen lett a fizika=/ -
#5791 "2 mákos is kapott lehetőséget, csak ők még nem tudták letölteni. "
Na, hát ez olyan mese kategóriának hangzik Nehogymá 100 bétateszter ne tudjon letölteni egy klienst. Ezt még egy 10 éves PC-ből készült szerver is kibirja -
#5790 Akkor hajrá! -
#5789 Már nagyon vártam,hogy valaki végre betegye:D -
bazso29 #5788 Nem, de tudok feltenni videót bármiről. -
#5787 Te bejutottál? -
bazso29 #5786 Jó, mindjárt..
Egyébként nincsenek olyan sokan, kb. 100-an tudnak játszani jelenleg, offline. Ph-n olvashatsz később a fejleményekről, 2 mákos is kapott lehetőséget, csak ők még nem tudták letölteni. -
#5785 Wazze, ezt a sok szerződést betartó embert. Valaki rakjon már fel egy videóót! -
#5784 De amíg nincs más... :)
-
#5783 Igazából... Már az első 5mp-ben kiderül hogy kamu.
Magyarázat:0:07-től 0:14-ig. -
USAMEN POWER #5782 A grafikán egyértelműen látszik hogy ez az 1, továbbá a fák az opelosnak a fenyőfa módja, az időjárás pedig maciuké. A fél társaság meg majdnem-majdnem megeszi... -
#5781 Épp mondani akartam hogy vazzeg ez télleg a TDU-s 1 sziget. De meggyőződésem volt hogy ez az is:D Már majdnem bevettem:D -
#5780 Ehhe, széjjel moddolt TDU :D -
Blum #5779 ez nem a TDU2. (vagyis remélem) :D -
#5778 Csak az a bibi h ez TDU 1 modokkal : ))) -
#5777 Beta video
-
#5776 Ahhozképest, hogy van closed beta, nem lett több élet itt Nemigaz hogy a bétázók közül, nincs senki aki valami videót kiszivárogtatna... -
#5775 Ez de szép -
carloelsa #5774 +1 Szerintem az eleje sem valami fina... -
#5773 pfuj de okádék a hátulja -
#5772 -
#5771 Emellett simán :)
-
#5770 Ilyen vajon lesz a játékban?
-
#5769 -
#5768 Dehogy is. :)
Ezt nálunk úgy hívnák Audi TT Andrassy Edition.
Csak ott közlekedne.
Ettől az autótól viszont CSAK EZT a hangot tudom elfogadni. :) -
#5767 Na hát ez magyar utakon szarrátörne:S -
carloelsa #5766 Dehülyevagyoook... Az első képen tökéletesen látszódik, hogy norm kerekeken fut -.- Jobb hátsót kell nézni xD -
USAMEN POWER #5765 Normál kerekeken fut ez is, csak egy búra van köréjük építve. Amúgy szerintem egy unatkozó pénzes idióta agyszüleménye. -
carloelsa #5764 Én csak ennél az autónál azt nem tudom, hogy a gyártó (Audi) vagy a tulajdonos készítette ezt... Mert ez szerintem vasgolyókon fut, aminek mágnesféke van és teljesen már futómű ezáltal... stb... :D -
USAMEN POWER #5763 A képek gyönyörűen szemléltetik, hogyanis kell egy autót alaposan szétbaszni. Fölöslegesen szúrtad be. -
#5762 Hóóólifákk!
Ez ilyen I robot-os ajdi akar lenni? :D -
Nekem ez kell a TDU2-be!!!! -
#5760 akkor ezek szerint szép jövő vár rád ha elbaszol minden pénzt :) -
USAMEN POWER #5759 Ejj srácok, én se jutottam be... Pedig ha bejutottam volna, akkor lehet hogy azt toltam volna, és akkor nem vesztek helyette 170 K -t a pokerstarson... :D Amúgy utána facebook pokeren bemákoltam 10 perc alatt 30 K -t, majd azt is elvesztettem... :D Ha sokat nyersz, tudni kell megállni, nekem ez nem megy... :FF -
Héeder #5758 Kedves tesztelő barátaink már dobhatnának elénk már egy kis nyers húst
Tudnám értékelni -
#5757 Jóvanna. -
#5756 Jah, mivel az a semmi, amiről tudunk, nem elég egy 2perces beszélgetéshez sem :D -
#5755 True...
Amúgy a Michelin gyártja a gumikat, és azt mondják 15 percet bír ki 400-nál, de a teli tank is kifogy 20 perc alatt :D -
#5754 Hú látom elkezdődött a béta!Innen bejutott valaki? -
#5753 Azért észrevettétek: Minél kevesebbet árulnak el, annál több az OFF...