40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
USAMEN POWER #5832 Qrwa jó ez a kép. -
Zuchy #5831 Online. -
#5830 Persze ha ilyen egyszerű lenne, akkor már mindenki tolná. -
#5829 Egyébként a béta offline vagy online béta?Mert ha offline akkor simán le lehetne warezolni amíg nem jut mindenkinek béta kulcs:D -
ATi0021 #5828 Jó lenne megfogadni az előttem író tanácsát és abba hagyni a vitát. Attól még hogy Pixxel nyaral van más is aki rendet tud tenni ha kell! A vitához kéretik átfáradni az Off\Warez részbe. -
Hyperpulze #5827 Igaz, nem sok szerencsém volt flémhez, mivel nem is nagyon szoktam fórumozni, ez inkább előszélnek tűnt :)
LeWyTy: Bocs, de nem értem a kommented lényegét. Azt most senki nem pedzegette hogy tetszik-e vagy sem a játék. Véleménynyílvánításra meg mindenkinek joga van, lényegtelen hogy az most pozitív vagy negatív-e. Legfeljebb nem veszed figyelembe.
"Ha valakinek nem teszik valami AKKOR MÉR SZÓL BELE????" <--- Akkor te mért tetted ? :D
és akkor most itt /OFF nekem. -
USAMEN POWER #5826 Tegyük már meg azt a szívességet a pixxel felé (amíg nyaral) hogy mindenki megtartja magának a felháborodott hozzászólását, és senki se vitázik. Egyszóval peace legyen ! -
#5825 Na én most ebbe kötök bele.
Ha valaki negatív véleményt fűz hozzá arra ki kíváncsi?(komolyan ki kíváncsi rá hogy neki személy szerint nem tetszik a játék? vagy ez a baja vagy az a baja....... tartsa meg magának...
A konkrét mondanivalóm:
Ha valakinek nem teszik valami AKKOR MÉR SZÓL BELE???? foglalkozzon mindenki azzal ami neki tetszik! ne a másikban keltse a feszültséget. -
#5824 nem tartok ribancot, tul sokba kerul.
van meg valakinek valamilyen kinja ?
vagy akkor mostmar tdu2 ismet ?
szerintem is. -
USAMEN POWER #5823 A további provokációt meg is tarthatod magadnak. Ha szar napod van akkor dugd meg a ribancod, vagy szívj el egy kubait, jobb kedved lesz. -
#5822 hat az elso fele a mondatodnak meg csak-csak igaz, oke.
flem ?
te sem lattal meg abbol igazit szerintem, ha neked ez mar az :)) -
#5821 De jó neked -
Hyperpulze #5820 Te aztán nagyon osztod itt az észt tök értelmetlenül...Annyi joga van a másiknak vészmadárkodni, mint neked flémelni...döntsd el mennyi az annyi...ha nincs, akkor te is befejezheted, ha meg van, akkor minek kötsz bele ? -
#5819 hozzadvagjak vigasztalaskepp egy csomag papirzsebkendot ? -
#5818 jaja, az angol fizetesrol nem is beszelve. -
Gibor #5817 Hidd el legfőképp nem a készítőkön múlik a megjelenés :P Ha nagyhangú játékról van szó akkor ott a készítőknek semmi köze a megjelenéshez. -
USAMEN POWER #5816 Fasza gyerek vagy. Respect. (Nagyobb táblát is beszúrhattál volna, mert nem látszik.) -
#5815 Egyebkent jo az angol billentyuzet? -
ATi0021 #5814 A játék már béta állapotban van. Szóval szerintem tartható a megjelenés. Arról lehet inkább szó, hogy az Eden jobban szeretné, ha a játékos maga fedezze fel a játékban rejlő dolgokat. Nem pedig hónapokon át nyomják a gameplayt és a végére már szinte semmi új, izgalmas nem lesz benne. -
#5813 ettol meg nem kell veszmadarkodni.
ha kesik hat kesik.
ha nem hat nem.
ennyi.
tok folosleges barmit is allitani, ha egyszer semmi ertelme. -
#5812 majd en eldontom mivel ovatosan, mivel nem
-
#5811 Nem értem mi hülyeséget mondtam és hogy ebbe mér kötsz bele de neked is tisztában kéne lenned hogy ha egy játékot bejelentek lehet hogy késni fog én nagyon remélem hogy szeptemberbe megjelenik sőt még jobban örülnék ha előbb jönne de ez nem rajtunk múlik hanem a készitőkön csak pusztán érdekes hogy még nincs gameplay videó illetve egyebek -
USAMEN POWER #5810 Óvatosan az ilyenekkel, mert van itt néhány ember akik nagy előszeretettel vinnyognak, nehogy esetleg összetalálkozz a haragjukkal. -
#5809 attol tartok, hogy a hozzad hasonlo veszmadaraknak inkabb magukban kene tartaniuk a hulyesegeiket, ha mar mas szorakozasuk ugysincs. -
#5808 mi képözön lesz, majd ha kezeim között lesz a játék! -
#5807 Titkolóznak,az újságírók is azt mondták hogy már szinte kész a játék. -
#5806 Érdekes hogy elvileg 2 hónap múlva megjelenik a játék és még semmi gameplay videó , autólista .....egyebek. Attól tartok ebből inkább jövőév lesz mint idei szeptember, vagy csak nagyon titkolóznak. -
#5805 Nem,csak az kap e-mailt aki bejut. -
#5804 Üdv. Ti kaptatok valami email-t egyértelműen, hogy nem jutottatok be béta tesztelésre? Mert én nem kaptam semmit, bár úgyse jutottam be, de aazért kitudja... :D -
USAMEN POWER #5803 Mielött valamihez hozzáfűzöl valamit, nem árt használni a séródban kavargó szilikoncsöveket. -
#5802 Hát én bejutottam de nem oda...:) aaaaaaaa -
strebacom #5801 Igazad van ezzennel bocsánatot kérek......sorry..... -
#5800 Sajnos nekem túl drága a benzin ahhoz hogy annyit autózzak amennyit akarok,szóval nekem nagyon jó hogy van ilyen játék:) -
Szabi1991 #5799 lövöldözni is lehet a valóságba... de valószínű mégse csinálod.. ezért starkerezel, doomozol.. hárri péterezel..
"nekünk tiniknek" meg nincs több tízmiliős autónk hogy kedvünkre száguldozhassunk.. de ha te Pagani Zonda céges autóval jársz akkor megértem amit írtál.. -
#5798 De mér itt jött ki?
Mér kell ez ide? azoknak akik szeretik az autós játékokat?
És ha valaki naponta vezet autót és a töke tele van vele???? az nem élvezheti a játékban szabadnak magát és száguldozhat.
Vagy szimplán az hogy gondolom te sem sűrűn száguldozol ibizán ferrárival meg lamborghinivel.
Mért kell ezzel rontani itt a hangulatot? -
strebacom #5797 Ja igaz szeretem az autós gamaket......csak....sorrvv tesókáim... a pna öö -
#5796 fekszik,nyugszik -
Blum #5795 -
strebacom #5794 Mi a faxom nak ez a sok autós game...talán tii tinik nem vezettek saját autót, vagy cégeset.....a faxom sem élvezi ez a sok......bocsi de ,bocsi csak kijött........... faom..
-
#5793 De még beszámoló sincs sehol.... elindult már egyáltalán a béta?