40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Szabi1991 #5912 naja, meg mi az hogy press start ? -
#5911 Lehet hogy rossz videót találtam de ez kb. semmi:D Ennyi erővel gameplayt is felrakhatott volna,hamár úgyis felrak valamit. -
#5910 Mind1 megtaláltam a chat gombot. -
#5909 Privibe is jöhet ha nagyon titkos:D -
#5908 Hol a link milyen link tdu2 gameplay? -
#5907 Na már töltöm is le a videót youtuberól:D -
#5906 Azért nem mindegy hogy ellopsz egy szoftvert és kivágod a netre vagy csinálsz róla egy videót... -
Gibor #5905 Hát nemtom, ki ellopta steamről 2003ban a HL2 bétát azt lecsukták... Mondjuk ott a srác írt a valve nak hogy ő hackelt és elmond mindent hogyan csinált ha ott dolgozhat, hát a valve helyett az fbi kopogott az ajtónál :D
Bár különösebben nem érdekel hogy kivel milesz míg nekem semmi közöm nincs hozzá, én legalább élvezem azt a keveset amit kapok yútyúkróól :D -
USAMEN POWER #5904 Én az NFS World zárt bétáról dobtam fel egy pursuit videót, igaz rajtam kívül még sokan mások, azt le volt szarva. Ez viszont valamivel szigorúbb úgy érzem, nem hiába volt a túlzott limit, az hogy qrwa nagy kussba tartották az egészet, és a szerződés. Aki ezt a videót feldobta, lehet hogy elgondolkozik majd rajta hogy nem kellett volna. Viszont az ilyen emberek nekünk (mint körmüket rágó playerek), csak jót tesznek. :) -
#5903 Nem fognak vele foglalkozni, előre tudták szerintem atariék is hogy ez lesz. :D -
Gibor #5902 Szerintem a feltöltő megfogja bánni a videót :D Szerződést írt fogadott el hogy nem tehet fel semmit, és ha dinamikus az ip je akkoris kinyomozható... Én letudnám keresni ha akarnám, nem majd egy Cég mint az Atari - Eden... -
Stockbauer33 #5901 Hát ez a 2 perc feldobott :D Az automata világitás dohányzik ahogy besötétedik meg hajnalodásnál lekapcsol.Jó lesz ez -
Gibor #5900 Lol, durcás, zene szerintem passzol, grafikailag én legalábbis megvagyok elégedve, a víz az élethűre sikerült nagyon, sok játéknál nagyon betúlozzák a tükröződést de itt elég jól elvan találva. -
USAMEN POWER #5899 Ha meg esetleg törölnék, data.hu -ra feldobom a videókat. Én is feltölteni nem merem, megbasznak nickestül, ip címestül együtt. -
Stockbauer33 #5898 A chatbe ott a link -
#5897 Ok hogy kérik, de szeretem megérteni az okát.
Ha nekem van egy Borsche 922 Turbom ÁSZ-069 rendszámmal, és valaki felteszi az internetre, vagy akárhová, akkor mi történhet?
Tényleg kiváncsi vagyok, nem kötözködés de miért? -
#5896 ez meg: szar -
Gibor #5895 Hát elég gyengusz :DD halkan hozzáteszem partyra inkább ez -
#5894 Hamár Ibiza akkor 1 kis musica : http://www.youtube.com/watch?v=zXGp0M1UCFs&feature=channel
<3333 CLUBLAND -
#5893 Remélem egy emberre gondolok! :D
HBD AlieN911 !!!!!!!! -
Szabi1991 #5892 mert a tulajok kérni szokták.. így ez a minimum hogy töröljük legalább a képekről.. ;-) -
#5891 Ez a rendszám kitakarás mire jó??????????
?????
?
. -
#5890 -
#5889 csani = csini -
#5888 Ilyen custom, csani avatart hogy lehet összehozni? :) -
Szabi1991 #5887
(csak ne b*szák el ezt is vmi apró kis izével mint nfs ben a mágnes >.<") -
#5886 Na ez kell nekem, nem az NFS World. -
USAMEN POWER #5885 Én már nem merek írni semmit, no comment.
#5884:
Pixxel jó a háttér. -
#5884 Mi a gecinek gameplay video? Majd játszol vele, komolyan, mint egy 5 éves. -
#5883 Melyik részét nem érted annak, hogy "nincsgameplayvideoéskárpezsegnedmertegyretöbbeknekszúrszemet"?
Ha nem tudnám ki vagy, aszinném Atari-insider ;) -
RYO21 #5882 Deszar hangja van! -
USAMEN POWER #5881 Muszáj megint elölről kezdeni ?
"A sokkal kevesebb nálam nem egyenlő nincs semmi." ---> Gondolom te is érzed, hogy ez nem kicsit fail !? -
Szabi1991 #5880 off: pihentem :D
fárasztó volt a sok "zaj".. :)
a ferraris játék meg felbszta az agyam a boxba.. ultragagyi.. :S -
#5879 Erről már beszéltünk.
A "sokkal kevesebb" nálam nem egyenlő "nincs semmi".
Ja, és gameplay video-ról van szó. :D
Amikor azt mondom gameplay video, úgy értem gameplay video. ;) -
#5878 "célközönséget hónapokon át, mi úgyis megvesszük az újak viszont nem. "
Hülyeség. Ha jó egy játék nem kell hozzá marketing, a játékosok úgyis elterjesztik, hogy jó. :)
Egyébként sokkal rosszabb, ha mindent lelőnek a gameplay videókkal és már mindent tudsz a játékról mielőtt kipróbálnád. Tartott nálunk az egyetemen előadást a Crytek és ők is mondták, hogy a Crysis második részéről sokkal kevesebb videó és kép fog megjelenni, mert az első résznél elkövették azt a hibát, hogy már mindent tudtak a játékosok a játékról mielőtt kipróbálták volna. :) -
#5877 Hát kb. -
#5876 Ez a bullshit marketing. :)
Hatalmasat fognak cumizni.
Mi ismerjük és ha jó lesz, meg is vesszük.
Ellenben az új vevőkör számára a nuku gameplay video komolytalanná teszi őket és skip.
Bennem az is felmerült, hogy játékélményben alig-alig lesz különbség az 1. részhez képest és azért nem teregetik a gameplay videokat.
Egyébként már én is le.szarom, mert ha jó lesz és az első részhez képest lesz benne sok értékelhető újítás, az ő bajuk, hogy hülyének nézték a célközönséget hónapokon át, mi úgyis megvesszük az újak viszont nem. Ha meg fekália lesz, annak baromi gyorsan híre megy és lejáratják magukat jó hosszú időre.
Nincs az a hülye 2010-ben, aki ilyen marketing kommunikációt alkalmazna. Persze más, mint a többi, de ez olyan, mintha az olimpián azzal hívná fel a sportoló a figyelmet magára, hogy 400 m-en ő csak az első 100 m-t futja le, de azt folyamatosan oda-vissza. Nem kicsit lenne mosolykeltő a dolog. ;)
-
#5875 Te, mit csináltál azon a kövön? -
#5874 Hosszú papa, hagyjuk... Papa, megint befosott... :) -
Szabi1991 #5873 de ezek se hiányozzanak :D
.. :-]