40335
    Hát ez az hogy nem türelmetlenkedek már, de az is igaz hogy uncsi az a 10 ótó amit mutogatnak:)
  • gduck
    "Engem már az se izgat, hogy ha trabantott mutatnak be ,csak mutassanak már újat! Am nálam elérték azt, hogy nem, hogy nem várom, de egyenesen leszarom."

Rengeteg infót tudunk! Milyen a játék? Játszál az első résszel, nézzed meg a kiadott videókat és képeket. Ezután lesz róla elképzelésed milyen a 2. rész.

Esküszöm, nem értem mit türelmetlenkedtek
    Yep!
  • Fehercsoki
    Most ezen mit kell nézni?Az impreza seggét?
  • adamfesto
    Persze csak engem engedett magához ilyen közel ez a vadállat, biztos mert Japán a pólóm is.
  • adamfesto
    Hát ha nem azt a sportos (zöldpólós) TDU rajongót nézed, akkor már egy kis darabból is rájössz a típus nevére.
  • Fehercsoki
    Igen csak ki tudja mennyire open,hol osztják a kulcsot,és mennyit.Na és főleg mikor:D
  • Zuchy
    Lesz majd open béta...
  • RYO21
    Jó, de ez concept art nem?
  • Fehercsoki
    Na igen,ha a bétában nem sikerül majd kipróbálnom,akkor lehet én is először kipróbálom a warezt de azért nagyon reménykedek benne hogy szükségtelen mivel jó játék lesz.
  • Blum
    Én mindig lewarezolok egy játékot,mielőtt megveszem. Ha tetszik,akkor megveszem eredetiben.
    Jártam már úgy,hogy megjelenés napján vettem egy játékot 15k-ért,aztán nem tetszett...aztán adhattam el 1 hét után 9k-ért.
    Engem már az se izgat, hogy ha trabantott mutatnak be ,csak mutassanak már újat! Am nálam elérték azt, hogy nem, hogy nem várom, de egyenesen leszarom. Sztem én lewarezolom, aztán ha télleg rákattantam, akkor megyek a boltba:D Ja meg lehet nem a megjelenős 13000ftot akarom kifizetni érte, elég lesz csak a 10e ftot:D Bár azt mondtam magamnak hogy ez lesz az első gamma amit megjelenéskor veszek, de nem úgy állok pénzügyileg hogy ilyenekre kiadjak több 10e-et
  • USAMEN POWER
    Camaro, vagy GT háttérkép mikor lesz már ?
  • Szabi1991
    jó ez az új háttérkép... de most már tényleg ideje lenne új autókat is bemutatni :S
  • Szabi1991
    pedig de :D
  • Muttley
    ill. aminek bárhol, bárki vállalja nevét

• USAMEN POWER
    Ilyen névvel fog bekerülni a BMW a 2 -be !

• gduck
    Ritka szar minőségű a fotó, a szinek nagyon el vannak rajta menve :(
  • USAMEN POWER
    Én eltudom képzelni, de remélem hogy nem lesz olyan szar a GPS, mint ami a képen van.
  • Stockbauer33 #5853
    A legalsókép még nemvolt talán ez a bétából való?
  • USAMEN POWER
    "akkor lehet majd szivatni a kocsisokat" ---> Már az egyben is lehetett... Fasza mikor össze vissza előzgetnek, cikáznak elötted, te meg 100 felé figyelsz hogy el ne üsd őket. Pont úgy mint a való életben. (Igaz az egyben van a motorosoknak egy olyan képessége, hogy fel tudnak borítani egy akár 2 tonnás autót is.)
  • Fehercsoki
    Biztosan úgy lesz...Ez gyakorlatilag a játék része,csak olyan mintha 2 részletben kapnánk meg:)
  • bertino
    hat ugy legyen.
  • laci 700
    ingyenes kiegészítő lesz...
  • bertino
    manapsag minden a penzrol szol.

tobbek kozt ezert is jon kesobb.
  • Szabi1991
    kb 3hónapja :S
  • wollnerd #5846
    Sziasztok!
    Ezt a videót láttatok már?
  • zuro
    Fenébe.
    Két percig néztem a visszaszámlálót a csodára várva.
  • robi25
    Én csak a tankolást bánom hogy kivették, és az irányitástól tartok egy picit. Csak jöjjön már egy gameplay végre.Mert a tdu hoz egy játék sem ér fel számomra.
  • Gibor
    Már egy párszor elhangzott hogy a motorok egy dlc be lesznek...

#5841 : Persze úgy lenne a legjobb ha megjelenéskor lennének már motorok, de ne hidd hogy nem bonyolult, egy fizikai motort megírni azért elég húzós dolog, hiába 15-20-30 an írják... És azt biztosra merem venni hogy a marketing miatt nincs gameplay, hidd el ha a készítőkön múlna biztos hogy több mindenről beszélgethetnénk itt.
  • Fehercsoki
    Nincsenek kész a motorok,legalábbis ezt mondták!Most vagy kiadják nekünk csak az autókat szeptember végén,vagy várhatunk még pár hónapot és megkapjuk motorokkal...Én a szeptemberi megjelenést választom.
  • zuro
    Én csak azt nem értem, hogy motorok miért nincsenek benne.
    Jó, tudom, hogy majd kiegként lesz, mert más a fizikájuk, persze, hogy más, de szerintem mellé fért volna a játékban, mert nem hinném, hogy ott annyira bonyolult lenne.
    Meg ha lesz kiegben, akkor lehet majd szivatni a kocsisokat, mint a való életben :)?
    Ott igazán viccesek a tuningkocsisok, mikor kihívnak lámpánál.

Remélem a marketing miatt nincs gameplay, nem a programozók miatt.
  • Fehercsoki
    Még mindig semmi videó/egyéb kiszivárgott információ?
  • USAMEN POWER
  • adamfesto
    És ez?
    Vagyis ez!
    Az ott.
  • Muttley
    Nem Fura,
    Cala ;)
  • USAMEN POWER
    Háth én egy tájképet szúrtam be szal érdekes a válasz, de nekem aztán linkelgetheted a lambókat, ferrarikat nyugodtan, egyik se hat meg.
  • LeWyTy
    Hú de fura!!
  • Muttley
    Hát meg EZ.
  • LeWyTy
    Az ..