40335
  • Dante73
    bétához sem ártana... ;DDD
  • Dante73
    +van, bocsi....
  • ATi0021
    A videóhoz kell a link vagy a béta letöltéséhez?
  • Dante73
    linket dobna valaki? nem találom...
  • drot
    Áhh de fasza lesz majd a naplementében vezetni
  • Héeder
    Áhh de fasza lesz majd napfelkeltében vezetni
    Már alig várom!!!!
  • Szabi1991
    akár még azt is eltudnám képzelni hogy ez csak az atari propagranda reklámja.. :D
    hihetetlen hogy még nem töröltették a videót.. :DD
  • RYO21
    Furcsa hogy csak 500+-an nézték meg a videót. De jobb is. Sztem annak 90% mi voltunk!
  • ATi0021
    Az biztos, különben nem terveznék már az UStreames vetítést.
  • drot
    Biztos van jó ügyvéd ismerőse
  • ATi0021
    Bocs a dupla postért, de hamarosan jön a gameplay. Az Atari már dolgozik a fekete képernyős problémán.
    Itt tároltok erről egy képet: link

Írtam a srácnak és meg lehet nyugodni X2 6400 és 8800GT nem hibás a lagg miatt. Amúgy 60fps meg volt neki felvételnél. A felvett zene kb. 19-20 óra környékén várható.
  • ATi0021
    A srácot követem chaten. Hát nem nagyon érdekli a szerződés az biztos. Kirakta a telepítőhöz a letöltő linket. Az a baj a telepítő kulcsot kér ami nincs hozzá. Amúgy 3732MB-ot szed le. Feltehetően ebben nincs Oahu.
  • Gibor
    Awhh, abból az infóbol alapoztam csak én 4re emlékeztem :D
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem a codec szar, valószínű a játék nem akad neki.

Fehercsoki: Már az első rész is "szar" konzolgame volt.
  • ATi0021
    Amikor Diablo és Fabian az Edennél kipróbálta a bétát 3 autó volt a garázsban: Audi TT RS, Ford Mustang és Pagani Zonda.
  • drot
    Azért kíváncsi vagyok, mikor szedi le a youtube. Remélem pár napon belül indítják a servereket.
  • Gibor
    Nem 4 autóról volt szó?
  • ATi0021
    Kétlem, hogy megkapják az összes autót. Szerintem a korábbi bétában levő három kocsi marad. Amúgy készített egy hosszabb audió felvételt is a menü alatt levő zenékről.
  • Szabi1991
    ha tényleg meglenne neki, az autókat fájlok alapján is látná hogy mik vannak..
  • RYO21
    És nemtudja, hogy mikor indítják a szervereket?
  • Gibor
    Az Atari még nem indította el a szervereket, írta is a srác hogy mihelyst indítja készíti a videót.
  • adamfesto
    Az Atari meg az Eden is szarik rá...
    Az EA többet kaszált volna a perekkel ha foglalkozik ezzel, mint a játékkal. Ők is szartak rá.
  • drot
    Én meg inkább előrendelem
  • kibeee
    Amuugy az intro elég szép maximum a srácnak a gépe ien gyatra szerintem ez a graff full low , és talán ezért laggol az egész de nincs gond szerintem 1 jó géppel ugy fog futni akár a TDU nemkell félni szerintem

amugy nagyon szép , és a napszakok uhh azok el lettek találva szoval megjelenés napján ott fogok ülni a CD galaxis ajtaájban nyitás elött 3-4 órával ez megér annyit nekem :)
  • ATi0021
    Azért azt ne feledd a srácnak minimum gépigénye van. A játék még csak béta állapotban van. És szerintem Frapsel vett fel belőle, ami okozhat akadozást.
  • ATi0021
    Azt olvastam, hogy még nincs szerver vagyis nem lehet belépni. Talán ezért nincs gameplay.
  • Fehercsoki
    Én is örültem a videónak,de nem sokat mutatott:)
  • samsung123
    Nagyon szépppp..főleg a napszakváltás!
  • drot
    Hát neked. Nekem azért jól esett, hogy legalább valaki megszegte a szerződést, és gondolt a többiekre is.
  • Fehercsoki
    Hát elég kicsi az az élmény...
  • drot
    Nagyon remélem hogy csak a gépe miatt nincs anti alising, de egybkent kurvajó. Énse értem hogy akkor már miértnem egy gameplay videót tett közzé. Lehet hogy egy Atari-s ember, és azért tette ki, hogy nekünk is legyen egy kis élményünk.
  • RYO21
    Ronda és még akadozik is!
  • Fehercsoki
    Értem,köszi.Azért akkor okosabban is csinálhatta volna ezt a videó feltöltést,pl máshova és adatok megadása nélkül:D
  • ATi0021
    Most nem akarok offolni, szóval elnézést.

Igen a strike amolyan figyelmeztetés.
    Két féle strike van YouTubeon. Az egyiket azért lehet kapni ha káromkodsz, másikat nemzetisége miatt szidod magyarán nem tudsz viselkedni. Ez a fajta felszólítás ha tudsz viselkedni fél után elévül. Ez amolyan próba idő.
    A másik a szerzői jog megsértése miatt jár. Ez a fajta figyelmeztetés nem évül el soha. Három után blokkolják a fiókot. A strike miatt lehet fellebbezést benyújtani. De ha hamisan teszed ezt, akkor azonnal blokkolják a fiókod. Sőt bizonyos esetekben akár bírósági pert is indíthat a jogtulaj. De ha kicsit utána olvasol van hogy meglehet úszni egy strikeot, ha ügyes fellebbezést adsz be.

Ebben az esetben szerintem sima account bannolás lesz. Sőt ha Atari komolyan veszi a szerződés szegést, akár bíróságra is viheti. De szerintem egyszer csak figyelmeztetést fog kapni.
  • Fehercsoki
    Ez a strike valami felszólítás féle?
  • ATi0021
    Ha szerencséje van akkor van még kb 2 napja. Utána blokkolják az accounját. Ha mázlija van akkor kap egy strikeot.

Annó én is tettem ki megjelenés idő környékén GTA4 gameplayt és kb 3 nap után kaptam a strikot a Take2 -tól. Az EA ennyiből jobb. Náluk nem csinálnak videóból problémát.
  • Fehercsoki
    Hát,akkor nagyon kell sietnie a videók feltöltésével:D
  • Muttley
    kicsit ismeretség - biztosító adatbázisa - rsz. alapján személyes adatok lekérése - tulajhoz "kiszállás", kifigyelés, autólopás, kirablás stb. Más, ha te látod az utcán és más, ha felteszed a netre. Személyiségjogok védelme. Ennyi. Ezért morci, néhány tulaj, ha fotózzák a verdát.

5911: Te, vigyázz, te!! Mingyáááá te is kapsz egy #5884-es turboproletár-védőoltást. Nem éééééérted?? Há' nem kőő gémplééééééééy, fááázz meg!
  • ATi0021
    Végre egy olyan videó amit nem az Atari adott ki. Akár hogy is nézem a srácnak az általa írt AMD X2 6400-en és 8800GT-n laggol még az menü is. Akkor milyen lehet amikor 350-400 al megyünk egy CCX-el további 8 játékossal.

Őszintén szólva kezdek aggódni a gépigény miatt. Remélem feltölt még pár videót. Mert ha szerzői jog miatt elő akarják venni, akkor komoly hiba volt a jelentkezésnél is szereplő gépadatait megadni. Elégé megkönnyítette Atari feladatát.

Press start dolog könnyen magyarázható. Lehet van XBox 360 gamepadje és ezért írja neki. A Logi ChillStream nekem is felismeri minden egyes Liveos játékom. És a TDU2 is ilyen lesz.
  • Fehercsoki
    Hát remélem nem lett ebből is konzolos szarjáték:S Bár már korábban is volt róla szó hogy a HCt is konzolok miatt vették ki.......