40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
USAMEN POWER #6073 Hol látsz elakadásjelzőt ? -
#6072 írd ide is felhasználóneved mint a 1. mezőbe! -
#6071 Ja, a Hoodot nem figyeltem. Elakadásjelző is van?:) Mi az istenre fogok ennyi gombot programozni azt nem tudom. Valószínű a botkormányt is igénybe fogom venni. :D Legalábbis a gombjait. -
#6070 Angol tudás fail:S -
#6069 Index:
Left indicator J
Right indicator K
Gondolom ez akar a tető lenni:
Hood (applicable cars) X -
#6068 Az elég gáz. Se tető, se index, se ablaktörlő? -
#6067 -
Szabi1991 #6066 gondolom a zártbéta billentyűkiosztása :) -
#6065 ? -
#6064 regisztrálnék a tdu2 oldalon de nem fogadja el a display name-et
Display name may only contain alphanumeric characters, underscore, dash and period. Punctuation must be separated by an alphanumeric character.
Próbáltam csak betű, csak szám, kombinálva. Nincs ékezet, nincs space stb. -
#6063 Napot!
Accelerate Up Arrow
Brake Down Arrow
Steer Left Left Arrow
Steer Right Right Arrow
Handbrake MAJ
Gear Up Spacebar
Gear Down ALT
Return to the road B
Change View C
Rear View V
Warning flash Enter
Horn H
Left indicator J
Right indicator K
Windows W
Hood (applicable cars) X
Go to Map menu M -
#6062 kiváncsi leszek az ingame összképre, nagyon esélyes az év játékára :D -
RYO21 #6061 Megtaláltam már! De én nem szedem le feleslegesen. Próbálta már valaki beleoperálni a térképet a TDU 1be? -
Gibor #6060 yútyúk csávó channelje és kivan rakva a link, meg már egykét torrent oldalon is fent van. -
RYO21 #6059 Honnan szedted le? -
#6058 Én is,de már töröltem is ha úgysem tudom használni:P De talán majd egyszer,az open betat:) -
USAMEN POWER #6057 Leszedtem a bétát, mondhatom fölösleges volt, de legalább megvan... xx -
#6056 és ez a lényeg
adják ki karácsonykor, (melyik karácsonykor?) , jövő év elején, stb.
a lényeg, hogy
NE KAPKODJÁK EL -
#6055 Mindenben meglátom a jót: már fejlesztik a 2. részt...:) -
#6054 El is olvastad amire válaszoltam?:) -
Zuchy #6053 Már másfél hete minimum mennie kéne a bétának. Ha még a jövőben is sokat fog állni a szerver, akkor abból nem lesz szeptemper 21. Még az open bétának is be kell férnie, ha lesz. -
#6052 Nem hinném, hogy a játék megjelenése amiatt csúszna. -
janihunk #6051 Ez kicsit más mint ami a link ben volt de sebaj. -
ATi0021 #6050 Plusz szerintem még keresik azt aki ilyen serényen szivárogtat. Lehet ezért áll a szerver. Az Atari se hülye, ők is látják azt amit mi. -
#6049 ITT az oldal alján megtalálod a gépigényt! -
#6048 És szerver oldalon nem biztos, hogy egy sort kell javítani, mivel gondolom oka van, hogy leállították, nem csak a power gombot kell megnyomni a szerveren... -
#6047 A loggolást debugnak hívják, de lehet az jóval komplexebb is. Én is kétlem, hogy emiatt csúszna de azért a két perc javítani az erős túlzás, mert már megtették volna. -
janihunk #6046 Srácok van aki esetleg lementette a béta gépigényét? Mert ami itt van Beta readme link már nem jön be. Havernak akarom megmutatni mi kell hozzá. -
Gibor #6045 Az a híres első verseny :S -
USAMEN POWER #6044 "Egy ideje ingyen elérhetővé tették a Megapackot!" ---> Hülyeséget azé ne beszéljünk, ingyen volt olyan 2 - 3 hétig, és már hónapok óta nem az. Továbbá a csávó már az első versennyel bajlódott, mert nem ment neki, és többek között ezért tűntek el rejtélyesen a hsz -ei a másik fórumról. Hogy miért ? Majd rájön. -
#6043 Bocs az OFF-ért!
Amikor a kódot kéri nyomj a mégse vagy kilépés (már nem tudom) gombra és működni fog úgy is! Egy ideje ingyen elérhetővé tették a Megapackot! -
janihunk #6042 Hát csak csak nem. Talán más néven kéne föltenni hogy nehezebben találják meg. -
Zuchy #6041 És az lesz az utolsó gameplay videó.... Zárják az egészet. -
Gibor #6040 CB után OB lesz, gondolom augusztusban ha lesz egyáltalán. -
janihunk #6039 Akkor lehet hogy estére már lesz gamplay videó? Egyébként mikor lesz olyan béta ami nem ennyire zárt? Úgy értem nem csak 100 ember de még nem is nyílt béta? -
#6038 Szállj le a biliről kisfiam és told el a biciklit a boltig ahol megveszed szépen mint más is. -
#6037 vagy üresen hagyod és nem tudod használni a packot- viszont látod a packos kocsitkat- vagy szépen megveszed. -
janihunk #6036 Hát vedd meg. -
#6035 Mert a másikon nem jelenik meg a irás nem tom miért Test drive unlimited bonus pack kodja kéne mert anékül nem tom felteni igy jó lesz ? -
#6034 A fekete képernyő mögött csak az van, hogy nem megy az online szerver