1050
-
Bandesq #88 hello nem tud valaki egy jó 3gp ből aviba vagy wmaba convertáló programot????előre is köszi!!! -
#87 Mielott nem vettem eszre hogy irtal uzenetet felraktam egy szamot, de azt is ugy hogy az egyeduli mert tobbet nem tudtam utana mert error. A telefon szoftja nem lehet igaz hibas?? most volt ujrateve, es egy par kepet is sikerult feltenni de anyyi, tobbet ujra nem tom megcsinalni mindezt. Korulnezek ott a siteon. Koszi!! -
#86 Fogalmam sincs. Nálam nem fagyott ki. Bár ha a gyári cd-ről a gyári progi nem ment, akkor lehet, hogy nem rakta fel rendesen a kábel szoftverjét, így a My Phone sem tudja megfelelően kezelni.
Nézz körül itt, hátha másnak is volt ilyesmi problémája:
http://forum.pappfer.hu/index.php -
#85 OBEX Error!
OBEX protokol nincs bekapcsolva!
ezt hogy kel bekapcsolni? -
#84 nem megy, felismeri a telefont es mikor csatlakozik ezt a szamot irja ki (Ellenorzes(256000)) es innen lefagy a progi, lehet a kabelel van baj mert az este sikerult felismernie de megmozdfult a telefon es utana semmi nem lett :((
-
#83 Koszike!!!! -
#82 Itt van:
http://www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/Sony-Ericsson/MyPhoneExplorer.shtml -
#81 megkaptam a az usb kabel instalalojat, most nem teszi fel a PC Suiteot, az instalalas vegen ezt irja ki....
Error 1402. Could not open key:
UNKNOWN/SEAnubisUtils.CommonTasks.1/CLSID
Verify that you have sufficient acces to that key, or
contact your support personel.
my phone explorert nem talaltam meg.
Ha tud valaki segiteni, vegyen fel plz:
yahoo= [email protected]
msn,windowslivemessenger= [email protected]
KOSZONOM!!! -
#80 Akkor nem tudom. Eddig nem volt Sony Ericssonom, csak most egy hónapja (W850), és azon minden ilyesmit lehet.
Próbálj meg utánajárni itt: www.pappfer.hu - Mindenféle a Sony Ericsson telókról. -
#79 ott nem lehet, mert így egyik mappából nem húzhatok át sehova, csak pl a képeknél egyik mappából a másikba (k310i) a teló -
#78 A telón belül nem tudod áthelyezni? -
#77 Hello mindeki, egy kis segítség kellene!!!!
Egy videót átkonvertálok 3gp-be, és mikor tenném a telefonra (infrán küldöm) mindíg az egyéb mappába teszi... mit tudnék csinálni, hogy ne oda tegye?
-
#76 Ok, koszi nagyon nagyon nagyon szepen, megprobalom, csa!!! -
#75 Azért nincs netes előfizetésem a telefonhoz, mert itthon van net, és nem akartam még egy netes előfizetést a telefonomra is...
Dudu: A Sony Ericcson oldalán sem találtál programot hozzá? Mármint, hogy felismerje az adatkábelt? Mert a PC Suite jó (feltéve, hogy Sony Ericsson), illetve még kipróbálhatod, a MyPhone Explorer-t is, ami olyasmi, mint a PC Suite, csak találn egy kicsivel több funkciója van. -
#74 van egy adatkabel amihez nincs meg CD, talaltam egy programot PC Suite a neve, ezzel kene menjen de nem ismeri fel akkor sem, nem tom mert, az ove a kabel ugyhogy az en gepemen meg nem probaltam, neki valami kerdojelet jelez az usb portnal mikor berakom >> ez asszem az hogy nem ismeri fel
lehet nem erted, vagy lehet igen, nem tudom ;)
Koszi elore!! -
#73 W850-eshez miért nincs netes előfizetésed -
#72 Regisztrálni akarja magát mindegyik program, meg különböző adatokat szeretnének küldeni a neten át, de mivel nincs netes előfizetésem, és nem is akarok a telefonomra külön kötni egyet, így nem tudom kipróbálni őket. -
#71 nem tudom -
#70 mintha lenne vmi ilyesmi
"Mert bármit is töltök le, ahhoz kellene a telefonról internet összeköttetés, hogy legalább a trial verziót ki tudjam próbálni"
ezt nem értem
-
#69 Ahogy elnézem ezt a rengeteg hozzászólást emberek tömkelege olvassa ezt a fórumot.
Újabb kérdésem lenne. Ismer valaki egy programot a W850-hez, aminek segítségével irányítani tudom a desktopot - nem a sima bluetoothos egérmozgatásra gondolok-. Mert bármit is töltök le, ahhoz kellene a telefonról internet összeköttetés, hogy legalább a trial verziót ki tudjam próbálni. -
#68 Mivel nem volt semmi válasz, megkérdezem mégegyszer, hátha most valaki tudja:
Nem tudja valaki, hogy van-e W850-re olyan szoftver, aminek segítségével a word dokumentumokat kezelni tudja a telefon?
Illetve egy olyan téma szerkesztőt, ami képes a walkman felületét is átszínezni? -
#67 semmi
akkor ott lenne -
#66 Ja, és mi lenne, ha ezt legalább betennénk bannernak?
-
#65 Hi!
Nem tudja valaki, hogy van-e W850-re olyan szoftver, aminek segítségével a word dokumentumokat kezelni tudja a telefon?
Illetve egy olyan téma szerkesztőt, ami képes a walkman felületét is átszínezni? -
#64 na akkor ezt a kérdés léci újra
tehát mit szeretnél egész pontosan, és mi az amit most nem tudsz, de szeretnél elérni ezzel a softverrel -
#63 Nem tudjatok hol lehet szoftwaret talalni sony ericsson J300i-nek, ugy hogy tudjak adatkabelen keresztul a gepemrol kudni adatot? plz help help help!!
koszonom elore!! -
#62 ok, semmi baj
az nem jó -
luckyboi #61 maradjunk. itt a szmájl:
bocs a rieksönért, csak akkor tudtam meg h 10 ronggyal kevesebbet kapok a számlámra... mától -
#60 Nem hiszem, hogy ezt meg lehetne csinálni:) Nézd meg a szervező/feladatok és h ott van-e h üzenet. Ha van, akkor jó, ha nincs akkor nem:) -
#59 ja az kéne, csak nincs rá indok -
#58 nem láttam sehol azt a bizony smiley-t
másrészről fel nem fogom mire ez a szarkazmus, ugyanis arra az egy mondatodra reagáltam
nekem tetszik a joy, sőt PONT emiatt vettem K800-ast, neked nem, maradjunk ennyiben -
#57 -
luckyboi #56
Bocs, most látom kivel állok szemben... Gigászi Mike, kérlek adj egy pimp-slap-et, akkor talán észhez térek... ne haragudj, tényleg... minden respektem a Tiéd! Hogy mertem kinyilvánítani koszos kis véleményemet? Büntess Dredd, BÜNTESS!!!!!!
Fa**omba. Humorérzék under minimum. -
#55 szerintem lehet kapni másikat meg szerelhető is -
Vlala #54 Akkor csak az enyém ilyen, ezért nem szabad használt telefont venni :) -
#53 "Joy témához: egy hiba volt az se telefonokkal: a joy. remélem örökre elfelejtik... még a technológiát is... sőt még a kitalálójának nevét is"
mondod te
nem kéne magunkat mindig igazlátónak beállítva kinyilatkoztatni a frankót, ugyanis nem luckyboi klónok népesítik be a Földet -
#52 ha kell memória, olyat kell venni amiben van memkártyahely -
#51 van aki nagy joy ellenes, nekem velük ellentétben TETSZIK az igazi joy, jobb mint amikor van egy áljoy és körülötte kell nyomkodni
2 éva alatt nem ment tönkre az 500-asom joya, a 800-asé sem fog -
Vlala #50 Melyik csajt akarod már kukkolni? :) -
luckyboi #49 Figyi én 69.900 ért vettem 2 év gyári gar-al ezelőtt majd 2 hónapja és még így se bántam meg, pedig sajnálom a sok pénzt a világi dolgokra... dehát technokrata révén ki kell h elégítsem az igényeimet... uh ajánlom , mert megéri a pénzét, odavág minden nokiára, samsungra, mármint azokra amik eddig voltak nekem.
Minden ok vele, nem karcos a kijelző, aminek örülök, mert egy ipodban gondolkodtam a megvásárlásakor, de asszem jobban jártam. Annyi modifikácó van ezekre az SE telókra, h csak ámulok... na meg a kijelző. Na, abbahagyom, mert fényes már a telóm, mint a Salamon f***a.