Sony Ericsson mobilok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok lenne egy problémám. Az ericssonom belsejében porszemek vannak amit világos helyen fehéren látok és mivel túl nagy a csavarhúzom nem tudom szétszerelni hogy kitisztítsam. TUD VALAKI SEGÍTENI?
már próbáltam porszívóval is de semmi,HELP!!!!!!!!!!!4

CzGobe
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hu&lc=hu&ver=4000&template=ps5&zone=ps

eom$

Agamemnon
google a barátod. én pont az ország másik felében vagyok, szóval fogalmam sincs...

figyelj, azért jövök ide hogy megtudjam hogyan is kéne megcsinálni nem azért jogy már te is cseszegess, már bocsi hogy ezt mondom...
De ha nem tudsz ebben segíteni, akkor azt megtudnád mondani hogy debrecenben van e sony ericsson szervíz???
CzGobe
motor22: 1) ha nagyon nem értesz hozzá, akkor lehet nem neked kéne csinálni...
2) lehet egyáltalán? megvan neked minden felszerelésed hozzá? Ha ezekre a válasz igen, akkor már nem kérdeznél ilyeneket egy ilyen fórumban...

Bircsike: a w660 újabb, de aki ilyeneket kérdez, az nem ért az üzletbõl semmit sem...

eom$

nem tom mert nem nagyon értek hozzá
csgery
Firmware frissítés?
Mike at home
passz

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

na aki itt van az tudna nekem segiteni??? pls
csgery
Gondolom azért, mert az egyik Walkman mobil, a másik meg nem...:)
Miért olcsóbb a K800i mint a W660i jelenleg? Hisz a K800i ugyanazt tudja meg még többet is plussz jobb a felbontása is a képernyõnek meg a kamerának.

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

hello! nem tudna nekem valaki segiteni?
abban kéne hogy a k750i-met szeretném ,,belülrõl'' w810i-vé átalakitani a szoftverét hogy legyen benne walkman funkció
Agamemnon
Nincsmit, sok sikert!

Köszi a segítséget.
Vásárláskor az üzletben kértem az említett softwer (nyelv) frissítést de nem voltak túl készségesek
(a szolgáltató külföldi /slovák/ és a magyar nyelv nem az amit szívesen látnak bárhol is......) viszont kártyafüggetlen
mindenesetre még egyszer köszi...<#wave>

Agamemnon
én sem tudom, hogy müxik. Vidd be t-hez, vagy voda, vagy pannonhoz, attól függõen, hogy milyen.

redraven8
Ha még garis vidd be egy SE boltba szoftver frisítésre...ha nem akkoris vidd be valahová és kérj szoftver frisítést <#idiota> Én nemhalottam arról,hogy egy menühöz csak úgy magadnak lelehessen tölteni külön nyelvet...de lehet csak én vagyok láma <#lama> Eddíg minden mobilomon volt magyar menü :)

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

bocsi akartam írni 530i

Hi mindenkinek!
Egy kis segítségre szorultam
a napokban kaptam egy K53i SE-t, de sajnos nincs benne magyar nyelv
(és így egy kicsit nehézkes a kezelése)
ha valaki tudna nekem segíteni hogy honnan lehetne letölteni akkor azt megköszönném.....
ja még valami, nics véletlenül vlm progi ami lejátszaná (a telefonomban) a wmv-ket

köszi még egyszer.....<#wave>

redraven8
<#smile> Okés. Amúgy ezt énis csak halottam,hogy létezik rá...lehet ,hogy kacsa...lehet ,hogy nem. Én nagyon remélem ,hogy igaz a hír <#vigyor2>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Mike at home
márahol
de inkább szóltam, nem árt vigyázni
itt mondjuk szerintem mindegy, mod itt félévben egyszer jár

lehet kapni (ha lehet már) olyan headset-et ami GPS vevõs

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Agamemnon
Ha van rá, mindenképpen írjátok ide a fórumba.

Egyébként tényleg nem lehet reklámozni, de többnyire azt szokták kivágni, aki mindenhová beírogatja a reklámját. Egy-egy kisebb reklám elmegy :).

redraven8
Nah ezt nemtudtam,hogy csak vip kaphat csillagot <#pardon1> Nah akkor SE téma...kinek van GPS navigációs progija a mobilján?W850i -re kellene.Mert álítólag van rá..csak nemtudom a nevét.

Mike
vip-re elõ kell fizetni, akkor kapsz csillagot csak

egyébként én nem vagyok mod, szal tõlem hirdethetsz, csak föl ne nyomjon valaki/ki ne szúrják
bár a moderátorok nem nagyon járnak ide a mobilba

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

redraven8
Oké.Én egy árva csillagot sem kapok ..pedig mióta itt vagyok és aktívan irogatok (nem mindíg hülyeségeket <#idiota> ) ..De ha fizetnék akkor egybõl vip lennék.Szóval érted...SG szabályok.. Mellesleg csak azért tettem ide mert nemtudtam,hogy nemszabad hirdetni..mivel itt van veszek-adok topik is.És egy csomó játékomat itt vettem meg,hogy valaki így a fórum közepére (példul ilyenekbe) betett egy hírdetést.Mégsem kapott érte semmit <#finom>

Mike
nem hirdetünk topikban
ez meg sg szabály
büntetõpont jár érte
csak hogy tisztában legyél a dolgokkal

redraven8
Te most kinek szóltál be? :) Orgazdálkodni? Amúgy meg az eladás téma is SE téma...szóval mind1 <#finom> Ha netán rám céloztál akkor elkéstél pár nappal mert már eszem ágában sincs hirdetni úgy félévig <#smile>

Mike
nem itt kéne orgazdálkodni, hirdetni

redraven8
Még nem :) ...csak fura volt..mer elötte W810i -m volt ami ugye leveszi a fényerõt a gombokról ha fény van...és ráadja ha sötét.A W850 nél meg még a gobsor is megvilágosodik a kijelzõvel együtt ha fény éri õt...szóval érted <#finom> Ezért kezdtem el tanakodni,hogy ez hiba e vagy nem.

CzGobe
sötétben az alacsony háttérvilágítással is el tudod olvasni a kijelzett dolgokat, míg a magas fényerõ mellett nehezebben olvasható a kis fényerõs kijelzõ, tehát suerintem normális (verõfényes napsütésben próbáltál már SMSezni? :P)

eom$

redraven8
W850 black van nekemis...(bár a fehér jobban teccik) és az alap 1 giga memo...több mint elég.Nekem még az 1 gigát sem sikerült feltöltenem rendesen zenékkel <#smile> Egy kérdés..az normális ha az érzékelõbe fény jut és mégtöbb fényt ad rá a kijelzõ?...amikor meg sötét van akkor leveszi.Nem fordítva kéne ennek lennie? <#idiota> Valaki mondja meg <#help>

Agamemnon
W-850 Black + 2 GB memstick pro duo :)

redraven8
nenyújtogasd <#vigyor2> Amúgy már megvan a teló :) ...nagyon zsír.Másnak is ajánlom szeretettel <#smile>

Agamemnon
<#beka2>

redraven8
Eladva <#circling> Kösz az érdeklõdés hiányt :D ...most jöhet akkor a W850

redraven8
Látom hónap vége van...najó...engedek..má 36 ért is vihetõ <#vigyor2>

redraven8
Hehe :D ..naugyi <#vigyor>

Saddalim
najó függetlenül csalás XD

redraven8
Mellesleg gondolom 2 év hûséggel vetted...de az enyéim gyárifüggetlenek + gari :)

redraven8
Én meg tegnap adtam el egyett ami kopott volt és úgyis elment 35 be...de amúgy ügyi vagy :)

Saddalim
egy hónapja 30ért vettem magentásoknál :P

redraven8
Akinek kell tudok Új állapotú W810i -t ,csak a fólia hiányzik róla,bontatlan cucokkal és garanciával...minden tartozékkal 38 ért <#smile> De akit komolyan érdekel az írjon privit <#circling>

CzGobe
jah h hallgatni akarod! :D de sajna úgy sem tudok progit :/

eom$

Saddalim
saját AUDIO streamrõl. te mondtad, hogy szted túl kicsi a sávszél. szerintem meg ha a TV-hez elég, akkor a rádióhoz is simán.
szóval visszatérve az alapkérdésre: .pls "kiterjesztésû" audio streamet (netrádiót) fogó progi kerestetik

CzGobe
akkor meg, mirõl beszélsz?

eom$

Saddalim
nem. t-mobile mobiltv.

CzGobe
milyen mobiltv-rõl beszélsz? amit te sugárzol? kétlem...

eom$

kuci06
W850, vagy W580

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Zocsi
Sziasztok!
Véleményekre lenne szükségem, hogy szerintetek melyik a legjobb walkman mobil, amiben még valamire használható kamera is van? A kivitel mindegy...
Üdw

Saddalim
mobiltv is megy remekül, így egy rádiónak elvben simán kellene mennie, legalábbis 3G-n

CzGobe
a .pls nem 1 audio fájl, hanem egy sorrend-lista
streamelni, mobiltelefonon? wtf? még otthoni PCn sem lehet^^ túl kicsi a sávszél.

eom$