Sony Ericsson mobilok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és olyan program, amivel .pls kiterjesztésû audiot lehet streamelni (netrádióhoz)? egészen pontosan k810i-hez kéne
http://loal.atw.hu
http://loal.atw.hu
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Kikapcsoltam a telefont, mire visszakapcsoltam, egy kis piros etlefon, meg felette egy nyíl jelent meg... mondom jóvan. Nemtom mivan vele, mert amiko valaki hívni akar, kicsörög egy mp re, majd elutasítja, és kiirja, h árirányítás aktív...Kérdésem: hogyan állítódik ez el, és hoigyan lehet visszaállítani? Kér egy kódot (nemtom mék kell neki), és nem fogadja el (Parancshbia)... útmutatót átnéztem, netes útmutatót is átnéztem, még az angolt is, de nem találok semmit.... vmi tanács?
van egy SE K810i mobil, amiben ugye nincs beépített WLAN. kérdés, hogy van-e olyan kütyü, amit ha beledugsz, "csinál" neki WLAN-t. igazából hotspotokra való felcsatlakozáshoz kellene... kösz
Akinek a jelenlévõk körében van K310i telefonja, olvassa ezt el, fontos dolog:
Minap elkezdtem ismét szórakozni, h milyen beállítások mellett játsza le a telefon a videót. Sikerült!:D:D:D:D
Ezt használtam kísérletezés közben. A beállítások
Formátum: 3gp/aac
Méret: 176x144
FPS: 14,985
Videó bitráta: 96 kb/s
Frekvencia: 16000
Hangcsatornák: mono (1 channel)
HAng bitráta: 48 kb/s (kicsit tompa a hang, de lehet hallani:))
Remélem segítettem valakinek, aki ilyen problémákkal küszködött:)
"egy fórumon van amit minden SE tulajdonosnak ismernie kell: Pappfer.hu"
ha 10x nem említjük ezt a site-ot csakj ezen az oldalon, akkor egyszer sem
szerinted kinek irtam, magamnak? :)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Lenne 1 kérdésem! Milyen oldalról lehet témákat ill játékokat letölteni erre a mobilra V630i? Jó lenne 1 link mint pl a Nokia telókhoz a nokiaprogramok.hu!
Elõre is köszi!
Üdv: Tuzson
Az lenne a kérdésem,hogy firefox alatt is megy a firmware frissités (SEUS) ??<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
(probálta már vki?)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Ha van egy linked ahonnét lehet ilyet letölteni, azért dobd fel, hátha valaki meg tudja nekünk oldani. (Mármint nem fizetõs oldal.)
Nah és ezt hogy lehet elérni hogy ilyen legyen a menü?
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Korábban is említettem a fõmenûvel kapcsolatos ikonok nézetét. Na most nekem a w880i s tipusú telómba van 1 olyan téma hogy citybeat, és ez tudja a fõmenû ikonok cseréjét csak nem tudom hogy lehet beállítani. Egyépként még sok sok jó ilyen ikon cserét lehet csinálni pl itt egy jó kis kép az 1 ik cserérõl, csak ez a link azért nem jo lehet már halottatok róla hogy fizetõsé vált. Régen lehetett róla letölteni, de már nem. Nah mind 1 ha hallot valaki már errõl a dologról irjon és segítsen nekem hogy lehet alakalmazni a city beat témában ezt az ikoncserét. Elõre is köszönöm
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
Amúgy ez nem nagyon ideillõ téma, de hát egy mobilos fórumba megkérdezem, mert sztem másokat is érdekelhet, akik ide járnak.
Olvastam egy újságban olyan SIM kártyákról, amelyekben van memória (64mb), és zenéket, videókat is lehet rárakodni. Azt is mellé írták, h csak bizonos telefonok tudjáék az ileyn káryát beolvasni... jó ötletnek tûnik, bár én ilyen SIM kártyákkal még sehun sem találkoztam.:)
Amúgy nincs ötletem.
Java játék kell? nézz be ide:www.atee1989tb.extra.hu nem kell regizni sem , szabadon tölthetsz!
Java játék kell? nézz be ide:www.atee1989tb.extra.hu nem kell regizni sem , szabadon tölthetsz!
ja, és rádióantennának is mûködik.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.