1050
  • Mike at home
    ez az infod honnan van?
  • CzGobe
    hát a telefon hangszórójából nehezen préselsz ki mély hangokat, az inkább füleshez használható beállítás :-%
  • apa1983
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem a sony ericsson V630 al kapcsolatban:
    Tudtommal 3 hangszoro van benne a hátulján; 1 magas, 1 közép és 1 mély.
    Jól tudom vagy pedig spontán hülye vagyok ?
    Csak mert az enyémen valahogy nem okés a hangzás... hiányzik belöle a basszus... szinte semmi nincs benne.. a hagszínszabályzot porbáltam állitgatni.. a basszus nüvelésére/csökkentésére nem is reagált...
    Lehet valami baja van? vagy esetleg kontakt hibás?
    Légyszives segitsetek ...
    Előre is thx : Ádám
  • TrIp
    körülbelül fél év mulva :)
  • Mike at home
    vmikor mostanaban
  • ronihun
    Mikor fog megjelenni a W960i?
  • Mike at home
    w960
  • TrIp
    szerintem ronda. de szó szerint... elbaszták a készülkház anyagát de nagyon
  • ronihun
    Nekem az annyira nem teccik...mondjuk tény hogy sokat tud de valahoyg a külseje nem jön be.....a W880i sztetek is rossz?
  • TrIp
    w900i
  • ronihun
    Sziasztok!
    Szeretnék venni egyx új mobilt és nemtudom hogy milyet vegyek....valamelyik Walkman mobilt szeretném megvenni...melyik a legjobb?Én néztem a W880i-t és a W610i-t is....de a W880i-ről azt irták sok helyen hogy nem jó...Tehát sztetek melyik Walkman mobilt érdemes?
  • Coooper
    Köszönöm a segítséget! Tudtam, hogy a fórum lesz a megoldás!
  • Agamemnon
    IGen, a program neve myphone explorer, ingyenes progi (ha jól emlékszem), a pappfer, oldaláról azthiszem le is tudod tölteni.
  • Coooper
    A Sony Ericsson w850-ről le lehet valahogy menteni az SMS-eket a számítógépre? Köszi!
  • Tikal #155
    májer :)
  • Agamemnon
    Valaki bannolja, please. Kétlem, hogy igaz...
  • jamesbond691
    Sziasztok!
    Érdekelne valakit egy csere? Van egy Panasonic X701-es telóm normál állapotban (már Én is úgy vettem egy használt kereskedésben). Adnék vele egy 16Mb-os karit amit alapból kaptam Én is hozzá + egy 256Mb-os karit (miniSD). Minden megvan hozzá, doboz, leírás, töltő. Ezt így kompletten szeretném lecserélni egy jó állapotú P800-ra. Ja! Vodafone-os! A P800 lehet vodás vagy kártyafüggetlen.
  • [HUN]FaTaL
    Tudom de vitamaxos vagyok így csak wap van
  • Agamemnon
    Értem. Attól még ha létre tudsz hozni kommunikációs kapcsolatot a számítógéped és a telefonod között, és van a telefonra netes előfizetésed, akkor képes a számítógép a telefon netjét használva netezni. És visszafelé is igaz.
  • [HUN]FaTaL
    de a gépemen nincs net csak wap a telón érted?:D új utcába költöztünk és nincs még telefon majd 2-3 hónap múlva lesz
  • Agamemnon
    Ha van infra vagy bluetooth a telódon, akkor azon keresztül ha jól tudom, tudsz a gépen netezni, és nem a telefon képét kell kivetítened.
  • TrIp
    mit mondtok egy fehér W900i-re?? női vagy buzis? xD
    esetleg májer??? :D
  • [HUN]FaTaL
    Sziasztok! Nem tartozik konkrétan a témához de azért hátha valaki tud segíteni:) k510i-vel rendelkezem jelenleg nincs otthon internetkapcsolatom így előfizettem GPRS wapra. Az lenne a kérdésem hogy pcvel lehet e valahogy irányítani a telefont. Egy programra gondolok ami "kivetíti" a telefon képét a monitorra, mert egyszerűbb lenne úgy netezni illetve írni mint a telefonnal. Ha valaki tud segíteni előre is köszi :)
  • bloodnero
    Ha egy strababíró jóképü okos telcsit akarsz akkor w810i!
    Nokia 6233 szoftvergyanus
    Samsung d900 gagyi akksi 1 max 2 napot ha...
  • szurop
    Ebben a topicban azt kell ilyenkor mondani hogy a SonyEricssont vedd, de egyébként télleg azt vedd.
  • baggu
    Sziasztok!
    Érdeklődnék hogy telefonvétel elött állok.
    Szerintetek a SonnyEricsson W810i jó választás?
    De gondolkodtam Nokia 6233 on , vagy Samsung D900 on is.
    Véleményeket várnék.
    Elöre is köszönöm
  • CzGobe
    nm, remélem segítettem :$
  • csgery
    Nah, akko ezt megnézem:) köszi:)
  • CzGobe
    nem a telókra jellemző, hanem csak a softverekre :) de nem vészes, PCknél is van ilyen, hogy betelik a memória és újra kell indítanod a szemetelő progit, mert akkor kitörli a sok felesleges, már nem is használt MBot a RAMból... Ha sokat használom a telóm (Vodafone K700) kb havonta telítődik a memória, de szentem hetente 1x ki tudja mindenki kapcsolni a telóját egy rövid időre :)
  • CzGobe
    nem tom kaptál-e már választ a kérdésre: a teló nem ismeri fel, h videó. Velem hasonló volt a helyzet (K700, wapról szedtem játékot Egyéb mappába mentette, ugyanaz a játék netről letöltve simán felment a Játék mappába...) Próbálkozz vmit állítani a videón (pl kisebb felbontás, kevesebb fps, de én is csak találgatni tudok)

Szerk.: végigolvastam, csak arra tudok gondolni, h vmi a konvertált és a teló által lejátszott 3gp mégsem ugyanolyan... próbáld összehasonlítani azt, amit lejátszik, meg azt, amit konvertáltál. (mint pl a .dm file sem mp3, a teló szerint viszont mégis :D)
  • CzGobe
    mivel nem lehet minden telónak külön topicot nyitni, kénytelen vok ide
    SE W580i

1 picur cikk sok helyen ezzel találkozhatunk a neten (gondolom ugyanaz a forrás), valamint már youtube-on is van róla videó
    nekem szürkében tetszik :P az oldalakon minden már ismert információ fenn van, többet nem tudunk, mert csak a 3. negyedévben jelenik meg. Én már nagyon várom
  • Agamemnon
    Térkép Progi: VPM - xx (Magyaro., BP., Szeged) a készítő Hegedűs Tibor. Keress rá, mert már nem tudom honnét van...
  • csgery
    ÉN térkép proginak egy nagy felbontású térképet ajánlanék, beteszed a képek mappába, aztán ha kell, beállítod a szerkesztést, és hadd menjen (csak akko jó, ha van photoDJ-d. )
  • robertgidus
    Sziasztok! Létezik olyan térkép progi sonyEricsson D750i-re amihez nem kell gprs/wap? Aminek van saját adatbázisa a telon? Honnan tudok d750i-re játékokat(FULL) letölteni? Milyen progival lehet *.jar file-t készíteni?
    Előre is köszönöm!
    ide írjatok:
    [email protected]
  • Dudu Tekh
    tom hogy tegyem fel a jatekot, letoltom a nettrol, a telo netjerol es megy, igy felismeri...
    koszonom tovabb is azoknak akik segitettek!!
  • Lipi1980
    Érdekes ez a kikapcs-bekapcs!
    Ez minden telóra jellemző, vagy csak SE-re?
    Bár a mostani telómat (két éves Motorola V547) szinte 1-1,5 naponta tölteni kell, plusz iszonyat lassú is!
    De már csak egy két-három hét és meglesz a K800i-m!!!!!! I can hardly wait...
  • Roland16F
    Hellósztok!

Nincs meg vkinek a 3D Hunting Trophy Whitetail 2005 mobilos játék?Nem tud vmi jól linket?
    Előre is köszi!!!
  • csgery
    És nekem is voolt már olyan, hogy ki kellett kapcsolni a telefont, mert nem lehetett beállítani a hátteret, azt írta ki hogy nem állítható át...:)
  • csgery
    Hát, már egy hete nem kapcsoltam ki. Mondjuk mikor rádugom a gépre, is kihúzom, akkor nem kapcsol ki?
  • szurop
    Ki volt mostanában kapcsolva a telód? Ha nem az is gond tud lenni. Legalább naponta újra kell indítani. Múltkor átküldtem 1 képet az egyik oszttársamnak,nem jelenítette meg. Kikapcs, bekapcs, oszt minden fasza volt.