1050
  • roli613
    t
  • Agamemnon
    lol
  • Mike at home
    köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk
  • skinnyman
    Ez nem túl jó hír. A f@szomat a 3G-be, nekem nem 3G kell, amit annyire erőltetnek most, hanem WLAN. 3G-vel sz@rt sem érek, fog a halál szarakodni a lassú sebességével meg a méregdrága forgalomdíjával.
  • misterkrisz
    szeva! én innen szoktam ez a legjobb: LASYK
  • kretyás
    témákat honnan lehet szerezni hozzá? (k550i-m van am de nemtom h számit e a tipus:D)
  • rooney8
    Hy! Létezik valami olyan program sony ericssonra ami olyan mint az SMSmondó, vagy valmi olyasmi ami fölolvassa az sms-eket? (Mert tudtommal az SMSmondó-t csak nokiákon lehet használni)
  • Mike
    akkor semmit
  • CzGobe
    mert má annyira régi
  • motor22
    szerintetek a sonyericsson.hu oldalon miért nincsen K750i????
  • skinnyman
    Hali. WLAN-os telót keresek min. 240x320-as kijelzővel, nem túl drágán. Mit ajánlotok?
  • Agamemnon
    Mindent lehet, csak az garanciavesztéssel jár. ha ezt vállalod, akkor keress egy maszek mobilost, ő biztos meg tudja mondani, hogy ki csinálja meg neked, ha nem vagy annyira járatos a témában.
  • shrike7973
    Sziasztok!
    Mobil téren kissé n00b vagyok szeretném megkérdezni hogyha vennék egy SE v630 at akkor az ugye csak vodás teló akkor meglehet e azt tenni hogy a vodás bizbasz pirosságot meg rendszert letörölni és egy alap sony ericson op rendszert rárakni....mert ugyhallottam ezekkel a vodás oprendszerekkel lassabban futnak a játékok rajutk meg ienek...meg amugyse teccik a menürendszere... :\
  • motor22
    na hát én erre tudok segíteni! 3gp-be kell a videókat konvertálni telóra!
    a program neve: imtoo 3gp video converter
    én ezt a verzióját ajánlom: 2.1.55
  • JohnnieWalker
    Működött. Köszönöm szépen
  • Agamemnon
    A program neve MyPhoneExplorer.
  • JohnnieWalker
    Sziasztok.

Meg tudná valaki mondani, hogyan tudnám SonyEricsson mobilokról az SMSeket számítógépre menteni? Adatkábel és bluetooth is van, PCSuite fel van telepítve, de csak a kapcsolatokat, naptárbejegyzéseket stb. tudok másolni, az SMS mappákhoz nem férek hozzá... (W710i és Z530i telefonokról van szó)
  • [HUN]FaTaL
    Ilyet én is kerestem, meg olyat is hogy billentyűzetről lehetne irányítani a telefont (könnyebb lenne wapozni net hiányában), de nem találtam:(
  • Agamemnon
    #180 :)
  • DJ BP
    K530i-m van. Látom, van egy demo videó benne, amire azt írja mp4 formátumú, kodek AAC. Tehát ez mpeg videó? Vagy ha nem mivel tudnék konvertálni telefononon lejátszható formátumra?
  • Agamemnon
    én még nem hallottam ilyenről :(
  • lapos22
    Sziazstok,
    ismertek e egy olyan programot, mivel látom (usb kapcsolaton keresztül) azt ami a telefonon(képernyő) megy???
  • macilaci69
    Sziasztok
    Vanegy K700i-m,vodás,előfizetésről lett áttéve vitamaxra.
    Miota benne van az uj sim,teljesen kiszámithatalan tudnak e hivni...,,
    Hol kicsörög,hol nem ,mikor nem a hivó fél is csak a csöndet hallgatja.
    Sms ugyxanez.Mikor ki-be kapcsolom,hivható és az sms ek is ilyenkor jönnek át vahy hivás inditáskor.Mi a hiba a képben?
    Előre is köszönöm

Csodavoda
  • Rage47
    Hali. Le lehet vhogy menteni az sms-eket szoftverfrissítés előtt? - K610i
  • CzGobe
    Vodának van aszem 1 olyan szolgáltatása, h elküldik neked a beállításokat, érdemes lesz használnod akkor. most nem találom, új voda honlap miatt, de:
    http://www.vodafone.hu/egyeni/szolgaltatasok/internet_wap_email/gprswap_hu.html
  • Dani SE
    Heló! Kérlek segítsetek!
    Van már vagy 2 hónapja egy w300i-m és NEM MEGY A WAP!
    Mindíg ezt írja ki:
    1.Másodlagos fiókot használ?
    2.ELLENŐRIZZE BEÁLLÍTÁSAIT.
    Vodafone-os vok a SE honlapján a beállítások se segítettek!
    Kinek mi a beállítása Vodefone-nál?
    Nektek is megy a wap? Mert ha nem,akkor mit csináljak? Előre is köszi a választ!
  • Mike at home
    K800-ashoz 3,5-es minijack adapter
  • roli613
    mért ez mi?
  • Mike
    itthon ilyet miért nem árulnak? vagy a hivatalos weboldal miért kussol róla?

• CzGobe
    ez aranyos :P
  • roli613
    Sziasztok lenne egy problémám. Az ericssonom belsejében porszemek vannak amit világos helyen fehéren látok és mivel túl nagy a csavarhúzom nem tudom szétszerelni hogy kitisztítsam. TUD VALAKI SEGÍTENI?
    már próbáltam porszívóval is de semmi,HELP!!!!!!!!!!!4
  • CzGobe
    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hu&lc=hu&ver=4000&template=ps5&zone=ps
  • Agamemnon
    google a barátod. én pont az ország másik felében vagyok, szóval fogalmam sincs...
  • motor22
    figyelj, azért jövök ide hogy megtudjam hogyan is kéne megcsinálni nem azért jogy már te is cseszegess, már bocsi hogy ezt mondom...
    De ha nem tudsz ebben segíteni, akkor azt megtudnád mondani hogy debrecenben van e sony ericsson szervíz???
  • CzGobe
    motor22: 1) ha nagyon nem értesz hozzá, akkor lehet nem neked kéne csinálni...
    2) lehet egyáltalán? megvan neked minden felszerelésed hozzá? Ha ezekre a válasz igen, akkor már nem kérdeznél ilyeneket egy ilyen fórumban...

Bircsike: a w660 újabb, de aki ilyeneket kérdez, az nem ért az üzletből semmit sem...
  • motor22
    nem tom mert nem nagyon értek hozzá
  • csgery
    Firmware frissítés?
  • Mike at home
    passz
  • motor22
    na aki itt van az tudna nekem segiteni??? pls
  • csgery
    Gondolom azért, mert az egyik Walkman mobil, a másik meg nem...:)