1050
-
kobak1 #48 Hi!
Keresek embert, aki meg tudja oldani az alábbi problémát (mennyiért?):
Mobiltelefon naponta küldjön SMS-t megadott számra, szöveg, pl rendben.
A mobiltelefon külső jelre az általa "látott" (az adott pillanatban) képet megadott számra küldje el.
Üdv:Kobak
ps: [email protected] -
#47 Én is gondolkodom, hogy spórolni kéne egy w810-esre. Most a legolcsóbb kártyafüggetlen 57000 Ft + házhozszállítás. Legkorább nyáron tudok venni, addigra talán lemegy az ára még egy kicsit..
Most egy f500i-m van azzal meg vagyok elégedve, több mint 2 éves, a joy már nem az igazi, de muszály lesz kihúznia neki min. a nyárig. -
#46 na jó, azok talán:) -
#45 w 300, w 810... soroljam még? -
#44 a joystick gomb már az se telefonoknál olyan, mint a halnak a víz. nélküle az se mobil nem se mobil. nem hiszem, ha a cég elfelejtené valaha is :) bár vannak csodák... -
#43 Szisztok!
Nekem egy k510i, k750i-m van. A K510i helyett, most itt van a K550i.
www.telefonguru.hu Idén lesz kapható :)
Végre megoldodni látszik a joystick probláma. -
luckyboi #42 Hello, fórum- és tulajdonos társak!
Joy témához: egy hiba volt az se telefonokkal: a joy. remélem örökre elfelejtik... még a technológiát is... sőt még a kitalálójának nevét is...
Más: boldog büszke w810i tulaj vagyok... minden ( kivétel a kicsit gyorsan lenyomatosá váló képernyő) nagyon bejött rajta, suit fo' me.
Viszont... w880i
ez már olyan nemistudom... lapos ... nincs kiterjedése. Ja és fém. De jó lesz amikor húzza a zsebed meg télen hűti a kezed... vagyis így látatlanban ezt tudom elképzelni.
-
skristof #41 w300hoz -
#40 lerontod az mp3 minőségét és ráfér sok -
#39 Ez amúgy manapság szinte minden telefonnál így van:) a memória a legnagyobb hátulütője az összes telefonnak szinte (kivétel pl k700 i ha ujól tom 48 mega memóval) de pl a k300i nek is 15 mega... kérem szépen, az mire elég??? egy két teljes szám után alig van hely... az igaz, hogy a telefont nem mp3 lejátszóként, meg ipod ként kell használni, de azért ez télleg egy negatívum az ilyen telefonoknál. -
#38 nekem egy S.e. k500i van. lehet kicsit takarékoskodni kell a memóriával, de megfelel :) -
#37 Van az alján egy kis lyuk. oda belenyomsz egy tűt, vagy egy vékonyabb ollót, és szépen ki lehet sezdni ( k310i nél igen, k700i nél is sztem) -
#36 Lepattintom az elejét, és látszik a joystick gomb, meg körülötte a panelek, minden. ott egy kis OXY-s vattával körbe, az kiszedi a port, meg minden szennyeződést. Az elejét egyébként nem ajánlatos lepattintani, mert direkt úgy van megcsinálva, hogy ha szeded, akkor törjön... de ha odafigyeléssel csinálod, simán ki lehet pattintani:) -
#33 Nekem Z520i-m van, direkt azért vettem ilyet egyrészt, hogy ne legyen joy-os mert arról én is hallottam , hogy egy idő után hogy el tud gányolódni... -
#32 Hogy szoktad tisztítani a joystick-ot? Nekem is k700i-m van, és kezd bexarni...
Oszt. társam k750i-t vett tavaly, és 1 hét múlva befagyott a joy:D vihette vissza a szervizbe. 2-3 hónapra kapott egy csere telefont... -
#31 Szerintem egyébként a SE telefonok mind jók, csak egy baj van velük: a joystick gomb. Havernak k700i-je van, és már verni kell a telefont, h menjen a menüben jobbra-balra. nekem k310i -m van, és igaz, hogy csak 2 hónapos, de már ennek is kezd a joystick gombja elszaródni... igaz, ha kitisztítjuk, minden jou, de erre azért még odafigyelhettek volna a gyártók... -
Neoncsoves #21 k750i rulz -
ent #19 www.howardforums.com
www.seria.hu
www.pappfer.hu
www.gallery.mobile9.com <-! -
#18 miért kell ekkora pöcsnek lenned? :-/ -
ent #17 off
Nem érdekes, hagyd! Tüntetnek, hőzöngenek, majd elmennek... (by Gyurcsány) De mostmá tényleg on.
on -
Hellsing47 #16 hát jobban is tetted volna...
azonak a fele zárva van
meg hát ilyen topic még valóban nincs amiben lehet beszélni az összes Sony Ericsson mobilról
-
#15 Nem szólok semmit... -
ent #14 Volt ilyen téma? Nem. Értelmesebb, hogy nem kell külön minden SE típusra új témát indítani (amit én is elkövettem)? Igen. -
[Walaki]D`Lair #13 Ez már gecinagy ban... -
#12 Mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek… :) -
#11 LÁL:D -
ent #10 Ez bonyolultabb választ igényel, ha ez kérdés volt! PÜ-ben léci -
#9 Csak tudam hol az 5 felesleges topik utani 5 kis felkialtojeled... -
ent #8 Házilag semmi képpen ne nyúlj hozzá. 3-4 eFt és kb 1-1,5 óra kell hozzá. -
#7 szedd szét és tisztítsd ki. sokhelyen ezt írták :C -
Vlala #6 pappfer.hu
Nem tudja valaki, hogy a T630 joystickje cserélhető-szerelhető-e házilag, esetleg csak azt a kis joyt lehet-e kapni valahol? Az enyém tönkremászott. -
ent #5 Esetleg van vmelyikkel problémád? Megbeszélhetjük:D. -
ent #4 A K800i-hez letölthető a legújabb frissítés, a fájlkezelő optimalizálása céljából. Továbbá, jó hír, hogy méltó utód érkezik. Nézzni itten. -
#3 nem is rossz... :D
Tud vki odlalt K510i -re + W300i -re. - Képek, Játékok, Témák. -
#2 Így ötödikre csak összejött :] -
ent #1 Telejesen igazásgosan bezárt topikok egy helyen való elérése értelmében, az SE telefonok fő-fő topikjának rövidke nyitó hozzászólását olvasod.
Minden ami SE, azt kéretik ittr megbeszélni a továbbiakban. Külön SE telefonos topikot ne nyissatok, ez a moderátorok külön kérése.
köszi