1050
  • Agamemnon
    NEm lehet, hogy pont egy térerőben gyenge helyre teszed le? Mert amúgy furcsa lenne, ha mozgásérzékelő is lenne benne...

Amúgy nincs ötletem.
  • red bull
    Lenne egy olyan problémám hogy, biztos tudjátok hogy ez a w880i egy új modell és viszonlyag drága is, az az egyetlen baj vele hogy amikor leteszem egy helybe és sokáig azon a helyen van mozdulatlanul akkor nemtudnak rajta hívni, egyszerűen elkezdi mondani a robot hogy a hívott szám nem elérhető tehát mintha kilenne kapcsolva a telefon pedig nincs. És ugyanezvan a fateromnál is ugyanis neki is egy ugyanilyen tipusú készüléke van. Nem tudjátok mi lehet a probléma?
  • Atee Warez Site
    Nah sziasztok! Egy kis ajándék:Track ID Nem csak w880i és W850i-tulajoknak :) tesztelve:w550i deh minden olyan telón megy amelyen a telón futó java el tudja érni a fájlrendszert.
  • Agamemnon
    Aha. 850-en is van, bár még sosem próbáltam ki...
  • red bull
    Fuh rájöttem hogy a mobilomba (w880i) van egy olyan "funkció" is hogy felveszek mondjuk a rádióbol egy kis zenerészletet a TrackID™-el és az internet segítségével gyorsan megkeresei a címet, előadót, album címet . :)
  • Atee Warez Site
    Ksöszi szépen az infót! És most mégjobban várom, hogy megérkezzen!!!!!!!!!!!! :))))))))))
  • Dzsini
    én kaptam egyet anno a w300i-mhez, nagyon jól szól velük, mérethez képest fantasztikus hangereje és minősége van :) persze, nem profi hangfal, de itthoni hallgatáshoz nagyon jó.
    ja, és rádióantennának is működik.
  • Atee Warez Site
    Sziasztok! ne haragudjatok rám amiért ide írok, azt szeretném kérdezni , hogy an e valakinek mps-70 es hangszórója? ha van akkor mondjon már valaki véleményt róla. jelenleg várom , hogy mikor jön mee megrendeltem:)) remélem nm csalódok, noh nem dicsó hangzást várok csak mégis.... Am nekem Sony Ericsson W550i-m van..
  • csgery
    Hát kb:D (amúgy ték vót:D)
  • red bull
    10-20 NAP xD
  • csgery
    akkor infrával mennyi ideig tartana... :D
  • Agamemnon
    10-20 perc...
  • Mike
    akkor azt usb-n
    bluetooth-on átnyomni az iszonyat ideig tart
  • Agamemnon
    Én tudtam ekkorát is átküldeni bluetooth-on keresztül, de usb-n azértm égis gyorsabban megy. Most azért nem tudok 5 Mb-nál nagyobbat küldeni, mert az új bluetooth-om Trust, de nem tetszik a szoftver amit adtak hozzá, így lecseréltem bluesoleil progira, és az meg közölte, hogy nem hozzá való hardware... így 5 Mb-re körlátozta...
  • red bull
    Hát 79 mb
  • Mike at home
    onkább usb-n küldd
    mekkora a file?
  • red bull
    Az miért van hogyha, kűldeném át Bluetooth-on a filmet akkor kiirja a progi hogy nincs elég erőforrás a fájl átkűldéséhez?
  • Mike
    volt a kezedben már nokia? ha nem akkor úgy képzeld el, hogy a menü nem 4x3 ikonból áll, hanem egy oldal egy nagy ikon
  • Agamemnon
    Jól van, na... Mindössze tudtom, hogy milyen, ha véletlenül felkeveredek egy német, vagy orosz oldara, és szar, hogy nem tudom, hogy miről van szó. Szóval el tudom képzelni, hogy milyen azoknak, akik nem tudnak angolul, és a net meg mindent angolul dob ki...

A 3gp-nél, amikor kiválasztod, hogy 3gp legyen a kimeneti file formátum, akkor ott is ki tudod választani, hogy low, mid, vagy high legyen. ( A high a legjobb ) De ha még ez sem elég jó, akkor utána mielőtt elindítod a konvertálást, akkor van a jobb alsó részénél egy ablak, ahol tudod változtatni, a kimeneti minőséget, ott be tudod állítani a saját izléseidnek megfelelőt. ( én is a high-nál jobbat használok )

A 880-hoz meg nem értek, 850-em van. A keret, vagy lapozós menüt meg őszintén nem is értem... de ne kezdjétek magyarázni!!!

Szerintem erre is inkább a pappfer fórumán keress rá, vagy kérdezd meg ott, biztosan van a 880-nak külön topicja.

Örülök a tűzszünetnek.
  • Mike at home
    csak kissé irritál az, amikor valaki abszolut önállótlan, nem elég neki a program neve, még serialt is kap mellé, és utána azt kéri küldjék már át neki msn-nen
    erre irtam azt, meg kell tanulni használni a netet, meg kell tanulni használni a google-t
    arról nem beszélve hogy sorozatszámot sem adtam volna, mindenki warezoljon a saját szakállára és csendben
  • Mike at home
    nem kell megsértődni, csak jobb ha magad jössz rá, nem olyan bonyolult :)
    egyébként mp4-be is konvertálhatsz, a telefon ha jól emlékszem tudja a h264-et is, próbálgatni kell :) 512 kbitnél ne nagyon menj feljebb mert akkor lehet, hogy szaggatni fog, bár korántsem biztos
    teszteld előbb rövidebb részleteken, a kimenő formátumnál állíthatod a minőséget

másik kérdésed: egy menüpont egy képernyőn nokiásan - azt hiszem ezt kérdezted - szerintem nagyjából sehogy, és a dátumot , időt sem fogod tudni

angolul meg el kéne kezdeni tanulni, az mindig jól jöhet :)

üdv, és bocsesz
  • red bull
    Már megcsináltam és simán fut a telón ha átformázom 3gp formátumba,csak még annyi hogy a minőség nem a legjobb de állítólag aztmondtad hogy lehet állítani majd megkérdezem akkor a formázásos topickban hogy hogykell :)...Köszi Agamemnom...Amugy annyi hogy most nekem van ez a w880i készülékem, és az lenne a kérdésem hogy hogy lehet a menü nézetét változtatni olyanra hogy ne keret hanem ilyen lapozós (eddig csak nokiáim voltak), jah és még azt hogy a dátumot és az időt hogyan lehet kikapcsolni? Ha tudtok segíteni előre is köszönöm, ha nem akkor szétnézek máshol.
  • Agamemnon
    Jól van, nehogy már veszekedjetek. Nem legyen ilyen a hangnem, ha kérhetném.

Amúgy tényleg keresd meg itt az sg-n a konvertálással fogalakozó topicot, és ott sokkal inkább tudnak neked segíteni, mint én.
  • red bull
    Téged ki kérdezett amugyeg rég megvan a progi csak nem tudok angolul...Én csak a segítségét kértem Agamemnom-nak...Nem értem minek kell neked belepofázni
  • Mike
    erre most hagy ne mondjak semmit, mert a tvc kezelése kb. annyira bonyolult mint bekapcsolni a gépet
  • Mike
    mire való a net?
    tessék már megtanulni keresni!
    egyébként meg van az sg-n is ilyen topik, találd már meg, én keressem meg helyetted?
  • red bull
    Megtaláltam! :) Kösz a serial-t :) ...Légyszi segíts a használatában ez nekem nagyon kínai..Pliiiz
  • Agamemnon
    Keress utána valahol a neten. Én torrentként jutottam hozzá. Ne kérdezd honnét, már nem tudom.
  • red bull
    Aha ha egy msn-t és egy linket tudnál adni hogy honnan töltsem le megköszönném...
  • Agamemnon
    Total Video Converter 3.02. Szerintem a beállításokkal neked sem lesz bajod... Én sem vagyok egy video-kódoló szakértő... Csak ki kell próbálgatni, hogy a telefon melyik formátumot tudja lejátszani, illetve, hogy ott milyen minőséget érdemes választani.

Serial: S/N: 94d7f253-97db21cf-77bc98d8-6f456a41-be943be4-a0a3b2e0-16059d78-d7d2fe36-0de33bc7-d866e316-c5811727-327512bb-af3d58ff-07e5a488-df33ae98-1a620514

• red bull
    Átkűldenéd nekem azt a convertert és elmondanád hogy convertáljam át?...Kérlek!
  • hellboj
    W960 8GB memo 3,2mpixel kamera, überbrutál.
  • Agamemnon
    Nos, nem is a pappfer.hu a lényeg, hanem a mögötte lévő FÓRUM! Egyébként meg, konvertáld át magadnak a filmet amit meg akarsz nézni a telefonodon, az a legegyszerűbb. Én a Total Video Convertert használom. (3gp-ben, W850-n nagyszerűen lehet nézni).
    Témát meg szintén készíthetsz magadnak olyat amilyet csak szeretnél. Themes Creator, a SE hivatalos oldaláról is letöltheted...
  • red bull
    Hát igazából nem kaptam választ...Pl filmeket honnan tudok rátölteni mobilomra...Haverom a multkor a telóján nézte meg a Spiderman 3-at...Nem tudtok ilyen oldalakat...Jah és egyépként a Pappfer.hu-n nincsennek w880i-re témák ...Jah és program is csak 4 van...Szal nem erre számítottam azért köszönöm ez is nagy segítség volt...Annyi ha ráakadtok egy ilyen mobilfilmes oldalra szoljatok...Köszönöm előre is...BYE
  • Agamemnon
    Igen, a pappfer egy nagyszerű SE-s oldal, ott biztosan választ kapsz a kérdéseidre.
  • Mike
    egy fórumon van amit minden SE tulajdonosnak ismernie kell: Pappfer.hu
  • red bull
    Hy all!

Tudom hogy nem a zté,ához kapcsolódik de nekem van egy W880i sony ericsson telefonom, és az lenne a kérdésem hogy filmeket , témákat játékokat honnan tuok hozzá letölteni itthon az internetemről...Bluetooth-al áttudom tenni rá a dolgokat csak nemtudok olyan helyeket ahonnan tudnék letölteni hozzá progikat , témát, filmet stb... Help pliz (Azért itt kérdezem mert a w880i-s topik levan zárva...Előre is köszönöm...
  • TrIp
    egy külföldi oldalon olvastam, de tuti hogy akkor fog, mert érdekel az a teló és megjegyeztem :)
  • csgery
    Az EQ-t kell állítani olyanra, h jó legyen.
    V630:

MIvel a hangszóró nagyon kicsi, csak halk mély hangot tudsz kicsikarni belőle. Egy fülessel télleg sokkal többre mész.
  • Mike at home
    jah, a telefon hétlapjába 3 utas hangfal van beépítve, a mélysugárzó 15 centis ugyan, de egész jól szól így is :DD
    szal spontán hülye vagy :)