Sony Ericsson mobilok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csgery
akkor infrával mennyi ideig tartana... 😄
Agamemnon
10-20 perc...

Mike
akkor azt usb-n
bluetooth-on átnyomni az iszonyat ideig tart

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Agamemnon
Én tudtam ekkorát is átküldeni bluetooth-on keresztül, de usb-n azértm égis gyorsabban megy. Most azért nem tudok 5 Mb-nál nagyobbat küldeni, mert az új bluetooth-om Trust, de nem tetszik a szoftver amit adtak hozzá, így lecseréltem bluesoleil progira, és az meg közölte, hogy nem hozzá való hardware... így 5 Mb-re körlátozta...

red bull
Hát 79 mb

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Mike at home
onkább usb-n küldd
mekkora a file?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

red bull
Az miért van hogyha, kûldeném át Bluetooth-on a filmet akkor kiirja a progi hogy nincs elég erõforrás a fájl átkûldéséhez?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Mike
volt a kezedben már nokia? ha nem akkor úgy képzeld el, hogy a menü nem 4x3 ikonból áll, hanem egy oldal egy nagy ikon

Agamemnon
Jól van, na... Mindössze tudtom, hogy milyen, ha véletlenül felkeveredek egy német, vagy orosz oldara, és szar, hogy nem tudom, hogy mirõl van szó. Szóval el tudom képzelni, hogy milyen azoknak, akik nem tudnak angolul, és a net meg mindent angolul dob ki...

A 3gp-nél, amikor kiválasztod, hogy 3gp legyen a kimeneti file formátum, akkor ott is ki tudod választani, hogy low, mid, vagy high legyen. ( A high a legjobb <#buck> ) De ha még ez sem elég jó, akkor utána mielõtt elindítod a konvertálást, akkor van a jobb alsó részénél egy ablak, ahol tudod változtatni, a kimeneti minõséget, ott be tudod állítani a saját izléseidnek megfelelõt. ( én is a high-nál jobbat használok )

A 880-hoz meg nem értek, 850-em van. A keret, vagy lapozós menüt meg õszintén nem is értem... de ne kezdjétek magyarázni!!!

Szerintem erre is inkább a pappfer fórumán keress rá, vagy kérdezd meg ott, biztosan van a 880-nak külön topicja.

Örülök a tûzszünetnek.

Mike at home
csak kissé irritál az, amikor valaki abszolut önállótlan, nem elég neki a program neve, még serialt is kap mellé, és utána azt kéri küldjék már át neki msn-nen
erre irtam azt, meg kell tanulni használni a netet, meg kell tanulni használni a google-t
arról nem beszélve hogy sorozatszámot sem adtam volna, mindenki warezoljon a saját szakállára és csendben

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem kell megsértõdni, csak jobb ha magad jössz rá, nem olyan bonyolult 😊
egyébként mp4-be is konvertálhatsz, a telefon ha jól emlékszem tudja a h264-et is, próbálgatni kell 😊 512 kbitnél ne nagyon menj feljebb mert akkor lehet, hogy szaggatni fog, bár korántsem biztos
teszteld elõbb rövidebb részleteken, a kimenõ formátumnál állíthatod a minõséget

másik kérdésed: egy menüpont egy képernyõn nokiásan - azt hiszem ezt kérdezted - szerintem nagyjából sehogy, és a dátumot , idõt sem fogod tudni

angolul meg el kéne kezdeni tanulni, az mindig jól jöhet 😊

üdv, és bocsesz

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

red bull
Már megcsináltam és simán fut a telón ha átformázom 3gp formátumba,csak még annyi hogy a minõség nem a legjobb de állítólag aztmondtad hogy lehet állítani majd megkérdezem akkor a formázásos topickban hogy hogykell 😊...Köszi Agamemnom...Amugy annyi hogy most nekem van ez a w880i készülékem, és az lenne a kérdésem hogy hogy lehet a menü nézetét változtatni olyanra hogy ne keret hanem ilyen lapozós (eddig csak nokiáim voltak), jah és még azt hogy a dátumot és az idõt hogyan lehet kikapcsolni? Ha tudtok segíteni elõre is köszönöm, ha nem akkor szétnézek máshol.

Agamemnon
Jól van, nehogy már veszekedjetek. Nem legyen ilyen a hangnem, ha kérhetném.

Amúgy tényleg keresd meg itt az sg-n a konvertálással fogalakozó topicot, és ott sokkal inkább tudnak neked segíteni, mint én.

red bull
Téged ki kérdezett amugyeg rég megvan a progi csak nem tudok angolul...Én csak a segítségét kértem Agamemnom-nak...Nem értem minek kell neked belepofázni

Mike
erre most hagy ne mondjak semmit, mert a tvc kezelése kb. annyira bonyolult mint bekapcsolni a gépet

Mike
mire való a net?
tessék már megtanulni keresni!
egyébként meg van az sg-n is ilyen topik, találd már meg, én keressem meg helyetted?

red bull
Megtaláltam! 😊 Kösz a serial-t 😊 ...Légyszi segíts a használatában ez nekem nagyon kínai..Pliiiz

Agamemnon
Keress utána valahol a neten. Én torrentként jutottam hozzá. Ne kérdezd honnét, már nem tudom.

red bull
Aha ha egy msn-t és egy linket tudnál adni hogy honnan töltsem le megköszönném...

Agamemnon
Total Video Converter 3.02. Szerintem a beállításokkal neked sem lesz bajod... Én sem vagyok egy video-kódoló szakértõ... Csak ki kell próbálgatni, hogy a telefon melyik formátumot tudja lejátszani, illetve, hogy ott milyen minõséget érdemes választani.

Serial: S/N: 94d7f253-97db21cf-77bc98d8-6f456a41-be943be4-a0a3b2e0-16059d78-d7d2fe36-0de33bc7-d866e316-c5811727-327512bb-af3d58ff-07e5a488-df33ae98-1a620514

red bull
Átkûldenéd nekem azt a convertert és elmondanád hogy convertáljam át?...Kérlek!

W960 8GB memo 3,2mpixel kamera, überbrutál.
Agamemnon
Nos, nem is a pappfer.hu a lényeg, hanem a mögötte lévõ FÓRUM! Egyébként meg, konvertáld át magadnak a filmet amit meg akarsz nézni a telefonodon, az a legegyszerûbb. Én a Total Video Convertert használom. (3gp-ben, W850-n nagyszerûen lehet nézni).
Témát meg szintén készíthetsz magadnak olyat amilyet csak szeretnél. Themes Creator, a SE hivatalos oldaláról is letöltheted...

red bull
Hát igazából nem kaptam választ...Pl filmeket honnan tudok rátölteni mobilomra...Haverom a multkor a telóján nézte meg a Spiderman 3-at...Nem tudtok ilyen oldalakat...Jah és egyépként a Pappfer.hu-n nincsennek w880i-re témák ...Jah és program is csak 4 van...Szal nem erre számítottam azért köszönöm ez is nagy segítség volt...Annyi ha ráakadtok egy ilyen mobilfilmes oldalra szoljatok...Köszönöm elõre is...BYE

Agamemnon
Igen, a pappfer egy nagyszerû SE-s oldal, ott biztosan választ kapsz a kérdéseidre.

Mike
egy fórumon van amit minden SE tulajdonosnak ismernie kell: Pappfer.hu

red bull
Hy all!

Tudom hogy nem a zté,ához kapcsolódik de nekem van egy W880i sony ericsson telefonom, és az lenne a kérdésem hogy filmeket , témákat játékokat honnan tuok hozzá letölteni itthon az internetemrõl...Bluetooth-al áttudom tenni rá a dolgokat csak nemtudok olyan helyeket ahonnan tudnék letölteni hozzá progikat , témát, filmet stb... Help pliz (Azért itt kérdezem mert a w880i-s topik levan zárva...Elõre is köszönöm...

TrIp
egy külföldi oldalon olvastam, de tuti hogy akkor fog, mert érdekel az a teló és megjegyeztem 😊

csgery
Az EQ-t kell állítani olyanra, h jó legyen.
V630:

MIvel a hangszóró nagyon kicsi, csak halk mély hangot tudsz kicsikarni belõle. Egy fülessel télleg sokkal többre mész.
Mike at home
jah, a telefon hétlapjába 3 utas hangfal van beépítve, a mélysugárzó 15 centis ugyan, de egész jól szól így is 😄D
szal spontán hülye vagy 😊

Mike at home
ez az infod honnan van?

CzGobe
hát a telefon hangszórójából nehezen préselsz ki mély hangokat, az inkább füleshez használható beállítás :-%

eom$

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a sony ericsson V630 al kapcsolatban:
Tudtommal 3 hangszoro van benne a hátulján; 1 magas, 1 közép és 1 mély.
Jól tudom vagy pedig spontán hülye vagyok ?
Csak mert az enyémen valahogy nem okés a hangzás... hiányzik belöle a basszus... szinte semmi nincs benne.. a hagszínszabályzot porbáltam állitgatni.. a basszus nüvelésére/csökkentésére nem is reagált...
Lehet valami baja van? vagy esetleg kontakt hibás?
Légyszives segitsetek ...
Elõre is thx : Ádám
<#banplz><#idiota><#banplz>
TrIp
körülbelül fél év mulva 😊

Mike at home
vmikor mostanaban

ronihun
Mikor fog megjelenni a W960i?

...

Mike at home
w960

TrIp
szerintem ronda. de szó szerint... elbaszták a készülkház anyagát de nagyon

ronihun
Nekem az annyira nem teccik...mondjuk tény hogy sokat tud de valahoyg a külseje nem jön be.....a W880i sztetek is rossz?

...

TrIp
w900i

ronihun
Sziasztok!
Szeretnék venni egyx új mobilt és nemtudom hogy milyet vegyek....valamelyik Walkman mobilt szeretném megvenni...melyik a legjobb?Én néztem a W880i-t és a W610i-t is....de a W880i-rõl azt irták sok helyen hogy nem jó...Tehát sztetek melyik Walkman mobilt érdemes?

...

Köszönöm a segítséget! Tudtam, hogy a fórum lesz a megoldás!
Agamemnon
IGen, a program neve myphone explorer, ingyenes progi (ha jól emlékszem), a pappfer, oldaláról azthiszem le is tudod tölteni.

A Sony Ericsson w850-rõl le lehet valahogy menteni az SMS-eket a számítógépre? Köszi!
Tikal
májer 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Agamemnon
Valaki bannolja, please. Kétlem, hogy igaz...

jamesbond691
Sziasztok!
Érdekelne valakit egy csere? Van egy Panasonic X701-es telóm normál állapotban (már Én is úgy vettem egy használt kereskedésben). Adnék vele egy 16Mb-os karit amit alapból kaptam Én is hozzá + egy 256Mb-os karit (miniSD). Minden megvan hozzá, doboz, leírás, töltõ. Ezt így kompletten szeretném lecserélni egy jó állapotú P800-ra. Ja! Vodafone-os! A P800 lehet vodás vagy kártyafüggetlen.

[HUN]FaTaL
Tudom de vitamaxos vagyok így csak wap van

http://goo.gl/gd6Zi5

Agamemnon
Értem. Attól még ha létre tudsz hozni kommunikációs kapcsolatot a számítógéped és a telefonod között, és van a telefonra netes elõfizetésed, akkor képes a számítógép a telefon netjét használva netezni. És visszafelé is igaz.

[HUN]FaTaL
de a gépemen nincs net csak wap a telón érted?😄 új utcába költöztünk és nincs még telefon majd 2-3 hónap múlva lesz

http://goo.gl/gd6Zi5