1050
-
Bircsike #289 Miért olcsóbb a K800i mint a W660i jelenleg? Hisz a K800i ugyanazt tudja meg még többet is plussz jobb a felbontása is a képernyőnek meg a kamerának. -
motor22 #288 hello! nem tudna nekem valaki segiteni?
abban kéne hogy a k750i-met szeretném ,,belülről'' w810i-vé átalakitani a szoftverét hogy legyen benne walkman funkció -
#287 Nincsmit, sok sikert! -
laci3000 #286 Köszi a segítséget.
Vásárláskor az üzletben kértem az említett softwer (nyelv) frissítést de nem voltak túl készségesek
(a szolgáltató külföldi /slovák/ és a magyar nyelv nem az amit szívesen látnak bárhol is......) viszont kártyafüggetlen
mindenesetre még egyszer köszi... -
#285 én sem tudom, hogy müxik. Vidd be t-hez, vagy voda, vagy pannonhoz, attól függően, hogy milyen. -
#284 Ha még garis vidd be egy SE boltba szoftver frisítésre...ha nem akkoris vidd be valahová és kérj szoftver frisítést Én nemhalottam arról,hogy egy menühöz csak úgy magadnak lelehessen tölteni külön nyelvet...de lehet csak én vagyok láma Eddíg minden mobilomon volt magyar menü :) -
laci3000 #283 bocsi akartam írni 530i
-
laci3000 #282 Hi mindenkinek!
Egy kis segítségre szorultam
a napokban kaptam egy K53i SE-t, de sajnos nincs benne magyar nyelv
(és így egy kicsit nehézkes a kezelése)
ha valaki tudna nekem segíteni hogy honnan lehetne letölteni akkor azt megköszönném.....
ja még valami, nics véletlenül vlm progi ami lejátszaná (a telefonomban) a wmv-ket
köszi még egyszer..... -
#281 Okés. Amúgy ezt énis csak halottam,hogy létezik rá...lehet ,hogy kacsa...lehet ,hogy nem. Én nagyon remélem ,hogy igaz a hír -
#280 márahol
de inkább szóltam, nem árt vigyázni
itt mondjuk szerintem mindegy, mod itt félévben egyszer jár
lehet kapni (ha lehet már) olyan headset-et ami GPS vevős -
#279 Ha van rá, mindenképpen írjátok ide a fórumba.
Egyébként tényleg nem lehet reklámozni, de többnyire azt szokták kivágni, aki mindenhová beírogatja a reklámját. Egy-egy kisebb reklám elmegy :). -
#278 Nah ezt nemtudtam,hogy csak vip kaphat csillagot Nah akkor SE téma...kinek van GPS navigációs progija a mobilján?W850i -re kellene.Mert álítólag van rá..csak nemtudom a nevét. -
#277 vip-re elő kell fizetni, akkor kapsz csillagot csak
egyébként én nem vagyok mod, szal tőlem hirdethetsz, csak föl ne nyomjon valaki/ki ne szúrják
bár a moderátorok nem nagyon járnak ide a mobilba -
#276 Oké.Én egy árva csillagot sem kapok ..pedig mióta itt vagyok és aktívan irogatok (nem mindíg hülyeségeket ) ..De ha fizetnék akkor egyből vip lennék.Szóval érted...SG szabályok.. Mellesleg csak azért tettem ide mert nemtudtam,hogy nemszabad hirdetni..mivel itt van veszek-adok topik is.És egy csomó játékomat itt vettem meg,hogy valaki így a fórum közepére (példul ilyenekbe) betett egy hírdetést.Mégsem kapott érte semmit -
#275 nem hirdetünk topikban
ez meg sg szabály
büntetőpont jár érte
csak hogy tisztában legyél a dolgokkal -
#274 Te most kinek szóltál be? :) Orgazdálkodni? Amúgy meg az eladás téma is SE téma...szóval mind1 Ha netán rám céloztál akkor elkéstél pár nappal mert már eszem ágában sincs hirdetni úgy félévig -
#273 nem itt kéne orgazdálkodni, hirdetni -
#272 Még nem :) ...csak fura volt..mer elötte W810i -m volt ami ugye leveszi a fényerőt a gombokról ha fény van...és ráadja ha sötét.A W850 nél meg még a gobsor is megvilágosodik a kijelzővel együtt ha fény éri őt...szóval érted Ezért kezdtem el tanakodni,hogy ez hiba e vagy nem. -
#271 sötétben az alacsony háttérvilágítással is el tudod olvasni a kijelzett dolgokat, míg a magas fényerő mellett nehezebben olvasható a kis fényerős kijelző, tehát suerintem normális (verőfényes napsütésben próbáltál már SMSezni? :P) -
#270 W850 black van nekemis...(bár a fehér jobban teccik) és az alap 1 giga memo...több mint elég.Nekem még az 1 gigát sem sikerült feltöltenem rendesen zenékkel Egy kérdés..az normális ha az érzékelőbe fény jut és mégtöbb fényt ad rá a kijelző?...amikor meg sötét van akkor leveszi.Nem fordítva kéne ennek lennie? Valaki mondja meg -
#269 W-850 Black + 2 GB memstick pro duo :) -
#268 nenyújtogasd Amúgy már megvan a teló :) ...nagyon zsír.Másnak is ajánlom szeretettel -
#267 -
#266 Eladva Kösz az érdeklődés hiányt :D ...most jöhet akkor a W850 -
#265 Látom hónap vége van...najó...engedek..má 36 ért is vihető -
#264 Hehe :D ..naugyi -
#263 najó függetlenül csalás XD -
#262 Mellesleg gondolom 2 év hűséggel vetted...de az enyéim gyárifüggetlenek + gari :) -
#261 Én meg tegnap adtam el egyett ami kopott volt és úgyis elment 35 be...de amúgy ügyi vagy :) -
#260 egy hónapja 30ért vettem magentásoknál :P -
#259 Akinek kell tudok Új állapotú W810i -t ,csak a fólia hiányzik róla,bontatlan cucokkal és garanciával...minden tartozékkal 38 ért De akit komolyan érdekel az írjon privit -
#258 jah h hallgatni akarod! :D de sajna úgy sem tudok progit :/ -
#257 saját AUDIO streamről. te mondtad, hogy szted túl kicsi a sávszél. szerintem meg ha a TV-hez elég, akkor a rádióhoz is simán.
szóval visszatérve az alapkérdésre: .pls "kiterjesztésű" audio streamet (netrádiót) fogó progi kerestetik -
#256 akkor meg, miről beszélsz? -
#255 nem. t-mobile mobiltv. -
#254 milyen mobiltv-ről beszélsz? amit te sugárzol? kétlem... -
#253 W850, vagy W580 -
#252 Sziasztok!
Véleményekre lenne szükségem, hogy szerintetek melyik a legjobb walkman mobil, amiben még valamire használható kamera is van? A kivitel mindegy...
Üdw -
#251 mobiltv is megy remekül, így egy rádiónak elvben simán kellene mennie, legalábbis 3G-n -
#250 a .pls nem 1 audio fájl, hanem egy sorrend-lista
streamelni, mobiltelefonon? wtf? még otthoni PCn sem lehet^^ túl kicsi a sávszél.