Sony Ericsson mobilok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a D750 valami gyári hibás lehet vagy nem tudom. 2 hónap után már használhatatlan volt a joy, kicseréltettem, az újat úgy kíméltem ahogy tudtam. A menüben a számokkal közlekedtem + ilyenek, és az is behalt 2 hét után, rohadjon meg.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Kinéztem egy K800i-t de tartok a joytól...
Alaptalan a félelmem?<#nemtudom>
Miben jobb ez a w660 a w810-tõl, megéri a különbséget árban?
Régebben, egy korábbi xp-n faszán ment az update service, most meg nem indul el, mert "Incompatible Macromedia version", és nem tok vele mit csinálni. Új macromedia cuccok fent vannak. Hozzá tud valaki szólni?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

eladó HPM-70, és HPM-82 es fülhallgatók!
érdeklõdj a [email protected]

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

csgery
Itt van egy link, errõl le lehet szedni :)
Agamemnon
Torrentrõl szedtem le, passz.

és linket tudnál hozzá adni??????naon megköszönném!:)
Agamemnon
Én a Total Video Convertert ajánlom, igaz én pont visszafelé használom, mármint a mobilomra konvertálok vele filmeket, és nagyon bejön, fõleg azért, mert be lehet állítani, hogy mennyi procit használjon fel a kódoláshoz, így akinek nincs dual core-os procija annak sem kell otthagynia a gépet, amíg a konvertáló mûködik...

A 3.02-es verzió 3.7 Mb. Én ezt is találtam hozzá:
Serial: S/N: 94d7f253-97db21cf-77bc98d8-6f456a41-be943be4-a0a3b2e0-16059d78-d7d2fe36-0de33bc7-d866e316-c5811727-327512bb-af3d58ff-07e5a488-df33ae98-1a620514

Dudu Tekh
moyea video to ipod converter
nekem tetszik

TDU:[HUN]dudutech

hello nem tud valaki egy jó 3gp bõl aviba vagy wmaba convertáló programot????elõre is köszi!!!
Dudu Tekh
Mielott nem vettem eszre hogy irtal uzenetet felraktam egy szamot, de azt is ugy hogy az egyeduli mert tobbet nem tudtam utana mert error. A telefon szoftja nem lehet igaz hibas?? most volt ujrateve, es egy par kepet is sikerult feltenni de anyyi, tobbet ujra nem tom megcsinalni mindezt. Korulnezek ott a siteon. Koszi!!

Agamemnon
Fogalmam sincs. Nálam nem fagyott ki. Bár ha a gyári cd-rõl a gyári progi nem ment, akkor lehet, hogy nem rakta fel rendesen a kábel szoftverjét, így a My Phone sem tudja megfelelõen kezelni.

Nézz körül itt, hátha másnak is volt ilyesmi problémája:

http://forum.pappfer.hu/index.php

Dudu Tekh
OBEX Error!
OBEX protokol nincs bekapcsolva!

ezt hogy kel bekapcsolni?

Dudu Tekh
nem megy, felismeri a telefont es mikor csatlakozik ezt a szamot irja ki (Ellenorzes(256000)) es innen lefagy a progi, lehet a kabelel van baj mert az este sikerult felismernie de megmozdfult a telefon es utana semmi nem lett :((

Dudu Tekh
Koszike!!!!<#worship><#worship><#worship>

Dudu Tekh
megkaptam a az usb kabel instalalojat, most nem teszi fel a PC Suiteot, az instalalas vegen ezt irja ki....

Error 1402. Could not open key:
UNKNOWN/SEAnubisUtils.CommonTasks.1/CLSID
Verify that you have sufficient acces to that key, or
contact your support personel.

my phone explorert nem talaltam meg.
Ha tud valaki segiteni, vegyen fel plz:
yahoo= [email protected]
msn,windowslivemessenger= [email protected]
KOSZONOM!!!

Agamemnon
Akkor nem tudom. Eddig nem volt Sony Ericssonom, csak most egy hónapja (W850), és azon minden ilyesmit lehet.

Próbálj meg utánajárni itt: www.pappfer.hu - Mindenféle a Sony Ericsson telókról.

csgery
ott nem lehet, mert így egyik mappából nem húzhatok át sehova, csak pl a képeknél egyik mappából a másikba (k310i) a teló
Agamemnon
A telón belül nem tudod áthelyezni?

csgery
Hello mindeki, egy kis segítség kellene!!!!
Egy videót átkonvertálok 3gp-be, és mikor tenném a telefonra (infrán küldöm) mindíg az egyéb mappába teszi... mit tudnék csinálni, hogy ne oda tegye?
Dudu Tekh
Ok, koszi nagyon nagyon nagyon szepen, megprobalom, csa!!!<#circling><#worship>

Agamemnon
Azért nincs netes elõfizetésem a telefonhoz, mert itthon van net, és nem akartam még egy netes elõfizetést a telefonomra is...

Dudu: A Sony Ericcson oldalán sem találtál programot hozzá? Mármint, hogy felismerje az adatkábelt? Mert a PC Suite jó (feltéve, hogy Sony Ericsson), illetve még kipróbálhatod, a MyPhone Explorer-t is, ami olyasmi, mint a PC Suite, csak találn egy kicsivel több funkciója van.

Dudu Tekh
van egy adatkabel amihez nincs meg CD, talaltam egy programot PC Suite a neve, ezzel kene menjen de nem ismeri fel akkor sem, nem tom mert, az ove a kabel ugyhogy az en gepemen meg nem probaltam, neki valami kerdojelet jelez az usb portnal mikor berakom >> ez asszem az hogy nem ismeri fel
lehet nem erted, vagy lehet igen, nem tudom ;)
Koszi elore!!

Mike at home
W850-eshez miért nincs netes elõfizetésed

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Agamemnon
Regisztrálni akarja magát mindegyik program, meg különbözõ adatokat szeretnének küldeni a neten át, de mivel nincs netes elõfizetésem, és nem is akarok a telefonomra külön kötni egyet, így nem tudom kipróbálni õket.

Mike
nem tudom

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
mintha lenne vmi ilyesmi

"Mert bármit is töltök le, ahhoz kellene a telefonról internet összeköttetés, hogy legalább a trial verziót ki tudjam próbálni"

ezt nem értem

Agamemnon
Ahogy elnézem ezt a rengeteg hozzászólást emberek tömkelege olvassa ezt a fórumot.

Újabb kérdésem lenne. Ismer valaki egy programot a W850-hez, aminek segítségével irányítani tudom a desktopot - nem a sima bluetoothos egérmozgatásra gondolok-. Mert bármit is töltök le, ahhoz kellene a telefonról internet összeköttetés, hogy legalább a trial verziót ki tudjam próbálni.

Agamemnon
Mivel nem volt semmi válasz, megkérdezem mégegyszer, hátha most valaki tudja:

Nem tudja valaki, hogy van-e W850-re olyan szoftver, aminek segítségével a word dokumentumokat kezelni tudja a telefon?

Illetve egy olyan téma szerkesztõt, ami képes a walkman felületét is átszínezni?

Mike at home
semmi
akkor ott lenne

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Agamemnon
Ja, és mi lenne, ha ezt legalább betennénk bannernak?

Agamemnon
Hi!

Nem tudja valaki, hogy van-e W850-re olyan szoftver, aminek segítségével a word dokumentumokat kezelni tudja a telefon?

Illetve egy olyan téma szerkesztõt, ami képes a walkman felületét is átszínezni?

Mike
na akkor ezt a kérdés léci újra
tehát mit szeretnél egész pontosan, és mi az amit most nem tudsz, de szeretnél elérni ezzel a softverrel

Dudu Tekh
Nem tudjatok hol lehet szoftwaret talalni sony ericsson J300i-nek, ugy hogy tudjak adatkabelen keresztul a gepemrol kudni adatot? plz help help help!!
koszonom elore!!

Mike at home
ok, semmi baj

az nem jó

maradjunk. itt a szmájl: <#vigyor2>
bocs a rieksönért, csak akkor tudtam meg h 10 ronggyal kevesebbet kapok a számlámra... mától
csgery
Nem hiszem, hogy ezt meg lehetne csinálni:) Nézd meg a szervezõ/feladatok és h ott van-e h üzenet. Ha van, akkor jó, ha nincs akkor nem:)
Mike at home
ja az kéne, csak nincs rá indok

Mike at home
nem láttam sehol azt a bizony smiley-t

másrészrõl fel nem fogom mire ez a szarkazmus, ugyanis arra az egy mondatodra reagáltam

nekem tetszik a joy, sõt PONT emiatt vettem K800-ast, neked nem, maradjunk ennyiben

SHADOWEYES7
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

<#worship>

Bocs, most látom kivel állok szemben... Gigászi Mike, kérlek adj egy pimp-slap-et, akkor talán észhez térek... ne haragudj, tényleg... minden respektem a Tiéd! Hogy mertem kinyilvánítani koszos kis véleményemet? Büntess Dredd, BÜNTESS!!!!!!

Fa**omba. Humorérzék under minimum.
Mike
szerintem lehet kapni másikat meg szerelhetõ is

Akkor csak az enyém ilyen, ezért nem szabad használt telefont venni :)

Mike
"Joy témához: egy hiba volt az se telefonokkal: a joy. remélem örökre elfelejtik... még a technológiát is... sõt még a kitalálójának nevét is"

mondod te
nem kéne magunkat mindig igazlátónak beállítva kinyilatkoztatni a frankót, ugyanis nem luckyboi klónok népesítik be a Földet

Mike
ha kell memória, olyat kell venni amiben van memkártyahely

Mike
van aki nagy joy ellenes, nekem velük ellentétben TETSZIK az igazi joy, jobb mint amikor van egy áljoy és körülötte kell nyomkodni

2 éva alatt nem ment tönkre az 500-asom joya, a 800-asé sem fog

Melyik csajt akarod már kukkolni? :)

Figyi én 69.900 ért vettem 2 év gyári gar-al ezelõtt majd 2 hónapja és még így se bántam meg, pedig sajnálom a sok pénzt a világi dolgokra... dehát technokrata révén ki kell h elégítsem az igényeimet... uh ajánlom , mert megéri a pénzét, odavág minden nokiára, samsungra, mármint azokra amik eddig voltak nekem.
Minden ok vele, nem karcos a kijelzõ, aminek örülök, mert egy ipodban gondolkodtam a megvásárlásakor, de asszem jobban jártam. Annyi modifikácó van ezekre az SE telókra, h csak ámulok... na meg a kijelzõ. Na, abbahagyom, mert fényes már a telóm, mint a Salamon f***a.