StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
amúgy nektek nem furcsa,hogy ilyen kevés usa player van? ugye tyler alap, címvédõ és tlaf member,idra-t meg nagyon sokan szeretik. ezen kívül csak kettõnek sikerült kiharcolnia a bejutást, qxc és cruncher. én azért szívesen megnéztem volna még 1-2 usa playert
vagy ennek inkább az idõeltolódáshoz van köze?
How much can you take,before you snap?
valaki már hiányolta délután <#hehe>#hehe>
Egy kicsiny idõszelet, nem emeli EU-t semmi fölé 8000 év távlatában. Ma már a technológia jó része Taiwan, D-KR, Japán, India, Kína felõl áramlik. Bár a beteg fej nyugaton van a test keleten fekszik. Nem kell sok idõ és a fej is lassan megy utána.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az viszont tény, hogy az SC2 e-sport játéknak lett tervezve. Nem véletlenül most is csiszolnak a obsrver módon. A Blizzardnál, okulva az sc1 példájából, ráeszméltek, hogy felfutatott e-sport játékkal sok millió $-t lehet keresni akár 10 évvel a kiadás után is. Ha a népnek bejön a dolog, jönnek a szponzorok, a reklámok, jön a pénz is. Ezért nincs és nem lesz többé LAN a Blizzard játékokban, hogy ellenõrizni tudják ezt.
Testileg én úgy értem, hogy olyan képességek birtokában vannak, mint fejlett kifinomult mozgáskoordináció, az átlagnál gyorsabb reagáló képesség ideje stb.
De én a komplexitást nem kizárólag arra értem, hogy mennyire összetett egy sebzés vagy valamilyen rendszerelem. CoH-ban a szinte nulla makrót valamivel helyettesíteni kell. Ott inkább az élethûség utánzására mentek. XP, rombolhatóság, a stratégiai pontok, épületek, sorolhatnám jó ideig még. Kedvelem azt a gamet, de nem e-sport játék.
Összetettség alatt értem minden elemét a játéknak + belefoglalva, hogy mit kell hozzá tudni a játékosnak testileg és mentálisan.
Ez még eddig nyitott kérdés, hogy a KR génekben van valami, amitõl jól nyomják vagy sem. Nyugaton is meg van/lesz a lehetõség, a kibontakozásra. (Szvsz magyar még a közelében sem lesz soha Code A-nak és meghívott gamerek közt sem lesz)
"Nem értek egyet azzal, hogy az sc2 a legkomlexebb és kifinomultabb."
Mondj egyet ebben stílusban ami jobb, de _minden_ aspektusban egyszerre.
Lehet Moon soha nem lesz code s szintû játékos, de mégis 2. lett az IEM-en. Ha ezt egy magyar játékos éri el, akkor õ e-sport királya lenne azonnal, Moon esetében meg már majdnem lenoobozzuk?! Ne már. Koreában is csak emberbõl van a gamer.
Nem mondom hogy NUB 😊 De nem azonosult még WCIII után az SC2-vel. Lehet Moon sohasem lesz jobb SC2-ben. Szipmla "Code A" szintû gamer. Sokan éltetik a CoH, WCIII, CnC, SupC stb. érdemeit. De a véres valóság, hogy messzemenõen ez a legkifinomultabb, komplexebb mind közül. Eddig kis túlzással egy kezemen fel tudom sorolni kik azok akik az SC2-t tényleg pro szinten tolják. Hiába volt WCIII szupersztár nem rossz, csak eddig itt nem kiemelkedõ. Meglássuk...
2. nem tudom észrevetted e,hogy két koreai van a döntõben 😊
már,ha az iem döntõre gondolsz
ilyen szarul aludt?
amúgy jól emlékszem,hogy eddig minden gameben ffe-vel kezdett ace?
de nincs lan, koreában ellehetetlenítik a játékot, és terran nerf nem merült még fel a beta eleje óta.