StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Erre EU>NA

Ezt miért írtad?
unknown nick
BW-ben jól meg volt/van kenve a top.

unknown nick
Haha nagy poén volt 😊

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aradebil2
az leenock volt,és õ is csak azért mert még tanköteles😄 elsõ gsl meccsén kb egész osztálya ott szurkolt neki😄

unknown nick
Mennyit kereshetnek?

Hegi90
Annyi pénzbõl amit keresnek elég sokáig meg lehet élni. Ha megunják elvégzik a fõsulit és kész.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
A legtöbbnek nincs 18 évesen (vagy nem tudom mennyi) bekerülnek az SC "kan dojo"-ba és droid módon nyomulnak. Nem hiszem, hogy melette csinálnának valamit. Bár az egyik zerg már nem tudom a nevét, a játék elõtt interjúban nyilatkozta nagyon nehéz neki párba hozni az tanulmányait és az SC-t. Aztán behívják katonának. Karrierje lehet ketté törik. És csövel az utcán, mint worst case scenario 😊

Jinro > Idra
Arra lennék kíváncsi, hogy ezekkel a játékosokkal mi történik ha abba hagyják ? Van végzettségük valami? vagy fõ iskola? Vagy kapnak valami pénzt az államtól is mert azért a végtelenségig nem tudnak sc zni.

Azt sajnálom egyedül csak 2 db 1 v 1 pálya van a rankeden lehetne több is.

Amcsi playerek le vannak maradva az európaiaktól, ahogy az öreg kontinens játékosai koreai riválisaiktól. Idra talán az egyetlen, aki képes erõs mezõnyû tornákon is bejutni a 8 közé.
baszki,ez nagyon brutál lesz. nada vs tlo elsõ körben, meg whitera vs loner. szívesen megnéznék egy whitera vs mc pvp-t utána

amúgy nektek nem furcsa,hogy ilyen kevés usa player van? ugye tyler alap, címvédõ és tlaf member,idra-t meg nagyon sokan szeretik. ezen kívül csak kettõnek sikerült kiharcolnia a bejutást, qxc és cruncher. én azért szívesen megnéztem volna még 1-2 usa playert
vagy ennek inkább az idõeltolódáshoz van köze?

How much can you take,before you snap?

Aradebil2
ezek szerint

lol, ez is replayrõl megy?

jó kis tvt
valaki már hiányolta délután <#hehe>

unknown nick
"Európaiak messze az élen járnak ezt most nem csak starcraft ra értem,sõt a nagy találmányok alapja is az Európaiak agyából pattant ki😊"

Egy kicsiny idõszelet, nem emeli EU-t semmi fölé 8000 év távlatában. Ma már a technológia jó része Taiwan, D-KR, Japán, India, Kína felõl áramlik. Bár a beteg fej nyugaton van a test keleten fekszik. Nem kell sok idõ és a fej is lassan megy utána.

Fpocok
Én nem nevezném bugnak. Sem exploitnak. Inkább "tervezési hibámak" <#taps>

Parasite Eve 2, best game EVER!

újabb map bug

Nem lehet ilyen szempontból sem összehasonlítani, mindenhol, nem csak játékban, aki a legjobbak közt van, annak mentálisan és testileg is arra a célra koncentrál, hogy az adott dologban õ legyen a legjobb. Akár egy sztár focistát is mondhatnánk. Egész életében azt csinálta, arra készült, heti 3 meccs, edzések, ebbõl áll az élete. Persze néhány random modell csajt elkaphat. De kimondta, hogy egy sc2 pron nem csinálja ugyanezt. 😊

Az viszont tény, hogy az SC2 e-sport játéknak lett tervezve. Nem véletlenül most is csiszolnak a obsrver módon. A Blizzardnál, okulva az sc1 példájából, ráeszméltek, hogy felfutatott e-sport játékkal sok millió $-t lehet keresni akár 10 évvel a kiadás után is. Ha a népnek bejön a dolog, jönnek a szponzorok, a reklámok, jön a pénz is. Ezért nincs és nem lesz többé LAN a Blizzard játékokban, hogy ellenõrizni tudják ezt.
Hát erre nem tudok most mit mondani 😊 Európai embernek is nagyon kemény reakció ideje van de egy biztos , leleményességbe meg kreativitásba az Európaiak messze az élen járnak ezt most nem csak starcraft ra értem,sõt a nagy találmányok alapja is az Európaiak agyából pattant ki😊

unknown nick
Kivéve a gorilla terrant 😄

Testileg én úgy értem, hogy olyan képességek birtokában vannak, mint fejlett kifinomult mozgáskoordináció, az átlagnál gyorsabb reagáló képesség ideje stb.

Jah 😄 testileg 60 kg no life 😄

unknown nick
Egyet értek, hogy nem lehet össze hasonlítani.

De én a komplexitást nem kizárólag arra értem, hogy mennyire összetett egy sebzés vagy valamilyen rendszerelem. CoH-ban a szinte nulla makrót valamivel helyettesíteni kell. Ott inkább az élethûség utánzására mentek. XP, rombolhatóság, a stratégiai pontok, épületek, sorolhatnám jó ideig még. Kedvelem azt a gamet, de nem e-sport játék.

Összetettség alatt értem minden elemét a játéknak + belefoglalva, hogy mit kell hozzá tudni a játékosnak testileg és mentálisan.

Ebben a stílusban? Ezt, hogy érted? Mint rts vagy rts-en belül. Az általad felsorolt rts-ek közül csak a C&C hasonló az sc felépítéséhez. A többi bár rts, mégis más. Ezért nem szerencsés össszehasonlítani velük. Azt sem lehet mondani, hogy az sc2 lenne a legkompexebb. Nézd meg a CoH sebzés rendszerét, sokkal összetettebb, mint az sc2-ben van. Az eltérõ nyersanyaggyûjtés és ebbõl fakadó különbözõ játékmenet miatt mégse állítnám párhuzamba az sc2-vel, annak ellenére, hogy rts mindkettõ.
unknown nick
Van köze a játék idõhöz is, de hidd el van egy idõ korlát, ami felett nem fejlõdsz jelentõségteljesen és eléred a peak-et. Hiba azt hinni, hogy attól pro lesz valaki, mert egész nap játszik.

Gének? kétlem inkább az egész napos játék az oka annak ,hogy ilyen jók, van közöttük olyan is se munkája se iskolája csak játszik.

unknown nick
"Lehet Moon soha nem lesz code s szintû játékos, de mégis 2. lett az IEM-en. Ha ezt egy magyar játékos éri el, akkor õ e-sport királya lenne azonnal"

Ez még eddig nyitott kérdés, hogy a KR génekben van valami, amitõl jól nyomják vagy sem. Nyugaton is meg van/lesz a lehetõség, a kibontakozásra. (Szvsz magyar még a közelében sem lesz soha Code A-nak és meghívott gamerek közt sem lesz)

"Nem értek egyet azzal, hogy az sc2 a legkomlexebb és kifinomultabb."

Mondj egyet ebben stílusban ami jobb, de _minden_ aspektusban egyszerre.

De szeretnék szimpla Code A szintû gamer lenni. : /
Ráadásul elõzõ meccseken még volt Amulett.
Majd meglátjuk mi lesz moonnal lehet elbohóckodik itt amíg megjelenik 20 év múlva a warcraft 4 aztán átmegy oda és ott megint isten császár lesz.

Én úgy tudom, hogy EU-ba nincs PTR.
Nem értek egyet azzal, hogy az sc2 a legkomlexebb és kifinomultabb.

Lehet Moon soha nem lesz code s szintû játékos, de mégis 2. lett az IEM-en. Ha ezt egy magyar játékos éri el, akkor õ e-sport királya lenne azonnal, Moon esetében meg már majdnem lenoobozzuk?! Ne már. Koreában is csak emberbõl van a gamer.
unknown nick
Moon-t két evõpálcikával lenyomta volna bármelyik KR, akármivel kerül össze a végén. 😊

Nem mondom hogy NUB 😊 De nem azonosult még WCIII után az SC2-vel. Lehet Moon sohasem lesz jobb SC2-ben. Szipmla "Code A" szintû gamer. Sokan éltetik a CoH, WCIII, CnC, SupC stb. érdemeit. De a véres valóság, hogy messzemenõen ez a legkifinomultabb, komplexebb mind közül. Eddig kis túlzással egy kezemen fel tudom sorolni kik azok akik az SC2-t tényleg pro szinten tolják. Hiába volt WCIII szupersztár nem rossz, csak eddig itt nem kiemelkedõ. Meglássuk...

Hegi90
tán PTR-en játszanak?

Nem volt egy darab HT sem😊

unknown nick
Nem láttam, mi volt?

Akkora nagy elemi csapás? Láthattuk most is a döntõben mekkora hátrány lenne az amulett elvétele.
unknown nick
EMP-n kívül szerintem nincs nerfelni való a terranon. Ha mélyen bele nyúlnának olyan elemi csapás lenne a fajnak, mint tossnak az amulett elvétele. Amit legalább a storm fejlesztési idejének csökkentésével kompenzálhatnának.

Terran nerf nem merült fel a játék eleje óta ? Hát ezt sem mondanám , folyamatosan tele sírták a fórumokat csomó dolog miatt, 1.3 ban sok minden jobb lesz,én csak annak örülnék Reaperrel csinálnának már valamit,Bunker rush se lesz már nagyon szerintem ezután de akkor is a játék balance már szerintem elég jó.

Hegi90
<#sniffles>

Aradebil2
akkor ott a LoL,kb összes ganket elárulhatja a közönség...IEM-t nem amatõrök csinálják mint MLG-t

1. nem volt 1 normális T sem
2. nem tudom észrevetted e,hogy két koreai van a döntõben 😊
már,ha az iem döntõre gondolsz

lolSL
amíg folyamatosan hallom új emberektõl akik elkezdenek játszani, és letolnak vagy 500 toss meccset, aztán funból terrannal 10-et és ugyanolyan szinten vannak vele, addig ott vmi gond van.

Terrannal már csak az EMP ami kérdéses de a ghostokat is kikapják általában pillanat alatt és most sem T van a döntõben. OP TERRAN OP TERRAN sírjunk még egy kicsit úgysem unja még senki😊

eddig olyan jól játszott ace,most mintha köze sem lenne saját magához
ilyen szarul aludt?
amúgy jól emlékszem,hogy eddig minden gameben ffe-vel kezdett ace?

Függetlenül attól, hogy hallotta-e vagy nem. Ha az sc2-ben van valami nagy zaj, akkor az vagy 6 pool, nydus, mothership. Míg CS-ben el nem tudom képzelni a zajnak van-e valami info értéke. Elõvette az AK-t vagy a kést? Nem hiszem, hogy pozicióra lehet következtetni.
lolSL
starcraft-ii-made-in-the-name-of-esports

de nincs lan, koreában ellehetetlenítik a játékot, és terran nerf nem merült még fel a beta eleje óta.