34554
  • antgecc
    rosszul vagyok a zenétől, amit hallgat
  • Hegi90
    idra streaming
  • Hegi90
    (13:00) Szar került a fasírtba, ismétlem szar került a fasírtba
  • mukievil
    :)
  • antgecc
    Na pukkadjatok meg!
  • natalyel
    Igen, ezen én is meglepődtem :)
  • holy84
    " És ez lenne a zerg scout, mert neked az overlord bereptetés, overseer bereptetés, changeling az nem elég."

Ha ezt nem anti írja ... , atya ég ezt kirakom poszternak ! Anti végre nem sír zerg scout miatt ! ! ! !

És még erre a kövi is:
    "Egyébként nekem nem okoz problémát a changeling. Mindig van egy luk, ahol be lehet tenni. Azt a 100 mineralt meg nehogy sajnáld már egy játékot eldöntő scoutra! A terrannak ott a scan, ami 270 mineralt ér, ha mule-ként használja fel. Mégse sír, hanem dobja a scant. Más scoutja nincs is."

Anti bearanyoztad a napom ! ! ! Véded a terrant ! Nem sírsz a zerg miatt !
    Hát ezt is megéltem !

Amúgy teljesen egyetértek :D
  • antgecc
    Nem kell értened, elég ha látod mi történik, mikor mit gyártanak, hogyan támadnak, trükköznek, stb...

Egyébként nekem nem okoz problémát a changeling. Mindig van egy luk, ahol be lehet tenni. Azt a 100 mineralt meg nehogy sajnáld már egy játékot eldöntő scoutra! A terrannak ott a scan, ami 270 mineralt ér, ha mule-ként használja fel. Mégse sír, hanem dobja a scant. Más scoutja nincs is.
  • mukievil
    Sztem ez kimeritő és reális válasza volt az egész "vitának"!

Nincs itt egyébként valaki jó zerg játékos? Aki gyakorolna velem kicsit :D, ezek után :D:D!

Kicsit megragadtam egy szinten, magyar vodok meg alig vannak zergről! Angolhoz meg nincs kedvem türelemem, mivel nem értem teljesen meg!
  • donatus13
    Hát csak hozzá szólva a témához:

Magyar nyelvű kézikönyv is kötelező minden elektronikai termékhez még sincs elég soknál, EULA nak is kéne lennie magyarul de nincs, viszont amikor te az accountodat megkreálod és a játékot telepíted elfogadod ezeket a szabályokat , a tulajdonos nem magyar és a vállalat nem is Magyarországon működik.

Én mint aki szereti a starcraft 1 és a 2 is én is azt mondom sc 2 ben nem erőltették meg magukat:)Nincs olyan nagy újítás de én ezt annak tudom be ,hogy akkor nem tartozna sc-hez ha mindent lecserélnék így viszont elismerhető 2 részként.

Összességében én is azt mondom ,hogy a 3 részre bontás egy baromi nagy lehúzás , és ezek a hatalmas fejlesztési idők érdekesek, ettől függetlenül elégedett vagyok velük mert supportolják a játékot és ez a lényeg nem az ,hogy milyen kezdeti gondok vannak.Ott a RUSE stratégiai játékként sokkal jobb mint a starcraft de egy 0 supportja van és ez a játék teljes halálát okozta.
  • mukievil
    Az peh :)
  • donatus13
    Így történt ,bent voltam ő is belépett azt lebukott a dolog.
  • mukievil
    Hát az overlord -100 kristály, a falazás miatt, bemenni semmivel nem lehet! az oversser, nem éppen olcsó, és mostanság, körberakják missilelal, igy kilövik!

Egyéb ötlet hogy tudnék scoutolni zerggel ?

Régen a parazita milyen ötletes volt már...

Hát az elején betudna mászni még falazás elött, és mondjuk felbukik, körbescoutol aztán meghal! Mivel támadni nemtud, vagy max mint egy broodlign, ezért hoztam fel azt! Késöbb amint lesz scout épület vagy egység, kiirtható kb 5 másodperc alatt!
    Annyira sztem nem hülye ötlet, hogy izomból le kéne szólni! Bár lehet igy meg már túl nagy előnye lenne a zergnek!
  • antgecc
    Szóval a te ötleted, egy kis pöcsöm egység, ami támadni se tud, csak fejlesztés nélkül burrow-ol. És ez lenne a zerg scout, mert neked az overlord bereptetés, overseer bereptetés, changeling az nem elég.

Valamint megmondanád mégis hogy juttatnád be ezt a te kis scout fingásodat pl. egy terran bázisra, hogy scoutolni is tudjon?
  • SnowF
    Az egyik dolog amit pl. én szerettem Supreme Commanderben az az volt, hogy a lobby (itt a Bnet az annak megfelelő) támogatta a versenyeket. Volt egy calendar és bárki indíthatott verseny tetszőleges megkötésekkel, majd az automatán le is zavarta a rendszer azok között akik online voltak és a végén eredmény is hirdetett. Na egy ilyet pl. mi a fenéért nem tud összedobni Blizzard? Bele lehetne tenni a lehetőséget, hogy megszakad game-t folytatni tudjon az ember, mellesleg ez sem újkeletű dolog, TA Spring tud pl ilyet, és az sem mai gyerek. Közös replay nézés szintén egy alap dolognak kellene lennie. Szóval lenne még mit csiszolni rajta, de fél évvel a kiadás után a minimum elvártat azért már icipicit túlteljesíti a Bnet2.0, szigorúan csak az, a játék más tészta.
  • mukievil
    Egyébként, ha már a lehurrogás megy, és felvetettem ,egy-két játékba illő témát is, akkor válaszoljunk arra is!

Miért akkora baromság a zerg scouting megerősitése az általam emlitett példával! Lehet tényleg hülyeség! Sztem a kiegészítővel vmi hasonló jönni fog!
  • mukievil
    Ki lehet forgatni a szavaimat! Aki értette az értette, aki nem az nem!

Egyébként a szuper bnet 2.0 - ami miatt nem lehet egy normális versenyt lerendezni hiba nélkül!
  • SnowF
    Azt azért lássuk be, hogy a B.net 2.0 azért nem csillogott valami túl fényesen amikor kijött a játék (határozottan a megjelenés időpontjára gondolok). Olyan alapvető dolgok nem voltak benne elérhetők amik az előtte lévő Bneten megvoltak, ezek közül is a legnagyobb hiányosság a chat csatornák teljes és tökéletes hiánya. Ez elnézve, hogy elvileg a játék a Bnet csiszolása miatt csúszott elvileg pár hónapot szerintem egy kisebb blama azért, amit a Blizzardnak elnéztek a rajongók, más céget lehet szétszedtek volna darabokra.
    Mielőtt pedig le lennék hülyézve: maga a játék nagyon jó lett, megjelenése óta játszok vele folyamatosan, de ez azért nem kell hogy elvakítsa az embert és ne vegye észre a hiányosságokat.
  • j0nNyKa
    najó, nem bírtam ki mégsem, sorry, muszáj végigreagálnom:

"Hát kapják akkor be, ott használom szerintem a megvásárolt termékemet, ahol akarom, annyi gépről amennyiről akarom! Olyan net-ről ahogy akarom!

Bár a telepített gépek száma néha meg van határozva, de a laptopmat, viszem ide-oda, ilyen-olyan netről lépek fel..."

Igen, mint ahogy másik 395935 játékos. Ezzel nem is volt soha baj, és nem is lesz.

"Nagy pofája lett a blizzardnak, de ha így folytatja, elindul a lejtőn... Lehúzni az embereket... Félig kész kiadott játékokkal..."

Minden fillérje megérte a játéknak, mert már lassan 1 teljes éve szórakoztat, jól érzem magam a használata közben. A félig kész részre nem szeretnék reagálni, mert le kéne, hogy hülyézzelek.

"A diablo gondolom 6 részben jelenik majd meg... az első rész a harcos lesz, majd két év mulva kiadják a következő karaktert.... Rá egy évre a második achtot..."

Én értem, hogy te mindenhez értesz, viszont el kellene látogatnod a hivatalos diablo III oldalra, és OLVASNI egy kicsit. Igen, megint butaságokat írtál.

Mindenki azt mondja a blizzardra, hogy nem ad ki félkész játékot... Hát nemtudom a bnet-et , mostatni állapotában, mondanám, majdnem késznek, de kb még többszázfunkciót belehetne pakolni..."

Beléd is lehetne még pakolni némi agyat, mégsem nevez senki félkésznek. Persze, a bnet megtanulhatna mosogatni, meg integrálódhatna facebookra, esetleg fejleszthetné önmagát. Attól, hogy ezeket nem tudja, nem félkész.

"és nagy része hiányzik is belőle..."

Gondolom ezeket a dolgokat fel is tudod sorolni.

"Ezt a rendszert egy adatbázis-kezelőben meg lehet kb írni, és ezt fejlesztették "10 évig"..."

Azt is értem, hogy Te vagy a helyi programozó, de.. áh nem, megint le kéne hogy hülyézzelek. Hagyjuk, maradjunk annyiban, hogy elég nehézkes lenne egy ilyen komplex kliens-szerver cuccnak nekiesni "adatbázis-kezelőben" :D

---
    "Hát a battlenetbe, fél év után tettek bele alapfunkciókat, ha nem vagy hülye (már elnézést), akkor beláthatod, hogy félkészen adták ki!"

Valóban hasznos dolgok kerülnek be a bnet 2.0-ba, ennek örül is mindenki. Jó tudom, te nem örülsz, te hisztizel, szóval NEM mindenki örül.

"EULA ??? ... Van hozzá magyar EULA ? Ha nincs no komment, ha igen, akkor tévedtem..."

A 39583953 játékosból te vagy az első, aki ilyen hülyeség miatt egyáltalán megszólal. Valahol úgy hallottam, hogy a kivétel erősíti a szabályt.

"(A balanccal is igencsak problémák vannak még mindig , és nem itt-ott egy damage javítás, hanem eléggé komolyak... de ezt nem én állítom, bár a zergre sztem is ráférne vmi kis módosítás)
    Egyébként én a zergeknek, egy új egységet tennék be, a broolinget, ami annyiba kerülne mint egy zergling, de alapbol tudna burrowolni! vagy zerglingből lehetne kifejleszteni! Igy megoldva a zerg scout, az elején! Mert sztem a scout hiánya a legnagyobb gond a zergnél!"

Most hogy így leírtad, tényleg nagyon egyszerű dolog tökéleteshez konvergáló balance-t vinni a játékba. Nem kell más, csak egy OLTÁRI NAGY BAROMSÁG, és kész is. Köszönjük emese.

"Igaz tegnap 4gateztek ellenem tudtam is róla, béna is volt az ellen, még is kiszívtam!"

Akkor ezt meg is beszélted magaddal.

---

Oldern:
    "A félkész, meg a 3felé darabolásról meg sokan vitatkoznának veled :)!"

Mutasd őket, légyszives.

"Meg én nem kimondottan az SC-re gondoltam, hanem a jövőre, ha így folytatja a blizzard... ez várható, de ez csak az én véleményém, de a többi kiadónál is látszik, hogy még régen 10dollár volt egy kiegészítő, addig most egy DLC 10 dollár, amiben van egy plusz karakter vagy ilyesmik!"

Tehát: A starcraft 2 azért félkész szar, mert nem is a starcraft 2 a félkész szar, hanem a jövő (aha). Mégpedig, ha továbbra sem félkész szarokat adnak ki, akkor megnézheti magát a blizzard. Egyébként is, más kiadók drágán árulják a dlc-ket, ezért aztán főleg kapja be a blizzard. Teljesen érthető.

r4pt0r:
    "Ebben megint nem vagy biztos, de sztem igy kéne lennie:
    Ha nincs magyar eula, nem is lehetne magyarországon forgalmazni elméletileg... nyilván vannak kiskapuk, vagy ez pont hiányzik a fogyasztóvédelemből, mert oda még nem ért el a technika!"

Ezt nyugodtan előadhatnád valami ügyvédnek, legalább neki is lenne egy jó napja. Részletesebben nem fejtem ki, mert megint le kéne, hogy hülyézzelek.

aricsi:
    "Azért az az annyira sok feature, is enyhe túlzás. Van benne 60 épület, 100 egység, battlenet, meg accsik, meg ai... Az sc1-hez képes szinte alig némi újitás!"

Jaja, amikor leültek a fejlesztők megtervezni az sc2-t, a következőképpen nézhetett ki a dolog:
    - Srácok, belerakunk 60 épületet, 100 egységet, battle.netet, meg "accsikat", meg legyen már benne ai is, hogy valami újat mutassunk. Ennyi, kész a terv, lehet programozni, amikor ezzel kész vagytok, kiadjuk a játékot. Eeee... izé.. na mind1. Ok.

"Én nem akarok vitatkozni, mert szerintem is jó játék a starcraft2! Na de hagyjuk abba :), kicsit mostanában felkapom a vizet egy-két hülyeségen:D!"

kicsit? 1-2? hm. :)
  • j0nNyKa
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

komolyan mondom, feldobtad a napomat

én szeretném, ha írnál még! (bármiről) :)

mindig arra gondolj, hogy nem rajtad nevetünk, hanem veled! :D
  • mukievil
    Na jolvan én abbahagytam! Sry ha a véleményem bántó volt más számára!

Meggyőztetek az Starcraft az egyik legjobb játék! (bár számomra eddig is így volt)

Nekem eddig is tetszett, csak néhány dolog elég gáz vele kapcsolatban! De nekem eddig is megfelelt és ez után is megfog!

De a játékosokat kellene védeni, és nem a blizzardot :)!
  • antgecc
    Szted a battlenet feature-öktől kéne, hogy az évezred játéka legyen az sc2??!
  • mukievil
    Akkor sorold fel azt a rengeteg feature-t amitől neked kb ez az évezred játéka...

• aricsi
    Ne törődj vele,rájöttem. Ő csak a demóval játszik.
  • mukievil
    Legalább van mit olvasni a forumon, a steameken kivül!
  • antgecc
    Jobb nem olvasni ezt a rengeteg hülyeséget....
  • mukievil
    Nem muszáj broodlingnek lennie, nem kellene tudnia támadni :)

OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Oldern:
    Az a kérdés, hogy még egy év múlva játszok e még vele, bár addigra megjelenik a hots, akkor meg azért. Mert munka miatt kevés időm van játszani, a kampányt végigvittem naggyából, meg van 100 multimeccsem, azért az annyira nem sok! Meg kb 50 fun meccsem!
    A félkész, meg a 3felé darabolásról meg sokan vitatkoznának veled :)!

Meg én nem kimondottan az SC-re gondoltam, hanem a jövőre, ha így folytatja a blizzard... ez várható, de ez csak az én véleményém, de a többi kiadónál is látszik, hogy még régen 10dollár volt egy kiegészítő, addig most egy DLC 10 dollár, amiben van egy plusz karakter vagy ilyesmik!

r4pt0r:
    Ebben megint nem vagy biztos, de sztem igy kéne lennie:
    Ha nincs magyar eula, nem is lehetne magyarországon forgalmazni elméletileg... nyilván vannak kiskapuk, vagy ez pont hiányzik a fogyasztóvédelemből, mert oda még nem ért el a technika!

aricsi:
    Azért az az annyira sok feature, is enyhe túlzás. Van benne 60 épület, 100 egység, battlenet, meg accsik, meg ai... Az sc1-hez képes szinte alig némi újitás!

Én nem akarok vitatkozni, mert szerintem is jó játék a starcraft2! Na de hagyjuk abba :), kicsit mostanában felkapom a vizet egy-két hülyeségen:D!

/OFF
  • aricsi
    Akkor ezek szerint én hülye vagyok,mert van jó pár eredeti game-m de még egy sem érte meg annyira a pénzt mint az sc2. Más gamekba negyedannyi fícsőr sincs mint ebbe.
  • r4pt0r
    Azért mert nincs magyar EULA nem mentesít téged semmi alól, gondolom ezt te is érzed. :P
  • antgecc
    Ez a broodling remélem csak vicc volt...
  • Oldern
    Tudod, hatalmas különbség van aközött, hogy "félkész a játék", meg hogy "vannak olyan kényelmi funkciók, amiket el tudnék viselni a Battle.Net kapcsán".

Balance gondok fel vannak brutálisan nagyítva, a StarCraft 1 sokat csiszolt balanszához képest nyilván van még hová javulni, ellenben MINDEN MÁS játékot lazán lemos a pályáról az SCII. Tehát ez a "Blizard is doomed" mentalitás érthetetlen.

Mondom: csak gondolj bele, hogy majdnem EGY ÉVE jelent meg a játék, és még mindig játszod. Félkész ;)
  • mukievil
    Hát a battlenetbe, fél év után tettek bele alapfunkciókat, ha nem vagy hülye (már elnézést), akkor beláthatod, hogy félkészen adták ki!

EULA ??? ... Van hozzá magyar EULA ? Ha nincs no komment, ha igen, akkor tévedtem...

(A balanccal is igencsak problémák vannak még mindig , és nem itt-ott egy damage javítás, hanem eléggé komolyak... de ezt nem én állítom, bár a zergre sztem is ráférne vmi kis módosítás)

Egyébként én a zergeknek, egy új egységet tennék be, a broolinget, ami annyiba kerülne mint egy zergling, de alapbol tudna burrowolni! vagy zerglingből lehetne kifejleszteni! Igy megoldva a zerg scout, az elején! Mert sztem a scout hiánya a legnagyobb gond a zergnél!

Igaz tegnap 4gateztek ellenem tudtam is róla, béna is volt az ellen, még is kiszívtam!

• Oldern
    OMGWTF kategóriás ez a kommented, ember.
    Egészen biztos lehetsz benne, hogy nem az IP cím alapján jött rá a Blizzard, hogy más is használja az accountodat, azzal ugyanis soha, sehogy nincs bajuk ;)

A WoW-ban is megvoltak azok az ostobák, akik general chaten hirdették, hogy "lfg, not my acc, playing to grind fora friend etc", biztos itt is voltak árulkodó jelek. EULA, ha nem tetszik, NE VEDD MEG.

Félkész játék, omg. Mit keresel egyáltalán itt, ha ez egy félkész játék? Egy évvel a megjelenés után :D Lol.
  • Hegi90
    Nyugi... Gondolm EGYSZERRE akartak több helyrol bejelentkezni..
  • mukievil
    Hát kapják akkor be, ott használom szerintem a megvásárolt termékemet, ahol akarom, annyi gépről amennyiről akarom! Olyan net-ről ahogy akarom!

Bár a telepített gépek száma néha meg van határozva, de a laptopmat, viszem ide-oda, ilyen-olyan netről lépek fel...

Ha szeretném kölcsön adom másoknak...

OFF:
    Nagy pofája lett a blizzardnak, de ha így folytatja, elindul a lejtőn... Lehúzni az embereket... Félig kész kiadott játékokkal...
    A diablo gondolom 6 részben jelenik majd meg... az első rész a harcos lesz, majd két év mulva kiadják a következő karaktert.... Rá egy évre a második achtot...
    Mindenki azt mondja a blizzardra, hogy nem ad ki félkész játékot... Hát nemtudom a bnet-et , mostatni állapotában, mondanám, majdnem késznek, de kb még többszázfunkciót belehetne pakolni... és nagy része hiányzik is belőle... Ezt a rendszert egy adatbázis-kezelőben meg lehet kb írni, és ezt fejlesztették "10 évig"...
    /OFF

• Fpocok
    Fingom sincs. De tudom, hogy van ilyen, hogy ha két egymástól távoli helyről használnak valamit, akkor szoktak ilyet küldeni.
  • antgecc
    Én két helyen használom az accot, szted erre én kapok figyelmeztetést?
  • Fpocok
    IP cím.
    Gondolom látták, hogy több helyről is használják.
  • mukievil
    Mármint mire? Honnan tudnák, hogy más játszik az accountoddal ?
  • antgecc
    kb minden nap...