StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de azért látjuk folyton itt is,mert mindig hozzászóltok a szar linkejihez...

How much can you take,before you snap?

lolSL
hogy ne lenne?

Fpocok
Õ a játékvilág Kiszel Tündéje: Semmihez sem ért, csak nagy a szája. Mindenbe beleszól. Most épp a LOLban is feltûnt. Aki elõször látja, annak lehet, hogy vicces. De így nagyon sokadszorra már hányinger.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rage47
nagyon irritáló ez a gyerek
antgecc
lol, az a kar... a kanalat, amivel eszik és az egeret, amivel játszik épp elbírhatja... <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Tökmind1, hülye aki benyalja ezt a majmot.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Flamand vagy vallon? 😊

Póker videója nincs? Azt mondja abban is király.
lolSL

Fpocok
Akkor elnézést. Úgy emlékeztem az.

lolSL
Nem ratyi francia hanem belga pro.

Fpocok
Nagyon szereted ezt a francia köcsögöt... gondolom te minden alkalommal megnézed a VV-t. Egy szint mind a kettõ.

lolSL

Minap jót mosolyogtam miközben Morrow streamet néztem. Õ zerg volt, az ellenfele terran. Egy drab reaper kb. 600-700 mineral veszteséget okozott neki. Kíváncsi vagyok, hogy tudná kezelni azt a fajta reapert, amit õ használt, amikor még terran-nal játszott és tornát nyert.
thx thx

lolSL
Aradebil2
mi lett az mc v hungon meccs? nézte valaki? (spoilerben pls)

Aradebil2
WCG-n SC2 lesz SC:BW helyett,ha ettõl nme indul be sc2 koreában,akkor semmitõl(Busanban lesz az WCG)

huk =(

amúgy szerintetek huk+kelly? lesz valami komolyabb dolog? 😄

és arról van valami linked,hogy miért pont õt választották?

kösz 😄

lolSL
youtubeos arc
http://www.youtube.com/user/DoaStarcraft

ki ez a pöcsarcú kellyvel?

huk most van @gomtv

Hegi90
elv bronz ligából akar felmászni diamondba ezzel a taktikkal.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Rage47
na ilyet sem láttam még
Hegi90
az biztos.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

nagyon nagy figura 😄

Hegi90
😄DDDDD

ügyesen lekezelte egyébként, nem esett pánikba 😄

day9 fail 😄

ne,ne adják ki
diablo 3 plox

Prince of Máté
Mi van veled mostanában miért nem SC-zel?

Daell Drow
Most az egyszer eggyet ertek az oltonyosokkel, ki kell adni iden valamit. <#idiota>
lolSL
Browder stated that he expects Heart of the Swarm to be released in the "next six months to a year." That would suggest that the game could in fact be out by the end of 2011. It's perhaps more likely, however, that the second StarCraft II game will be released in 2012.

na lehet mégis idén jön, gondolom attól függ hogy a Diablo kész lesz-e elõbb. de vmit ki kell adniuk még az évben, túl nagy az öltönyösök nyomása

antgecc
Úgy van.

Aradebil2
És hány *értéks diplomával rendelkezõ *egyetemista "kullog az utcán" munkanélküliként.... mert kb annyi mint itthon

antgecc
offtopic, de kikívánkozik:
És hány egyetemista "kullog az utcán" munkanélküliként....

lolSL
akármilyen is legyen az idõjárás

Köszönjük Emese.

lolSL
geniusnak csak az a szerencséje hogy már eljött koreából

lolSL
meg elmegy huskyhoz és a nyaka köré tekeri az egere kábelét és addig szorítja amíg 3cm mélyen bele nem megy a húsba és körbe vérzik mindenfelé

lolSL
idramn kb látszik hogy ha befuccsol az sc2ben akkor majd beiratkozik egy egyetemre és ak-val szétlõ mindenkit egy elõadáson, vagy felgyújtja a blizzardot mert op a protoss

Hegi90
Ha jól emlékszek Idra egy interjúban azt mondta, hogy egyáltalán nem tervezi, hogy abba hagyja a pro gamerkedést belátható idõn belül, de ha még is abba hagyná, akkor is a gamerpiacon dolgozna mint marketinges, vagy valami hasonló (már én se emlékszek rá annyira)

Idra elég jól meg fog élni sc után is. Gondolom összeszed magának egy kis tõkét, akármilyen vállalkozásba kezdhet. Emellett hívni fogják "szakkommentátornak", csinál egy-két VOD-ot. Még játékosként is lehet akár 10 éve is. Nada, Boxe, Nestea se ma kezdte a szakmát.
Miért, neked nincs senki a baráti körödben, aki nem végzett egyetemet, mégis talált magának munkát? Azért annyira nem egy bizarr dolog ez, pláne máshol.
Így van : )
Mivel terranozok én is, nekem jinro a kedvencem meg tarson, emellett jó játékosnak tartom dimagat is másik race ben 😊 tõle nagyon jó megmozdulásokat látok, idranal mostanában nem láttam sok jó meccset. De mondjuk arra kíváncsi lennék ,hogy ha netán eltûnnek a süllyesztõben mit fognak ez után dolgozni kíváncsi lennék egy ilyen ember életére 😄 írhatna valamelyik egy könyvet.

Én ezt írtam: US<EU<DK

És azt írtam, hogy Idra-t tartom az egyetlen amcsinak, aki képes, el lehet tõle várni, hogy egy erõs mezõnyû tornán is bekerüljön a 8-ba.

Jinro svéd. Rajta kivül van még néhány magas szintû európai player.

Moonglade pedig ausztrál, ha hól emlékszem.
Írtad, hogy Idra az egyetlen, aki erõs mezõnyben top8-as. Jinro GSL-e meggyõzõbb - bár nekem Idra a "kedvencem", neki mindig szurkolok, Zerg FTW - de ahogy Jinro lecsapta MC-t, meg a halál-groupban odavert mindenkinek, az epic. Szóval Idra mellett Jinro is nagyon erõs.

Plusz az IEM után azt kell mondjam, hogy Moonglade lazán benne van a legjobb ...5 nem-koreaiban, aki meg fogja tudni szorongatni a legjobbakat is.