34554
-
donatus13 #29627 Amúgy ezt a ranked rendszert nem értem bronze ba vagyok 19 edik és kiírja slightly favored és egy 467 liga wines arany ligást kapok ellenfélnek hát érdekes akkor favered az gyémánt meg master ligás ?-_- -
#29626 ja, az engem is szét tud szopatni... -
donatus13 #29625 Void ray ellen még nem alkottam nagyot vele , colot meg carriert tényleg hamar szedem velük.Egyedül a void ray massal nem bírok el még a fejlesztett hydraliskel is megvágnak sokat kell még gyakorolnom:D -
#29624 wtf, egyik legértelmesebb egység jelenleg. Colossus, phoenix, void ray ellen használatos. -
#29623 Persze. Mi ellen próbálod használni? Mellesleg corruptor a corruption spelljével együtt a durva. -
donatus13 #29622 Corruptort használja itt valaki elég szar egységnek tűnik nem nagyon tudtam vele érdemlegeset elérni:S -
donatus13 #29621 Nem tudom mennyit számított annyira nem tartottam nagy számnak , viszont a void ray dmg e még mindig szerintem durva vikingből 2 szeres túlerővel mentünk 2 2 es fejlesztéssel ők meg fele annyi voiddal jöttek 1 0 1 el úgy hogy marinet is vittünk és simán szét lőttek, nem, nem volt dark templar lent... -
sirdond #29620 ennyit számítana a patch?
mert ahhoz képest, ahogy eddig játszott és akiket megvert (huk,morrow,boxer) ma nagyon gyengén "muzsikált" hasu -
natalyel #29619 Én nézem.
Kas egyértelműen jobbnak tűnik. Mondom mindezt persze úgy, hogy Hasu nagyon szépen védekezik, szerintem jól játszik, de Kas mikróját, de legfőképpen multitaskját nem tudja utolérni. -
sirdond #29618 nézi valaki a tsl 3rd meccset? most a 4. összecsapáson hasu volt ennyire gyenge,vagy kas ilyen jó? hasu többször is 30,40, sőt volt 50-es supply előnyben is és kas folyamatosan partiban volt és majdnem meg is nyerte -
#29617 Semmiről nem maradtál le. Túl rossz időzítéssel adta ki Blizzard a peccset (GSL döntőre vicces). IncA semmit nem tudott kezdeni a drasztikus változtatással, amit PvP-re szántak, de legalább annyira kihat ZvP-re. Szánalmasan játszott emiatt :) -
darkman1 #29616 oké, köszönöm :) -
sirdond #29615 én is csak fél 10 körül kapcsoltam oda kb, akkor már 3:0 volt és a szünetben ment az a showmatch szerűség.
-
#29614 custom gameben írd be a keresőbe, hogy unit test map, azokon gyakorolhatsz. De ez nem makró train :) Makró a gazdaságot, fejlesztéseket, egységgyártást jelenti, a mikró pedig a harcot. -
#29613 na majd a team league :) -
#29612 de megint fos a döntő ahogy nézem -
#29611 megint elfelejtettem h code-s döntő van -.- -
sirdond #29610 hehe, ez az imhiral vs ogsthewind meccs milyen vicces volt így koreai kommentárral,pedig francot se értettem :D
nézte valaki? -
darkman1 #29609 Hi!
Tudtok ajánlani vmi fight v macro trainert? Olyasmire gondolok, amivel lehet kicsit gyűrni a harcokra olymódon, h összeállitok két csapatot és egymásnak eresztem őket különböző felállásokkal. Létezik ilyen egyátalán? -
#29608 Protossok figyelmébe ajánlom Idra streamet.... kicsit szétszopatják high templarokkal :P -
sirdond #29607 ááá, most muttaták imbatv-, brutál :D
-
#29606 Láttátok NASL-t? Durva, July 3 meccs alatt totál adaptálódott qxc-hez. Elsőt vesztette, másodikban nyeregetett, harmadikban simán lezúzta :)
Csípem a dagit, látványosan játszik, bár néha hanyag. -
donatus13 #29605 és hogy nekem shiftel nem fogadja el -
#29604 gyakorlatilag bármilyen standard billentyűre -
donatus13 #29603 Caps lockra is lehet egységet rakni úgy mint a 0 1 2 3 ... ra? -
#29602 nálam is kb ugyanez, csak a queenek (9-es csoport) a Caps lockra vannak állítva. Egy másodperc alatt megvan a hányás az összes bázison. -
#29601 azt tudod, hogy lehet külön profilokat létrehozni a billentyűzetkiosztásnál? -
#29600 W-re nem teszem, mert azzal warpolok, ha protoss funolok :) Nem nagy cucc néha odakattintani, azon már nem múlik semmi. -
#29599 átjárás az MLG és GSL között
jó versenyek lesznek idén :) -
#29598 vagy mégsem?
"We like how infestors have been functioning across the board since the last patch. We feel the previous infestor buffs heavily contributed to making matchups solid, especially at the higher skill levels.
However, it was slightly problematic in some scenarios where infestors were getting away too easily. Even when it was off of creep, the infestor was slightly faster than normal units -- and on creep, it was considerably faster. We decided to give infestors normal movement speed off of creep to make it easier to catch up to them and kill them."
source
-
Oldern #29597 Bah! :)
00vclickw(backspace bind)vclickw(backspace bind)vclick...*n
Egérrel kattintani idő, ez mechanikus és gyorsabb, az egered pozíciója mindig csak a képernyő kellős közepe :) -
#29596 Nekem is, mert most azzal leszek egy ideig :) -
mukievil #29595 Igazad, van a zerg easy rész! Csak még sokat kell gyakorolnom! -
#29594 Sima egér klikk a minimapon. -
#29593 De akkor mivel váltasz az eseményre azonnal, amit balra ír? -
donatus13 #29592 Mi a backspace injektálás?:D -
#29591 Én átraktam space-re :) Könnyebben el lehet érni.
Nálam lárvázás:
5 (összes queen egybe), shift+v, space -> klikk, space -> klikk, space -> klikk -
The winner of each team house will then be placed in a 2-day, 8-man playoff bracket for a chance to win an all-expenses paid trip to compete at MLG Columbus (June 3-5).
ST - July, IM - Junwi az eddigi nyertesek. -
#29589 pontosítsunk: zergnél:
5sd5sd5sd5sd5sd5sd5sd5sd
6vshiftbackbalklikk6vshiftbackbalklikk6vshiftbackbalklikk6vshiftbackbalklikk6vshiftbackbalklikk
5sd5sd5sd5sds5sd5sd5sd5sd
A számokat mindenki behelyettesíti a hotkeynek megfelelően.
Amúgy minden zergnek ajánlom, tanulja be a backspace-injektálást, megfelezi az injektálással töltött időt, villámgyorsan meg lehet vele csinálni. -
#29588 terrannál meg ott a mule, az az igazán imba OP