34554
  • unknown nick
    Szerintem is ő cseszte el. Az ötlet jó volt, de mikor látta, hogy mi van ott a colo harassolás közben, expelni kellett volna fentre. Megtehette volna amíg feltartotta a terrant. Szerintem azt hitte, hogy 1 exp előnyben van, de egy t lazán képes beütni, feltartani a 2 bányás tosst. Persze könnyű kívülről okoskodni :)
  • sirdond
    amúgy látszott,hogy nani nem igazán adaptálódott még a patchez. majdnem mindegyik játékban volt,hogy le kellett dobnia 2-3-4 gw-t pluszban,mert annyi unspent mineral volt. vagy nem értem miért bankolt volna annyit?
  • Aradebil2
    ezt nani nagyon elcseszte
  • natalyel
    61700
  • sirdond
    tyűű thorzain, nem hiába jutott döntőbe
  • holy84
    YES thorzain !!!!!!!
  • sirdond
    szegény chill :/
  • Aradebil2
    lagg jeee
  • unknown nick
    hmmm 58.000 néző...
  • Daell Drow
    nagyon jo mecsek, mind 2 megerdemelne a gyozelmet. Kivancsi vagyok ki nyeri az utolso menetet.
  • antgecc
    op emp, bár megérdemli az op protoss
  • unknown nick
    Eljutottak odáig, hogy ennyi erővel bo1-et játszhattak volna :D
  • natalyel
    Jók a meccsek :)
  • sirdond
    csak kihozták döntő framere :D
  • sirdond
    a második azért epic volt szerintem, ahogy naniwa kivédekezte és onnan megnyerte
  • unknown nick
    Nem voltak kifejezett epic meccsek, csak mind2 nagyon precízen játszott eddig.
  • Aradebil2
    remélem epic meccseket hagytam ki:S
  • Rage47

WÁOWWW :D
  • sirdond
    inkább: fenno-mennal force fields :D

day9 ért hozzá,hogy fokozza a hangulatot és inkább őket hallgatom,mint incontrolt...
  • Rage47
  • unknown nick
    áóó-áóó huge storms áóóóó fenomenal force fields :D
  • unknown nick
    áóóóóó áóóóó big storms :))))
  • sirdond
    valamiért én is :D
  • Rage47
    a stormtól vmiért mindig elájulnak :D
  • sirdond
    epic storms, epic battles :D
  • Rage47
    http://www.teamliquid.net/video/streams/TeamLiquidTV

tök jó a minőség
  • sirdond
    tsl döntő megy éppen,ha unatkozik valaki, egész jó meccsek eddig és day9 kommentál :)
  • donatus13
    Én béta óta "játszogattam" de most már azért 1 hónapja már tolom. megint folyamatosan de már a kiadás napja óta megvan:)
  • Randelz
    Azért frissítem a drivert.... hátha, ha meg nem segít be próbálkozok rendszer visszaállítással. Mellesleg én is nvidia párti vagyok.
  • Rage47
    én azt figyeltem meg, hogy atin jóval lassabb a játék.
    persze ennyi fps csökkenést nem kéne tapasztalnod hirtelen

az biztos, hogy atit nem veszek többet. teszteltem nvidiával és atival is a sc2-t...
  • Hegi90
    "Jah elég szánalmas kezd lenni ez az egész játék" Nem par napja kezdtel el ujra jatszani?
  • Randelz
    Igen, HD 4200. Driver cserét ajánlsz?
  • Rage47
    ATI-d van?
  • unknown nick
    Inkább kezd egyre balanszosabb lenni. 4-0-ra nyert Tea prot ellen. Azért ez a döntőben nagyon sok egy darab loss nélkül.
  • Randelz
    Sziasztok!
    Egy olyan probléma jelentkezett nálam, hogy a legutóbbi windows update után a "szokásos" 30-40 fps-em leesett 3-5-re. Ha a játék grafikáját leveszem minimumra akkor is csak jelentéktelen a javulás 5-6fps. Volna valami ötletetek mi okozhatja?
  • donatus13
    Jah elég szánalmas kezd lenni ez az egész játék:) én is ma csak gold meg platinás ellen játszom nagyon nagy eséllyel :) és bronze vagyok...
  • antgecc
    Engem ma vert el egy gold protoss.

Történt, hogy ki akartam hozni 8 corruptort a colo-k ellen, amivel megindult felém. Várok-várok, semmi, mondom már rég ki kellett volna, hogy jöjjön, erre látom, hogy C helyett V-t nyomtam és kijött egy rakás overlord. Az pedig nem countere a colonak sajnos, Így buktam elég durván. Mondtam is a gyereknek, hogy mi történt, erre azt válaszolja nekem: a main accján diamond, úgyhogy elhihetem neki, hogy amúgy is buktam volna.

Hát lehet, de nem is ez a gáz, hanem, hogy egy csomóan csinálják már ezt, hogy second acc-al alacsony ligában gyaláznak. Nagyon örülök neki.
  • unknown nick
    Én azt csodálom, hogy peccs után nem omlott össze az EU realm. Eddig mindig alkottak valamit azt követően. :)
  • Hegi90
    a ladder reset óta ilyen fos, nekem is össze vissza adja a pontokat.
  • unknown nick
    Ha nyertél volna deomteolod őt valószínű annyira alacsony az MMR-je :)