StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
pontosan😄

gondolom az érzéstelenítõ miatt 😄

How much can you take,before you snap?

Rage47
miért harapod a nyelved szarrá?😄
Aradebil2
mondjuk ez koreában volt,de lehet amcsi adagnyi-t kért😄
a klasszikus😄 én csak a nyelvemet szoktam szarráharapni fogorvos után😞

Rage47
érdekes, hogy amcsiknál mindig ilyen lóadag nyugtatókat adnak foghúzásnál😄 én legutóbb max. a számban éreztem ellazulást, mikor húzták a fogamat
Aradebil2
Man those games
Are definitely worth
Re-watching
Any day, I mean it's
Unbelievable how this
Dudes kept attacking
Each other every 10 seconds
Really I am impressed

On the other end I doubt San can win MC in a
PvP !

hehe😄

kihúzták artosis fogát,ha jól értettem 😄

Rage47
ezért sírt a kis koreai?😄
Aradebil2
meg minden emp-re h perfrect emp😄
de végre vége

Rage47
minden stormra azt mondják, hogy "very good storm" 😄
Rage47
miért nem csinál colokat nem értem
Aradebil2
összes game errõl szól... massmara+ghost vs mass gw,toss mindig +2 basen h tudja tartani a lépést...unalmas

Rage47
bár nem kellett volna megvárni a ghostokat
Rage47
tetszik a protoss játéka
Aradebil2
fájdalmasan hosszúak ezek a gamek...

antgecc
mivót?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jó persze, de akkor sem lehet egy csodálatos élmény ilyenkor kommentálni,ráadásul az õ stílusukban,ahogy állandóan visítoznak.
szerintem simán kihagyhatta volna

Aradebil2
nem szenved,be vannak ilyenkor fájdalom-csillapítózva mint az állat...ilyenkor mindig eszembe jut h lehet h lassan nekem is kell venni õket😞

reméljük a legjobbakat és 2 p továbbjutó lesz 😊

artosis fail <#vigyor3>
milyen vicces már,ahogy beszél. tasteless szerintem órákig röhöghetett rajta 😄
ilyenkor miért nem rakják be az új csávót artosis helyett? inkább hagyják szenvedni

Aradebil2
*top4ben

Aradebil2
Na lesz-e terran a top4be?Ez a mai nap legnagyobb kérdése<#wow1>

Én ismerem Grospellier-t, õ tényleg poker pro, high stakes játékos. Ha Athene tized olyan jó lenne, mint õ, akkor nem kellene ilyen vodokat készítenie.
unknown nick
"SNG azért más, mint a CG."

Nem is az a lényeg. Nyilvánvaló ez is egy show elem.

Az, hogy akit én linkeltem az ténylegesen sikereket ért el SC-ben és Póker-ben is. Nem egy médiahack arc.

SNG azért más, mint a CG.
TurboX
napszemuvegben offkorsz<#taps>
unknown nick
Pár komment-el ezelõtt írtam, hogy nem hiszek a 40 game-es masterekben. Tömegével. 😊

unknown nick
Csak 24 asztal?! LoL 😊

Elky (régi BW-s francia pro) 54-en rakta a lapokat egyszerre. <#wink>

antgecc
Nem hiszem, hogy a bronzosok fogják igénybe venni. Sokkal esélyesebbek a platina és diamond játékosok.

Egy diamond még ki is húzná egy ideig a ligában és még tanul is a meccsekbõl.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hegi90
a nagy számok törvénye szerint van/lesz 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

amúgy van olyan aki ezt megveszi? egyáltalán van ennek értelme,hogy masterig felhúzzák a bronzos accod, utána meg állandóan szopóágon vagy?

Rage47
ez nem hírportál, csak egy fórum
Hegi90
Engem se zavar, sõt ez annak a jele, hogy a játék egyre népszerûbb.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

antgecc
Engem nem zavar. Akinek erre van kidobott lóvéja, csinálja. Attól, hogy ott lesz a profiljában, még nem lesz master játékos. Pár hét és visszabukik a neki megfelelõ ligába. Na de ott a screenshot, hogy õ valaha masterben volt és ettõl nagy az e-fasz. Igen ám... de ez mégis ki a picsát érdekel?! 😊

antgecc
Mondazonáltal idióta kis hülye pöcsök homokozója az egész, flameléssel dugig.

Itt legalább van egy szûkebb, már barátinak mondható társaság, akik néha megbeszélnek ezt-azt. Nem lehet minden órában sc-rõl beszélni. És te se nagyon dobtál fel témákat, szal nem értem az elégedetlenséged.

Mondjuk felõlem aztán mehet a -fav

Hegi90

Hegi90
tessék itt egy kis P taktik a lelkednek

sc2.hu-val meg annyi a baj, hogy legtöbbször amiket linkelnek, már elõtte egy héttel láttam (max nem raktam be ide).

sc2.hu-nál rosszabb sc2 oldalt keresve se lehet találni. Néha belinkelnek egy-két dolgot. Ráadásul a fórum is elég pocsék, a moderátorok meg nem a leginteligensebb emberek. Emlékszem, amikor egy srác segítséget kért. Protossal milyen módon tudná fogni a terrant. Ez a játék megjelenése után nem sokkal volt. Protossal a srác már diamondos volt, ekkor még sokan telepíteni se telepítették az elõrendelt játékot. Erre jöttek a moderatorok és úgy lesosztották szegényt, hogy mer ilyet kérdezni, õ a balfasz. Ekkor írtam, hogy miért kell leugatni, amikor normálisan tanácsot kért. A válasz az volt, hogy a nekik nem tetszõ hozászólásokat egyszerûen törölték, még az eredeti egyszerû kérdést is. Még egy indokot se szúrtak be.
HeadHunter86
-fav a topic. Úgy látom már semmi érdemleges nincs itt. Sc2.hu-n legalább a játékról van szó.

Jó, de ez itt egy moderálható , minek nevessek rajta ha nem akarok? minek legyen itt ha nem ide kapcsolódik és nem is kell ide? törölni kell és kész.

SOHA nem mutatták, hogy õ játszana. nyilván, mert nem õ játszik. Ennyire egyszerû és egyértelmû, csak a hozzád hasonlók eszik meg.
antgecc
Nem érzem azt, hogy benyalnék bármit is. Az meg hogy õ mit gondol arról, hogy a szememben egy seggfej, hát pont leszarom.

RedDevilsza
És az nem tûnik fel hogy az ilyen hozzászólásokkal épp ti vagytok akik benyalják? <#idiota> Athene a gamervilág legnagyobb trollja, akin tudni kell nevetni, mert ha elkezditek szidni össezvissza, azzal pont eléri a célját. És innentõl szerintem ehhez tartsa mindenki magát.

lolSL
ustream channeljén voltak több órás live streamek anno, azokat nem néztem meg sokszor és nem vágom fejbõl melyik

Lehet nem fogalmaztam érthetõen vagy nem tudom mi a gond. Olyan videóról beszélek, amin maga a játék látszik, nem az, hogy csapkod össze-vissza 3 percben.

Gondolom olyan nincs, akkor azt linkelted volna.

Bocs az offért.
berlinboy6329
Annyire irritáló feje van:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Rage47
ne trollkodj légyszíves
lolSL
mi az hogy 4 asztal? 24-en játszik :]

Nem ilyenre gondoltam, hanem olyanra, ahol online grindel és magát a játékát látjuk. Lehetõleg min. 4 asztalon, normális téten, shorthand, min. 40 perces.
Fpocok
Még sosem kértem ilyet, de nem lehetne ezt kimoderálni? Ez már nagyon off. Ráadásul lolsl csak szemétségbõl linkeli be. Majd ha #1 lesz, akkor nem lesz ellenemre.

Parasite Eve 2, best game EVER!