34554
-
donatus13 #29387 Ha valaki barátjával használ közösen accountot mint ahogy most én tettem egy pár napra ne tegye, kaptam figyelmeztetést azonnal. -
sirdond #29386 idra streamel @tl -
mukievil #29385 Na egy kis kiesés után, visszatértem, besoroltattam magam a ligákba... Kicsit felkacagtam, amikor 4v4-be betett platinába :D, 2v2 -be szintén :D! Összesen van kb 100 lejátszott meccsem, annak nagyja 1v1 :D! Még lejátszom a 3v3 és 1v1et ,de ha azokba is platinába tesz, akkor vagy komoly gondok vannak, a rendszerrel :D vagy lehet hogy én játszom ilyen jol? :D:D -
#29384 PvZ nem annyira broken szerintem. Mi tossok, is azt hittük nagyon sok ideig, hogy az MMM imba. Illetve nem hittük, mert az is. Hónapokig nem láttunk kiutat. De végül kialakultak a módszerek az elhárítására. July ma bebizonyította, hogy erősen prot és FF favored mapon is lehet nyerni. Mondjuk szerintem KR játékos ellen ott nem nyer, valószínű csak HUK bénázhatta úgy el azt a base trade szerűséget. :))
Egyszerűen más beállítottság kell a zerghez, mint a többi fajhoz. Tipikus példája a mai meccs, ahogy July tudatosan low economy mellett dolgozott a prot ellen. És mellette elképesztő időzítéssel muta techelt. Úgy hogy még meg is szorongatták a nyakát az elején egy warpin rushal.
Ha még keveset tweakelnek a többin fajon, következő OP a zerg lesz. Nem kicsit. Nagyon. -
#29383 Holy shit! wg 40mp! :)
Max. 10-el számoltam... -
Oldern #29382 Tény :( -
#29381 Hát nehéz ügy, de hihetetlen, hogy pro meccsekben is, kevesebb armys protoss úgy hasít szét egy zerg hadat FF segítségével, hogy rossz nézni. -
Oldern #29380 Képzeld el az FF-et egy gyengébb Colossussal... szerintem közvetve hatna az rá. Vagy marad a colossus, és az FF-et nerfelik. Az FF viszont annyira bináris spell (értsd: vagy ott van, vagy nincs :D), hogy elképzelni nem tudom, mit módosíthatnak. Legyen 75 energy? Vagy picit kisebb radius? Sentry cast range-et mondjuk csökkenteném 4-re. Hogy roach range-ből tudjon csak nyomni, így maradhat ramp-védő tool, de másra már jó micro kellene hozzá. -
donatus13 #29379 Egy dolog amit én most tudok ajánlani prot ellen az a Sensor Tower most komolyabban elkezdtem használni és tökéletes a 4 gate es szar allen :D ha annak a körén kívül van akkor még úgy ahogy tudok védekezni de legalább látom mikor jön. -
#29378 Igaz. De nekem még ez a FF is nerfelni való spell. -
Oldern #29377 Azért ennyire nem rossz a helyzet, imho :)
A ZVT király. A ZVZ most már király. A TVT király. A PVT elfogadható egy pontig, de azért nem broken. A PVZ broken.
Itt fundamentális gondok nincsenek, egyszerűen csak annyira erős a colossus, hogy bármiféle ground vs ground force sheningan értelmét veszti, amikor a pályára kerül. Ezért nem lehet a ZVP-ben vakon hidrára menni (hacsak nem drop allinre készülsz), ezért mindegy, hány száz banelinged vagy zerglinged van kint a nagy összecsapás előtt. -
#29376 :DDD -
donatus13 #29375 :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ -
#29374 -
#29373 Husky milyen meccseket kommentál mitől dönti el h most ezt.? :D magyarázatot követelek :D -
#29372 A realitás talaja az, hogy muszáj valami drasztikus változás, mert ez így el van baszva. -
#29371 hosszútávon igen, de a fasz se akarna versenyekre járni, ha nincs idő megtanulni normálisan egy stratégiát se. -
#29370 aha,és majd fél évvel a kiadás után fogják újracsinálni az egész fajt?maradjunk már a realitás talaján pls -
donatus13 #29369 Balance hiány nem teszi tönkre?:))
Igazad van legjobban az teszi tönkre a versenyt ,hogy egyfolytába crashel a battlenet mert nincs LAN... -
#29368 ez nem béta, nem adhatnak ki 1-2 hetente patcheket, tönkretenné a versenyeket. -
donatus13 #29367 Amúgy én nem értem a blizzardot se mekkora szarok , alig kéne valamit csinálni ,hogy jó legyen az egész de minden patchet hónapokig húznak alig halad valamit az egész biztos a hearth of the swarm miatt.. -
Oldern #29366 Csak hát az egy allin, a roachnak meg már 4-es range-e van. Early scout, ha nem látsz gatewayt, spine, roach, instawin, öröm és bódottá. -
#29365 Funday Monday,legrosszabb 2v2 partnerek:D -
donatus13 #29364 Igaz nem zerg player vagyok de valami buff kéne nekik mert 6 poolon kívül sokat nem tudnak tenni... Ultrat , broodot kb sosem látok hydra meg egy kalap szar. -
#29363 Mert hülyék, mint egy marék homok. Azt hiszik ezzel hátrébb szorul a korai warp rush, helyette újra behozzák az early 2 gw proxy rusht. -
donatus13 #29362 Ghost tetszik, de ezek a nagy train time decrease k miért vannak azt nem tudom... -
#29361 Kifejtem, csak hogy ne nézz hülyének:
Gateway egyáltalán nincs a játékban, max 2 egység jön ki belőle, aztán warpgate játszik. Warpolás iszonyat durván imbalanced. Viszel egy 100 mineralos pylont és egyszeri 50/50-ért égbe-világba warpolod az egységeket az ellenfél pofájába és ahova akarod, ahol van pylon.
Az én véleményem az, hogy a warpgate fejlesztés, erejéhez méltóan egy magasabb szintű épülethez legyen kötve. A gateway egységek fejlesztését csökkenteném, kevesebbre tenném, mint a warpolás cooldownját. Hogy miért? Mert a warpolás egy nagyon erős képesség. Legyen már valami hátránya a sima gatewayhez képest. Így egyensúlyban lenne a GW és a WG. A játékos eldöntheti, hogy mikor melyiket érdemesebb használnia. Jelenleg nincs olyan, hogy valaki GW-t használ WG helyett.
Valamint, ha Council fejlesztés lenne a WG végre megszűnne ez a 4 warpgate imbarush. Zergként alig védhető. -
koolermaster #29360 Patch 1.3.3 a PTR-en
Balance
PROTOSS
Archons are now a massive unit.
Pylon power radius has been decreased from 7.5 to 6.5.
Cybernetics Core
Research Warp Gate time increased from 140 to 180.
Gateway
Sentry train time decreased from 42 to 37.
Stalker train time decreased from 42 to 37.
Zealot train time decreased from 38 to 33.
Warp Gate unit train times remain unchanged.
TERRAN
Ghost
Cost changed from 150/150 to 200/100.
Salvage resource return reduced from 100% to 75%.
ZERG
Spore Crawler
Root time decreased from 12 to 6.
Bug Fixes
Fixed a bug where Ghosts could not quickly EMP the same location.
Fixed a bug where players were still able to stack flying units on top of each other. -
#29359 lol -
#29358 Warpgate fejlesztést a Twilight Councilba! Kössz! -
#29357 -
sirdond #29356 az épp akkor volt :D
most már max csak repet tudsz nézni :/ -
#29355 és még azt hittem, hogy szar fajt választottam a protossal:D -
donatus13 #29354 Undorító tetves protoss, annyira unom már ezt a 4gate es szart 45646 maraudert csinálok akkor se fogom meg,hellionnal minden szarral próbálkozok protoss egy gyalázat most... ghostal is mentem már az se ér semmit egyszerűen 20 szor akkora sereggel jönnek rám ugyan annyi idő alatt és nem értem ,hogy mert egyfolytában gyártok és még a fejlesztést se viszem túlzásba:@ -
#29353 "whitera vs demuslim épp" -
#29352 mihez? -
#29351 Valaki adjon linket... pls. -
#29350 Még egy ekkora elbaszott fajt, mint a zerg.... hát agyam eldobom... hogy nem látja a Blizzard, hogy itt vmit nagyon tennie kéne???
Protoss szintén, de nem akarom elölről kezdeni, csak ki kell adnom magamból.... -
sirdond #29349 when cheese fails legújabb epizódja? :D
pedig nem volt rossz trükk -
#29348 whitera vs demuslim épp