34554
-
#29467 Jatekaim.hu-n pesten árulnak 7500 ért -
donatus13 #29466 kössz -
#29465 tesco, cora -
donatus13 #29464 sc 23 van most valahol 10 k ért ha valaki tud írja meg légyszi. -
#29463 term elírás,tvz-re gondoltam:D -
#29462 Érthető, jó példa, köszi.
Már csak azt nem értem, hogy PvZ-ben hogy használtak marinet? -
#29461 vagy most eszembe jutott egy jobb példa: marine használata pvz-ben,miután marineking marineokkal vert linget,blinget,rocsot,mutát mindenki elkezdte őket használni,pedig előtte eszükbe sem jutott volna.
vagy magicbox megjelenése és a mech terran uralom vége...ezeket az újdonságokat nem peccsek/nerfek/buffok hozták,hanem maga a "metagame".remélem érthető voltam:) -
#29460 "Metagaming is a broad term usually used to define any strategy, action or method used in a game which transcends a prescribed ruleset, uses external factors to affect the game, or goes beyond the supposed limits or environment set by the game. "
leegyszerűsítve minden olyan dolog,aminek közvetlenül semmi köze a játékhoz,mégis óriási befolyással van rá.pl. egy új build megjelenése,illetve emiatti új "mindset" megjelenése,egyszerűen máshogy állsz a gamehez,ha tudod pl. h most a reaper rush a menő,máshogy ha bunker stb stb. de ez csak egy példa a sok ezerből:) -
#29459 Mijapicsa az a metagame? -
#29458 pedig mi másról lehetne szó,amikor peccs nélkül gyökeresen megváltozik egy matchup?mondhatnék akkor olyat is,h a zergek most kezdik kihasználni a 4es rócsréndzset,de az meg kamu lenne:) -
#29457 Minden alakatreszt es vegtagot megismerek, illetve a matricakat is(pl: gomtv). De a mellkasan a beka az mibol van? -
#29456 Metagame, mindig ez a metagame, olyan misztikus szó ez. Túl általános válasz a kérdésre. :)
Mi tényleges a magyarázat? Arra vagyok kíváncsi, abban a konkrét példában lent. -
#29455 gorillás terran háttér
:OOO -
Oldern #29454 Senki nem gyalázta a terranokat az 5RR-el, egyszerűen csak volt EGYETLEN már-már allin, amivel a NEM SCOUTOLÓ barmokat le lehetett csapni.
Akinek csak egy pici esze is volt, az lerakott 1, azaz 1 db bunkert, benne egy, azaz 1 db marauderrel, vagy esetleg 1 marine-al mellé, és kicsit repairálta, ha jöttek a roachok. "gg". -
#29453 Ennyi zergling rush után, nem csodálom hogy egyfolytában rage-el szegény -
donatus13 #29452 ÁH most néztem idra streamet szanaszét alázzák. -
#29451 pl. ha lennének rövidebb mapok lehetne ismét spine-al pusholni(ahhh,régi szép ladder idők:)) -
#29450 metagame,ennyi...ugyanaz történt ami pl régi tvz-ben,amikor mindenki z szopott ladderen,és egyszercsak vki kitalálta az 5roach rusht és gyalázták a terrákat rövid mapokon(ladderről van szó természetesen)
itt is ez fog történni sztem,most fog jönni ismét egy t dominancia kb azonos mennyiségű z-vel és p-vel szvsz. T már nem fossa össze magát a 6gate-től,és még 1-2 ilyen Z build és pvz sem lesz ennyire "imba"...aztán majd tossok találnak ki új buildeket(várom újra a 2gatet,ha kijön új peccs.) és kezdődik minden elölről:) -
#29449 nálam jó. Amúgy meg ha nem tetszik a zene alatta, miért nem kapcsolod ki? Úgy se szokott beszélni. -
#29448 akad rendessen, meg mar megint tolja a hulye zeneket. -
#29447 -
#29446 idra streaming -
#29445 Konkrétumot kérek, rövid 2 mondatos elemzés / meccs. :) Honnét tudod, hogy melyik nyert egyáltalán? -
#29444 köszönjük emese -
#29443 valószínűleg az, hogy a nyertes zerg játékosok hiszti helyett gyakoroltak :) -
#29442 Szerinted miért lett az eredménye a mérkőzéseknek, ami lett? Mi az oka? -
#29441 linkt -
#29440 egyébként meg a sok qq zergnek ajánlom a mai alicia vs losira meccseket -
#29439 Azért a 30.-i "S" érdekes lesz:
2T
3P
3Z egyedül itt lesz egy mirror, fruit és tea közt :) -
#29438 ja mindig pausálta és közben irogatott:D -
#29437 hát nem nagyon jött át a léányeg..A végén meg az elején is egyyszerűen kibaszta az összes szöveget egyszerre,aminek a 70% nem látszott..Pauseban irkáltatok egymásnak? -
#29436 gsl megint terran feszt,codeA és S egyaránt -
#29435 tessék
http://www.speedyshare.com/files/28188062/Typhon_Peaks_zerg_liar.SC2Replay -
#29434 -
#29433 Replay mindig van:P -
#29432 ezt viszonozva tegnap bealáztam egy zerget hahah:D
hogy sírt a szája, azt kellett volna látni -
#29431 Zela wallin?haha -
sirdond #29430 sakurasz platú :D -
#29429 jah, az nagyon fun :D -
sirdond #29428 nézz inkább whitera streamet
tu menyi zérglingz, i níd speciöl táktiksz