34554
-
donatus13 #29787 Igazából a kinézete nem izgat csak most megint ő vezeti a zergeket holott arról szólt az előd ,hogy megszabadítsák ettől a nagy tehertől :D erre meg most megint, kicsit változatosabb sztorinak örültem volna. -
#29786 amugy tetszik az uj kiegeszito, teljessen mas jatek menet lesz. Megis csak jo ok volt ez a feldarabolas. (en sose elleneztem) -
#29785 Kerrigan sose volt az a tulzottan szep fajta, ez mar az sc1-ben is igy volt es a konyvekben is leirtak.
Nekem tetszik igy hogy nem csinaltak belole egy steril hiper-szuper modelt, ez igy jo ettol egyedi. -
donatus13 #29784 "Az sem áll sehogy" baromira áll, teszt szervereken már megy a játék , az , hogy nem tömnek a pofánkba sok felesleges információt az nem is olyan baj részükről teljesen baromság volna oda igazítani blizzard nem lesz képes felvenni a versenyt a dota 2 vel az biztos. -
#29783 Szerintem a Dota 2 megjelenési dátumához, pontosabban az elé egy kevéssel akarják igazítani. Csak mivel az sem áll sehogy, így egyszerűbb a Blizzardnak ezt mondani. -
doktor tarhonya #29782 valszeg ja, de szerintem azért, mert így több hőst lehet "normálisan" megcsinálni, hogy a kiegben lévő karaktereket is felhasználják. -
doktor tarhonya #29781 kerrigan milyen böllérarcú lett :A_SD -
#29780 Blizzard DotA aiming for Heart of the Swarm launch, says StarCraft boss
Visszatartják hogy meg kelljen venni az új játékot hozzá.. -
#29779 ja már rájöttem, csak olvastam hülye pletykákat -
r4pt0r #29778 Igen a történet folytatása lesz. -
#29777 tehát van még bőven a fejlesztési időből hátra.
várós -
#29776 azt hittem történet folytatás lesz :( -
donatus13 #29775 Kerrigan ocsmány lett , és baromi unalmas lenne ha megint ő vezetné a zergeket, de sebaj úgy is multi érdekel többi viszont tetszik:) -
#29774 Heart of the Swarm videók!!! + képek -
#29773 USA... -
#29772 Ezek diamondok? -
#29771 Hali !
Ha online találsz bármikor benne vagyok (főként munkaután játszok :) ), vegyél fel holy:164 azt alkothatunk majd valamit ! -
#29770 főleg este, de 1-1 órát napközben is szoktam :) -
doktor tarhonya #29769 akkor esténként vagy napközben? -
#29768 Hali!
2v2-zni keresek magam mellé emberkét, aki esténként napközbe ráérne játszani velem :) Hasonló adottságokkal megáldott emberkére lenne szükségem.
http://eu.battle.net/sc2/en/profile/250863/1/HeadHunter/ -
#29767 köszi -
#29766 Új rész:
-
sanya200 #29765 Nem tudom itt lehet-e warezolni.De csak annyit szeretnék tudni hogy a magyarítást valahogy rá lehet erőszakolni a játékra.Mert elvileg a legújabb verzióval megy csak de ahhoz nem tudom van-e crack.Megvenni azért nem vettem meg mert a multi nem érdekel de a singli is csak a történet miatt. -
doktor tarhonya #29764 xd
-
doktor tarhonya #29763 köszi, nem tudtam, hogy ez egy mod. -
#29762 Marmint ha az elerhetosegre gondolsz, az itt van. -
doktor tarhonya #29761 Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan tudok ezen a mapon játszani? -
#29760 Ebben lehet még több igazság van amúgy:
#68 LikvidJozsi:
"Jeah!
Na a véleményem a következő. Mikor Valerian Mengsk herceg magánakcióba kezdett és sikerült is neki, akkor az apja ellen (is) fordult. Most ő az aki lerendezte a Pengék Királynőjét, nincs több zerg, bármikor hátbaszúrhatja Raynort, és a propaganda szerint terroristát is mutogatva messze ő lenne a legnépszerűbb a Domíniumban, Arcturust kidobhatná a trónról, de az apja is nagyon jól tudja ezt, úgyhogy miközben még szedelőzködnek össze a Charról, addig a ghostját, Novát elküldi, hogy rabolja el Kerrigant, mert akkor ő mutogathatja, olyan propagandát találhatna ki mellé amiylet akar, a többiek meg pofáraesnének rendesen. Nem hiába mondja Nova azt a videóban, hogy “find Kerrigan”, ha a Domíniumban lenne fogságban, akkor nem kellene keresgélnie. A WoL-ban az Armoryban ha a spectre-re kattintasz, akkor a kis leírásában van egy oylan mondat, hogy a pletykák szerint nem hagytak fel a Domíniumban a spectre-k kiképzésével, tehát lehet simán domíniumos spectre a videóban, sőt elég egyértelmű."
-
donatus13 #29759 Ami tetszett az sc2.hu ról és nagyon is egyet értek vele és fontos:
"Also… Nova vs. Kerrigan bitchfiiiiiighhtttt. <3" -
#29758 Szerintem a Teaser és az eddigi infóink alapján a következőt láttuk:
"Feltételezem, hogy nem fogja visszaadni Raynor Mengsknek Kerrigant. Szerintem elküldi Raynor valami rehabra Kerrigant, ahova majd betörnek Nováék – esetleg Mengsk parancsára -, és mivel valószínű Kerrigan még igencsak instabil állapotban van, Raynor marhára fél, hogy esetleg kárt tesz magában. Amikor áll az ajtó előtt Raynor, ami felrobban, a színek alapján azt mondanám, hogy Kerrigan elcastolt valami durva QoB skillt."
- almostevil Sc2.hu-ról.
-
#29757 Rayigan -
NovaTerra #29756 Nekem úgy rémlik, hogy azért kellett megmenteni Kerrigant Raynornak mindenképpen, hogy ne a hybrid irányítsa a zergeket, mert akkor jön az apokalipszis. :) Zeratul beszélt erről Raynornak. -
NovaTerra #29755 Miért kellene újat kitalálni? Kerrigan volt eleve a legmenőbb ghost, a legerősebb psi képességgel, az egy dolog, hogy a mostani végén elvileg megtisztították a fertőzéstől. Gondolom azért tisztában van önmagával és lehet szépen lassan visszatérnek a zerg képességei is. Valamint emberként, ghostként is beteljesítheti bosszúját. Nem véletlenül Nova, a 2. legképzetteb Ghost próbálja elkapni. A regényekből is kiderül, hogy Kerrigan még emberként sem egy szende kislány volt, hanem retteget gyilkoló gép, aki tudatosan irtotta a népet, ha az az ő vagy korábbi feletese Mengks érdekeit szolgálta. Bőven van még lehetőseég ebben a történetiszálban. Szerintem az lenne erőltetett, ha hirtelen előhúznának egy új szuper zerg boss-t. Igaz Duran még lehet tartalék ilyen szerepre. -
#29754 hybrid? -
doktor tarhonya #29753 az overmindot az overlordok 'csinálják', ergo nem "halott", csak Kerrigan kinyírta, aztán, hogy ő lett a queen azaz az új overmind.
De mindez benne van a játékhoz adott füzetecskébe, érdemes elolvasni. -
donatus13 #29752 Születik raynornak meg kerrigannak egy kölyke(Rayigan) azt belopja egy zergling és az lesz az új overmind na de elég a fantáziálásból:D -
donatus13 #29751 Meg pont arról szolt az egész első rész ,hogy vissza változik erre most megint vissza zergé :D butaság volna , sokkal inkább a mengskre váró bosszú beteljesülésére számítok én, zergek meg valahogy ilyen hibrid félékké válnának talán , meg majd találnának maguknak valami új BIOS t ami irányítja őket. -
donatus13 #29750 És az megint kerrigan lesz ? az már tényleg kurva erőltetett és gyenge volna valami újat kéne kitalálni... -
NovaTerra #29749 A zerg kiegészítő története mégis miről szóljon, ha nem Kerriganről? Overmind halott, valakinek irányítani kell a zergeket. -
#29748 tökömet ebbe a raynor&kerrigan szálba,kezd rohadt uncsi lenni,remélem a tossos kieg nem erről fog szólni...