StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem is az a meglepetés,hogy jinro-t mondta,mert a koreaiak közül szinte mindenki ismerõ õt. hanem inkább az,hogy huk-ot emelte ki és nem idra-t

How much can you take,before you snap?

Anélkül, hogy rákattintottam volna, már sejtettem hogy Jinro-t mondja.
Jinro és Idra egy szinten vannak, csak Jinro jobb fajjal van. Ezért õ most a legsikeresebb GSL-fronton a külföldiek közül.
MVP = Mike Vinny Pauly ?

lol,természetesen riport,nem intro 😄

újabb intro a tsl 3-ra,ezúttal boxer-rel (is)
érdekes,hogy nem idrát mondja a legjobb külföldi játékosnak
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=201965

antgecc
Dual Sight nagyon tetszik.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

lolSL
Aradebil2
mvp,lol

Muki100
Boxer szerintem ígyis erõn felül játszott, de Zenio valószínûleg félt is tõle valamilyen szinten és ezért tartottak ilyen sokáig a meccsek... nem gondolta hogy a mesternek otthon 0 gazdasága van. Pedig ha Boxer megtanulna makrozni akkor nagyon is esélyes lenne és élvezetes meccseket nyomnhatna még code S-ben.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Azt is számításba kell venni, hogy õ gamer star, celeb, kinek mi tetszik. Gondolom vannak marketing kötelezettségei, egyengetni a csapatát, caládja is van, és közben játszik is. Nem olyan, mint például Squirtle, aki nem tanul, nem dolgozik, eszik-iszik, játszik, készül az új meccsre, tornára.
unknown nick
Szerintem is lenne benne még tartalék, de túlságosan megosztott az IRL világa, ahhoz hogy annyira fókuszált legyen, ami egy championnak kell. Pedig megígérte még egy trófeát el akar hozni, de így nem fog menni neki.

Boxeren egyértelmûen látszott, hogy több ideje ment el a menedzselésére a SlayerS teamnek, mint a gyakorlásra.

Három hónappal ezelõtti metagame-et alapul véve játszott ugyanis, ezért nem ment neki. Ebben egészen biztos vagyok, meg látom is.
unknown nick
1-2 nagyon ott van 😄DD

unknown nick
"De most is van néhány meghatározó játékos, akik nem lesznek legközelebb ott a codeS-ben."

Bezzeg, amikor én azt állítottam, hogy van 1-2 nem oda való, nem tetszett senkinek 😄

Lehet van egy 14 éves koreai srác, aki most kezd el játszani. Kb. 3-4 múlva lesz belõle versenyeken induló pro, és õ lesz a nagy SC2 player, akit a legjobbként emlegetnek majd. De most is van néhány meghatározó játékos, akik nem lesznek legközelebb ott a codeS-ben.
lolSL
elsõ 1-2 évben még sokat fog forogni a top mezõny, talán a legjobbak még code a-be se jutottak be a szerencsétlen bo1 selejtezõ körök miatt. aztán jön 1 kieg és kezdõdik elõrõl. talán majd 10 év múlva írhatunk egy listát arról hogy kik voltak az igazán jó és megatározó sc2 játékosok 😊
de azért remélem hogy legalább boxer összeszedi magát és mutat még vmit, a kiesésébe kerülõ meccseken is azért látszott ogy több van benne mint egy alap gamerben.

holy84
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=197619

váháháháááááá ! 😄

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

GSL

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem láttam a mai elsõ kört. De akkor is mi folyik itt? Boxer után, MVP is code A játékos lett.
Hegi90
nem én.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Daell Drow
XDD ezt hogy talaltad meg? <#idiota>
😊 Ez nagyon jóó 😊

antgecc
<#taps>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
Kösz a spoilert tudtam, hogy nem lenne szabad beolvasni 😊

Muki100
NEEEEEEE BOXER

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Ok, azért tegyük hozzá azt is, hogy Ace nevetségesen szarul is játszott most. Az IEM-en jól nyomta.

Egy Jinro szénné alázta volna, ha az IEM-en lett volna. Az volt a gond, hogy Idra ellen egy kvázi üthetetlen buildet nyomott (meg úgy általában a zergek ellen...).
ace tönkreverte az iem mezõnyt és most ace-t simán alázta egy középszintû gsl player

Rage47
így kezdenek a prok
Hegi90
Azt tudjátok, hogy a GOM Player fent van a Hall of Shame listán mert több helyen is megsérti a GPL-t?

Persze támogassuk ezzel a szarral a GOM-ot mert az milyen jó lesz nekünk...
A VLC banjáról nem is beszélve.

CoH-ban Reborn klánban van. Ott is expert player, mint itt. Ott még inkább beképzelt bagázsban van, volt, mint sc2-ben. Rengeteg nem szimpatikus megnyilvánulása volt régen. Majd váltott sc2-re. Itt eleinte normálisnak tûnt, majd jött a TL, Korea. Aztán pár hónapja, miután kiment Koreába, Cella stream-én szintén elég furán viselkedett. Sajnos nem sokat változott.
nem azért adnak kettõt,hogy te használd fel kétszer,hanem, hogy két ember tudja kipróbálni 😄
szóval nem, nem buziság

lolSL
új account kell hozzá

cikasz
Nem szóltam elolvastam a gyik-ot 😞 Mekkora buziság ez már, hogy csak egyet lehet használni?! 😞

http://www.akciofigura.hu

cikasz
Sziasztok.
Kaptam vendég kulcsot de amikor az acc oldalon beirom ezt kapom :

Redemption Error

You have already registered this game.
You have previously registered this game to this Battle.net account, and thus already hold a digital license for this game.

ez a második kulcs egyet már elhasználtam. (kettõt adnak az eredetihez)
nem tudja valaki mi lehet?
köszi

http://www.akciofigura.hu

Hegi90
Nem érdemli meg. Mellesleg mostanában sokkal durvábban viselkedik, mint Idra... Sose csíptem: egy egoista, szemtelen hülyegyerek, emelett nagyon béna is.

Amúgy nem értem miért szeretik ennyien. Kiwi pl 100x jobb játékos (és jobb ember), szintén Amerikából.

ja, olvastam én is, kár,hogy pont akkor halt meg a stream

lolSL
remélem tester összeszedi magát ettõl

lolSL
HuK had a pylon at choya's natural, choya sent 4 stalkers to take it out, but HuK warps in zealots right on top of them, forcing the stalkers to move away. At the same time, HuK moves his stalkers up the ramp, and choya only had 1 sentry + zealots up there. choya's army was seperated and HuK cleans up easily with 6/7 stalkers remaining. HuK takes out the pylon that powers choya's warp gates and choya calls GG.

CODE S HUK!

fasza ez a gom tv...

Hegi90

gom up and down matches most kezdõdött
huk csoportja (huk vs inca,utána a vesztes vs choya)

aztán group b( leenock vs nestea, vesztes vs marineking)

nagyon jó meccsek a láthatáron, simán code s színvonal)

Fabio Capello
ahhahahh késõ van, most vettem csak észre TL-t írtam EG helyett 😄😄

Fabio Capello
TL vs. ROOT
link

antgecc
Nyilván.

antgecc
Most a protoss húzott fel. De ja, az lesz, hanyagolom pár napra.

Prince of Máté
Rage47
mass queent ajánlom
Hegi90
nyugi... Azt tudom mondani, amit Te mondtál nekem. Hanyagold vagy 3 napig legalább. Közben meg nézz ZvT-t, hogy hogy lehet megfogni azt a baszás helliont meg bansheet.

lolSL
lehet csak sokszor kikapott tõle a játékban