34554
-
donatus13 #29747 Nem ő van a végén ghost ként ?:) és üldözik . -
#29746 Én ezt nem értem. Nem visszaalakult?
-
sirdond #29745 nem igazán követem figyelemmel a wowot, csak valamelyik fórumon olvastam,hogy jövőre tervezik/tervezték megjelentetni az újabb kieget.
egyébként mindegy is, lényeg,hogy a d3 jöjjön minél hamarabb -
#29744 Miért jönne 3 játék? WoW kieg jövőre tuti nem lesz, még az első nagy content patch se jött ki a jelenlegi kieghez, amiből 3-4 szokott lenni kiegenként, egyenként legalább fél évbe kerül. Ha a Dio3 meg tényleg megjelenik idén (max 2012 elején) akkor bőven belefér az sc kieg még a jövő évbe. -
#29743 Az Activision-Blizzard-tól viszont nem :). -
sirdond #29742 elég meglepő lenne a blizzardtól,ha egy évben kihozna egy játékot mindegyik nagy névből -
#29741 Szerintem elfér 3 játék is egy évben, wownak úgyis csak 1-2 hét kell, amíg mindenki megveszi aki még játszik vele. -
sirdond #29740 jó lenne, de egyáltalán nem biztos még.
és ha átcsúszik, akkor bizony egy másik játék is csúszni fog miatta -
#29739 d3 idén jön -
sirdond #29738 brutál :D
de most akkor hogy is lesz ez? 2012ben három játék? diablo 3, wow, sc2 exp?
mert ezt azért erősen kétlem
-
#29737 ez komoly? ez durva :D -
#29736 -
sirdond #29735 mc elég gyorsan befejezte a tornát :D -
#29734 Vagy speedlinggel túlfutod és blokkolod az útját a marine seregnek, majd a baneling pukkantja őket, vagy infestorral stunolod a népet és szintén ling+banelinggel támadsz. Sokszor simán ling+infestor is elegedő.
4gate nálam is problémás 1v1-ben. 2v2-ben terran részről alap a marauder a 20-as sebzésével armoredre (stalker armored ugye). Mellé a ling nagyon jó stalker ellen. Zealot nyűgös neki, de az elől el kell futni, amíg a marák kiteolják. Érdemes a roach warrent lerakni, de nem feltétlenül kell gyártani. Ha túl sok a zealot, akkor mehet a roach. Ha csak stalkert warpol, akkor jó lesz a ling, a gázt meg bankolod techelésre. -
mukievil #29733 Pont a maraduderre gondoltunk mi is, hogy megpróbáljuk, illettve a speedlinges bázistámadásra :)! Arra gondoltunk, hogy zerggel átadom a pénzt hogy maraudert tudjunk gyártani sokat, én meg pár speedlinggel, a bázist támadom! ( bár nemtudom mikortól lehet pénzt küldeni)
Az infestor használatára meg még gyúrnom kell, de a marinos a kisebb gond, sokkal ritkább :)
Köszi a segítséget! -
Oldern #29732 2v2-höz nem értek, de:
- Amit tudnod kell a 4gate-ről, az az, hogy probe cuttal éri el azt, hogy a maximális unit productiont ki tudja hozni magából. Annak a buildnek nincs jövője. Tehát a megoldás: Ellentámadás otthon egy kisebb sereggel (speedlingek pl), illetve ha kiscoutoljátok, mindketten abbahagyjátok a techelést/drone-olást, a lényeg hogy megfogjátok. Illetve unit compositiontől függ, hogy mit hoztok ellene. Az alapján, amit mondasz, Concussive shelles marauder alap, illetve roach is inkább. Lesz idő kihozni a nerf után.
Mass marine ellen meg szimplán baneling/infestor a részedről, siege tank a terran részéről. GG. Folyamatosan upgradeld a melee attackot, armort, valószínűleg ő is így teszi. -
mukievil #29731 Egy gyors kérdés!
2v2, mi terran-zerg
Amivel nemtudunk mit kezdeni az a duplaprotos fourgateway, mindig kigyaknak. Ez ellen még semmi sem vált be eddig!
A másik meg a mass marine, 50-100 marinnal a végére 3/3, egyszerüen nemtudok semmit se csinálni, ha annyi eszük van, hogy a tanknak nem mennek neki. gyártottam 30 banelinget, de stimmel lefutja öket, és ugy meghal az összes, hogy jo ha 4-5-t leszedek! Most ami kezdett beválni, hogy akna-baneling, dehát annyit meg nemszorhatok le, hogy mindenfelé legyen! Mondjuk a broadlord még eszi őket, de odáig nem mindig sikerül kitechelni, mivel a marine az alapegység, a broodlord meg nemannyira! Ha esetleg legyakom, kb két perc mulva van ujra 50 db (ennyit a zergről, hogy gyorsabban tud gyártani) -
doktor tarhonya #29730 :O
-
#29729 Ezek nagyon hülyék
A zerg játékos meg... nc.
-
doktor tarhonya #29728 kihúztam a gyufát a modiknál -
#29727 http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1152734906 -
#29726 Mé van új accod te? -
doktor tarhonya #29725 Ne mondj ilyet, amíg nem játszottál velem -
#29724 akkor mindent értek :D -
#29723 honozz,ott mindenki mindig ugyanakkor noob:D -
doktor tarhonya #29722 hegi vagyok am...
szóval egy hosszabb kihagyás után elkezdek újra játszani, szopok vagy egy hónapot amíg kb megközelítem azt a szintet ahol abbahagytam. Utána 2 hét szünet zh-k miatt, és megint sorba kapok ki és megint nem tudom, hogy mi a tökömet csinálok rosszul, hát kurvajó... Csak felbasz az egész, legközelebb inkább játszok egy passziánszt -
#29721 -
doktor tarhonya #29720 picsába ezzel a játékkal.... -
#29719 TLO, one of the most inventive terran in the world, is doing a long marathon stream to benefit Doctors without Borders. -
#29718 EPIC NUKE!!! -
KAKOLUKIA #29717 Rendben, köszi. -
#29716 Elvileg ha depot akarsz építeni, akkor ha lenyomod közben a SHIFTet, akkor meg tudod neki mondani, hogy többet csináljon. Tartsd lenyomva miközben klikkelsz.
Youtube-on van fenn videó, én is az alapján csináltam. -
KAKOLUKIA #29715 Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
Valahogy meg lehet adni az SCVknek (és a többi dolgozónak is), hogy ha elkezd építeni mondjuk egy supportot, utána még építsen többet. Hogyan?
(azt tudom, hogy miközben az elsőt építi meg kell adni neki a másikat is, de én nem csak egyet akarok előre megadni neki hanem többet). Remélem érthető, máshogy nem tudom elmagyarázni.
Ezen kívűl a Zero Hour pályán lehet szerezni egy kitűntetést, ha hardon lerombolok 4 hatcherit. Erre van valami stratégia? (tudom nincs sok választék, de ennyi idő alatt nem könnyű) -
#29714 Mentségére legyen az első nem működne :) -
#29713 Megtennéd, hogy elkezded használni az url beszúrása gombot? :) -
sirdond #29712 lol mc :DDD
http://www.youtube.com/watch?v=ApHGs9RUksw#t=26m23s -
sirdond #29711 :D
http://i.imgur.com/wGHNC.jpg -
#29710 Nem hiszem, hogy választ kapsz erre. Általában itt csak a ladder pontok érdekelnek mindenkit. -
goso #29709 Hy el tudnátok mondani hogy a score screen hogyan számolja a pontokat? Mert 4v4 ben mass thoroztam 2 exppel míg az egyik ellen mmm-et tolt 1 exppel ráadásul őt az elején meg is gyengítettük és a végén mégis több pontot kapott és nem értem hogy miért. -
sirdond #29708 én kicsit furcsállom ezt az egészet. végletekig kiélezve minden, minden párosításnál döntő frame. a döntőben döntő mérkőzés, ráadásul még pause is van, csak hogy még nagyobb legyen a feszültség, nekem ez már túl műnek tűnik. de amúgy jó mérkőzések voltak az tény