34554
-
#29507 ezért fastest-en megy a játék:) -
#29506 Tudtátok, hogy az SC2ben gyorsabban telik az idő?
1 másodperc a SC2ben 0.66 másodperc a valóságban. -
#29505 Epic csata
-
sirdond #29504 Up&Down csoportok:
A: Keen, Trickster, San
B: Coca, Jinro, Zenio
C: Alive, Byun, Check
D: Ryung, MC, HungOn
E: MMA, MarineKing, Huk
F: Violet, Kyrix, TheWind
G: MVP, Rain, Rainbow
H: Bomber, Lyn, Ensnare -
sirdond #29503 elég jó tvt megy gsl code a döntőben
bomber oktatja mvp-t :D -
sirdond #29502 durva :D -
sirdond #29501 nestea :O -
#29500 nestea:O -
#29499 Destiny mekkora troll:D
-
#29498 Tudom, hogy utáljátok Idra-t, de ez kemény lesz :D
beüzemelt egy mikrofont, kíváncsi vagyok mi lesz ha beragel :DDD -
#29497 Ezt valahogy nem tudom elhinni, hogy ennyire eltávolodott egymástól a t és a p. "Bár az az amulett" :D -
#29496 trükközve se rakja ki:( koreai stat -
#29495 "A hülye is láthatja, hogy itt vmi nagyon el van baszva TOSS részről. De hogy a Blizzard miért nem látja....
koreai stat:
-
#29494 Ez már mondjuk Ara szakterülete. :) Metagame. Skillesebb játékosok által képviselt metagamek mostanában sokszor kemény sentry+early exp nyitásra építenek. Kivétel erősíti a szabályt, pl. nexus-cancel trükk. Ha egy zerg észreveszi a sentry buildet és kellő odafigyeléssel muta techel, akkor simán átüti a tosst. -
#29493 Az elmúlt GSL szezon valamelyik Code "S" meccsén, a vége fele az egyik zerg mutalinggel nyert Jungle Basin-on, amit leginkább zerg hátrány miatt vettek ki a map poolból. Minden megoldható csak kivitelezés és helyzet kérdése. -
donatus13 #29492 Jah bronzeban vagyok, mikor megvettem és folyamatosan játszottam silveres voltam de arra ,hogy expet verjek tökéletes a muta.De amúgy azt összességében írtam ,hogy nem sikerül időben kihozni őket... hülyének meg ne nézzetek , ismerem a 4 gatet meg a többi ilyen szarságot is de általában azt csinálom ,hogy amilyen hamar tudok scoutolok és ha látom ,hogy azzal jön akkor próbálok lerakni spine crawlerből egy 3 -4 et azzal ha sikerül megúszni akkor már könnyebb dolgom van. -
#29491 kuzsgyé OP protoss :D
beírtam magam az sg-s listába, lehet lealázni vagy zerget tanítani :D -
#29490 -
#29489 FÓRGÉT FÓRGÉT VANNA PUT ÁP MÁJ FÓRGÉT
EVRIBÁDI LUKIN FOR DÖ VÓRPIN VÓRPIN
:D -
#29488 Nem feltétlen. Nagyon sok bronzos még azt sem tudja mi az a warpgate. -
#29487 már a leghülyébb bronzos is 4gatezik és GG :D
-
#29486 Bronze-ban játszik, hibátlan oda a muta-ling. Egyébként még platinában is bejön néha. -
Oldern #29485 ZVP-ben muta? GG -
donatus13 #29484 Most ,hogy át álltam terranról , zergre sokkal jobban tetszik a dolog de kúrva nehéz a protoss ellen bár egyre jobban megy , no meg a mutaliskeket nem mindig sikerül időben kihoznom :D sokkal jobb zergként játszani, de az időzítések nagyon nehezen jönnek ki. -
#29483 Hát igen ez az egy faj ami nem tud ellene sokat csinálni, ha csak nem 5 dronnal indítod a mineral szedést és a 6ikkal scoutolsz
-
donatus13 #29482 olyan jó 2 v 2be két zerg ellen dupla 7 pool al jönnek ellenem kb kizárt hogy kivédjem zergel... -
#29481 Antinak az a baja hogy még nem ért le ez a statisztika az alacsonyabb ligákba :D :D :D -
#29480 mi a gondod az utolsó 2 havi adatokkal? -
#29479 Ez így pont jó. -
KAKOLUKIA #29478 Sziasztok!
Egy fontos kérdésem lenne.
Ha egyszer aktiváltam egy cheat kódot a játékban, onnnantól már semmiféleképpen nem kapok archimentet? Valamit ír angolul, de nem értem. Légyszi segítsetek, ez így nagyon nem jó. -
#29477 A hülye is láthatja, hogy itt vmi nagyon el van baszva zerg részről. De hogy a Blizzard miért nem látja.... -
sirdond #29476 pont most akartam beírni én is
boxer helyében simán ragequiteltem volna a 3 burrow baneling után :) -
natalyel #29475 Boxer vs Zenio - Zenio micsoda zerg játékot mutatott! :) A banelingek leásása a megfelelő pozícióba... huhh. -
natalyel #29474 Mousmana vs iDrA -
natalyel #29473 http://www.teamliquid.net/video/streams/NASL.tv
Előbb iDrA ment, most Sen vs PainUser -
donatus13 #29472 néztem a huk channelt hát alázták szegényt keményen:D -
#29471 Nem rossz, de maradok a BlizzTV-nél. -
#29470 :D -
#29469 nagyon durva streamnézegető :O -
#29468 BONTATLANUL