StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
szerintem sima ace gyõzelem lesz, maximum egy játékot fog veszteni, de inkább nullát 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
pedig ace majdnem elkúrta a harmadik gamet 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
hogy felénk mondják Made my day 😄 thx
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
felirattal nézzétek
A marine egyértelmûen túl erõs, túl sokoldalú, túl olcsó - egyszerûen nincs az a szituáció, amikor a mass marine gondot okoz, a profiknál még a banelingek ellen is tökéletes válasz. Így ha tech labet akar a terran, akkor azt valószínûleg csak és kizárólag a meatshield marauder (vagy protossnál a "dps" marauder) miatt teszi.
Egy olyan világban, ahol a marine ANNYIRA nem erõs pl. anti-airként, a reaper máris megfelelõ alternatíva egy mobilis sereg elérése érdekében.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Azt is értem, hogy el akarják kerülni a bugyuta képességeket, hogy reakciós lehetõségeket hagyjanak, ha már bent vannak a játékot könnyítõ automatizmusok. De most kezdem kicsit koncepciótlannak érezni a "balanceolást".
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Amúgy bírom az ilyen hsz-eket, amik meg akarják magyarázni, hogy mennyire fasza is lesz ez nekem, meg hogy minden zerg szar, és majd én megmondom, hogy melyik fajt hogyan kell játszani (persze elõtte azért leszólom a Code S szintû játékosokat).
én kérek elnézést...
A másik ami tetszik, hogy a toss ledob egy FF falat és mintha az ellenséges unitok ultrák, thorok lennének olyan heveny agresszivitással próbál átkelni rajta, miközben a negyed (rossz esetben a teljes) serege elveszik. Ahelyett hogy pumpálva mozognának, amire sokan rá is éreznek, de valakinek nem megy a fejébe. 😊
El kell fogadni.
A terran trükközõs faj. Ha bejön a taktikája megállíthatatlan, de nem produktív.
A prot mikró, mert baromi drágák a unitok és végül 4-5 fajtát kell irányítani, közben szórni a spelleket jó helyre, mert magától nem terem oda.
A zerg pedig high APM és az ellenfél túljátszásáról szól.
egy d3 béta dátumnak jobban örültem volna 😊
egyébként meg respect a minõségi játékokért