StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
de ezt mondom,hogy ha tényleg behallatszana valami,az elb*szná az összes nagyszínpados gamet,legyen az CS,Quake vagy LoL

Jó meccsek amúgy nagyon😊

Nem kell érteni, elég ha felfigyel a zajra, akkor tudja, hogy történik valami. Bár már tök mindegy.
Nekem úgy tûnt, amint elkezdett ordítani a nép, rögtön két probe indult el pásztázni a bázist. Akkor még nem volt zealotja sem. Ha Jinro hallotta a kis dobozában 60-70 ember hangját, akkor feltételezem Ace is hallota több százét.
Aradebil2
100% h nem hallotta,mert akkor ennyi erõvel a sokkal hangosabb Day9 is behallatszik,ami itt pont h nem nagyon számítana,de más játékoknál ahol mindenki ért angolul sem hallják a játékosok...azok piszok durva fülesek,ilyen helikopterpilóta style,max láthatta a tapsot,de biztos h játék közben nem a közönséget stíröli

nem azon múlott a gyõzelem, de szerintem sem hallotta

How much can you take,before you snap?

Aradebil2
egyébként sztem kurvára nem hallotta

Ahogy látom TL-en is ez a téma. Nem értem miért nem szigetelik el a játékosokat. Mert így a közönség akaratán kivül Ace-t segítette a gyõzelemhez. Ha nem hangoskodik Moon nydus-al nyer.
Jinro effekt: A közönség hangoskodik, akkor valami történik. Ace azonnal kiküldött két probe-ot, hogy mi a helyzet.
vagy nem 😄

köszi, majdnem el is felejtettem

szerintem sima ace gyõzelem lesz, maximum egy játékot fog veszteni, de inkább nullát 😊

Aradebil2
Moon vs Ace IEM döntõ

Klemice
pf

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Higany
Nekem van kettõ. Mennyit adsz érte?

Aradebil2
3 T lesz csak Ro8-ban GSL-ben,sztem ez negatív(pozitív😄) rekord<#taps>

DarkHorSe
nincs valakinek trial kulcsa ? gyorsan 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

HeadHunter86

HeadHunter86
Bocs, ezeket a hsz-eket törölheted 😊

unknown nick
Ez mekkora. Z letesz az ellenfél expjére egy heccset "ESC" és evo chamber a helyére rögtön 😄

Hegi90
de fasza, hogy pont beletakartak az emblémába....

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Rage47
nem sokáig 😄

pedig ace majdnem elkúrta a harmadik gamet 😄

Hegi90
végre egy zerg 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Rage47
ESL most megy
http://www.own3d.tv/live/3633/ESL_TV_-_CeBit_2011
ezt eljátszották ma gsl-n is

A jó SCV a Medivac-ban sem pihen.

Fabio Capello
lolol 😄

holy84
Ez k*rva nagy 😄
hogy felénk mondják Made my day 😄 thx

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

Hegi90
Azta rohadt 😄ddDDDDDDDDDDDDD
felirattal nézzétek

A reapernek egyetlen baja van: az, hogy túl jó a marine.
A marine egyértelmûen túl erõs, túl sokoldalú, túl olcsó - egyszerûen nincs az a szituáció, amikor a mass marine gondot okoz, a profiknál még a banelingek ellen is tökéletes válasz. Így ha tech labet akar a terran, akkor azt valószínûleg csak és kizárólag a meatshield marauder (vagy protossnál a "dps" marauder) miatt teszi.

Egy olyan világban, ahol a marine ANNYIRA nem erõs pl. anti-airként, a reaper máris megfelelõ alternatíva egy mobilis sereg elérése érdekében.
lolSL

antgecc
Talán egy kis +hp kéne a reapernek.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

unknown nick
Reapert meg kellett volna hagyniuk olyanra, ahogy tervezték, ledobja a "gránátjait" és robban. Azzal, hogy mobil unit túl erõs lett earlyben Z ellen, de bárki bármit állít most kiesett a szerepébõl. Scout lett, egy szúnyog a stratégiai unitból, amit eredetileg arra terveztek, hogy cliffet másszon, harassoljon. Vicces.

Azt is értem, hogy el akarják kerülni a bugyuta képességeket, hogy reakciós lehetõségeket hagyjanak, ha már bent vannak a játékot könnyítõ automatizmusok. De most kezdem kicsit koncepciótlannak érezni a "balanceolást".

antgecc
Mondjuk ebben igaza van. Rengeteg olyan meccset látok, ahol az infestorok A+move-al mennek elõre és halnak ki egymás után. Rengetegen még az overlordokat is lusták félre mozgatni, mennek a rally pontra és halnak ki, aztán jön a supply blokk. És ez pro gamerektõl.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Exp támadásra imádom én is csak nagyon költséges.

Egy pillanatra esetleg kettéosztom a seregem mint ahogy a videóban is mutatták és akkor már sokkal jobban állok, bár jaj annak akit ez a fungal eltalál 😄 4 sec alatt durva dmg kioszt szerintem azért skilles játékosoknak ez jó dolog lesz.Bár tény könnyû elkerülni de sebaj 😊 Új taktikák jönnek majd és még izgalmasabb lesz a játék!

Én teljesen noob vagyok de ezt a fungalt én is eltudom kerülni😊

Egy másik játékból hozok példát. A Company of Heroesban van, hogy az infatry gránátot tud dobni. Ez látszik, amikor nyúl érte a kéz, illetve eldobástól számítva 1-2s míg felrobban, addig el tudod mozgatni az egységedet. Ezt mindeki tudja, amíg nincs legalább 3 helyen egyszerre akció, addig ilyen gránát dobást simán ki lehet mikrozni közepes szintû játékosoknak is. Ott van például HUK, õ legalább 4 évet játszott a coh-val, kis ujjában van az ilyen mikro. Még blink nélkül is simán kifogja kerülni ezt az új fajta fungal-t és nem õ lesz az egyetlen.
Ehhez képest a GSL-en több reaper használatot is láthattunk, meg az IEM-en is. Ne sajnáld azt az early reapert egy kis harassra, meg scan helyetti scoutra.
Én igazából a patchbõl sok mindent hiányolok, kéne már egy normális mothership upgrade ,(TERRAN VAGYOK) , EMP nerf valahogy , és örülnék a játszhatóvá válna megint a REAPER mert ahogy most van semmire se való.

unknown nick
Mi ebben a leszólás, ha egyszer nem használja?

Hegi90
"annyira rá vannak koccolva az "a" move-ra zerggel." te már csak tudod.

Amúgy bírom az ilyen hsz-eket, amik meg akarják magyarázni, hogy mennyire fasza is lesz ez nekem, meg hogy minden zerg szar, és majd én megmondom, hogy melyik fajt hogyan kell játszani (persze elõtte azért leszólom a Code S szintû játékosokat).

én kérek elnézést...

unknown nick
Egyébként még Code S játékos is sokszor szimplán nem használja a fungalt, legyárt 4 infestort és szépen legyakatja õket, annyira rá vannak koccolva az "a" move-ra zerggel. Ennyit arról, hogy ki mennyire tudja lekezelni a szitut. Bár ez arról is árulkodik, hogy vannak azért még nem oda valók. Kis idõ múlva ez megengedhetetlen hiba lesz. Kiátkozás jár érte 😊

A másik ami tetszik, hogy a toss ledob egy FF falat és mintha az ellenséges unitok ultrák, thorok lennének olyan heveny agresszivitással próbál átkelni rajta, miközben a negyed (rossz esetben a teljes) serege elveszik. Ahelyett hogy pumpálva mozognának, amire sokan rá is éreznek, de valakinek nem megy a fejébe. 😊

El kell fogadni.

A terran trükközõs faj. Ha bejön a taktikája megállíthatatlan, de nem produktív.
A prot mikró, mert baromi drágák a unitok és végül 4-5 fajtát kell irányítani, közben szórni a spelleket jó helyre, mert magától nem terem oda.
A zerg pedig high APM és az ellenfél túljátszásáról szól.

unknown nick
Jeah ugyanezt mondtam én isssss 😊

Rage47
ja itt
http://us.blizzard.com/en-us/company/about/b20/videos.html
Rage47
hm ezt már láttam valahol
/off
egy d3 béta dátumnak jobban örültem volna 😊

egyébként meg respect a minõségi játékokért

Hegi90

Rage47
sztem igen
ha warezrõl letöltök egy sc2 installert azzal ugyanúgy tudok majd játszani,igaz? csak mert a hivatalos oldalról 100kb/s-kel jön max és egy örökkévalóság mire leér a 7 giga