616
  • roliika
    Van egy párszáz UFO videóm. És több ezer kép..kb 6500. Ha csak 0,1%uk nem azonosítható és valóban a Földön kívülről érkezett akkor már erősen van miről gondolkodni.
  • Zedas
    Ha az univerzum egy végesen kicsiny ismert részén bizonyíthatóan van értelmes élet, akkor a végtelen univerzumban végtelen számú értelmes életnek kell léteznie.
    Mivel az univerzum általunk ismert részén itt vagyunk mi (vélhetően) értelmes lények, ezért rajtunk kívül rengeteg más életformának is léteznie kell.

Viszont a méretek és időbeli különbségek miatt szerintem nagyon valószínű hogy soha nem fogunk velük találkozni, azt meg kimondottan valószínűtlennek tartom, hogy itt szórakozzanak velünk.

Úgyhogy nagy igen, az idegen lényekre és nagy nem a földet látogató idegenekre.
  • Steamhawk
    ET Istenhez imádkozik, vagy Allah-hoz? Vagy zsidó?
  • kuci06
    szerintem biztos van a földön kivül is élet, de ha valaki bebizonyitaná ezt, akkor sem jutna el az infó a civileknek....
  • juzosch
    Sőt, ha értelmes életről beszélünk akkor még ott sem:D
  • smv
    Szerintem elég korlátolt gondolkodásmódra vall, ha azt hiszitek, hogy az egész univerzumban csak a földön van élet...
  • juzosch
    Ha valami megtörtént egyszer, akkor simán megtörténhet mégegyszer is.
  • juzosch
    Ez is egy lehetőség, de a kérdés nem leegyszerűsíthető ennyire. Pl miért képzeleg mindenki egyformán. Persze erre is vannak elméletek.
  • winters123
    ezt azért mindenféle bizonyíték és a világegyetem teljes ismeretettségének totális hiányában eléggé felelőtlenség kijelenteni.

Annyi bolygó van kizárt hogy ne ment volna legalább egyen végbe ugyanaz a folyamat aminek a végén itt vagyunk mi is.
  • akyyy
    bizonyítsd be:D
  • Viet
    Tudod minek tulajdonithatok ezek a jelensgek. KÉPZELGÉSNEK.
  • juzosch
    Nem az a kérdés, hogy van e földönkívüli élet, nem is az h van-e intelligens.
    A kérdés, hogy járnak/jártak-e a földön, illetve hogy a földön látott jelenségek minek/kinek is tulajdoníthatóak.
  • Viet
    Biztos van a földön kívül élet csak nem mgas,emberszrű,nagy fakete szemű lények. Régebben voltak szelemek,démonk,lidércek. De ezek is halatak a korral és most lett blőlük földönkívüli. Mikor lesz már vége? Mi jön ezután?
    Értelmetlen sületlenség az egész. Ha van itt olyan akit elvitek már az U.F.O-ko. Akkor irja le milyen volt. Sületlenség az egész!
  • Tekken5
    Egyet mondok én nektek: nem léteznek földönkívüliek.
  • juzosch
    Na erre kíváncsi leszek:D