616
-
Viet #55 Ezt komolyab mondod?
-
#54 hogyd rá, én már megtanultam hogy itt az sg-n kár leállni vitatkozni ilyesmin, csupa laikus emberke írogat ide aki szereti hangoztatni a véleményét függetlenül attól hogy valami értelmes dolgot ír vagy bődületes marhaságot ezért nem is kommentálom sose a cikkeket (pedig lenne mondanivalóm) -
archkoven #53 Vigyázz roliika! Nagyon veszélyes megosztani a bizonyítékokat, hamarosan az amerikai titkosszolgálatok fogják figyelni minden lépésedet!
Egy haverom is DVD-n árusította, mígnem egyszercsak bekopogtatott hozzá egy magas néger és egy idősebb töpszli ügynök, fekete öltönyben, erős amarikai akcentussal és visszatörölték az emlékeit a fogantatásáig. Most tanul újra beszélni!
Vigyázz, nem tudod, hogy mibe nyúlsz! -
#52 Én nem akarok győzködni senkit, azt gondolom, hogy mindenki azt gondol amit akar. Nekem nem kell hinni, másnak sem, de hadd foglalkozzak azzal, ami érdekel. -
juzosch #51 Ha ismernéd a modern fizikát, akkor tudnád, hogy jópár elmélet van, arról hogy hogy lehet a fénysebesség-korlátot megkerülni. Persze egyik sem bizonyított, de még nem is cáfolt. Szóval a tudomány mai állása szerint nem lehetetlen. -
Viet #50 Annyira lehet igaz az a köny mint a Herry Potter. -
szurka #49 Természetesen léteznek, csak az egész ufo témát nevetségessé teszik az idióta filmek, meg a sok kamu...
De ezt nézzétek, még ők sem tökéletesek:P
http://www.youtube.com/watch?v=0n8Yqw4dho8&search=ufos%20ufo%20alien%20aliens%20coverup%20cia%20roswell%20bob%20lazar%20area%2051%20real%20area51%20CIA%20military -
AranyKéz #48 Ja igen, ez az amit még imádok. Egy rakat beszámoló arról szól hogy a csávót lebegtették, felvitték az űrhajóba, kitörölték a memóriáját, stb. Miért választanák ezt a megoldást, aminek 1-1 lépése milliárdokba kerül? Altatólövedék, kocsira fel, elvinni egy lokális laboratóriumba aztán csumi. Olcsóbb megoldás, nem?
-
#47 Valahol a neten olvastam, vagy az Eric von Daniken könyvben, nem tudom már. Minden esetre érdekes. -
wanek #46 "Éves szinten milliós nagyságrendben mérhető az esetek száma" - roliika! Te valami Hári János iskolába is jártál? -
#45 Láttátok már a mónika show le nem adott részét?
http://video.google.com/videoplay?docid=3874348246686638761
Nem vagyok biztos hogy a földön létezik értelmes élet... -
juzosch #44 Előszöris nem fizika szakra jártam, az csak egy kellemetlen tárgy volt, amin túlestem. Másodszor senki nem állította, hogy nem lehet. -
wanek #43 És még te állítod magadról, hogy a BME-re jártál? MEGALOL!!! -
juzosch #42 A jövőbe utazni könnyű. Pl lefagyasztod magad. Eltűnsz, és később újra megjelensz, ez nem sok fizikai törvényt szeg meg. Visszafelé már nehezebb probléma. -
juzosch #41 Régen nagy UFO-hívő voltam, de ahogy egyre több anyagot néztem át, egyre inkább én is erre jutottam. Valahogy az egész nem stimmel, nem áll össze, tele van ellentmondásokkal.(mármint arról beszélek, hogy az ufók látogatnak minket, valahol messze biztos léteznek)
És a választ sztem majd a pszichológia fogja megadni. Az alvásparalízis és a hasonló dolgok pl egyes dolgokra egész jó és logikus magyarázatot adnak. -
Viet #40 Hol van barlangrajzokon U.F.O?
-
roliika #39 Egy másik sg fórumon már bővebben kifejtettem, hogy ha lemész a kisboltba tejet vásárolni már akkor is időutazást követsz el mégpedig a jövőbe utazol pár nanoszekundomot mivel mozogsz és a téridő megváltozik körülötted. Ha tudnánk mi a valtoztatás mikéntje akkor a folyamat felgyorsítható lenne. Igen bizony a jövőbe utaznánk. De hisz meg sem történt akkor hogyan?
Hát úgy hogy egy lehetséges variációjába mennénk előre csak nem a "mostani idő telési sebességgel" hanem gyorsabban. És ha a múltba utaznánk és kivágnék 1 fát, az a jelenbe nem tűnne el! Csak a múltba indítanál egy alternatív idő szálat magyarul a mostani jelenbe nem nagyon vagy nagyon nehezen térhetnél vissza...ha érted miről beszélek...
Tele lennénk idegen űrhajókkal...hmm...hát tele is vagyunk. Éves szinten milliós nagyságrendben mérhető az esetek száma...Nem láttam viszont Apache helikoptert még tehát nem is létezik? -
#38 Igen... biztos kamu... és az ősember is sokat járt moziba és azért rajzolta fel a barlangfalra az ufokat... -
#37 Ez egy yoo kérdés... gondolkodom rajta. -
wanek #36 Próbáljunk meg fordítva gondolkodni - tekintettel arra, hogy már az emberek is kacsintgatnak kifelé.
Ha az emberek kíváncsiak egy bolygóra, azt titokban tennék? Úgy tennék, hogy nehogy kiderüljön az, hogy ott vannak? Ugye, nem. Akkor fordított esetben miért rejtőzködnének, ha tényleg figyelnek bennünket? Ha már egyszer ilyen messzire eljöttek, akkor miért bujkálnának?
Kamu ez az egész, mint a vallás, a démonok, meg a szellemek. -
AranyKéz #35 Védd le jelszóval és rakd fel torrentre.
-
Viet #34 A középkori emberek a démonokat sárkányokat mért irták le gyformán? Terjetek a hírek. Ez az emberek biztos halotak elöte a földönkívüliekrő. Csa egy roszálmukvolt amire nemteljesen tudnak visszaemlékezni és bemesélték maguknak hogy jötek a földönkívüliek. És mért visznek el? Ha olyan inteligensek akkor azt kéne csinálniuk hogy lászálnak és mondjájk hogy itt vagyunk. De nem teszik. -
juzosch #33 Név nélkül, manapság nem oylan nehéz az. -
juzosch #32 #28. Ezért nem vagyunk tele. (szvsz) -
roliika #31 Ha tartjátok a hátatok én felteszem netre! :DDD Menüt is szerkesztek hozzá csak akkor lehet hogy 2-3 DVD-n fér csak el. Ingyenesen...jójó de hol találok én vagy 10 giga free tárhelyet ahová az iso-kat feltehetem??? -
AranyKéz #30 Akkor meg tele lennénk idegen űrhajókkal, de nem ez a helyzet (cirka 6 milliárd ember azért elég szemtanúnak, nem ?)
Kb. mint az időutazás: lehet hogy lehetséges, de ha megérné akkor tele lennénk minden időutazó barommal. -
#29 Én is nagyon kiváncsi vagyok rá, szerintem valahogy tedd elérhetővé. Engem nagyon érdekel a dolog!! -
juzosch #28 Az egy dolog, hogy ritka az értelmes élet, de van pár dolog, ami ezt az arányt még tovább rontja.
-Mikor éltek? Már 2 miliárd éve is kifejlődhetett. Mi van ha akkor idejöttek, de semmit nem találtak? Azóta persze jól kipusztultak.
-Tudnak-e egyáltalán kapcsolatba lépni velünk? Azaz rendelkeznek-e minimum egy ráidóval?
-Akarnak-e egyáltalán kapcsolatba lépni velünk? Lehet a filozófiájuk teljesen más. Lehet nem is akarnak kimenni az űrbe.
-Lehet sokkal inteligensebbek, és túl primitívek vagyunk, hogy velünk foglalkozzanak.
-Egyáltalán felismernénk-e őket? Lehet teljesen más a formájuk, vagy teljesen más módon akarnak kapcsolatba lépni velünk (pl rádió helyett valamivel amit nemis ismerünk)
Tehát ahhoz, hogy kapcsolatba lépjenek velünk a fentiek mindegyikének teljesülnie kell. -
juzosch #27 Azt ne mond hogy garantált, mert simán lehet olyan módszer, amivel 1 perc alatt a szomszéd galaxisban vagyok. -
juzosch #26 Ha nem akarsz keresni rajta, akkor add ki névtelenül. Pl tedd ki a netre. -
neoG #25 kezd egy olyan vita kibontakozni amiről senkinek semmi fogalma nincsen:)pííísz -
AranyKéz #24 "Ha az univerzum egy végesen kicsiny ismert részén bizonyíthatóan van értelmes élet"
Hol láttál te értelmes életet ?
De ahogy mondod, még ha van is élet más bolygókon, a csillagközi utazás költségei miatt garantált hogy nem jönnek ide nekünk bohóckodni az űrhajóikkal.
Pláne nem összeesküdni egy ilyen primitív bolygó vezetőivel.
-
roliika #23 Nincs, sajnos ezek 1-2 éves felvételek...fényképből is a legtöbb a gabonakör ami természetesen 90%ban emberkéznek köszönhető. Videóból van haldoklós ufonautás is...lehet hogy 1 szerkesztett DVD-n ki kéne adnom őket csak nem tudom mennxi büntetést kéne fizetni a kormányhivataloknak, és mennyi pénzt kérnének azok akik ezeket felvették videóra vagy lefényképezték...kb 4 giga cucc ebből kb 2 giga fénykép. -
#22 Hát ha ilyeneket írsz, akkor még azon is érdemes elgondolkodni, hogy a Földön van-e egyáltalán értelmes élet.
Biztos a téma nagy szakértője vagy. Amúgy általában azon szakemberek, akik vették a fáradtságot, hogy megnézzék az anyagokat, azért meggyőzőnek találták a dolgot, pszichológusok, repülési egyéb szakértők, stb.
A kormányok álláspontja ma kb az, hogy létezik a dolog, de nem jelent fenyegetést a számunkra. -
roliika #21 Tényleg hülye mondat volt...de ha pálcika ember videód lenne akkor már érdekelne a dolog :DD -
#20 mert régebben volt h acsávó villámokat fényképezett vagy videózótt a városba, éppa kórháznál volt egy villám ( elég furcsa, magasztos az épület neten biztos van róla kép), és egyképen, bár csak az előhívás után látta, volt ott egy csészealj...
bár elég ré gtörtént, azóta se nagyon halottam utánna nem értem netne miért nincs rola semmi info:S:D -
juzosch #19 Az élet valószínűsége nem 0, mivel itt vagyunk, így végtelen univerzumnál tényleg végtelen számú élet létezik.
Itt a kérdés, hogy végtelen-e az univerzum, illetve milyen gyakori az élet? -
#18 nincs köztük a barcikai? -
juzosch #17 Bár alapvetően egyetértek veled, de ennek a mondatnak így nem sok értelme van.
Pl nekem 8200 intelligens pálcikaember rajzom van. Ha ezek közül csak egy is létező pálcikaember akkor van miről gondolkodni.
8200ból 1 nem sok, mégse fogunk gondolkodni róla. -
#16 Kííírály!