616
  • tpeterr
    tiszta X-Akták... :-D
  • Epikurosz
    Igen, akkor szaporodtak el a "nagy, fekete, hangtalanul suhanó, háromszög alakú UFO"-típusú bejelentések. (Ez komoly.)
    Brazíliában meg akkor, amikor elkezdték az űrhajó-hordozórakéta teszteket.
  • babajaga
    Mikor a lopakodót tesztelték azt is röptetni kellett valahol, egy hangárban mégse lehet.A baj hogy mikor sok ember meglát valamit ami szokatlan nem ismeri, mindjárt UFO-t kiált.
  • AranyKéz
    Roliika tényleg totál jó lenne sci-fi írónak :)
  • tpeterr
    Neked? Hát hogy a fenébe ne?! :-D
  • Epikurosz
    Petike! Már megint?
    Ne higyj el semmit bemondásra.
    Ha azt mondom, hogy Nóbel-díjas vagok, azt lehiszed?
    :-)
  • tpeterr
    Én egy szuóval nem mondtam, hogy elhiszem, maximum jól hangzik. :-)

Amúgy neked milyen iskolai végzettséged/végzettségeid van? :-D
    Én elhiszem, hogy többet tudsz nálam, csak kíváncsiságból kérdem. :-D
  • Epikurosz
    Petike, te korodnál fogva még hiszékeny vagy. Egy idő után az ember nem ül fel illúzióknak, legfeljebb irigyli egykori naív önmagát.
  • tpeterr
    megkockáztatom, hogy annyira nem is nagyon hülyeség Rolika szájensz-fiksön elképzelése, csak számomra kivitelezhetetlennek tűnik :-)
  • Epikurosz
    Ez azzz!
    Fúrjuk meg roliika szemfényvesztő illuzionizmusait!
    :-)
  • Commandante
    "lehet tudni milyen a fa miután megnéztük hol vannak elágazások és vissza is lehet menni a kezdeti állapotba mert ugye bejártuk"

ajánlom nézz utána mi az az irányított gráf, és játsz egy kicsit azzal, mielött lyukakat kezdenél fúrogatni az idöhullámokba
  • Epikurosz
    Axióma:
    Azonosítatlan repülő tárgyak (UFO-k, magyarul közönségesen ufók) vannak, de nem idegen lények járművei ezek, hanem rendszerint valamilyen természeti jelenségek, vagy ritkábban katonai kísérletek eszközei.
    Axióma 1. kiegészítése:
    Az idegen bolygókon valószínűleg élő civilizációk még nem jutottak el hozzánk, és az is elképzelhető, hogy nekünk kell felkutatnunk őket.
    Axióma 2. kiegészítése:
    A szélhámosok a fenti 2. pontban említett feladatot csak késleltetik, veszélyeztetik.
  • roliika
    :DDD Tökjól elvagytok. :DDDD Jóéjt nektek. :)
  • tpeterr
    no, de azért ennyire ne térjünk el az eredeti témától :-D
  • tpeterr
    A járdafirkák és a graffitik körében természetesen csak az igényesekre gondoltam. Persze csak az olyan szép graffitiket pártolom, ami nem műemlékre, vagy valami híres-neves stb. ... és magántulajdonban álló épületekre, hanem aluljárókra vagy ilyesmikre lettek festve. :-)
  • juzosch
    A gabonakörben az a jó, hogy mindig jól néz ki. Mert ami nem néz ki jól, az az ami nem is kör, és fel se tűnik az embereknek.
    A járda meg falfirkák viszont nem ilyenek. Egy idióta összefújja a szép falat valami ocsmánysággal, és azt hiszi graffiti.
    A gabonakört ráadásul még a tvben is mutatják ha jó:D
  • tpeterr
    Ez a gabonakörös dolog beillene ilyen új művészi irányzatnak, mert szerintem a többsége egész jól néz ki, mint a járdafirkák, azok is barók. :-D
  • juzosch
    Mert ilyen az emberi természet. 1000 példát láthatunk rá bárhol.
    Ez a gabonakörös meg azért jó, mert híres lehetsz, anélkül hogy ismernének. Amikor mutatják a CNN-en büszke lehetz, hogy te csináltad.
  • peterx
    Én csak azt nemértem mi a faszé jó valakinek hogy szándékosan félrevezesse az embereket... (pl a gabonakör készítő egyének)
  • Kornan
    Ebben a gabonakörös filmben amit említettem valahogy úgy csinálták meg a srácok,hogy ne törjön el a szára.Előre megtervezték az egészet papíron,minden mozdulatot.Majd fogtak egy karót beleszúrták vhol a földbe,nekikötöttek egy kötelet és úgy végigmentek,egész jó kis ábrákat csinálva.Ráadásul sötétben,a lyukat meg szimplán betemették szeintem.Nem lábbal léptek rá a gabonára,hanem valamilyen deszkával csinálták,ami nem törte el.Azt mondjuk nemtudom,hogy csinálták meg ,hogy a lábnyomuk se látszódjon,de azt biztos rögtön kiszúrták volna és akkor nem vették volna be.De mégis bevették.
  • juzosch
    Na ez már majdnem jó valamire. Sajna még mindig az elmosódott fénypötty kategória, amiről mint mindig, most sem lehet azt mondani, hogy nem hamisítvány.
    Talán valami gömbvillám-szerű valami lehet.
    Nem hiszem, hogy ufo(alien), mert annak semmi értelme. Ez nincs 1 méteres sem.
  • roliika
    Bocs ez a jó
  • juzosch
    Neked működik a concorde-s link? Nekem 404, vagy letöltésnél valami hibás megnyithatatlan szr.
  • juzosch
    Mi köze a 2nek egymáshoz? Ha a concorde mellett ufó van, akkor automatikusan a többi videón is ufó lesz?
  • roliika
    És a Concorde mellett is madár látható tuti...
  • juzosch
    Az amatőrök által készített köröknél van középen lyuk, meg bemeneti nyom, meg még egy csomó hiba. De régóta csinálják, volt rá idő, hogy ezeket kiküszöböljék. Pl a középső lyukra nekem is lyutnak mot hirtelen eszembe dolgok, amik akár működhetnek. Ők meg ezzel foglalkoznak, van idejük gondolkodni, hogy legközelebb hogy lehetne még tökéletesebben megcsinálni.
  • AranyKéz
    Gratulálok a 02-es videóhoz, sikerült egy repkedő madarat a lehető legszarabbul filmre venniük.
  • roliika
    Addíg jó poén amíg a letaposott gabonát ki nem fizettetik veled....az eredeti köröknél nincs eltörve a szár, és középen sincs lyuk. Ja meg semmilyen bemenei nyom pl csizma vagy bármi.
  • juzosch
    Faterod ezt nem most szilveszterkor látta?:D
  • juzosch
    Egyébként nem kell sztem zseninek lenni ehhez, csak jól meg kell tervezni előre. Ki hova, hány méter stb. Ha ez megvan, akkor már vakon is megy.
  • juzosch
    Miért ne? Sztem ha lett volna a közelünkben gabonakör, akkor mi lettünk volna olyan hülyék, hogy kipróbáljuk. És kiderülhet, hogy nagyon is értünk hozzá. Aztán jót röhögtünk volna, ha a tv-ben is bemondják h ufó-invázió volt:D Megérné, jó party.

Nem mondtam hogy természti jelenség v akármi más nem okozhat ilyet. De a konkrét eset (naptári rendszeresség, bonyolult ábrák) nem erre utal, hanem egy ügyes, művészlelkű és bevállalós csapat hagyományára.
  • roliika
    És ezeknek a zseniknek nincs jobb dolguk mint éjszaka ahol a madár se jár, körözgetni? Fater látott olyat, hogy 1 teniszlabda szerű valami leesett a földre ami világított. Reggel megnézte, frankón 1 30cm-es mini gabonakör vagy mi volt a fűben.
  • Epikurosz
    A probléma csak az, hogy ezek a fiatalok, akik nagyobbnál nagyobb blődségeket összeírkálnak, egyszercsak kikerülnek az iskolapadból, és valahol ugye dolgozniuk kellene. Nos, aki a csodákban hisz, nem tudja megkülönböztetni az igazat a hamistól, dolgozni persze nem akar, azzal csak kínlódni fognak az új munkahelyén, majd egyszer megelégelik, és szépen kirúgják. Így lesz belőlük meg nem értett lángész.
  • HUmanEmber41st

"Én nem gondolom azt,h a gabonakörök is az UFOk művei, inkább még egy igazából fel nem tárt természeti jelenség megnyilvánulása. Talán veszi majd valaki a fáradságot és kikutatja. Könnyű a jól fűtött lakásból meg az egyetemi tantermekből kiüzenni, h á nincs ott semmi, csak beteg agyú emberek trükkje, h fokozzák a falusi turizmiust. Meg kellene nézni egy két nagyobb méretű ábrát és elgondolkodni, ugyan hogy lehet ezt sötétben hangtalanul kivitelezni.."

Mivan, már olvasni sem tudsz?
  • juzosch
    EGyébként tökmind1, hogy sötét van-e. A fény max ahhoz kell, hogy ne menjenek egymásnak. Más előnyt nem igazán jelent, mivel úgyis csak repülőről látni az ábrákat.
  • Epikurosz
    Te, elképesztő, hogy mindig előjösz ezekkel a Wlatovói szélhámosságokkal, amelyek pont Szent Iván éjszakáján "keletkeznek".
    Legközelebb a mohácsi busójárókat fogod ufóknak titulálni.
  • juzosch
    Hidd el, vannak nagyon ügyes emberek is a világon. Nincs benne semmi olyan, amit ne lehetne megcsinálni, csak nehéz.
    De ügyes gyerekekről van szó, akik ráadásul rendszeresen gyakorolják is (évente legalábbis), szóval nem értem miért ne.
    Rengeteg hétköznapi ember számára hihetetlen emberi teljesítmény van, ez is simán lehet egy közülük. Beethoven is süketen komponált.
  • Epikurosz
    Miért húzna?
    wanek/lola boldog Újévet neked is.
    Amúgy igazad van, a sok baromság hallatán nem lehet szó nélkül megállni.
  • HUmanEmber41st
    Fogadjunk, nem nézted meg a képeket.. Bírom az ilyet..Nah rajzold meg teljes sötétségben egy focipálya kezdő körét..majd rájössz..
  • juzosch
    Amit írtál sztem biztos emer készítette. Minden évben ugyanakkor, az időárás a lehető legjobb az észrevétlen munkára. Valszeg egy művészlelkű csoport hagyománya.