Elérhető lesz a francia UFO-archívum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát a fénylelektromos jelenségekhez, amire célzol, igenis sok köze van a tér-idõ elméletnek, ha nem szakít a newtoni fizikával, eddig el sem jut, de mind1. Veled felesleges vitatkozni.
Leírni meg nem írom le mert nem vagyok atomfizikus, de te ugyanígy nem tudod newtoni fizikával leírni, úgyhogy ezt hagyjuk. Ha azt nem bírod felfogni, hogy a részecskefizika, az nem a newtoni elvek szerint mûködik, akkor tök felesleges még beszélnünk is errõl. Nyugodtan gondold azt, hogya fúziós reaktor az úgy mûködik mint egy gázkazán... nem gond.
lola húzz a fenébe ...

1. még csak részben sem.
2. leírnád az állításodat alátámasztó egyenleteket és számításokat?
2. Csak speciális esetben. Azaz a hétköznapi körülmények között.

Gracie Barra

1. mondom részben azért...
2. máramikor... pl a fúziós erõmû esetében nem a newtoni egyenletekkel számolnak sztem 😊
1. Nem azért kapta
2. Most is érvényes
Nekem is..de holnap nem megyek be...

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Kornan
Ok,arra kívácsi vagyok.De lehet majd csak késõbb írom le a véleményem,mert készülnöm kéne a holnapi vizsgára. 😞
Wanek ez saját, jah...tartom a hátam érte. 😄

Peba...mit a honnét? 😄

Koman...na...teszek fel 1-2 videót a kedvedért..napill válogatok a jobbakból. 😊

Kornan
"Ez biztos valótlan, még a tûzet sem használták, nemhogy aranymûvesség lett volna.Miért kõbõl készítettek nyílhegyet egy idõben? A rétegek mutatják hogy milyen fejlettségig jutottak el. "

200 millió éve jelentek meg körülbelül az emlõsõk,akkor még csak nagyon kezdetlegesek voltak.A fejletteb emberszabásúak sokkal késõbb jelentek meg.Szóval aligha találhattak abból az idõbõl származó emberi tetemet.Ha csak valaki nem utazott vissza az idõben<#idiota>.
A wikipedia szerint az emberré válás kb 4 millió éve kezdõdött el és a mai ember kb 30 ezer éve jelent meg.
Kornan
Hát még keveset tudunk a világról,hogy így 100%-ra megmondjuk,hogy nem lehetséges a naprendszerek közti utazás a fénysebességnél gyorsabban.Egyébként ha feltesszük itt vannak jöhettek máshonnan is,mondjuk egy párhuzamos dimenzióból vagy más idõbõl.Az is lehet,hogy tényleg valamilyen génkísérletek eredményei és valójában mutáns emberek.Szóval lehet találgatni.
Õszintén szólva én inkább hiszek abban ,hogy az idegenek jelenléte csupán a fantázia szüleménye,ennek a legnagyobb a valószínûsége.Már sokszor bebizonyosodott ,hogy az emberek nagyon nagy hülyeségeket képesek kitalálni és elhinni.A gabonakörök egyértelmûen emberek mûvei,az errablásos sztorik meg nevetségesek.
Vannak az úgymond hitelesebb történetek,amikor egy pilóta vagy katona nyilatkozik.Ebben az esetben lehet ,hogy csak szimplán tévednek vagy tényleg láttak valami repülõt amit nem tudtak azonosítani.Az utóbbiból sem következik,hogy idegenek.Szóval az esetek csupán néhány %-ban láttak valóban egy repülõgépet,ami akár lehetett egy szigorúan titkos katonai fejlesztés is.Több független esetnél szó volt róla ,hogy sugárzást mértek a helyszínen,ez arra enged következtetni,hogy valamilyen atommeghajtású talán felderítõ repülõgéprõl lehet szó,ha igazak amit ott állítottak.Lehet,hogy az USA kísérletezett ezen a téren és volt pár balul elsült repülés,ami alapjait szolgáltatta az ufotörténeteknek már a rosvelli eset óta.Ésszerûnek tûnik,de persze csak találgatok.Õk megpróbálták átejteni a lakosságot,és a szovjeteket mindenféle meterológiai léggömb magyarázattal,aztán kapóra jött nekik ez az idegen sztori.Az is lehet ,hogy õk találták ki ezt is,hogy eltereljék a figyelmet...Ezzel csak azt akarom mondani,hogy nem kell feltétlen már az idegenekre gondolni.

Ahogy valaki elõttem is irta,tulajdonképpen nem tudjuk megmondani mekkora az esély értelmes idegen életformák kifejlõdésére ,akik ráadásul képesek az ûrutazásra és elég fejlettek,hogy ne pusztuljanak ki a környezeti katasztrófák pl szupernovák hatására.Az sem tudjuk biztosan ,hogy végtelen az univerzum,szóval ez az egész találgatás az esélyekkel nem ér sokat.

Velem már többször elõfordult,hogy nem tudtam azonosítani valamit az égen,meg tök hasonlokat láttam mint amik ezeken a felvételeken szerepelnek,tisztára mint egy repülõ csészealj.Volt pl ,hogy a vonatból néztem ki az alakon és megláttam,hogy valami fényes csészealj alakú repül az égen,aztán 5 perc mulva amikor közelebb ér megláttam,hogy egy repülõ 😊 Egyszerûen olyan szögbõl sutötte meg a nap ,hogy nem lehetett látni a szárnyait és vakítóan fényes volt.Teljesen ugyanugy mint a felvételeken.Vagy éjszaka is láttam mozgó fényeket,amik nem villogtak és nagyon gyorsan haladtak,tök fura volt,de ahogy közelebb ért,kiderült,hogy egy helikpter vagy egy repülõ,pedig azok általában villogni szoktak...Szóval nem kell egybõl idegenekre gondolni,bármilyen fura is amit látunk.
Amúgy buék 😊
De van olyan hogy tér-idõ, Einstein bácsinál ezért landolt részben a Nobel-díj 😊

Wanek, ne ragadj le Newton-nál, Newton-on már túl van a fizika pár éve 😊

egyébként ez tényleg egy kiváló írás:
http://epa.oszk.hu/00200/00296/00005/ujgx0538.htm
Olyan ez mint az idõutazás. Oda akar valaki eljutni ami már nincs, és ami még nincs. Nekem természetes hogy ilyen nincs és nem is lesz soha, Ami nincs abból soha nem lesz valami.
Ezt a Donnie Darkóból lõtted lefogadom. 😊
BÚÉK!

http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)

Ez a sok sületlenség a saját fejedbõl pattant ki?
Na ezt jólmegaszontad😄

Gracie Barra

Szerintem a fénynél jóval gyorsabban utazásra legalább 2 reális lehetõség van.

1: Ha körölöttünk mindenhol hihetetlenül kicsi féregjáratok vannak....ezt kihasználva át lehet rajtuk küldeni bármit tágítás nélkül energia avagy anyag áram formájában. És honnét tudjuk hol jukadunk ki? Számítástechnikában ismeretesek ugye a gráfok...aki nem értené ezek amolyan fa féleségek aminek az ágain mászkálunk, lehet tudni milyen a fa miután megnéztük hol vannak elágazások és vissza is lehet menni a kezdeti állapotba mert ugye bejártuk.....tehát próba valamit küldeni szerteszét és megnézzük merre mennek, ha megfelel, uccu utánuk. 😊

2: warp hajtómû féleség csak jobb. 😊 Hú ezt hogy fogalmazzam meg....csinálni kell idõ hullámokat...mint a hajó mikor tolja maga elõtt a vizet....a sik tó legyen a hagyományos idõnek a felszíne...szép nagy hullámokat gyártunk de úgy, hogy a 2 hullámhegy közel, nagyon közel legyen egymáshoz....és valahol a hullámhegy és hullámvölgy felénél átszúrjuk a hullámot és átjutunk a másik hullámba mert baromi közel vannak egymáshoz...ezzel csináltunk 1 olyan trükköt,hogy kicsit mozogtunk a valós idõben de az idõnek jókora felületét kihagytuk mer felhullámosítottuk és átszúrtuk. 😊 Szerinem így kicsiket görbítve hullámosítva majd a hullámokat átszúrva azért jóval gyorsabban haladhatunk mint a fény, semmilyen szebályt nem szegünk meg és nem kell az egész téridõt meg minden vacakot összevissza csavargatni, mert az azért brutál lenne ha ide görbítenénk a Szaturnuszt mondjuk, nem? Kopi Rájjt!!! 😄 /láttam olyan jármûvet ami úgy közlekedett hogy nem közlekedett sehogy, vagyis beleolvadt az égboltba és arrébb tûnt fel... ha ezt felgyorsítjuk folyamatos mazgásnak tûnhet, és a botor szemlélõ meg nem érti, miért nem esik darabokra a járgány ilyen gyorsulásoknál, miközben a kis szürkék vihognak, mert nem mentek arrébb 1 mm-t sem./ Aki már látott szabad szemmel vagy videón olyan UFO mozgást ami érthetetlen mert cikázik a kuka ahelyett, hogy rendesen nevelt UFO módjára szép szabályosan haladna, szerintem az a cikázás oka, hogy keresi azt a pontot ahová érkezhet, mert ciki szétesni az idõben és térben...szerintem, de ez csak elmélet. Az idõ meghajlitásán valójában nem idõt értek, hanem aktuális jelenlétet, információt merthát idõ ugye nemlétezik. 1 olyan hmmm...dimenzió viszont igen ahonnét a világunk kártyapakliként terül el és nem változik...na innét lehetne bármelyik kártyára bármikor lépni....mára ennyit emésszétek meg. 😄DDDD

de, mentem

HöfEE
Pont ez benne az érdekes

Hajlítani bizonyítottan lehet. A föld is meghajlítja, a fekete lyukak meg végképp.

Az a kérdés, hogy lehet-e praktikusan hajlítani, és úgy ahogy akarjuk?

Gracie Barra

aha, nem is lap, ma van néhány rossz fizikai elképzelés...

amúgy boldog új évet! <#mf1><#circling>
(ti nem mentetek buliba? a késõn írók)

techno\'

BÚÉK lakóók! <#integet2><#alien><#alien2><#wave><#bohoc>

kõböl volt sok és ingyen volt, aranyra meg nem futotta (:
"arany nyaklánccal a nyakában, csak a vizsgálatok kimutatták hogy az a csontváz 200 millió éves"

Ez biztos valótlan, még a tûzet sem használták, nemhogy aranymûvesség lett volna.Miért kõbõl készítettek nyílhegyet egy idõben? A rétegek mutatják hogy milyen fejlettségig jutottak el.
Lehet hogy egy ilyen zuhant le Roswelben is 😊

BUÉK

Valahol olvastam már olyat is, hogy vannak leletek, emberi, vagy emberhez hasonló leletek(pl:csontváz) amik több százmillió évesek, és mivel a tudományos tanszékek nemtudják hova tenni ezeket a leleteket, ezért figyelembe se veszik õket, mert akkor újra kellene vizsgálni Darwin evolúciós elméletét. Egyébként egy konkrét esetrõl is olvastam, hogy Észak-Amerikában egy nagyváros mellett egy építkezésen megkövesedett emberi csontvázat találtak, arany nyaklánccal a nyakában, csak a vizsgálatok kimutatták hogy az a csontváz 200 millió éves. Elég régen olvastam és elég homályos már pár dolog belõle.

Az már más kérdés hogy vajon lehet-e a sûrûségén változtatni (Star Trek rulez 😊 )

---

Az UFÓk leleplezõdtek! http://www.youtube.com/watch?v=QIwPlKZXerI

BUÉK mindenkinek! 😊

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

" A nagyon fejlett élet kis zöld emberkékbõl áll?"

Igen állhat belõlük, mivel, HA léteznek is nem tudjuk, hogy milyen életformát folytatnak, mivel táplálkoznak, és hogy hatott/hat rájuk az evolúció, de ha idejutnak és viszonylag rejtve tudnak minket tanúlmányozni, kitudja még kísérletezni és manipulálni minket, akkor valószínúleg sokkal fejlettebbek nálunk. Az emberre pl az evolúció úgy hat a fokozatosan "javuló életszinvonal" miatt, hogy minden generációval nõnek testméreteink, és agytérfogatunk is folyamatosan nö asszem.

Azért nem lehet behajlítani a teret mert végtelen. Az nem úgy van hogy kiszelek belõle egy részt mint egy tortából mert nem lehet. Semilyen fejlettség mellett sem. Arra senki sem gondol hogy a térben levõ tárgyakat nem lehet eltüntetni? Miért lenne nálunk sokkal fejlettebb életforma? A nagyon fejlett élet kis zöld emberkékbõl áll? Itt számtalan ellentmondás van.

valahogy így alakulnak ki a mítoszok. Egyvalaki lefirkálta azt a klasszikus "ufonauta"-arcot - azt is megírták szakemberek, hogy pont azért néz ki így, mert az átlagember nem tud jól rajzolni és szájnak pl. csak egy vonalat húz a mindenki - és aztán ezt az alapformát variálják már sokadig éve, ki ki tehetsége és fantáziája szerint.

Te azt nem tudhatod hogy egy nálunk sokkal fejlettebb életforma, mind mentálisan, mind teknikailag mire képes, miket ért el. Lehet hogy megtudják hajlítani a teret, lehet hogy nem. Lehet hogy közelebb vannak hozzánk, mint ahogy sejtenénk, csakhát túl primitívek vagyunk ahhoz hogy észrevegyük õket.A behatárolt értelmünkkel nem állíthatunk semmit, de az biztos hogy rajtunk kívûl is van a világmindenségben élet, de hogy értelmes is, az már más kérdés.

Természetesen. Tõle kölcsönöztem a nevem. Az Éj a kopár hegyen a kedvencem.
Nagyon egyszerû ugyanannyi esély van rá hogy máshol is létrejött mint ahogy itt. Csak az nem igaz hogy: skacok hétvégén leugrunk a kék bolygóra itt van egy köpésre! Azt mondják úgy utaznak hogy meghajlítják a teret mint egy papírlapot. Csak a tér nem lap ezért meghajlítani sem lehet.
babajaga, te szereted Muszorgszkij-t? :-)

pardon, bezavarják :-)

Tudod van ennél rosszabb is. A munkahelyemen egy hapi már milliószor látott UFO-t. Csak az a baj hogy 5 cm-rõl olvassa az újságot.
Amúgy én úgy vagyok vele hogy szerintem nagyobb a valószínûsége annak, hogy van élet aFöldön kívül, minthogy ne lenne, de abban már kételkedem hogy ez idelátogatott volna vagy hogy fejlett lenne vagy bármi ilyesmi. Persze ezt sem zárhatjuk ki, mert se az igazát, se az ellenkezõjét még nem bizonyították be tudomásom szerint.

lehet hogy bezarják a készülékeket az ufók :-P

Azért furcsa hogy a videokamerák annyit fejlõdtek az évek során, viszont az idegenek létezését "bizonyító" felvételek zajos, homályos, rossz minõségû kivehetetlen szarok maradtak.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

jah, csak itt döglik a gép elõtt még mindig :-P :-D

Nem te zavartál el pár órája minket bulizni? Na akkor most már te is takarodj innen berúgni😄
Na én megyek készülõdni, jó bulizást!😊

Gracie Barra

Jó az anyag 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

nem rossz ahogy a felvételen elsüvít mellettük az objektum :-D

ezt látta már valaki?
http://www.youtube.com/watch?v=YcHHl_m8ocg&mode=related&search=

ha jól tudom a szõlõbõl felszabaduló gázok ionizálódnak, és plazma keletkezik (ne tessék aggódni, nem forró plazma :-), nem tesz kárt semmiben )

a szõlõs kísérletnél mi történik? szõlõ hiányban vok per pillanat

Csak nehéz eltalálni. Mi is csak véletlenül felejtettük bennt a vizet.

Gracie Barra

wow! majd kipróbálom! nem erre gondoltam pont, na de az mindegy :-)

én meg káposztalevessel, ha emlékeztek még a filmre :-P (Louis de Funes)