616
-
#135 Semmitől.A média leghazugabb és a legerősebb manipulatív eszköz. -
HUmanEmber41st #134 Olvasd el Abbot Síkföld c. könyvét. Ott nagyon jól le van írva egy 2 dimenziós világ. Csak tovább kell gondolni az ott leírtakat a 3D világunkra. -
#133 Én igazából még alvási paralízis létét is megkérdőjelezem.Gyakran ébredten arra éjszakánként, hogy hosszú másodpercekig nem tudok mozdulni, csak a szemem forgatom.Nagyon életszerű mindig azt éreztem, hogy ébren, illetve a tudatomnál vagyok.Egyik éjszaka bekapcsolva hagytam a tv-t.Éjszaka felkelve megint csak előjött az "alvási paralízis".Fejem a tv felé volt fordítva, de a tv ki volt kapcsolva!Reggel, ahogy tényleg felkeltem, a tv változatlanul ment.Mi következik ebből?Hogy az egész alvási paralízisem csak egy nagyon élethű álom volt, hiszen ha tényleg az lett volna, akkor éjszaka felkelve az kellett volna látnom, hogy be van kapcsolva a tv, hiszen tényleg be volt egész éjszaka. -
juzosch #132 Én az ilyen dolgok hitelességének ellenőrzését azzal szoktam kezdeni, hogy végiggondolom, érdekében állhat-e valakinek, hogy ezt hazudja. És hogy akinek érdekében áll, lehet-e lehetősége a hírforrást manipulálni. -
nfr #131 "Ha megtalálják a 4. térdimenzióban való utazás módszerét 0 azaz nulla idő alatt el lehet jutni a 3dimenziós tér bármely pontjáról bármely pontjára."
Nem értek egyet. Vegyük analógiának a 3 dimenziós gömböt. Ha csak a felszínén haladsz véges sebességgel, akkor ugyan hosszabb utat kell megtenned, mintha 3 dimenzióban mozoghatnál, de 3d-ben mozogva sem 0 ideig tart, kivéve ha a sebességed végtelen. -
HUmanEmber41st #130 Honnan veszed, h profik? Miben profik? -
HUmanEmber41st #129 Azért lenne jó ezt az egyet legalább kicsit "boncolgatni", mert itt nagyon sok szemtanu volt -
roliika #128 Szoktál nézni hiradót? Az mitől hiteles? -
katarzis #127 Valami ufo-kkal foglalkozo oldalon biztosan talállnál,egyébként halottam az esetröl. -
juzosch #126 Ahhoz képest, hogy mlyen profik ezek az ufók, elég amatőr hibákat vétenek. Sztem képesnek kéne lenniük teljesen titokban tevékenykedniük.
Egyébként nem lehet, hogy az NWO emberei osztották ki ezt a történetet, hogy minden újság írja meg, + még pár "szemtanút" is betanítottak?:D -
HUmanEmber41st #125 Ha megtalálják a 4. térdimenzióban való utazás módszerét 0 azaz nulla idő alatt el lehet jutni a 3dimenziós tér bármely pontjáról bármely pontjára.
Idegen bolygókra valszeg az ottani tudósok-kutatók járnak, nem a prosztók bámészkodni. Ha ők ( ET tudósok) úgy látják, h a földi civilizációra káros lenne egy nyilvános kapcsolatfelvétel ( vagy éppen tájékozódva titokban megbeszélik ezt a nagyhatalmak kormányaival)akkor kb. az fog történni, amit most tapasztalunk ( vagy a szkeptikusok szerint tapasztalni vélünk, meg tömegpszichózis stb).
Tapasztalnak valamit pilóták, radarkezelők, meteorológusok, civilek.
A kényelmes álláspont ugye, h nem is történt semmi. Semmi bizonyíték ugye csak ködös beszámolók mindenféle tárgyi bizonyíték nélkül, elmosódott fotók stb..
Ha kiindulunk abból a feltételezésből, h nem is akarják bolygatni a földi civilizációt, mert csak tanulmányozni jöttek és nem barátkozni, akkor minden egybevág.
Persze történhetnek így is eléggé megmagyarázhatatlan események, de olyankor mindig jön egy őszhajú fehérköpenyes, és megmondja a frankót, h meteorológiai ballon volt, meg a Vénusz bolygó, meg hullócsillag, meg műhold.
Hallottatok-e arról a ( hogy is mondjam ) jelenségről, ami a Szovjetunió felett történt 1983 v '84 ben?
Most nem írom le ( mert már 1-2 UFO topicban leírtam) teljesen de a lényeg az volt, h éjjel 2 kor egy repülőgépből az utasok látták:
egy UFO haladt mellettük sokáig színes fényeket villogtatva, majd zöld színű fényt sugárzott le a földre. Nappali világosságba borította lent a földet, rentgeteg ember felébredt rá, nagyon sokan észlelték ezt a hihetetlen erős fényt. Az akkori sajtó is hetekig nyammogott rajta, természetesen előkerültek a szokásos magyarázatok. A neten próbáltam keresni ilyen cikket, de ilyen archívumot nem találtam ( Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap stb).
Ha valaki ráér könyvtárban ennek utánanézni, nagyon megköszönném és konkrétumokat tudnánk esetleg megvitatni.
thx -
juzosch #124 Egy vadászpilótának lehet többet hiszek el, mint egy csövesnek, de tényleg semmi olyat nem tesznek le az asztalra, ami alapján nekünk ellenvetés nélkül el kéne fogadnunk a szavukat. Lehetnek éppoly idióták, mint mások, legfeljebb olyanokat feltételezhetünk, hogy egy csillagot, vagy helikoptert nem néznek ufónak. -
#123 Bizonyított, hogy a század eleji szellemfotók, mind kamu.Ha már akkor ilyenekkel foglalkoztak és a szegényes technológiával képesek voltak ilyen jellegű hamisításokra, akkor manapság már ez bakfitty.A blair witch-i boszorkányt, az olajfalót, a kannibál holocaustot, az ufonauta boncolást stb., mindenki bevette, pedig hát...Az meg hogy egy vadászpilóta, meg xy mit látott honnan tudod?Láttad?Nem.Csak olvastad valahol.De kérdem én:mitől lesz ez hiteles???Milyen alapon gondoljam én, hogy igen, ez valóban megtörtént? -
katarzis #122 Most szerintem a komolyabb "ufo hivök" sem hisznek az elrablásos történetekben,az egész az alvás zavarban keresendö,mikor méjálombol hirtelen felébred de az álom tovább fojtatodik. -
juzosch #121 EGyébként 5-10 éve nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyeneket fogok mondani, akkor simán hittem az egészben. De ahogy egyre több és több anyagot olvastam, úgy vált egyre hiteltelenebbé, ellentmondásosabbá az egész. -
juzosch #120 Ráadásul a pszichológia fejlődésével egyre több jelenségre kapunk valós magyarázatot. Például az alvásparalízis. Létező dolog, és egy az egyben illik az elrablásos történetek 99%ára. -
juzosch #119 Sajna ezekről az implantátumokról (és a többiről) is az épp említett ufómagazinokban hallani, ami nem épp megbízható információforrás.
A több ezer videóról meg annyit, hogy a nagyrészük nyilvánvaló csalás, vagy optikai csalódás. volt is olyan műsör valahol, ahol mutattak videót. Némelyiknél megesküdtem volna, hogy az tényleg ufó, de aztán még arról is kiderült, hogy nem.
Rendes videót még nem is láttam.
Nem mondom, hogy nem járnak a földön, de egyszerűen az egész ufó-történetb en annyi a logikátlanság, belső ellentmondás, hogy hiteltelenné teszi az egészet. -
AranyKéz #118 Az valójában egy természetes gázbuborék volt ami vulkáni működés következtében kilövell a kráterből és lassan alábbszál, különös formákat öltve.
-
katarzis #117 Aha látom beszedted a humor bogyot. -
nfr #116 Én ufo-hívő vagyok.
Pl. ma is láttam egy ufo-leszállópályát, épp szállt le egy vitorlázórepülőnek álcázott földönkivüli. -
AranyKéz #115 Ha már a világ 80 százaléka hisz egy felsőbbrendű lényben, és több millió állítja hogy beszélt hozzá...
-
juzosch #114 Én is tökugyanígy voltam ezzel. -
roliika #113 Nyilván a kézzelfogható nem beazonosítható eredetű implantátumok, és a többezer videó is csak a képzelet műve, vagy csupán focipálya méretű hőlégballonokat meg holmi 6-8ezer méteren repkedő sárkányrepülőt látott a sok balga. Vadászpilóták meg jól beszívtak. -
#112 Szerintem is az egész ufó kérdésnek pszichológiai magyarázatai vannak.Jó és izgalmas dolog hinni valamiben, elhinni, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben stb.Én is ugyanilyen voltam 10-20 évvel ezelőtt a nagy "ufóláz" idején.Több könyvet és az Ufómagazint is rendszeresen vásároltam, amiből kanyar nélkül bevettem mindent(persze mai szemmel röhejesen szánalmas az egész újság).Egyszerűen az ember az idők folyamán tapasztal és rájön dolgokra, aminek folyományaként ufó sztorik nagyrésze egy idő után már nyílvánvalóan meseszerűnek tűnnek, mert tele vannak hézagokkal, szarvashibákkal, logikai bukfencekkel.
Persze nem a földönkívüli élet létét tagadom, hanem a harmadik, negyedik típusú találkozásokat és az ehhez hasonló, igaznak beállított fantasztikumokat. -
juzosch #111 Én is be tudok jegyeztetni 20-30 világszabadalmat, csak macerás. És nem tudás kell hozzá, csak sok mászkálás meg talán pénz is:) -
#110 Jól van látom flémelni jöttél. -
Legendary #109 Általában nem a dolgok nem létét, hanem létét kell bizonyítani. ebben az esetben neked kellene bizonyítani az igazadat. -
babajaga #108 "számtechtanárom (csak hobbiból tanít mert amugy egy zsenifickó és milliomos :) van vagy, 20-30 világszabadalma"
Na tessék megszületett Einstein és Edison egy testben és magyarországon! És én nem tudok róla. Hol rejtegették? -
babajaga #107 Azt hiszi mert ő tanár azért hülyeségeket mondhat? -
#106 Te meg bizonyítsd be ,hogy igazad van. -
Legendary #105 gondolod? bizonyítsd be hogy nincs igazam :) -
knightbali #104 köszönöm, évezet volt olvasni az okosságokat az a számteka tanár elmélet tetszett -
knightbali #103 idióta vagy -
Epikurosz #102 Az esetek többségében meg akik kiröhögik a különc tudósokat, ezek munkásságának eredményeit vígan élvezik. Hiába, ilyen gyarló és aljas az ember: a legtöbbje kreativitásra képtelen, de ha megszagolja a profitot, mindjárt ugrik, sőt lop, csal, rabol, gyilkol. -
Epikurosz #101 Ez Higany hozzászólására volt válasz. -
Epikurosz #100 "Hölgyem maga azért nem hisz istenben mert nem látta , én sem láttam a maga P*csáját mégis tudom hogy van! "
És ha transzvesztita a "hölgy"? -
Epikurosz #99 Hú, mekkora okosság. Letaglózott. -
Zedas #98 Ember, #53 és #68, könnyesre röhögtem magam!
Csak kár hogy teljesen hasztalan... -
Sidewinder #97 Hű gyün az alien -
Legendary #96 Hi mindenki! inteligens földönkívüli élet /amely független az emberiségtől/ soha nem is volt, nincs és soha nem is lesz. gondolom ezzel mindenki egyetért :)