616
  • juzosch
    Hajlítani bizonyítottan lehet. A föld is meghajlítja, a fekete lyukak meg végképp.

Az a kérdés, hogy lehet-e praktikusan hajlítani, és úgy ahogy akarjuk?
  • Johnny d
    aha, nem is lap, ma van néhány rossz fizikai elképzelés...

amúgy boldog új évet!
    (ti nem mentetek buliba? a későn írók)
  • roliika
    BÚÉK lakóók!
  • yann
    kőböl volt sok és ingyen volt, aranyra meg nem futotta (:
  • babajaga
    "arany nyaklánccal a nyakában, csak a vizsgálatok kimutatták hogy az a csontváz 200 millió éves"

Ez biztos valótlan, még a tűzet sem használták, nemhogy aranyművesség lett volna.Miért kőből készítettek nyílhegyet egy időben? A rétegek mutatják hogy milyen fejlettségig jutottak el.
  • knightbali
    Lehet hogy egy ilyen zuhant le Roswelben is :)

BUÉK
  • knightbali
    Valahol olvastam már olyat is, hogy vannak leletek, emberi, vagy emberhez hasonló leletek(pl:csontváz) amik több százmillió évesek, és mivel a tudományos tanszékek nemtudják hova tenni ezeket a leleteket, ezért figyelembe se veszik őket, mert akkor újra kellene vizsgálni Darwin evolúciós elméletét. Egyébként egy konkrét esetről is olvastam, hogy Észak-Amerikában egy nagyváros mellett egy építkezésen megkövesedett emberi csontvázat találtak, arany nyaklánccal a nyakában, csak a vizsgálatok kimutatták hogy az a csontváz 200 millió éves. Elég régen olvastam és elég homályos már pár dolog belőle.
  • AranyKéz
    Az már más kérdés hogy vajon lehet-e a sűrűségén változtatni (Star Trek rulez :) )

---

Az UFÓk lelepleződtek! http://www.youtube.com/watch?v=QIwPlKZXerI

BUÉK mindenkinek! :)
  • knightbali
    " A nagyon fejlett élet kis zöld emberkékből áll?"

Igen állhat belőlük, mivel, HA léteznek is nem tudjuk, hogy milyen életformát folytatnak, mivel táplálkoznak, és hogy hatott/hat rájuk az evolúció, de ha idejutnak és viszonylag rejtve tudnak minket tanúlmányozni, kitudja még kísérletezni és manipulálni minket, akkor valószínúleg sokkal fejlettebbek nálunk. Az emberre pl az evolúció úgy hat a fokozatosan "javuló életszinvonal" miatt, hogy minden generációval nőnek testméreteink, és agytérfogatunk is folyamatosan nö asszem.
  • babajaga
    Azért nem lehet behajlítani a teret mert végtelen. Az nem úgy van hogy kiszelek belőle egy részt mint egy tortából mert nem lehet. Semilyen fejlettség mellett sem. Arra senki sem gondol hogy a térben levő tárgyakat nem lehet eltüntetni? Miért lenne nálunk sokkal fejlettebb életforma? A nagyon fejlett élet kis zöld emberkékből áll? Itt számtalan ellentmondás van.
  • Anteris

valahogy így alakulnak ki a mítoszok. Egyvalaki lefirkálta azt a klasszikus "ufonauta"-arcot - azt is megírták szakemberek, hogy pont azért néz ki így, mert az átlagember nem tud jól rajzolni és szájnak pl. csak egy vonalat húz a mindenki - és aztán ezt az alapformát variálják már sokadig éve, ki ki tehetsége és fantáziája szerint.
  • knightbali
    Te azt nem tudhatod hogy egy nálunk sokkal fejlettebb életforma, mind mentálisan, mind teknikailag mire képes, miket ért el. Lehet hogy megtudják hajlítani a teret, lehet hogy nem. Lehet hogy közelebb vannak hozzánk, mint ahogy sejtenénk, csakhát túl primitívek vagyunk ahhoz hogy észrevegyük őket.A behatárolt értelmünkkel nem állíthatunk semmit, de az biztos hogy rajtunk kívűl is van a világmindenségben élet, de hogy értelmes is, az már más kérdés.
  • babajaga
    Természetesen. Tőle kölcsönöztem a nevem. Az Éj a kopár hegyen a kedvencem.
  • babajaga
    Nagyon egyszerű ugyanannyi esély van rá hogy máshol is létrejött mint ahogy itt. Csak az nem igaz hogy: skacok hétvégén leugrunk a kék bolygóra itt van egy köpésre! Azt mondják úgy utaznak hogy meghajlítják a teret mint egy papírlapot. Csak a tér nem lap ezért meghajlítani sem lehet.
  • tpeterr
    babajaga, te szereted Muszorgszkij-t? :-)
  • tpeterr
    pardon, bezavarják :-)
  • babajaga
    Tudod van ennél rosszabb is. A munkahelyemen egy hapi már milliószor látott UFO-t. Csak az a baj hogy 5 cm-ről olvassa az újságot.
  • tpeterr
    Amúgy én úgy vagyok vele hogy szerintem nagyobb a valószínűsége annak, hogy van élet aFöldön kívül, minthogy ne lenne, de abban már kételkedem hogy ez idelátogatott volna vagy hogy fejlett lenne vagy bármi ilyesmi. Persze ezt sem zárhatjuk ki, mert se az igazát, se az ellenkezőjét még nem bizonyították be tudomásom szerint.
  • tpeterr
    lehet hogy bezarják a készülékeket az ufók :-P
  • AranyKéz
    Azért furcsa hogy a videokamerák annyit fejlődtek az évek során, viszont az idegenek létezését "bizonyító" felvételek zajos, homályos, rossz minőségű kivehetetlen szarok maradtak.
  • tpeterr
    jah, csak itt döglik a gép előtt még mindig :-P :-D
  • juzosch
    Nem te zavartál el pár órája minket bulizni? Na akkor most már te is takarodj innen berúgni:D
    Na én megyek készülődni, jó bulizást!:)
  • HUmanEmber41st
    Jó az anyag :)
  • tpeterr
    nem rossz ahogy a felvételen elsüvít mellettük az objektum :-D
  • knightbali
    ezt látta már valaki?
    http://www.youtube.com/watch?v=YcHHl_m8ocg&mode=related&search=
  • tpeterr
    ha jól tudom a szőlőből felszabaduló gázok ionizálódnak, és plazma keletkezik (ne tessék aggódni, nem forró plazma :-), nem tesz kárt semmiben )
  • knightbali
    a szőlős kísérletnél mi történik? szőlő hiányban vok per pillanat
  • juzosch
    Csak nehéz eltalálni. Mi is csak véletlenül felejtettük bennt a vizet.
  • tpeterr
    wow! majd kipróbálom! nem erre gondoltam pont, na de az mindegy :-)
  • tpeterr
    én meg káposztalevessel, ha emlékeztek még a filmre :-P (Louis de Funes)
  • juzosch
    Nyitáskor a szemed előtt fagy meg 1-2 másodperc alatt, szépen fentről lefelé. Qrva jól néz ki.
  • juzosch
    A zufóknál is most van újév? Megkínálnám őket egy kis fonlandiával:)
  • tpeterr
    van sejtésem, de mi fog történni? :-)
  • juzosch
    Nincs szőlőm:(
    Az én kedvenc ilyen kísérletem: tegyetek a fagyasztóba egy üveg bontatlan ásványvizet, és kicsit azelőtt h megfagyna, bontsátok ki.
  • tpeterr
    majd bizonyos mennyiségű alkoholt elfogyasztva biztos sok érdekes jelenséget vélünk majd észlelni :-D
  • juzosch
    Nálunk egy valamire való buli 11 után kezdődik csak el. 10kor még otthon döglünk, és azt beszéljük, hogy ki megy le a boltba piáért.
    Azért most csak elkezdjük egy kicsit hamarabb:P
  • tpeterr
    én majd csak tízkor indulok :-)
  • tpeterr
    Eszembe jutott egy jó kis dolog. :-D Próbálja ki mindenki aki tudja és olvassa alábbi soraimat. Rakjatok a mikróba egy kettévágott (megfigyeléseim alapján jodd ha minél nagyobb és fiatalabb, lédúsabb) szőlőszemet, közel egymáshoz, de pont ne érintkezzenek! Aztán írjátok le ide, hogy mit láttatok! Én már csomószor megcsináltam, tök jó. ;-)
  • juzosch
    Korán van még, ráérünk:)
  • HUmanEmber41st
    Azért látom ráértek.. nem mentek egy kicsit bulizni? Otthon tespedtek a gép előtt??
    A zufók meg ilyenkor röpködnek össze-vissza? He ???
    :D :D :D

Amúgy: ha az UFO egy haditechnikai fejlesztés: a kormányok nem arra vannak , h leszedjék a lóvét a lakosságtól, majd szűk körben elverjék valami szuper fegyverre, amit még a saját hadseregben sem rendszeresítenek: ergo a kormány hazudik, titkolódzik

Ha a kormány tulajdonában vannak esetleg( !!!) a földön ismeretlen, elkészíthetetlen anyagból tárgyak, vagy pl hazugságvizsgálóval készített kihallgatás ( vadászgép pilóták) vagy beszámolók más pilótáktól, rep.irányítóktól, meteorológusoktól, csillagászoktól, radar és egyéb műszeres mérésekből származó jegyzőkönyvek és ezt elhallgatja az állampolgárok előtt: ergo a kormány megint hazudik, titkolódzik.
    Ha annyira nincsenek idegenek és ezt a Blue Book projekt is "bizonyítja" akkor meg mire jó ez az egész?
    Vagy mégis 4 tér-dimenziós a világegyetem,( + idő) csak mi ebből egyenlőre 3-at érzékelünk? Egyenlőre..