Elérhető lesz a francia UFO-archívum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"lehet tudni milyen a fa miután megnéztük hol vannak elágazások és vissza is lehet menni a kezdeti állapotba mert ugye bejártuk"

ajánlom nézz utána mi az az irányított gráf, és játsz egy kicsit azzal, mielött lyukakat kezdenél fúrogatni az idöhullámokba
Axióma:
Azonosítatlan repülõ tárgyak (UFO-k, magyarul közönségesen ufók) vannak, de nem idegen lények jármûvei ezek, hanem rendszerint valamilyen természeti jelenségek, vagy ritkábban katonai kísérletek eszközei.
Axióma 1. kiegészítése:
Az idegen bolygókon valószínûleg élõ civilizációk még nem jutottak el hozzánk, és az is elképzelhetõ, hogy nekünk kell felkutatnunk õket.
Axióma 2. kiegészítése:
A szélhámosok a fenti 2. pontban említett feladatot csak késleltetik, veszélyeztetik.

Kara kánként folytatom tanításom.

😄DD Tökjól elvagytok. 😄DDD Jóéjt nektek. 😊

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

no, de azért ennyire ne térjünk el az eredeti témától :-D

A járdafirkák és a graffitik körében természetesen csak az igényesekre gondoltam. Persze csak az olyan szép graffitiket pártolom, ami nem mûemlékre, vagy valami híres-neves stb. ... és magántulajdonban álló épületekre, hanem aluljárókra vagy ilyesmikre lettek festve. :-)

A gabonakörben az a jó, hogy mindig jól néz ki. Mert ami nem néz ki jól, az az ami nem is kör, és fel se tûnik az embereknek.
A járda meg falfirkák viszont nem ilyenek. Egy idióta összefújja a szép falat valami ocsmánysággal, és azt hiszi graffiti.
A gabonakört ráadásul még a tvben is mutatják ha jó😄

Gracie Barra

Ez a gabonakörös dolog beillene ilyen új mûvészi irányzatnak, mert szerintem a többsége egész jól néz ki, mint a járdafirkák, azok is barók. :-D

Mert ilyen az emberi természet. 1000 példát láthatunk rá bárhol.
Ez a gabonakörös meg azért jó, mert híres lehetsz, anélkül hogy ismernének. Amikor mutatják a CNN-en büszke lehetz, hogy te csináltad.

Gracie Barra

Én csak azt nemértem mi a faszé jó valakinek hogy szándékosan félrevezesse az embereket... (pl a gabonakör készítõ egyének)
Kornan
Ebben a gabonakörös filmben amit említettem valahogy úgy csinálták meg a srácok,hogy ne törjön el a szára.Elõre megtervezték az egészet papíron,minden mozdulatot.Majd fogtak egy karót beleszúrták vhol a földbe,nekikötöttek egy kötelet és úgy végigmentek,egész jó kis ábrákat csinálva.Ráadásul sötétben,a lyukat meg szimplán betemették szeintem.Nem lábbal léptek rá a gabonára,hanem valamilyen deszkával csinálták,ami nem törte el.Azt mondjuk nemtudom,hogy csinálták meg ,hogy a lábnyomuk se látszódjon,de azt biztos rögtön kiszúrták volna és akkor nem vették volna be.De mégis bevették.
Na ez már majdnem jó valamire. Sajna még mindig az elmosódott fénypötty kategória, amirõl mint mindig, most sem lehet azt mondani, hogy nem hamisítvány.
Talán valami gömbvillám-szerû valami lehet.
Nem hiszem, hogy ufo(alien), mert annak semmi értelme. Ez nincs 1 méteres sem.

Gracie Barra

Neked mûködik a concorde-s link? Nekem 404, vagy letöltésnél valami hibás megnyithatatlan szr.

Gracie Barra

Mi köze a 2nek egymáshoz? Ha a concorde mellett ufó van, akkor automatikusan a többi videón is ufó lesz?

Gracie Barra

És a Concorde mellett is madár látható tuti...

Az amatõrök által készített köröknél van középen lyuk, meg bemeneti nyom, meg még egy csomó hiba. De régóta csinálják, volt rá idõ, hogy ezeket kiküszöböljék. Pl a középsõ lyukra nekem is lyutnak mot hirtelen eszembe dolgok, amik akár mûködhetnek. Õk meg ezzel foglalkoznak, van idejük gondolkodni, hogy legközelebb hogy lehetne még tökéletesebben megcsinálni.

Gracie Barra

Gratulálok a 02-es videóhoz, sikerült egy repkedõ madarat a lehetõ legszarabbul filmre venniük.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Addíg jó poén amíg a letaposott gabonát ki nem fizettetik veled....az eredeti köröknél nincs eltörve a szár, és középen sincs lyuk. Ja meg semmilyen bemenei nyom pl csizma vagy bármi.

Faterod ezt nem most szilveszterkor látta?😄

Gracie Barra

Egyébként nem kell sztem zseninek lenni ehhez, csak jól meg kell tervezni elõre. Ki hova, hány méter stb. Ha ez megvan, akkor már vakon is megy.

Gracie Barra

Miért ne? Sztem ha lett volna a közelünkben gabonakör, akkor mi lettünk volna olyan hülyék, hogy kipróbáljuk. És kiderülhet, hogy nagyon is értünk hozzá. Aztán jót röhögtünk volna, ha a tv-ben is bemondják h ufó-invázió volt😄 Megérné, jó party.

Nem mondtam hogy természti jelenség v akármi más nem okozhat ilyet. De a konkrét eset (naptári rendszeresség, bonyolult ábrák) nem erre utal, hanem egy ügyes, mûvészlelkû és bevállalós csapat hagyományára.

Gracie Barra

És ezeknek a zseniknek nincs jobb dolguk mint éjszaka ahol a madár se jár, körözgetni? Fater látott olyat, hogy 1 teniszlabda szerû valami leesett a földre ami világított. Reggel megnézte, frankón 1 30cm-es mini gabonakör vagy mi volt a fûben.

A probléma csak az, hogy ezek a fiatalok, akik nagyobbnál nagyobb blõdségeket összeírkálnak, egyszercsak kikerülnek az iskolapadból, és valahol ugye dolgozniuk kellene. Nos, aki a csodákban hisz, nem tudja megkülönböztetni az igazat a hamistól, dolgozni persze nem akar, azzal csak kínlódni fognak az új munkahelyén, majd egyszer megelégelik, és szépen kirúgják. Így lesz belõlük meg nem értett lángész.

"Én nem gondolom azt,h a gabonakörök is az UFOk mûvei, inkább még egy igazából fel nem tárt természeti jelenség megnyilvánulása. Talán veszi majd valaki a fáradságot és kikutatja. Könnyû a jól fûtött lakásból meg az egyetemi tantermekbõl kiüzenni, h á nincs ott semmi, csak beteg agyú emberek trükkje, h fokozzák a falusi turizmiust. Meg kellene nézni egy két nagyobb méretû ábrát és elgondolkodni, ugyan hogy lehet ezt sötétben hangtalanul kivitelezni.."

Mivan, már olvasni sem tudsz?

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

EGyébként tökmind1, hogy sötét van-e. A fény max ahhoz kell, hogy ne menjenek egymásnak. Más elõnyt nem igazán jelent, mivel úgyis csak repülõrõl látni az ábrákat.

Gracie Barra

Te, elképesztõ, hogy mindig elõjösz ezekkel a Wlatovói szélhámosságokkal, amelyek pont Szent Iván éjszakáján "keletkeznek".
Legközelebb a mohácsi busójárókat fogod ufóknak titulálni.

Hidd el, vannak nagyon ügyes emberek is a világon. Nincs benne semmi olyan, amit ne lehetne megcsinálni, csak nehéz.
De ügyes gyerekekrõl van szó, akik ráadásul rendszeresen gyakorolják is (évente legalábbis), szóval nem értem miért ne.
Rengeteg hétköznapi ember számára hihetetlen emberi teljesítmény van, ez is simán lehet egy közülük. Beethoven is süketen komponált.

Gracie Barra

Miért húzna?
wanek/lola boldog Újévet neked is.
Amúgy igazad van, a sok baromság hallatán nem lehet szó nélkül megállni.

Fogadjunk, nem nézted meg a képeket.. Bírom az ilyet..Nah rajzold meg teljes sötétségben egy focipálya kezdõ körét..majd rájössz..

Amit írtál sztem biztos emer készítette. Minden évben ugyanakkor, az idõárás a lehetõ legjobb az észrevétlen munkára. Valszeg egy mûvészlelkû csoport hagyománya.

Gracie Barra

Sajna ezek a felvételek többet ártanak, mint amennyit bizonyítanak..
Ha mondjuk egy ország kormányának valamely minisztere bejelentené, h igen, ez egy UFO volt, ( mert kivizsgáltuk, szakértõket kérdeztünk hivatalosan jegyzõkönyv stb)és bemutatnának bármilyen remegõ színes fényfoltot, vagy akár az USA kormányának valamelyik tagja beismerné pl, h a Roswelli Videó az utolsó kockáig igaz, nos akkor "megtörne a jég". Addig meg senki sem hiszi el, h a felvételek valódiak.

A gabonakörök meg mindig is léteztek, a földmûvesek aratás közben találtak rájuk általában, és ördög-körnek, boszorkány körnek, sátán körnek nevezték. A lefeküdt búzát ott hagyták az aratók. Akit ez a téma kicsit jobban érdekel, nézelõdjön a Wlyatovo piktogram keresés eredményei között. Lengyel tudás elõnyben 😄 Mert tavaly óta átszerkesztették az oldalt, eddig ott voltak a képek, de most valami forum van ott. Szal azért érdekes, mert ott minden évben július közepe tájékán elég nagy kiterjedésû piktogrammok jönnek létre. Az ábrák bonyolultságáról nem is beszélve. A nyár derekán minden évben fotósok és egyéb mûszerekkel felszerelt kutatók "állnak õrt" a gabonatáblák körül, de még sosem sikerült a keletkezés folyamatát megörökíteni. Általában sûrû köd képzõdik ( hidegek az éjszakák) és a Hold sem világít. Másnap reggel meg csak a kész ábrát fedezhetik fel. Készült már több száz méter hosszú és széles ábra sok kis körrel a nagy kör ( vagy ellipszis) érintõjén, sok kis kör egy nagyobb körül ( mint egy naprendszer sematikus ábrája??? ) szóval elég változatos. Némelyik ábrát( nagysága miatt) még nappal is elég nehéz lenne megszerkeszteni, rentgeteg mérés stb szükséges hozzá: pl vannak ívek, melyeknek rádiusza több kilométer hoszú, meg több középponttal rendelkezik sok száz méterre egymástól..arról nem is beszélve, h a gabona szárai nincsenek megtörve,( mint amikor valaki rálép) inkább csak elgörbülve.

Én nem gondolom azt,h a gabonakörök is az UFOk mûvei, inkább még egy igazából fel nem tárt természeti jelenség megnyilvánulása. Talán veszi majd valaki a fáradságot és kikutatja. Könnyû a jól fûtött lakásból meg az egyetemi tantermekbõl kiüzenni, h á nincs ott semmi, csak beteg agyú emberek trükkje, h fokozzák a falusi turizmiust. Meg kellene nézni egy két nagyobb méretû ábrát és elgondolkodni, ugyan hogy lehet ezt sötétben hangtalanul kivitelezni..

Kornan
Hát rolika azt kell mondjam egyet kell értenem az elõttem szólókkal,ezek a felvételek nem bizonyítanak semmit.Lehet,hogy csak valaki megrendezte õket,vagy egy eredeti felvétel lett manipulálva.Manapság olyan szinten van a hamisítás,hogy még ha jobb minõségûek lennének is ,akkor sem jelenthetnénk ki ,hogy nem vagyunk egyedül.Tárgyi bizonyíték kell,amit szakértõk hitelesítenek.Egyszer volt a tv-ben egy ilyen gabonakörökrõl szóló film,abban volt ,hogy kik csinálták a gabonaköröket,õk nyilatkoztak.Meg volt egy emberke aki egy ilyen felvételt csinált,hogy fénygömbök hozzák létre.Mindenki benyelte aztán közölte ,hogy csak viccbõl csinálta,pedig elég meggyõzõnek tûnt.A 02-es nagyon hasonlít ahoz amit az elõbb említett emberke kreált.A nagy UFÓ hívõk meg egybõl felháborodtak,hogy biztos a kormány kényszerítette,hogy ezt mondja.Szóval tényleg nem kéne benyelni minden videót,mert simán lehet ilyeneket csinálni,filmes trükökkel.Nem kell hozzá nagy ész.
megbocsájtok, mert te vagy hülye😄

Az ufós felvételrõl beszélek, nem a terroristásról. (míly meglepõ egy ufós topicban😊)
Tudod, amiben a helikopter mellett húz el a csészealj. Valaki biztos tud hozzá linket, volt már is sztem itt.

Gracie Barra

Úgy van valóban hamis! Mint tudjuk földrengés döntötte le a tornyokat.
Hogy lehetsz ennyire hülye???? Már bocs.

Ezeknél már a WTC-s felvétel is jobb. Ott legalább tudjuk mit látunk, és egséz jó minõségû. Csakhát ugye bizonyítottan hamis.

Dehát itt olyan könnyen rámondják a világító dolgokra, hogy ufó, mintha ezerféle más dolog nem is lehetne világító dolognak kinézõ.

Gracie Barra

Dynamic
Nyílvánvalóan vicc az egész.A "kgb-s" felvételen is látszik, hogy nem titokban vették fel, tehát lett volna lehetõségük kicsit normálisabb illetve tényszerûbb felvételeket csinálni.Ehelyett látunk egy ugrándozó képet, amin katonák a távolban szedegetnek valamit(ami akár a téli tüzelõ is lehet😄).Amit rühellek, hogy ezeken a felvételeken sosincs konkrétum.Sosincs olyan felvétel amin egyértelmûen látszik, hogy igen ez valami földönkívüli repülõ szerkezet.Sosincs az, hogy kinyítják az ufo ajtaját és megmutatják belülrõl(ami megjegyzem azért továbbra sem bizonyíték, mert lehet egy megrendezett film is!).Sosincs az, hogy egy katona elemel egy darabot a törmelékbõl és ezt valamilyen módon a nyílvánosság elé tárná.Az meg milyen érdekes, hogy az összes ufonauta azzal a tipizált külsõvel rendelkezik, ami most az utóbbi évtizedekben lett divat.Nagy fej, gülü szem, ami jól látszik a gumibaba-ufonauta kamu videón is.
A függetlenség napjában sokkal élethûbb volt😄

Gracie Barra

Ja a földbe fúródott csészealj videó meg KGB anyag úgy mellesleg...tessék örülni hogy szines egyáltalán, és láthatsz ilyet is.

Nem várom, hogy minden felvétel stúdióminõségû legyen, de azért néha illene kimákolni, hogy pont az ertéelklubb stábja, vagy valaki rendes kamerával legyen ott.
Fõleg az 51-s körzetes felvételekre vagyok kiakadva. Tudják miért mennek, tudják azt is, hogy valszeg lesz valami, mégse képesek egy szerencsétlen teleobjektívet vinni, és így az egész úgy néz ki, mintha remegõ kézzel vettem volna fel egy csillagot()lehet az is😊.

Gracie Barra

Nem szokták ám bejelenteni, hogy menetrendszerinti járat indul az Androméda ködbe, kérném a felszállópályánál vigyázzanak...csórikámnál 20 éves kamera van vagy mobil teló akkor felveszi, nehogymár hülyének nézzék...aztán késõtt hiábavaló az egész mert pont a felvétel miatt nézik annak.

<#mf2><#alien>

Gracie Barra

Segítek hát! 😄DDD

Juzo...hálátlan banda. 😄

Az igazi hazugság az arany nyaklánc. Egy nagyotmondónak tûnõ semmi.
Az a minimum, hogy nem egy 50*30-as felbontású videót csinálok.
Már a telefonommal is jobb videót csinálok ezek némelyikénél. Ezek értékelhetetlen pacák.

Gracie Barra

Megnéztem a videókat roliika és teljesen meggyõztél. Kétségtelen, hogy itt semmiféle filmtrükkrõl nincs szó, ezek nyilvánvalóan ufók. A felvételek minõsége és meggyõzõereje annyira jó, hogy nagyon balgának kell annak lenni aki nem lát rajtuk ufót.
Több évtizednyi merev elutasítás után már én is belátom: tévedtem, AZ UFOK KÖZÖTTÜNK JÁRNAK.

A 298-as hozzászólásodban is a számunkra érthetetlen tudományos elméleteket olyan meggyõzõen és hitelesen adtad elõ, hogy ma délután -miután kihevertük a másnaposságot- neki is állunk a haverokkal és az útmutatásaid alapján építünk egy WARP-hajtómûvet.
Ha valahol elakadnánk, ugye majd segítesz?

"Pedig a mai technikával már lehetne rendes videókat is csinálni." <-- És mindenkinek 4 millás kamerája van?

Sony 0 luxos digitális kamerám van. Holdat este felhõmentes idõben megpróbáltam lefilmezni, 20xos optikai zoommal, képstabilizátorral ne tudd meg milyen pacát csinált. Utasszállító repcsit nappal képtelenség...még 1 pötty sem láttszik belõle...ennyit a mai technikáról. Vannak minõségi filmes kamerák, de milliókért osztogatják. Azokkal esetleg meg lehetne próbálni. Nagyon azért nem reménykednék ott sem.

Most az ,hogy mit lehet hamisítani ne térjünk ki rá mert mindent lehet.

Az a baj, hogy nem nehéz ilyeneket otthon összedobni, és ilyen minõségrontás után ennek minden nyoma el is tûnik. Tehát ezen videók bizonyítóereje 0. Pedig a mai technikával már lehetne rendes videókat is csinálni.

Gracie Barra

hmmm...ez van..ezek a jobbik fajtából valók, tudod 3-4 ezer méteren repülõ bizbazokat elég nehéz nappal pláne este sima kézi kamerával felvenni...van olyanom ami kézi kamerával nappal készült de azokból ennyit se látsz csak ilyen kis fehér pontokat.

Normális minõségû videó nincsen? Mert így ezek ellenõrizhetetlenek.

Gracie Barra