Elérhető lesz a francia UFO-archívum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ajánlom nézz utána mi az az irányított gráf, és játsz egy kicsit azzal, mielött lyukakat kezdenél fúrogatni az idöhullámokba
Azonosítatlan repülõ tárgyak (UFO-k, magyarul közönségesen ufók) vannak, de nem idegen lények jármûvei ezek, hanem rendszerint valamilyen természeti jelenségek, vagy ritkábban katonai kísérletek eszközei.
Axióma 1. kiegészítése:
Az idegen bolygókon valószínûleg élõ civilizációk még nem jutottak el hozzánk, és az is elképzelhetõ, hogy nekünk kell felkutatnunk õket.
Axióma 2. kiegészítése:
A szélhámosok a fenti 2. pontban említett feladatot csak késleltetik, veszélyeztetik.
Kara kánként folytatom tanításom.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
A járda meg falfirkák viszont nem ilyenek. Egy idióta összefújja a szép falat valami ocsmánysággal, és azt hiszi graffiti.
A gabonakört ráadásul még a tvben is mutatják ha jó😄
Gracie Barra
Ez a gabonakörös meg azért jó, mert híres lehetsz, anélkül hogy ismernének. Amikor mutatják a CNN-en büszke lehetz, hogy te csináltad.
Gracie Barra
Talán valami gömbvillám-szerû valami lehet.
Nem hiszem, hogy ufo(alien), mert annak semmi értelme. Ez nincs 1 méteres sem.
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Gracie Barra
Gracie Barra
Nem mondtam hogy természti jelenség v akármi más nem okozhat ilyet. De a konkrét eset (naptári rendszeresség, bonyolult ábrák) nem erre utal, hanem egy ügyes, mûvészlelkû és bevállalós csapat hagyományára.
Gracie Barra
"Én nem gondolom azt,h a gabonakörök is az UFOk mûvei, inkább még egy igazából fel nem tárt természeti jelenség megnyilvánulása. Talán veszi majd valaki a fáradságot és kikutatja. Könnyû a jól fûtött lakásból meg az egyetemi tantermekbõl kiüzenni, h á nincs ott semmi, csak beteg agyú emberek trükkje, h fokozzák a falusi turizmiust. Meg kellene nézni egy két nagyobb méretû ábrát és elgondolkodni, ugyan hogy lehet ezt sötétben hangtalanul kivitelezni.."
Mivan, már olvasni sem tudsz?
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Gracie Barra
Legközelebb a mohácsi busójárókat fogod ufóknak titulálni.
De ügyes gyerekekrõl van szó, akik ráadásul rendszeresen gyakorolják is (évente legalábbis), szóval nem értem miért ne.
Rengeteg hétköznapi ember számára hihetetlen emberi teljesítmény van, ez is simán lehet egy közülük. Beethoven is süketen komponált.
Gracie Barra
wanek/lola boldog Újévet neked is.
Amúgy igazad van, a sok baromság hallatán nem lehet szó nélkül megállni.
Gracie Barra
Ha mondjuk egy ország kormányának valamely minisztere bejelentené, h igen, ez egy UFO volt, ( mert kivizsgáltuk, szakértõket kérdeztünk hivatalosan jegyzõkönyv stb)és bemutatnának bármilyen remegõ színes fényfoltot, vagy akár az USA kormányának valamelyik tagja beismerné pl, h a Roswelli Videó az utolsó kockáig igaz, nos akkor "megtörne a jég". Addig meg senki sem hiszi el, h a felvételek valódiak.
A gabonakörök meg mindig is léteztek, a földmûvesek aratás közben találtak rájuk általában, és ördög-körnek, boszorkány körnek, sátán körnek nevezték. A lefeküdt búzát ott hagyták az aratók. Akit ez a téma kicsit jobban érdekel, nézelõdjön a Wlyatovo piktogram keresés eredményei között. Lengyel tudás elõnyben 😄 Mert tavaly óta átszerkesztették az oldalt, eddig ott voltak a képek, de most valami forum van ott. Szal azért érdekes, mert ott minden évben július közepe tájékán elég nagy kiterjedésû piktogrammok jönnek létre. Az ábrák bonyolultságáról nem is beszélve. A nyár derekán minden évben fotósok és egyéb mûszerekkel felszerelt kutatók "állnak õrt" a gabonatáblák körül, de még sosem sikerült a keletkezés folyamatát megörökíteni. Általában sûrû köd képzõdik ( hidegek az éjszakák) és a Hold sem világít. Másnap reggel meg csak a kész ábrát fedezhetik fel. Készült már több száz méter hosszú és széles ábra sok kis körrel a nagy kör ( vagy ellipszis) érintõjén, sok kis kör egy nagyobb körül ( mint egy naprendszer sematikus ábrája??? ) szóval elég változatos. Némelyik ábrát( nagysága miatt) még nappal is elég nehéz lenne megszerkeszteni, rentgeteg mérés stb szükséges hozzá: pl vannak ívek, melyeknek rádiusza több kilométer hoszú, meg több középponttal rendelkezik sok száz méterre egymástól..arról nem is beszélve, h a gabona szárai nincsenek megtörve,( mint amikor valaki rálép) inkább csak elgörbülve.
Én nem gondolom azt,h a gabonakörök is az UFOk mûvei, inkább még egy igazából fel nem tárt természeti jelenség megnyilvánulása. Talán veszi majd valaki a fáradságot és kikutatja. Könnyû a jól fûtött lakásból meg az egyetemi tantermekbõl kiüzenni, h á nincs ott semmi, csak beteg agyú emberek trükkje, h fokozzák a falusi turizmiust. Meg kellene nézni egy két nagyobb méretû ábrát és elgondolkodni, ugyan hogy lehet ezt sötétben hangtalanul kivitelezni..
Az ufós felvételrõl beszélek, nem a terroristásról. (míly meglepõ egy ufós topicban😊)
Tudod, amiben a helikopter mellett húz el a csészealj. Valaki biztos tud hozzá linket, volt már is sztem itt.
Gracie Barra
Hogy lehetsz ennyire hülye???? Már bocs.
Dehát itt olyan könnyen rámondják a világító dolgokra, hogy ufó, mintha ezerféle más dolog nem is lehetne világító dolognak kinézõ.
Gracie Barra
Gracie Barra
Fõleg az 51-s körzetes felvételekre vagyok kiakadva. Tudják miért mennek, tudják azt is, hogy valszeg lesz valami, mégse képesek egy szerencsétlen teleobjektívet vinni, és így az egész úgy néz ki, mintha remegõ kézzel vettem volna fel egy csillagot()lehet az is😊.
Gracie Barra
Gracie Barra
Juzo...hálátlan banda. 😄
Már a telefonommal is jobb videót csinálok ezek némelyikénél. Ezek értékelhetetlen pacák.
Gracie Barra
Több évtizednyi merev elutasítás után már én is belátom: tévedtem, AZ UFOK KÖZÖTTÜNK JÁRNAK.
A 298-as hozzászólásodban is a számunkra érthetetlen tudományos elméleteket olyan meggyõzõen és hitelesen adtad elõ, hogy ma délután -miután kihevertük a másnaposságot- neki is állunk a haverokkal és az útmutatásaid alapján építünk egy WARP-hajtómûvet.
Ha valahol elakadnánk, ugye majd segítesz?
Sony 0 luxos digitális kamerám van. Holdat este felhõmentes idõben megpróbáltam lefilmezni, 20xos optikai zoommal, képstabilizátorral ne tudd meg milyen pacát csinált. Utasszállító repcsit nappal képtelenség...még 1 pötty sem láttszik belõle...ennyit a mai technikáról. Vannak minõségi filmes kamerák, de milliókért osztogatják. Azokkal esetleg meg lehetne próbálni. Nagyon azért nem reménykednék ott sem.
Most az ,hogy mit lehet hamisítani ne térjünk ki rá mert mindent lehet.
Gracie Barra
Gracie Barra
02
03
Ufonauta
Ufo baleset
Ufo baleset2
Ufo baleset3
Ufo baleset4
Ufo baleset5
Concorde
Jobb katt a linkeken és mentés másként.