Elérhető lesz a francia UFO-archívum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 2 érvelést hozta egy témakörbe. Mivel nem kizárt hogy mind hamis felvétel volt eddig.

Szent Miklós élõ személy volt...részt vett a hírhedt niceai zsinaton is..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Hiba egy bármilyen jelenség észlelésének bejelentését és a filmtrükköket egy fogalomkörbe hozni..

Talán azért hajlanak sokan a földönkívüli eredet magyarázata felé, mert földi eredettel igazából nem magyarázható ( lásd a Szovjet UFO lentebb #125)
vagy a haditechnika olyan szinten haladta meg a populáris technikát, h az aki nincs "a tûz közelében" egyenesen földönkívüli szintnek látja.

Annyi mikulást láttam már, kizárt hogy mindegyik csak beöltözött átlagember volt 😊

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Nekem ez a levezetés tetszik a legjobban az UFO-hívõktõl:
olyan nagy számú UFO-észlelés volt már az elmúlt évszázadokban, hogy kizárt, hogy ne legyen legalább 1% igaz. Márpedig ha igaz, akkor az UFO-k itt járnak közöttünk.

Ebbõl levezetve én a következõ megállapításra jutottam:
olyan nagy számú zombi-filmet készítettek az elmúlt évtizedekben a világon, hogy valószínûtlen, hogy minden zombit elmaszkírozott emberek alakítottak a filmen, legalább 1% eredeti élõhalott kellett hogy legyen. Tehát a zombik itt járnak közöttünk.

Ugye ti is egyetértetek velem, hogy a fantasztikus filmek egy kis részében a készítõk nem filmtrükköket alkalmaztak, hanem eredeti zombit/ufót/szörnyet filmeztek?

Azért mert a legyek miatt nem csapnak ilyen rohadt hisztit, nem próbálják bizonygatni az igazukat videók mutogatásával, összeesküvéselméletek szövögetésével, stb.

Dynamic
Én csak azt nem értem, hogy adott két lehetséges magyarázat, az egyik az ufonauták, a másik meg egy természetes földi biológiai folyamat(a legyek), akkor miért van az, hogy egyesek az utóbbit élbõl elutasítja és a sokkal hihetetlenebbet és logikátlanabbat-a földönkívülieket-fogadja el magyarázatul.
Fogj meg egy papírlapot. Rajzolj rá egy szmájlit valami jó vastag ceruzával, hogy egyik pontról át tudjon kerülni a másikra. Most hajtsd össze a papírt, úgy, hogy a szmájli a papír egy másik részére kerüljön. Dörzsöld oda, mivel magától nem akar odamenni. Még erõsebben dörzsöld.

- hatalmas energia kell a szmájlit egyik helyrõl a másikra vinni. egyedül a szmájli nem tudja a papírlapot hajtogatni és dörzsölgetni
- a szmájlinak csak egy része kerül át a papír másik részére
- a szmájli mindkét része elmosódott, felismerhetetlen
- nemcsak a szmájli, a papír elég nagy része is elmosódott, felismerhetetlenné vált
- a papíron hajlás keletkezett, sok helyen meggyûrõdött

Azért ne hidd hogyha van egy (nem bizonyított) elméleted, akkor már van is hozzá teljesen gazdaságos, biztonságos és hatékony alkalmazásod is.

Hmmm... Most hogy mondod hogy miért nem látogat minket senki sem, halványan rémlik valami amit valamikor láttam/olvastam/hallottam; állítólag egy speckó helyen van a naprendszer ahol kevesebb a sugárzás mint a környezõ területeken; de nem bizti, már baromira nem emlékszek rá

de minimum tele lenne az egész galaxis a zajukkal, amit már rég észlelnünk kellett volna, a mai technika színvonalán

Ha mondjuk gravitációs hullámokkal kommunikálnak, azt hogyan érzékelnénk?
Vagy egész mással? MOndjuk információt teleportálnak?
Semmi rádió, meg lézer meg ilyenek...
Nem szabadna ennyire földhözragadt módon nyilatkozni egy tõlünk teljesen eltérõ gondolkodású, mentalitású fajról. Az, h Te vagy más földi ember mit gondol, az miért lenne vonatkoztatható egy ET fajra???

Ha láttál (saját szemeddel, nem filmen!!!) már ilyen legyeket "akció" közben.. akkor majd elhiszem Neked, meg a fehérköpenyesnek is..

én logikusan próbálom megközelíteni a dolgot ... ha egy faj arra vetemedik hogy utazzon a csillagok közöt, azt minden bizonnyal egyfajta biológiai ösztönök motiválják, a biológiai ösztönök az evolúciós hajtóerõ által jönnek létre, alap szükséglet a terjeszkedés és a szaporodás, erre minden faj egytöl-egyig törekszik, ami természetes úton jött létre.
A világegyetem elég nagy ahhoz és idõs ahhoz, hogy ami itt megtörtént az megtörtnhetett máshol is, és más fajok is törekedtek hogy kitágítsák életterük határait ... tehát ha valamelyik faj megtehette akkor az a nagyon valószínû hogy már meg is tette
De ha ez így lenne, az sokkal látványosabb lenne, mint egy két bizonytalan észlelés ezen a planétán. Az idegenek ott kéne lennie mindenhol ahol ott lehetnének, ezt az exponenciális fejlõdés garantálja. Vegyük például magunkat, ha mi ilyen léptékben fejlõdünk tovább, akkor nem kell 10000 év hogy a galaxisunk minden ésszerû zugát belakjuk ... ehhez csak annyi kell, hogy gyakorlatilag kivitelezhetõ legyen a csillagok között utazás ... ha ebbe belegondoluk az a fájdalmas konklúzió jön ki, hogy nincs rá mód hogy utazgassunk, egyszerûen a világ nem így mûködik ... mert ha így lenne a zsebünkbõl is az idegenek folynának kiflé, de minimum tele lenne az egész galaxis a zajukkal, amit már rég észlelnünk kellett volna, a mai technika színvonalán

Dynamic
Szóval legyek, voltak, meg a belerakott lárvák.Pár óra alatt lerágtak egy nagy területet az állatról.Mellesleg azon már régen is röhögtem, hogy mi a francnak kell a földönkívülieknek az állat fél tõgye, vagy egy hús- és bõrdarab a seggébbõl, fejérõl.Még ha a máját, szívét vagy egyéb létfontosságú szervét vennék ki.Ilyenek miatt lett számomra röhejes az egész ufó mizéria.
Mi lenne a logikai magyarázata hogy egy fejlettebb civilizáció marhatrancsírozással hívja fel magára a figyelmet?
És akkor egymást harapdálták szét a marhák?

Nem nem, hanem ezt a alvásparalízis szerû állapotot.
De ezt ne itt vitassuk meg.

Dynamic
dokumentumfilm,
elhullott
Dynamic
Hihi, pont most megy a National Geograpichon egy dokumentum film, amiben az elhulott, és különösen megcsonkított marhákról esik szó, amit még régen az "ufóknak" tulajdonítottak😊
Dynamic
Na igen, az internet a legnagyobb baromságok gyûjtõhelye.Urban legendek, hoaxok kamu videók, képek stb.Mert hát ugye a netre már bárki írhat bármit, kényelmesen terjesztheti az agymenéseit.
jó hogy vitatkoztok valamin, ami nem is létezik 😊
TV-vel és a rádióval egyetértek. Újságból már lehet tájékozódni, mert elég széles ahhoz a választék. De a net a legveszélyesebb. Ha okosan használod, sokmindent megtudhatsz, de könnyen be is etethetnek.

Gracie Barra

Dynamic
rádió,tv,újság...
Micsoda, az az állapot, hogy egy repülõ csészealj fedélzetén utazol, és néhány nagy, fekete szemû, kis, zöld emberke fajtalankodik veled?
Mély meditációban is elérhetõ ez az állapot. Csak akkor sokkal kellemesebb 😄

Média alatt mit értesz?

Gracie Barra

Dynamic
hiszen ha tényleg az lett volna=hiszen ha NEM az lett volna

(meg bocs a szóismétlésekért😊)
Nem lehet, hogy épp ez volt az alvásparalízis? Vagy legalábbis egy ahhoz közeli állapot. Elvileg az alvásparalízis az ébrenlét és az álom közötti állapot.

Gracie Barra

Azért nem láttad a TV-t bekapcsolva, mert közben elvittek az UFOK 😄 😄 😄

Emberek, én egy ufó vagyok.
Dynamic
Semmitõl.A média leghazugabb és a legerõsebb manipulatív eszköz.
Olvasd el Abbot Síkföld c. könyvét. Ott nagyon jól le van írva egy 2 dimenziós világ. Csak tovább kell gondolni az ott leírtakat a 3D világunkra.

Dynamic
Én igazából még alvási paralízis létét is megkérdõjelezem.Gyakran ébredten arra éjszakánként, hogy hosszú másodpercekig nem tudok mozdulni, csak a szemem forgatom.Nagyon életszerû mindig azt éreztem, hogy ébren, illetve a tudatomnál vagyok.Egyik éjszaka bekapcsolva hagytam a tv-t.Éjszaka felkelve megint csak elõjött az "alvási paralízis".Fejem a tv felé volt fordítva, de a tv ki volt kapcsolva!Reggel, ahogy tényleg felkeltem, a tv változatlanul ment.Mi következik ebbõl?Hogy az egész alvási paralízisem csak egy nagyon élethû álom volt, hiszen ha tényleg az lett volna, akkor éjszaka felkelve az kellett volna látnom, hogy be van kapcsolva a tv, hiszen tényleg be volt egész éjszaka.
Én az ilyen dolgok hitelességének ellenõrzését azzal szoktam kezdeni, hogy végiggondolom, érdekében állhat-e valakinek, hogy ezt hazudja. És hogy akinek érdekében áll, lehet-e lehetõsége a hírforrást manipulálni.

Gracie Barra

"Ha megtalálják a 4. térdimenzióban való utazás módszerét 0 azaz nulla idõ alatt el lehet jutni a 3dimenziós tér bármely pontjáról bármely pontjára."
Nem értek egyet. Vegyük analógiának a 3 dimenziós gömböt. Ha csak a felszínén haladsz véges sebességgel, akkor ugyan hosszabb utat kell megtenned, mintha 3 dimenzióban mozoghatnál, de 3d-ben mozogva sem 0 ideig tart, kivéve ha a sebességed végtelen.
Honnan veszed, h profik? Miben profik?

Azért lenne jó ezt az egyet legalább kicsit "boncolgatni", mert itt nagyon sok szemtanu volt

Szoktál nézni hiradót? Az mitõl hiteles?

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Valami ufo-kkal foglalkozo oldalon biztosan talállnál,egyébként halottam az esetröl.
Ahhoz képest, hogy mlyen profik ezek az ufók, elég amatõr hibákat vétenek. Sztem képesnek kéne lenniük teljesen titokban tevékenykedniük.

Egyébként nem lehet, hogy az NWO emberei osztották ki ezt a történetet, hogy minden újság írja meg, + még pár "szemtanút" is betanítottak?😄

Gracie Barra

Ha megtalálják a 4. térdimenzióban való utazás módszerét 0 azaz nulla idõ alatt el lehet jutni a 3dimenziós tér bármely pontjáról bármely pontjára.

Idegen bolygókra valszeg az ottani tudósok-kutatók járnak, nem a prosztók bámészkodni. Ha õk ( ET tudósok) úgy látják, h a földi civilizációra káros lenne egy nyilvános kapcsolatfelvétel ( vagy éppen tájékozódva titokban megbeszélik ezt a nagyhatalmak kormányaival)akkor kb. az fog történni, amit most tapasztalunk ( vagy a szkeptikusok szerint tapasztalni vélünk, meg tömegpszichózis stb).
Tapasztalnak valamit pilóták, radarkezelõk, meteorológusok, civilek.
A kényelmes álláspont ugye, h nem is történt semmi. Semmi bizonyíték ugye csak ködös beszámolók mindenféle tárgyi bizonyíték nélkül, elmosódott fotók stb..
Ha kiindulunk abból a feltételezésbõl, h nem is akarják bolygatni a földi civilizációt, mert csak tanulmányozni jöttek és nem barátkozni, akkor minden egybevág.
Persze történhetnek így is eléggé megmagyarázhatatlan események, de olyankor mindig jön egy õszhajú fehérköpenyes, és megmondja a frankót, h meteorológiai ballon volt, meg a Vénusz bolygó, meg hullócsillag, meg mûhold.
Hallottatok-e arról a ( hogy is mondjam ) jelenségrõl, ami a Szovjetunió felett történt 1983 v '84 ben?
Most nem írom le ( mert már 1-2 UFO topicban leírtam) teljesen de a lényeg az volt, h éjjel 2 kor egy repülõgépbõl az utasok látták:
egy UFO haladt mellettük sokáig színes fényeket villogtatva, majd zöld színû fényt sugárzott le a földre. Nappali világosságba borította lent a földet, rentgeteg ember felébredt rá, nagyon sokan észlelték ezt a hihetetlen erõs fényt. Az akkori sajtó is hetekig nyammogott rajta, természetesen elõkerültek a szokásos magyarázatok. A neten próbáltam keresni ilyen cikket, de ilyen archívumot nem találtam ( Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap stb).
Ha valaki ráér könyvtárban ennek utánanézni, nagyon megköszönném és konkrétumokat tudnánk esetleg megvitatni.
thx

Egy vadászpilótának lehet többet hiszek el, mint egy csövesnek, de tényleg semmi olyat nem tesznek le az asztalra, ami alapján nekünk ellenvetés nélkül el kéne fogadnunk a szavukat. Lehetnek éppoly idióták, mint mások, legfeljebb olyanokat feltételezhetünk, hogy egy csillagot, vagy helikoptert nem néznek ufónak.

Gracie Barra

Dynamic
Bizonyított, hogy a század eleji szellemfotók, mind kamu.Ha már akkor ilyenekkel foglalkoztak és a szegényes technológiával képesek voltak ilyen jellegû hamisításokra, akkor manapság már ez bakfitty.A blair witch-i boszorkányt, az olajfalót, a kannibál holocaustot, az ufonauta boncolást stb., mindenki bevette, pedig hát...Az meg hogy egy vadászpilóta, meg xy mit látott honnan tudod?Láttad?Nem.Csak olvastad valahol.De kérdem én:mitõl lesz ez hiteles???Milyen alapon gondoljam én, hogy igen, ez valóban megtörtént?
Most szerintem a komolyabb "ufo hivök" sem hisznek az elrablásos történetekben,az egész az alvás zavarban keresendö,mikor méjálombol hirtelen felébred de az álom tovább fojtatodik.
EGyébként 5-10 éve nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyeneket fogok mondani, akkor simán hittem az egészben. De ahogy egyre több és több anyagot olvastam, úgy vált egyre hiteltelenebbé, ellentmondásosabbá az egész.

Gracie Barra

Ráadásul a pszichológia fejlõdésével egyre több jelenségre kapunk valós magyarázatot. Például az alvásparalízis. Létezõ dolog, és egy az egyben illik az elrablásos történetek 99%ára.

Gracie Barra

Sajna ezekrõl az implantátumokról (és a többirõl) is az épp említett ufómagazinokban hallani, ami nem épp megbízható információforrás.
A több ezer videóról meg annyit, hogy a nagyrészük nyilvánvaló csalás, vagy optikai csalódás. volt is olyan mûsör valahol, ahol mutattak videót. Némelyiknél megesküdtem volna, hogy az tényleg ufó, de aztán még arról is kiderült, hogy nem.
Rendes videót még nem is láttam.

Nem mondom, hogy nem járnak a földön, de egyszerûen az egész ufó-történetb en annyi a logikátlanság, belsõ ellentmondás, hogy hiteltelenné teszi az egészet.

Gracie Barra

Az valójában egy természetes gázbuborék volt ami vulkáni mûködés következtében kilövell a kráterbõl és lassan alábbszál, különös formákat öltve.

Aha látom beszedted a humor bogyot.
Én ufo-hívõ vagyok.
Pl. ma is láttam egy ufo-leszállópályát, épp szállt le egy vitorlázórepülõnek álcázott földönkivüli.