Elérhető lesz a francia UFO-archívum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
vagy a haditechnika olyan szinten haladta meg a populáris technikát, h az aki nincs "a tûz közelében" egyenesen földönkívüli szintnek látja.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
olyan nagy számú UFO-észlelés volt már az elmúlt évszázadokban, hogy kizárt, hogy ne legyen legalább 1% igaz. Márpedig ha igaz, akkor az UFO-k itt járnak közöttünk.
Ebbõl levezetve én a következõ megállapításra jutottam:
olyan nagy számú zombi-filmet készítettek az elmúlt évtizedekben a világon, hogy valószínûtlen, hogy minden zombit elmaszkírozott emberek alakítottak a filmen, legalább 1% eredeti élõhalott kellett hogy legyen. Tehát a zombik itt járnak közöttünk.
Ugye ti is egyetértetek velem, hogy a fantasztikus filmek egy kis részében a készítõk nem filmtrükköket alkalmaztak, hanem eredeti zombit/ufót/szörnyet filmeztek?
- hatalmas energia kell a szmájlit egyik helyrõl a másikra vinni. egyedül a szmájli nem tudja a papírlapot hajtogatni és dörzsölgetni
- a szmájlinak csak egy része kerül át a papír másik részére
- a szmájli mindkét része elmosódott, felismerhetetlen
- nemcsak a szmájli, a papír elég nagy része is elmosódott, felismerhetetlenné vált
- a papíron hajlás keletkezett, sok helyen meggyûrõdött
Azért ne hidd hogyha van egy (nem bizonyított) elméleted, akkor már van is hozzá teljesen gazdaságos, biztonságos és hatékony alkalmazásod is.
Ha mondjuk gravitációs hullámokkal kommunikálnak, azt hogyan érzékelnénk?
Vagy egész mással? MOndjuk információt teleportálnak?
Semmi rádió, meg lézer meg ilyenek...
Nem szabadna ennyire földhözragadt módon nyilatkozni egy tõlünk teljesen eltérõ gondolkodású, mentalitású fajról. Az, h Te vagy más földi ember mit gondol, az miért lenne vonatkoztatható egy ET fajra???
A világegyetem elég nagy ahhoz és idõs ahhoz, hogy ami itt megtörtént az megtörtnhetett máshol is, és más fajok is törekedtek hogy kitágítsák életterük határait ... tehát ha valamelyik faj megtehette akkor az a nagyon valószínû hogy már meg is tette
De ha ez így lenne, az sokkal látványosabb lenne, mint egy két bizonytalan észlelés ezen a planétán. Az idegenek ott kéne lennie mindenhol ahol ott lehetnének, ezt az exponenciális fejlõdés garantálja. Vegyük például magunkat, ha mi ilyen léptékben fejlõdünk tovább, akkor nem kell 10000 év hogy a galaxisunk minden ésszerû zugát belakjuk ... ehhez csak annyi kell, hogy gyakorlatilag kivitelezhetõ legyen a csillagok között utazás ... ha ebbe belegondoluk az a fájdalmas konklúzió jön ki, hogy nincs rá mód hogy utazgassunk, egyszerûen a világ nem így mûködik ... mert ha így lenne a zsebünkbõl is az idegenek folynának kiflé, de minimum tele lenne az egész galaxis a zajukkal, amit már rég észlelnünk kellett volna, a mai technika színvonalán
De ezt ne itt vitassuk meg.
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Nem értek egyet. Vegyük analógiának a 3 dimenziós gömböt. Ha csak a felszínén haladsz véges sebességgel, akkor ugyan hosszabb utat kell megtenned, mintha 3 dimenzióban mozoghatnál, de 3d-ben mozogva sem 0 ideig tart, kivéve ha a sebességed végtelen.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Egyébként nem lehet, hogy az NWO emberei osztották ki ezt a történetet, hogy minden újság írja meg, + még pár "szemtanút" is betanítottak?😄
Gracie Barra
Idegen bolygókra valszeg az ottani tudósok-kutatók járnak, nem a prosztók bámészkodni. Ha õk ( ET tudósok) úgy látják, h a földi civilizációra káros lenne egy nyilvános kapcsolatfelvétel ( vagy éppen tájékozódva titokban megbeszélik ezt a nagyhatalmak kormányaival)akkor kb. az fog történni, amit most tapasztalunk ( vagy a szkeptikusok szerint tapasztalni vélünk, meg tömegpszichózis stb).
Tapasztalnak valamit pilóták, radarkezelõk, meteorológusok, civilek.
A kényelmes álláspont ugye, h nem is történt semmi. Semmi bizonyíték ugye csak ködös beszámolók mindenféle tárgyi bizonyíték nélkül, elmosódott fotók stb..
Ha kiindulunk abból a feltételezésbõl, h nem is akarják bolygatni a földi civilizációt, mert csak tanulmányozni jöttek és nem barátkozni, akkor minden egybevág.
Persze történhetnek így is eléggé megmagyarázhatatlan események, de olyankor mindig jön egy õszhajú fehérköpenyes, és megmondja a frankót, h meteorológiai ballon volt, meg a Vénusz bolygó, meg hullócsillag, meg mûhold.
Hallottatok-e arról a ( hogy is mondjam ) jelenségrõl, ami a Szovjetunió felett történt 1983 v '84 ben?
Most nem írom le ( mert már 1-2 UFO topicban leírtam) teljesen de a lényeg az volt, h éjjel 2 kor egy repülõgépbõl az utasok látták:
egy UFO haladt mellettük sokáig színes fényeket villogtatva, majd zöld színû fényt sugárzott le a földre. Nappali világosságba borította lent a földet, rentgeteg ember felébredt rá, nagyon sokan észlelték ezt a hihetetlen erõs fényt. Az akkori sajtó is hetekig nyammogott rajta, természetesen elõkerültek a szokásos magyarázatok. A neten próbáltam keresni ilyen cikket, de ilyen archívumot nem találtam ( Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap stb).
Ha valaki ráér könyvtárban ennek utánanézni, nagyon megköszönném és konkrétumokat tudnánk esetleg megvitatni.
thx
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
A több ezer videóról meg annyit, hogy a nagyrészük nyilvánvaló csalás, vagy optikai csalódás. volt is olyan mûsör valahol, ahol mutattak videót. Némelyiknél megesküdtem volna, hogy az tényleg ufó, de aztán még arról is kiderült, hogy nem.
Rendes videót még nem is láttam.
Nem mondom, hogy nem járnak a földön, de egyszerûen az egész ufó-történetb en annyi a logikátlanság, belsõ ellentmondás, hogy hiteltelenné teszi az egészet.
Gracie Barra
Pl. ma is láttam egy ufo-leszállópályát, épp szállt le egy vitorlázórepülõnek álcázott földönkivüli.