• NEXUS6
    Én a magam részéről láttam már klasszikus UFO-t, mind szabad szemmel mind radaron, értve ez alatt nem repülőgépként viselkedő repülő objektumot. A szabad szemes az csak távoli fény volt. Viszont folyamatosan világított az ájszakai égbolton (nem pulzálva mint a repólők navigációs fényei). Gyak egy mozgó kis csillag volt, amilyennek a műholdakat is látni éjszaka, csak éppen 30-40 fokra egyszercsak eltért az eredeti pályájától.

Azon kívül láttam egy pár eredeti jegyzőkönyvet Magyarországról, amelyek kísértetiesen hasonlítottak azokra, amiket amcsiban csináltak. Csak akkor még nem nagyon jelentek meg ilyen könyvek itthon. Szal az egyszeri erdőkerülő, meg marinéni a téeszből nem hiszem hogy titokban angol nyelvű szakirodalmat tanulmányozott.

Rengeteg a hamisítás is, és rengeteg a valóban klasszikus agyament "ufóhívő" is.
    De a bejelentések 5-10 százalékát senki nem tudja megmagyarázni. És egy technológiai produktumnak látszó ismeretlen tárgyat legegyszerűbb ismeretlen technológiával készült technológiai produktumként magyarázni.